HarryGrey Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις ξανά τερμάτισα το Halo Reach για πολλοστή φορά. Ακόμα και εν έτη 2014 δύο λέξεις μου ήρθαν στο μυαλό τελειώνοντας το: "μωρή παιχνιδάρα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Horizon 2 εδω και καποιες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Batman arcam city. Πολύ καλό και διασκεδαστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Και virtua tennis 4 σε 3d tv. Πολύ καλό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Dragons Crown. Ειναι απιστευτο το ποσο διαφορετικα αισθανεσαι το παιχνιδι οταν το παιζεις με εναν χαρακτηρα που δεν χρειαζεται wait times για να παιξει οπως πρεπει. Για οσους ξερουν τι εστι μαγοι στο παιχνιδι απλα θα πω να τους αποφυγετε. Αν θελετε πραγματικη διασκεδαση τοτε δωστε βαση σε Warrior, Amazon και Elf. Warrior = γενικης χρησης μαχητης, καλος σε ολα αλλα εχει specialization στην αμυνα και την προστασια μελων της ομαδας. Ριχνει ξυλο οπου χρειαζεται και προστατευει ομοιως. Ο καλυτερος air to air attacker στο παιχνιδι. Amazon = Θες την μεγαλυτερη επιθετικη δυναμη στο παιχνιδι; Την βρηκες. Η αμαζονα στα χαρακτηριστικα της ειναι ποιο κατω απο τον warrior αλλα επειδη το στυλ μαχης της ειναι τετοιο καταφερνει και αυξανει την επιθετικη της δυναμη και ταχυτητα καθως ανεβαζει berserk. Δεν εχει αμυνα οπως ο warrior και χρειαζεται να μαθεις να κανεις parry αλλα αξιζει. Elf = Ξεκιναει αρκετα αδυναμη και διχνει να μην τα καταφερνει καλα στην αρχη. Απο το level 15 και μετα ομως τα πραγματα φτιαχνουν πολυ και η επιθετικη της δυναμη ειναι ισαξια με αυτη της Amazon. Το στυλ μαχης της ομως θελει προσοχη καθως 3-4 μπουφλες φτανουν για να δεις τα ραδικια αναποδα. Μαλλον η ποιο fun απο ολους τους χαρακτηρες να παιξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 allien isolation: εξαιρετικό (αν εξαιρέσεις κάποια μικροπροβληματακια με την ΑΙ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ninja gaiden 2 xbox 360. Πολυ καλο αλλα δεν κανει τοσο αισθηση οσο το πρωτο (Ninja gaiden black) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doa5 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Forza HORIZON 2, (FORZA 5 & DESTINY όταν μου μενει χρονος πια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ninja gaiden 2 xbox 360. Πολυ καλο αλλα δεν κανει τοσο αισθηση οσο το πρωτο (Ninja gaiden black) Πραγματι, κατι το χαλαει. Και εγω την ιδια αισθηση ειχα με το 2. Θεωρω οτι το πρωτο απλα ειναι πολυ καλυτερο. Παιζοντας και τα 2 back to back μια εποχη εφτασα στο συμπερασμα οτι το προβλημα του 2 ειναι απλα η ταχυτητα του (υπερβολικα γρηγορο για τετοιου ειδους gameplay, δεν ειναι Bayonetta) και χαθηκε η πραγματικη skillful μαχη του πρωτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Η αμηχανη στιγμη που καταλαβαινεις frame for frame την ανωτεροτητα του Rondo of blood απο το remake που λεγεται Dracula X στο PSP. Συμβουλη, ξεκλειδωστε το Rondo of blood και μην ξανασχοληθειτε με το Dracula X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Παίζω GTA V & COD GHOSTS online μόνο, και περιμένω την Δευτέρα για το cod Advanced warfare μόνο για online και το νέο assassin's creed Unity, αλλά δεν ξέρω αν θα βγει για ps3? αλλιώς θα το πάρω για το one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 World Of Warcraft εν οψη expansion και που και που Shadow Of Mordor,Evil Within ή DS2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μόλις ξανά τερμάτισα το Halo Reach για πολλοστή φορά. Ακόμα και εν έτη 2014 δύο λέξεις μου ήρθαν στο μυαλό τελειώνοντας το: "μωρή παιχνιδάρα" Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάθε φορά που βάζω το Reach για να το παίξω, λιώνω αβέρτα. Προσπαθώ για Solo LASO καταστάσεις αλλά τρώω αγγούρια. 1160 ώρες gameplay νομίζω τα έχει βγάλει τα λεφτά ο τίτλος της Bungie. Diablo 3 UEE (Xbox 360) και Lost Odyssey είναι οι gaming επιλογές μου εδώ και καμπόσους μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 kudos για Lost Odyssey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupreti Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 W.o.w, forza 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ c.o.d advanced warfare!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα