Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Killzone 3-Πολυ καλο campaign και αρκετα καλα γραφικα για PS3.

God Of War 3-Ισως το καλυτερο game σε γραφικα στο PS3 με πολυ μαχη αλλα με δυσκολευει αρκετα ακομα και στο normal.

Τα ξανάπαιξα και εγώ πρόσφατα και το KZ 3 - για μένα εξακολουθεί να- έχει μακράν τα καλύτερα γραφικά της προηγούμενης γενιάς. Το GOW 3 είναι εντυπωσιακότατο αλλά με fixed camera και το Beyond έχει τρομερά facial animations αλλά όχι πολλά άλλα. Το tlou έχει τρομερά σχεδιασμένα περιβάλλοντα με καταπληκτική αισθητική και με πολύ λεπτομέρεια που τα ζωντανεύουν αλλά βγάζει πολλά jaggies. Το KZ 3 έχει τα πάντα. Σαν παιχνίδι μπορεί να ήταν μικρό αλλά ήταν τεχνολογικό θαύμα.

Κολλησα αγρια με το  Resident Evil HD Remaster στο xbox 360.

Παρα πολυ καλο.Μακαρι τα παλικαρια της capcom να βγαλουν το resident evil 2 HD Remaster

PlayStation 3, Xbox 360

JP November 27, 2014

WW January 20, 2015

Καρφώνεσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε PC:

Πριν κανα μηνα τερματισα το Spec Ops-The Line.Ωραιο game με αρκετο πιστολιδι αλλα πολυ κιτρινιλα.

Μετα τερματισα το Black Ops 2,απογοητευτηκα γιατι περιμενα να ειναι καλυτερο.

Πριν λιγες ημερες ξεκινησα το Lifeless Planet που ειναι απλο και το Styx που ειναι της υπομονης.Αν το Styx εχει καλα στοιχεια θα το συνεχισω.Τα εχω αφησει προς το παρον.

Χθες ξεκινησα το Woolftein,μετριο game και λιγο δυσκολο,με "κατεβαζαν"για πλακα.

Σε PS3:

Ξαναπαιζω τα σκονισμενα cd που ειχα τερματισει πριν χρονια αλλα με λιγοτερο ενδιαφερον.

Killzone 3-Πολυ καλο campaign και αρκετα καλα γραφικα για PS3.

God Of War 3-Ισως το καλυτερο game σε γραφικα στο PS3 με πολυ μαχη αλλα με δυσκολευει αρκετα ακομα και στο normal.

Black ops 1-Για να περναει η ωρα.

Mirror's edge σε digital που το εδωσε free στο PS3.

Σε PS4:

Λιγο online Battlefield 4 που με νευριαζει,που και που το Sniper Elite 3 online το οποιο ειναι δυσκολο και κουραζει τα ματια.Και που και που Destiny.

Πριν λιγο καιρο τερματισα το Abe's Oddysee(Remake) που ειχα να ασχοληθω απο εποχη PS1.Ξεχωριστο game,φοβερο.

Εχω κατεβασει και το Last Of Us αρκετο καιρο αλλα ισα που το ξεκινησα,πολυ καλα γραφικα αλλα απ'οτι ειδα απο αλλους ειναι δυσκολο.

Γενικα δεν εχω πλεον υπομονη με δυσκολα games οπως παλια λογω ηλικιας και λογω κουρασης απο τη δουλεια.Και δεν με ενθουσιαζουν οπως παλια.

Μπορει να παιξω 2-3 συνεχομενες ημερες πχ σε ρεπο η να μην παιξω τιποτα για 3-7 ημερες.

ban απο μενα που λες οτι ειναι δυσκολο το gow στο νορμαλ,να δεις τα challenge og gods/titans να σε φυγει το κλαπετο.οσο για τα γραφικα το 4 ειναι ανωτερο κατα την γνωμη μου.ΜΑΚΑΡΙ να τα βγαλουν στο ps4 ολα τα gow σε κασετινα,αυριο τα αγοραζω οσο και να κανουν

ban απο μενα που λες οτι ειναι δυσκολο το gow στο νορμαλ,να δεις τα challenge og gods/titans να σε φυγει το κλαπετο.οσο για τα γραφικα το 4 ειναι ανωτερο κατα την γνωμη μου.ΜΑΚΑΡΙ να τα βγαλουν στο ps4 ολα τα gow σε κασετινα,αυριο τα αγοραζω οσο και να κανουν

Ναι ετσι...Να μην ειναι συμβατες οι κονσολες μεταξυ τους οπως με τα Wii για να πηγαινει ο κοσμος να τα πληρωνει μετα σαν Collection...Ε ρε που εχουμε φτασει.

Τα ξανάπαιξα και εγώ πρόσφατα και το KZ 3 - για μένα εξακολουθεί να- έχει μακράν τα καλύτερα γραφικά της προηγούμενης γενιάς. Το GOW 3 είναι εντυπωσιακότατο αλλά με fixed camera και το Beyond έχει τρομερά facial animations αλλά όχι πολλά άλλα. Το tlou έχει τρομερά σχεδιασμένα περιβάλλοντα με καταπληκτική αισθητική και με πολύ λεπτομέρεια που τα ζωντανεύουν αλλά βγάζει πολλά jaggies. Το KZ 3 έχει τα πάντα. Σαν παιχνίδι μπορεί να ήταν μικρό αλλά ήταν τεχνολογικό θαύμα.

Εχω "γραψει" πολλες ωρες online στο Killzone 3 γιατι το γουσταρα πολυ.Αλλα το βαρεθηκα,το πηγα τερμα level και ξεκλειδωσα οτι ειχε.Αν ειχε περισσοτερα οπλα θα ηταν πιο ενδιαφερον.Επαιζα με ολα τα οπλα,οσα ειχε δηλαδη αλλα εδινα πολυ πονο με το sniper.Ξενερωσα πολυ με το Shadow Fall του PS4,το αγορασα μεταχειρισμενο και το πουλησα μετα απο λιγο καιρο,αλλα επειδη ειχε πεσει η τιμη του εχασα λιγα χρηματα.Μεγαλη μουφα,μακαρι να βγαλουν αλλο καλο.Και αν βγαλουν θα το νοικιασω πρωτα.Αν δεν παιξεις καποιο game δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Πως γραφουν απο PS3 βιντεο οπως αυτο?Οτι εχω γραψει εποχες COD το εκανα με ψηφιακη και τριποδο.Απ'οτι ξερω χρειαζεται ακριβο recorder.

Η γνωμη μου ειναι πως το παιχνιδι ειναι σχετικα δυσκολο.Το ειχα κανα 2 χρονια και δεν το ειχα παιξει γιατι ειχα αλλες πολλες επιλογες.

Το ξεκινησα στο normal και στον αρχηγο που βγαινει η καρδια του και πρεπει να την χτυπας εκει δυσκολευτηκα και το παρατησα αλλα θα το ξαναπαιξω.Νομιζω ειναι ο 2ος αρχηγος.Πριν μερικα χρονια που ειχα περισσοτερη υπομονη ισως να επεμενα περισσοτερο.

Για οποιον ενδιαφερεται,το God Of War 4 το εχει στο Store προσφορα 10e απο 20e που ειχε πριν.Μεχρι τις 25/12/2014 ισχυει η προσφορα.

Ναι ετσι...Να μην ειναι συμβατες οι κονσολες μεταξυ τους οπως με τα Wii για να πηγαινει ο κοσμος να τα πληρωνει μετα σαν Collection...Ε ρε που εχουμε φτασει.

ε αφου δεν ειναι,γι αυτο το ειπα.μακαρι να ηταν αλλα στην θεωρια δεν με αρεσει να συζητω

Εχω "γραψει" πολλες ωρες online στο Killzone 3 γιατι το γουσταρα πολυ.Αλλα το βαρεθηκα,το πηγα τερμα level και ξεκλειδωσα οτι ειχε.Αν ειχε περισσοτερα οπλα θα ηταν πιο ενδιαφερον.Επαιζα με ολα τα οπλα,οσα ειχε δηλαδη αλλα εδινα πολυ πονο με το sniper.Ξενερωσα πολυ με το Shadow Fall του PS4,το αγορασα μεταχειρισμενο και το πουλησα μετα απο λιγο καιρο,αλλα επειδη ειχε πεσει η τιμη του εχασα λιγα χρηματα.Μεγαλη μουφα,μακαρι να βγαλουν αλλο καλο.Και αν βγαλουν θα το νοικιασω πρωτα.Αν δεν παιξεις καποιο game δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Πως γραφουν απο PS3 βιντεο οπως αυτο?Οτι εχω γραψει εποχες COD το εκανα με ψηφιακη και τριποδο.Απ'οτι ξερω χρειαζεται ακριβο recorder.

Η γνωμη μου ειναι πως το παιχνιδι ειναι σχετικα δυσκολο.Το ειχα κανα 2 χρονια και δεν το ειχα παιξει γιατι ειχα αλλες πολλες επιλογες.

Το ξεκινησα στο normal και στον αρχηγο που βγαινει η καρδια του και πρεπει να την χτυπας εκει δυσκολευτηκα και το παρατησα αλλα θα το ξαναπαιξω.Νομιζω ειναι ο 2ος αρχηγος.Πριν μερικα χρονια που ειχα περισσοτερη υπομονη ισως να επεμενα περισσοτερο.

Για οποιον ενδιαφερεται,το God Of War 4 το εχει στο Store προσφορα 10e απο 20e που ειχε πριν.Μεχρι τις 25/12/2014 ισχυει η προσφορα.

ο κερατας ο αδης ειναι αυτος,ψαχνω να το βρω σε δισκακι τοω4

ο κερατας ο αδης ειναι αυτος,ψαχνω να το βρω σε δισκακι τοω4

Φθηνο εχει:

http://www.skroutz.gr/s/2096447/God-Of-War-Ascension-PS3.html

Εγω θα το δανειστω απο φιλο μολις το τερματισει.

Multiplayer ή και το single player δεν σ'άρεσε ?

Και τα 2,γενικα τα γραφικα του παιχνιδιου.Ισως το campaign να εχει λιγο καλυτερα γραφικα.Επισης το gameplay και ο ηχος χαλια.Οσες φορες και να το επαιξα με νευριασε.Δεν καταλαβαινα απο που και πως εχανα.

Δε εχει την ευκρινεια,τα χρωματα και τον ηχο του Killzone 3 που ξεχωριζεις και ακους τα παντα καλυτερα.

Μαλλον βιαστηκαν να το βγαλουν για να το πασαρουν bundle με το PS4.

Δεν ειναι τυχαιο που στο online ειχε μονο μερικες εκατονταδες players.

Μακαρι να βγαλουν αλλο αξιολογο.

Φθηνο εχει:

http://www.skroutz.gr/s/2096447/God-Of-War-Ascension-PS3.html

Εγω θα το δανειστω απο φιλο μολις το τερματισει.

να εχεις υποψιν οτι εκεινο το δωρο που οταν πεθαινες 5 φορες και σε ρωταγε να το βαλεις στο ευκολο παει πλεον,πρεπει να το παιξεις στο δυσκολο για πλατινα.το τελειωσα σημερα αυριο θα πιασω του psp

καλα για να με δωσει την πλατινα πρεπει να μπω online στο multiplayer για να με κανουν μαθημα το πως να παιζω gow.....ημαρτον που λεει και ο γεωργιου

Ξεκινησα το tomb raider πριν λιγες μερες.Πηρα τα multi trophies αρκετα χρονοβορα και σε 3-4 ωρες ακομα τελειωνω και το platinum.Εξαιρετικο παιχνιδι ενα σκαλι πανω απο τα uncharted με εξαιρετικα γραφικα και ηχο.

Ξεκινησα το tomb raider πριν λιγες μερες.Πηρα τα multi trophies αρκετα χρονοβορα και σε 3-4 ωρες ακομα τελειωνω και το platinum.Εξαιρετικο παιχνιδι ενα σκαλι πανω απο τα uncharted με εξαιρετικα γραφικα και ηχο.

Ενα σκαλι πανω απο το Uncharted ως προς τι?

Ενα σκαλι πανω απο το Uncharted ως προς τι?

Κανει οτι το uncharted+εχει στοιχεια platform+εχει καποιο στοιχειωδες opem world..

Γενικα το οτι χτυπησα 14ωρο σερι λεει πολλα για το gameplay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...