Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια εγω λεω να ξεκινησω τον battlefield 4. το κακο ειναι οτι δν προλαβα να παρω την προσφορα που ειχε το store αρχες του μηνα κ τωρα ποναι το 70αρι που εχει το premium... ιδεες για πιο οικονομικες λυσεις ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Deus ex human revolution. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Και stealth μηχανισμοί πολύ στιβαροι. Αρχισα να αλλάζω βέβαια λίγο γνώμη από χθες που έπαιξα το MGS Ground Zeroes... :P

• Like 1

Deus ex human revolution. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Και stealth μηχανισμοί πολύ στιβαροι. Αρχισα να αλλάζω βέβαια λίγο γνώμη από χθες που έπαιξα το MGS Ground Zeroes... :P

Άλλαξες γνώμη μέσα σε μία ώρα; Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα από demos  :P

Τελειωσα χθες το little big planet 3.Πολυ ομορφο παιχνιδι και οι επιπλεον ηρωες μου αρεσαν πολυ.Οι 2 τελευταιες πιστες για να γινουν ace θελει γερα νευρα.Ειναι υπερβολικα δυσκολες οπως ειχαν και ολα τα υπολοιπα lbplanet παιχνιδια. 9/10 overall+τα απειρα levels που εχει φτιαξει ο κοσμος.dead space πιστα εσπειρε.

παιδια  ποιο θεωρειτε καλυτερο για αγορα :

diablo 3 , far cry 4, shadow of mordor , dragon age??

ξερω ειναι διαφορετικα στυλ , αλλα σαν must buy με σειρα προτερειοτητας πιο θα βαζατε πρωτο???

αναμενω απαντησεις!!!

ευχαριστω!!

Άλλαξες γνώμη μέσα σε μία ώρα; Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα από demos  :P

Ναι βρε συ απλά έπαθα πλάκα με τους stealth μηχανισμούς και την A.I. του Ground Zeroes, για αυτό το λέω. Συνεχίζει να μου αρέσει το HR εννοείτα... :P

• Like 1

Αν και καθυστερημενα τερματισα πριν μια βδομαδα το Τhe last of us remastered μεσα στη βδομαδα το εριξα

στο gta v μεχρι 50% και εδω και 2 μερες το εχω παρατησει γιατι ολη η παρεα μου το εριξε στο destiny.

Ναι βρε συ απλά έπαθα πλάκα με τους stealth μηχανισμούς και την A.I. του Ground Zeroes, για αυτό το λέω. Συνεχίζει να μου αρέσει το HR εννοείτα... :P

MGS 4 guns of patrion επαιξες; Αν οχι ορμα χωρις δευτερη σκεψη

• Like 1

MGS 4 guns of patrion επαιξες; Αν οχι ορμα χωρις δευτερη σκεψη

Δεν έχω παίξει και δεν βλέπω να προλαβαίνω.. Είναι τόσο πολλά τα παιχνίδια που δεν χωράει να βάλω και άλλα στο playlist δυστυχώς...

Δεν έχω παίξει και δεν βλέπω να προλαβαίνω.. Είναι τόσο πολλά τα παιχνίδια που δεν χωράει να βάλω και άλλα στο playlist δυστυχώς...

Το Mgs 4 ξεκερναει μακραν την περισσοτερη μαζα παιχνιδιων που υπαρχουν αυτη την στιγμη :P

• Like 1

Αυτό δεν το κάνει αυτόματα καλό παιχνίδι :P

By the way, είπα να παίξω το FF XIII αυτές τις μέρες. Μου φαίνεται καλύτερο απ' ό,τι το περίμενα, με τόσα που είχα διαβάσει κι ακούσει γι' αυτό. Εχει διάφορα θέματα, όπως τις 4-5 ώρες tutorial χωρίς παράλληλα να καταλαβαίνεις τι στο καλό συμβαίνει και με δύο από τους πιο ενοχλητικούς χαρακτήρες έβερ στη σειρά (Sazh και Vanille), αλλά σιγάαα σιγά αρχίζει να έχει λίγο ενδιαφέρον η ιστορία (και ο Sazh λιγότερο ενοχλητικός). Επίσης, χειρότερη επιλογή για voice over narration δεν παίζει να μπορούσαν να βρουν (πάλι Vanille). 

\φοράω το παλτό προστασίας από τομάτες και γιαούρτια

Μου αρέσει σχεδόν και το combat system του... Κυρίως επειδή τα τελευταία χρόνια έχω βαρεθεί απίστευτα τη φόρμα των jrpgs. Το τελευταίο που έπαιξα με παραδοσιακά συστήματα ήταν το Lost Odyssey, κι αυτό με το ζόρι το έφτασα ώς τη μέση, κυρίως επειδή μου άρεσε αισθητικά. Πήγα να το συνεχίσω πριν από κάνα μήνα και μου φάνηκε αφόρητο. Και στο γράψιμο και στο παίξιμο. Πραγματικά, απόρρησα γιατί μου άρεσε όταν είχε βγει. Μια λίστα με κλισέ είναι όλο το γράψιμο, οι διάλογοι αδέξιοι όσο πάει, το voice acting χάλια, το χιούμορ του σαχλό, τα παιδάκια δεν παλεύονταν, μέχρι και το character design ήταν all over the place. Aaaaaaanyway... 

Βαράτε ελεύθερα τώρα :P

• Like 1

Ειναι πολλα τα παιχνιδια τα οποια προκειται να αλλαξεις γνωμη οσο περνανε τα χρονια και οι γνωσεις σου και εμπειριες αυξανονται. Υπαρχει για εμενα ολοκληρη λιστα απο παιχνιδια που λεω "καλα ειναι δυνατον; Τι μετριουρα ειναι αυτη και μου αρεσε εμενα τοτε;". Το αντιθετο συμβαινει με αλλα παιχνιδια που "εφτυνα" τοτε και σημερα τα θεωρω απλα αριστουργηματα εστω και με τα οποια προβληματα μπορει να ερχονται. 

Παραδειγματα παιχνιδιων που επαιξα και γουσταρα αλλα θεωρω πλεον μετριουρες και πραγματικα απορω πως μου αρεσαν τοσο πολυ τοτε: Final Fantasy 10, Metal Gear Solid 2, Black and White, Chrono Cross...και η λιστα ειναι σαφεστατα αρκετα μεγαλη. 

Παραδειγματα απο παιχνιδια που "εφτυνα" τοτε αλλα τωρα τα θεωρω πραγματικα απιστευτα: Vagrand Story, Shin Megami Tensei series, Project EDEN, Elder Scrolls 3...και πολλα ακομα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...