Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προχωράω αργά αλλά σταθερά το RDR

Εγώ είχα φάει τόσο σκάλωμα με το παιχνίδι, που ξυπνούσα κατά της 4 τα ξημερώματα (σε περίοδο εξεταστικής) για να παίξω.

Πρώτη φορά μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Και όχι, δεν πολυγουστάρω την R* και τα παιχνίδια της για να μπορώ να το δικαιολογήσω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξανα εβαλα το resogun . μιλαμε δεν μπορεις να ξεκολλήσεις απο αυτο το παιχνιδι . με το καινουργιο update  μπορεις να κατεβασεις η να δημιουργισεις δικο σου διαστημοπλοιο . εχω βαλει το flappy bird ship και παιζω co op .

εγω ξεκινησα το σαββατο το uncharted : Drake's fortune ειναι το πρωτο , ενω για εκεινη την εποχη ειχε καλοδουλεμενα γραφικα βλεπω οτι ειναι ο χειρισμος λιγο δυσκοιλίος.....

καλα ναι....ειναι πολυ καλο παιχνιδι ασυζητητη, αλλα εχωντας(εχοντας??) λιωσει το 3 και ειδικα στο Multiplayer λιγο μου φανηκε καπως αυτο. Κατα τα αλλα το ευχαριστιεμαι και φυσικα μαζευω τα trophies... :D

Αν εχεις παιξει το 3 πρωτα δικαιολογημενα ο χειρισμος ειναι καπως απαρχαιωμενος.

Λοιπουν αρκετα στοιχεια απο τα επομενα δυο.

Αναφερομουν παντως στο χειρισμο μονο, το παιχνιδι κατα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου για το αν ειναι καλο ή οχι, το 3 πχ το θεωρω μαπα, αλλα ισως με ενα απο τα πολυ καλα multi της γεννιας.

Οχι οχι, για καλη μου τυχη τα παιξα οπως βγηκαν με την σειρα. Απλα ξαναγυρισα στο πρωτο γιατι οταν το τερματισα δεν υπηρχΑν τα trophies και ειπα να τα βγαλω οσο μπορω...

Μολις τελειωσα το Tactics Ogre let us cling together. Εκανα ορισμενα side missions αλλα με εκανε απιστευτα overlevel για πρωτο playthrough και ετσι παρατησα τα side quest και πηγα απευθειας για το last boss. Συνολο 81 ωρες και θα μπορουσα να το ειχα τελειωσει στις 45-50 αν δεν εδινα βαρος στο crafting και side quests. Ισχυουν ολα αυτα τα οποια εγραψα και σε προηγουμενο ποστ. Εξαιρετικο παιχνιδι αλλα τριτο στην κατηγορια του. 

Τωρα συνεχιζω το Persona 2 innocent sin και ξαναξεκινησα το Bravely default στο 3ds. 

Επιτέλους Zelda: A link between worlds!

Ξεσκίστηκε να μου λέει "you are playing too long why don't you take a break" το παιχνίδι. Αν και ακόμα στην αρχή φαίνεται υπέροχο!

Και εγω πηρα αποφαση οτι αυτο το μηνα θα παρω αυτο και το FFX/X-2 HD remaster για vita και τελος. Προς το τελος του μηνα ομως. 

Etrian Odyssey Untold: The millenium girl στο 3DS και

Wolfenstein The new Order στο PC.

Το 3D του Etrian Odyssey είναι καταπληκτικό. Έχει το μεγαλύτερο βάθος που έχω δεί σε παιχνίδι μέχρι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...