vag.patrick Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Etrian Odyssey Untold: The millenium girl στο 3DS και Wolfenstein The new Order στο PC. Το 3D του Etrian Odyssey είναι καταπληκτικό. Έχει το μεγαλύτερο βάθος που έχω δεί σε παιχνίδι μέχρι τώρα. wolfenstein the new order συστηνω ανεπιφυλακτα...ενα απο τα πιο ευχαριστα fps των τελευταιων χρονων οσον αφορα το single player.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Etrian Odyssey Untold: The millenium girl στο 3DS και Wolfenstein The new Order στο PC. Το 3D του Etrian Odyssey είναι καταπληκτικό. Έχει το μεγαλύτερο βάθος που έχω δεί σε παιχνίδι μέχρι τώρα. Μακάρι να μπορούσα να αντέξω το 3d έστω και στο ελάχιστο. Σε 10 λεπτά ακόμα και στο πιο χαμηλό θέλω να βγάλω τα μάτια μου με κουτάλι. @ikaruga you should. Φαίνεται πολύύύύύύ ωραίο. Και μόνο που τοποθετείται δηλαδή στο Hyrule του link to the past με κάνει και χαζοχαίρομαι συνεχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Τέλος για ακόμη μια φορά το Skyrim, και τέλος το gaming (προσωρινά φυσικά, για ένα γ@#%$#ο 9μηνο). Στις επόμενες 96 ώρες, θα προσπαθήσω να ασχοληθώ με MGS4 και κανένα multi στο Killzone Mercenary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 στην καλύτερη περίοδο θα απολυθείς dont worry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Προσωπικά έκανα p;arty κάθε φορά που μάθαινα οτι καθυστερείτε κάποιο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Σε περίπτωση που δεν σε βάλουν 9 μήνες κάπου που δεν έχει ρεύμα ο στρατός δεν είναι άσχημη περίοδος για gaming. Ακόμα και εγώ σε μαύρο στρατόπεδο που όλο κάτι ήθελαν να κάνουμε έβρισκα χρόνο και τερμάτισα μερικά παιχνίδια μέσα. Τo PSP άνετα έβγαλε τα λεφτά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δυστυχώς το PSP το έχω απο launch day και πλέον η μπαταρία ούτε την ώρα δεν κρατάει. Το NDS απο την άλλη είναι ακόμη θυρίο. Πάντως έχω και τα μεγαλύτερα αδέρφια, και ειδικά στο 3DS δεν τέλειωσα την Υ (συν οτι έρχονται Ruby/Sapphire). Που θα πάει, κάτι θα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Γιατι τελος ρε John. Θα εχεις και αδειες. Μη σου πω οτι τωρα μπορει και να ευχαριστιεσαι παραπανω τις λιγες ωρες που μπορει να εχεις να παιξεις. Που παρουσιαζεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 εγω παντως οταν πηγα στρατο το 2004 τελειωσα πολλα games αναμεσα σε αυτα αν θυμαμαι καλα τα GoW 2 - RE4 - ShοC και καποια ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 @hollow Προσωρινά τέλος, μακάρι να έχω χρόνο και να μπορώ να παίζω. Αλλά δεν ξέρω αν θα έχω και κουράγιο (αναλόγως τις υπηρεσίες κλπ). Γρεβενά παρουσιάζομαι (πεζικό). Σήμερα τέλειωσα και με τα χαρτιά/ακτινογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τελειωσα χτες βραδυ το Hotline Miami. Το παιχνιδι ειναι EPIC, ο ορισμος του arcade με τρελη μουσικη και themes. Το story το αφηνουμε και λιγο στη φαντασια του παικτη αλλα το gameplay απλα τα σπαει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τελειωσα χτες βραδυ το Hotline Miami. Το παιχνιδι ειναι EPIC, ο ορισμος του arcade με τρελη μουσικη και themes. Το story το αφηνουμε και λιγο στη φαντασια του παικτη αλλα το gameplay απλα τα σπαει. http://youtu.be/k9WSx7jZ-Rk Αυτο ή το blood dragon? τι να φορτωσω στο ps3; Choices choices =] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Γιατι οχι και τα δυο? Το Hotline miami αν εισαι καλος τελειωνει στο μισαωρο, ασχετα αν εμενα μου πηρε με τα restarts κανα 3ωρο. Ειναι arcade με score attack οποτε το παιζεις οποτε γουσταρεις παρεα με οποιο αλλο παιχνιδι γουσταρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Παίζω farcry blood dragon. Η επικοτητα ειναι σε άλλο επιπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Τελείωσα το watch dogs και τώρα σκέφτομαι να δω τι θα αρχίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα