vrwmiaris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Άρχισα να παίζω need for speed rivals, αλλά έχω κολλήσει εκεί που γράφει bronze all time trials, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω γιατί έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DelsinGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Στο PS4 παίζω Transistor και Destiny BETA και στο Vita Υs: Memories Of Celceta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Έπιασα το GTA IV στο πισι εν αναμονή για το V. Είχα ξεχάσει πόσο διασκεδαστικά είναι πάντα τα GTA (και τα έχω παίξει όλα ως τώρα) και τι ιδιαίτερο χιούμορ έχουν. Επίσης μου αρέσει όλη η θεματολογία περί immigrants/old country και σοβιετίλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τερμάτισα το 5ο επεισόδιο του the wolf among us και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο. On that note Ξαναπαιζω το diabolo tres σε expert mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Titanfall (game time Origin) για attrition από την μία, δεν περιμένεις ούτε δευτερόλεπτο. Σε όλα τα άλλα modes δεν υπάρχει ψυχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Brutal Doom 2 στο PC. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πραγματικα. Εκπληκτικη δουλεια. Το λεω ξεκαθαρα οτι το παιχνιδι θα το ΑΓΟΡΑΖΑ κανονικα αν το χρεωναν αλλα ελα μου που ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Warframe παιζω με φιλαρακια, μου ειχε ξεφυγει.. Σιχαινομαι mmo και τετοιου ειδους games αλλα αυτο μου αρεσει. Ειναι επαναλαμβανομενο αλλα τουλαχιστον ειναι free, το online παει καλα και εχει την πλακα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ και 2 εβδομάδες προσπαθώ να κάνω χρυσό το τελευταίο event στο GT6 του σεννα δεν μπορώ να βρω 50χιλιοστά του δευτερολέπτου και έχω σκάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 max payne στο pc.απιστευτη πλοκη απιστευτο σεναριο απο τα κορυφαια παιχνιδια που ασχοληθηκα ποτε μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 max payne στο pc.απιστευτη πλοκη απιστευτο σεναριο απο τα κορυφαια παιχνιδια που ασχοληθηκα ποτε μουAν λες για το max payne 3 ισχυει. Απο τα καλυτερα games που εχω παιξει. Με αυτες τις μηχανικες shoot em up που εχει αυτο το game, μετα οτι παιζεις φαινεται λιγο αστειο.. Ειδικα η εκδοση του pc δειχνει απιστευτη και δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση port γιατι το ξαναεφτιαξαν απο την αρχη για να το εκδοσουν επειτα. Επισης πολυ καλο optimization στο συγκεκριμενο game. Δεν θυμαμαι πολλοι να ειχανε καποιο τρελο προβλημα με το game. Οσοι ειχαν μετριο προς καλο pc και οχι καμια τερατιλα σε specs, το επαιξαν επισης με καλο framerate και αρκετες επιλογες στα settings.Λιγο τα cutscenes ηταν σπαστικα με αυτο το distortion (ετσι λεγεται νομιζω) ολη την ωρα να κανει blurring στην εικονα και λιγο μονοτονη η μουσικη επισης που παιζει απο πισω σε αρκετες σκηνες. Η αφηγηση του Μax απιστευτη.. Τι να πω για αυτη την παιχνιδαρα... Το εχω τελειωσει 10 φορες στο pc σε ολα τα επιπεδα και το εχω ακομα στο pc μου, ανοιγωντας το αρκετες φορες απλα και μονο για να ριξω κανενα καλο headshot σε slo mo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τελείωσα το watch dogs (72% δεν την παλεύω για παραπάνω) και τώρα θέλω να ξεκινήσω last of us και τα δύο σε ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Fable 2, Halo Combat Evolved στο 360. Beyond (τελευταία πίστα) στο ps3. CS:GO στο PC μέχρι να είναι έτοιμο πάλι το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μολις πηρα το platinum στο Infamous First Light. Eιχα παρει και στο second son platinum. Aξιζε τα 15 ευρω του για μενα λογω της αρενας, οπου και εφτυσα αιμα για τα challenges. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ερωτηση ff6 on myboy on android or ff6 for android on android? τωρα που γυριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Halo 3 στο 360. CS:GO στο PC. Υπομονή και το μεγάλο λιώσιμο αρχίζει τον Οκτώβρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα