JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 προχωράω αργά αλλά σταθερά το RDRΕγώ είχα φάει τόσο σκάλωμα με το παιχνίδι, που ξυπνούσα κατά της 4 τα ξημερώματα (σε περίοδο εξεταστικής) για να παίξω. Πρώτη φορά μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Και όχι, δεν πολυγουστάρω την R* και τα παιχνίδια της για να μπορώ να το δικαιολογήσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αυτες τις μερες εχω πιασει Sniper Elite 3 και DmC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εγω το Watch Dogs στο PS4..Οπτικα δεν πιανει το Infamous, ομως δεν ειναι καθολου ασχημο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ξανα εβαλα το resogun . μιλαμε δεν μπορεις να ξεκολλήσεις απο αυτο το παιχνιδι . με το καινουργιο update μπορεις να κατεβασεις η να δημιουργισεις δικο σου διαστημοπλοιο . εχω βαλει το flappy bird ship και παιζω co op . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 killzone 3 αν και κολλαγε, δεν ηταν κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εγω ξεκινησα το σαββατο το uncharted : Drake's fortune ειναι το πρωτο , ενω για εκεινη την εποχη ειχε καλοδουλεμενα γραφικα βλεπω οτι ειναι ο χειρισμος λιγο δυσκοιλίος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ειναι θεμα γουστου, εγω τον θεωρω τοπ νοτσ στην κατηγορια του. Βεβαια στα επομενα μπηκαν και αλλα χαρακτηριστικα στο κομματι χειρισμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 καλα ναι....ειναι πολυ καλο παιχνιδι ασυζητητη, αλλα εχωντας(εχοντας??) λιωσει το 3 και ειδικα στο Multiplayer λιγο μου φανηκε καπως αυτο. Κατα τα αλλα το ευχαριστιεμαι και φυσικα μαζευω τα trophies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αν εχεις παιξει το 3 πρωτα δικαιολογημενα ο χειρισμος ειναι καπως απαρχαιωμενος. Λοιπουν αρκετα στοιχεια απο τα επομενα δυο. Αναφερομουν παντως στο χειρισμο μονο, το παιχνιδι κατα αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου για το αν ειναι καλο ή οχι, το 3 πχ το θεωρω μαπα, αλλα ισως με ενα απο τα πολυ καλα multi της γεννιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Οχι οχι, για καλη μου τυχη τα παιξα οπως βγηκαν με την σειρα. Απλα ξαναγυρισα στο πρωτο γιατι οταν το τερματισα δεν υπηρχΑν τα trophies και ειπα να τα βγαλω οσο μπορω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken666 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μπραβο κουραγιο φιλαρακι καλη συνεχεια τοτε,εγω παιζω mortal kombat complete edition Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μολις τελειωσα το Tactics Ogre let us cling together. Εκανα ορισμενα side missions αλλα με εκανε απιστευτα overlevel για πρωτο playthrough και ετσι παρατησα τα side quest και πηγα απευθειας για το last boss. Συνολο 81 ωρες και θα μπορουσα να το ειχα τελειωσει στις 45-50 αν δεν εδινα βαρος στο crafting και side quests. Ισχυουν ολα αυτα τα οποια εγραψα και σε προηγουμενο ποστ. Εξαιρετικο παιχνιδι αλλα τριτο στην κατηγορια του. Τωρα συνεχιζω το Persona 2 innocent sin και ξαναξεκινησα το Bravely default στο 3ds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επιτέλους Zelda: A link between worlds! Ξεσκίστηκε να μου λέει "you are playing too long why don't you take a break" το παιχνίδι. Αν και ακόμα στην αρχή φαίνεται υπέροχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επιτέλους Zelda: A link between worlds! Ξεσκίστηκε να μου λέει "you are playing too long why don't you take a break" το παιχνίδι. Αν και ακόμα στην αρχή φαίνεται υπέροχο! Και εγω πηρα αποφαση οτι αυτο το μηνα θα παρω αυτο και το FFX/X-2 HD remaster για vita και τελος. Προς το τελος του μηνα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Etrian Odyssey Untold: The millenium girl στο 3DS και Wolfenstein The new Order στο PC. Το 3D του Etrian Odyssey είναι καταπληκτικό. Έχει το μεγαλύτερο βάθος που έχω δεί σε παιχνίδι μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα