Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Etrian Odyssey Untold: The millenium girl στο 3DS και

Wolfenstein The new Order στο PC.

Το 3D του Etrian Odyssey είναι καταπληκτικό. Έχει το μεγαλύτερο βάθος που έχω δεί σε παιχνίδι μέχρι τώρα.

wolfenstein the new order συστηνω ανεπιφυλακτα...ενα απο τα πιο ευχαριστα fps των τελευταιων χρονων οσον αφορα το single player....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Etrian Odyssey Untold: The millenium girl στο 3DS και

Wolfenstein The new Order στο PC.

Το 3D του Etrian Odyssey είναι καταπληκτικό. Έχει το μεγαλύτερο βάθος που έχω δεί σε παιχνίδι μέχρι τώρα.

Μακάρι να μπορούσα να αντέξω το 3d έστω και στο ελάχιστο. Σε 10 λεπτά ακόμα και στο πιο χαμηλό θέλω να βγάλω τα μάτια μου με κουτάλι.

@ikaruga you should. Φαίνεται πολύύύύύύ ωραίο. Και μόνο που τοποθετείται δηλαδή στο Hyrule του link to the past με κάνει και χαζοχαίρομαι συνεχώς..

Τέλος για ακόμη μια φορά το Skyrim, και τέλος το gaming (προσωρινά φυσικά, για ένα γ@#%$#ο 9μηνο).

Στις επόμενες 96 ώρες, θα προσπαθήσω να ασχοληθώ με MGS4 και κανένα multi στο Killzone Mercenary.

Σε περίπτωση που δεν σε βάλουν 9 μήνες κάπου που δεν έχει ρεύμα ο στρατός δεν είναι άσχημη περίοδος για gaming.

Ακόμα και εγώ σε μαύρο στρατόπεδο που όλο κάτι ήθελαν να κάνουμε έβρισκα χρόνο και τερμάτισα μερικά παιχνίδια μέσα.

Τo PSP άνετα έβγαλε τα λεφτά του. 

Δυστυχώς το PSP το έχω απο launch day και πλέον η μπαταρία ούτε την ώρα δεν κρατάει. Το NDS απο την άλλη είναι ακόμη θυρίο.

Πάντως έχω και τα μεγαλύτερα αδέρφια, και ειδικά στο 3DS δεν τέλειωσα την Υ (συν οτι έρχονται Ruby/Sapphire).

Που θα πάει, κάτι θα κάνω. :)

Γιατι τελος ρε John.

Θα εχεις και αδειες.

Μη σου πω οτι τωρα μπορει και να ευχαριστιεσαι παραπανω τις λιγες ωρες που μπορει να εχεις να παιξεις.

Που παρουσιαζεσαι?

@hollow

Προσωρινά τέλος, μακάρι να έχω χρόνο και να μπορώ να παίζω.

Αλλά δεν ξέρω αν θα έχω και κουράγιο (αναλόγως τις υπηρεσίες κλπ).

Γρεβενά παρουσιάζομαι (πεζικό). Σήμερα τέλειωσα και με τα χαρτιά/ακτινογραφίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελειωσα χτες βραδυ το Hotline Miami. Το παιχνιδι ειναι EPIC, ο ορισμος του arcade με τρελη μουσικη και themes. Το story το αφηνουμε και λιγο στη φαντασια του παικτη αλλα το gameplay απλα τα σπαει. 

• Like 1

Τελειωσα χτες βραδυ το Hotline Miami. Το παιχνιδι ειναι EPIC, ο ορισμος του arcade με τρελη μουσικη και themes. Το story το αφηνουμε και λιγο στη φαντασια του παικτη αλλα το gameplay απλα τα σπαει. 

http://youtu.be/k9WSx7jZ-Rk

Αυτο ή το blood dragon? τι να φορτωσω στο ps3;

Choices choices

=]

Γιατι οχι και τα δυο? Το Hotline miami αν εισαι καλος τελειωνει στο μισαωρο, ασχετα αν εμενα μου πηρε με τα restarts κανα 3ωρο. Ειναι arcade με score attack οποτε το παιζεις οποτε γουσταρεις παρεα με οποιο αλλο παιχνιδι γουσταρεις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...