Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To 2o διχασε πολυ κοσμο και τωρα που το ανεφερες καποια πλανα του Phantom pain εδειχναν αυτα τα τανκερ του 2.

Δε ξερω αν συνδεονται με καποιο τροπο γιατι χρονολογικα ειναι τελειως αλλες εποχες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τέλειωσα σήμερα το Murdered Soul Suspect (PC) και MGS HD (το 3 συγκεκριμένα, Xbox360).

Πολύ ωραίο το Murdered, ηταν κάτι το διαφορετικό αλλά είναι πολύ ενοχλητικοί οι δαίμονες. Με χάλασε πάρα πολύ που τους έβαλαν.

Κακώς το κράζουν πάντως μερικοί κατά την άποψή μου, αυτό που θέλει να κάνει το κάνει πάρα πολύ καλά.

Για το MGS3, τι να πώ.. Όσο σκέφτομαι οτι είναι παιχνίδι του '05, άλλο τόσο μου αρέσει!

Το 2 απο την άλλη, αν δεν με ενδιέφερε η ιστορία του, δε νομίζω να το έπαιζα (αν και δεν το έπαιξα εγώ, ο κολλητός μου το έπαιζε κι εγώ απλά παρακολουθούσα και τον έπριξα στις ερωτήσεις :P ).

Ανυπομονώ να πιάσω το 4 τώρα.

Δες και αυτο για το 2.Ολα αυτα το 2001.

1388649074793.jpg

To 2o διχασε πολυ κοσμο και τωρα που το ανεφερες καποια πλανα του Phantom pain εδειχναν αυτα τα τανκερ του 2.

Δε ξερω αν συνδεονται με καποιο τροπο γιατι χρονολογικα ειναι τελειως αλλες εποχες.

Η Mother Base  ειναι και δεν συνδεονται με το 2 απλα μοιαζουν.Ειναι και σε εντελως διαφορετικη περιοχη.Επισης το tanker ηταν στο προλογο του 2 μαλλον εννοεις το big shell με τα strats(Α,Β,C κοκ)

Θυμάμαι οτι έλεγε πολλά, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε.

Το βγάλαμε σε ένα session, ηταν και αργά.. :P

Αλλά ναί, ηταν και είναι πολύ μπροστά τα άτιμα!

υγ : πρέπει να διαβάσω κανένα άρθρο για το τι παίζεται στο MGS2, έτσι όπως τα δείχνει, σε βομβαρδίζει με πληροφορίες/hints κλπ

πάρε τώρα pop corn και ετοιμάσου για το 4...περισσότερο θα βλέπεις cutscenes παρά θα παίζεις :-D

Ακόμα και έτσι είναι παιχνιδαρα...

πάρε τώρα pop corn και ετοιμάσου για το 4...περισσότερο θα βλέπεις cutscenes παρά θα παίζεις :-D

Ακόμα και έτσι είναι παιχνιδαρα και ο λόγος που είχα αγοράσει τότε και ps3...

Ναι εχεις δικιο το Big shell, δε ξερω γιατι ειπα τανκερ :P

To 4 επειδη το κανα plat, ειναι ακριβως κατι λιγοτερο απο 4.30 ωρες χωρις καθυστερησεις και πολλα πολλα.

Δε ξερω αν γινεται και λιγοτερο, δεν ειμαι φαν των speedrun απλα στο συγκεκριμενο ηταν απαιτηση να το κανεις σε λιγοτερο απο 4.30 ωστε να παρεις ενα medal.

Γενικα ομως τα MGS το ζουμι ειναι στο στορυ, οποτε και τα cutscenes ειναι ολη τους η απολαυση, στο 4 δε ο Ocelot (νοτ) δινει ρεστα.

πάρε τώρα pop corn και ετοιμάσου για το 4...περισσότερο θα βλέπεις cutscenes παρά θα παίζεις  :-D

Ξέρω.. Κάπου 20+ ώρες είναι..

Παίζει να κάτσω να τις δώ, έχει ένα χρυσό trophy.. :P

To 4 επειδη το κανα plat, ειναι ακριβως κατι λιγοτερο απο 4.30 ωρες χωρις καθυστερησεις και πολλα πολλα.

!!!! Σοβαρά?? Διάβασα το guide του και κατά την άποψή μου δεν παλεύεται.. Ούτε ο Κοτζίμα την παλεύει με αυτά που έβαλε.. :P

Δεν ειναι και τοσο δυσκολο, απλα θελει πολλα playthrough. (Βασικα ολα τα MGS τα εχω κανει πλατινα).

Αν θυμαμαι το παιξα 8 φορες για να το κανω plat (ισως γινεται και με λιγοτερες).

Τα ζορικα ειναι που θελει να το τελειωσεις στο extreme, χωρις κιλλς και χωρις αλαρμς. Αλλα αμα το μαθεις το χαρτη απ'εξω βγαινει. Δεν ειναι και απο τα δυσκολα σε θεμα ΑΙ τα kozima games. Εχουν πολυ fixed movement οι αντιπαλοι.

Σήμερα ξεκίνησα και τελείωσα το Papo & Yo. Όμορφο παιχνίδι με ωραίους γρίφους και gameplay και υπέροχη μουσική. Δεν μου άρεσε όμως καθόλου το τέλος...

Επίσης τερμάτισα το LEGO Lord of the Rings (μετά από σχεδόν ένα χρόνο :P). Ασχολήθηκα μόνο με το τερματισμό των ταινιών μιας και βαριέμαι να περιπλανιέμαι στη μέση γη και να κάνω side quests. Ωραίο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, αν και το pirates of the caribbean μου άρεσε περισσότερο...

Ξανάπιασα το Knight's Contract μετά απο πολύ καιρό, μήπως και το τερματήσω αυτή τη φορά.

Και.. Ξανάπιασα το Skyrim (Legendary) στο PC.... Αντίο κόσμε..!!

• Like 1

Εγώ ξανάπιασα το The Longest Journey σε μια άκυρη φλασιά πριν από μερικές μέρες. Είμαι πολύ περίεργος αν θα μου αρέσει ακόμα μετά από τόσα χρόνια. 

Επίσης, προχωράω αργά αλλά σταθερά το RDR στο 360. Ο Μάρστον πρέπει να είναι ο πρώτος και μόνος πρωταγωνιστής σε παιχνίδι της R* που μου φαίνεται συμπαθής. Υπέροχη ατμόσφαιρα και πανέμορφο, κατά τ' άλλα. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...