Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 To Catherine τερματησα.Moυ αρεσε περισσοτερο απο οσο περιμενα. Και τωρα δεν ξερω τι να πρωτοαρχισω. Καταραμενο Plus:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ για το Catherine. Ξεκίνησα να το παίξω κυρίως από περιέργεια, μιας και ήταν στο Plus, και τελικά κόλλησα. Τόσο, που το τελείωσα δύο φορές, Περίπου. Τη δεύτερη έπαιζε ένας φίλος τα role play τμήματα κι εγώ περνούσα τους εφιάλτες επειδή δεν το είχε αυτός καθόλου. Εγώ σήμερα σχεδίαζα να ξεκινήσω επιτέλους το RDR, αλλά αυτή η καταραμμένη alpha του Destiny δε λέει να με αφήσει Μπόνους παιχνίδια για όταν θέλω απλώς να χαλαρώσω ή να σκοτώσω κάνα μισάωρο αυτή την περίοδο το Trials Fusion στο PS4 και το PvZ Garden Warfare στο 360. Ειδικά το δεύτερο είναι μεγάλο κόλλημα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από Vole Maulder 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Αφού τελείωσα το Dust ( <-- τρομερό παιχνίδι) έβαλα επιτέλους το Tomb Raider. Ότι και να πω είναι λίγο. Άπαιχτο reboot. Μόνο μειονέκτημα πως θα το τελειώσω γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Εγώ σήμερα σχεδίαζα να ξεκινήσω επιτέλους το RDR, αλλά αυτή η καταραμμένη alpha του Destiny δε λέει να με αφήσει Σα πολυ δεν αργησες; Ποσο καιρο στο φωναζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σα πολυ δεν αργησες; Ποσο καιρο στο φωναζω Το καλό το πράγμα αργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Murdered soul suspect. Δεν ήταν κακο και η ιδέα ήταν αρκετα καλή. Για κάποιο λόγο δεν εντυπωσιάστηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μόλις τελείωσα 2o playthrough στο The Last of Us, αυτή τη φορά όμως στο survivor. Τα έχω πει για τον τίτλο. Με διαφορά για μένα το καλύτερο Exclusive του ps3 και το προσωπικό μου αγαπημένο. Τώρα συνεχίζω με Kingdom Hearts ενώ παράλληλα πάω και στο δεύτερο επεισόδιο του back to the future της telltale. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 watch dogs και μολις τελειωσα το trine 2..και τα δυο παιχνιδαρες.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Με επιασε ενα βιτσιο και προσπαθω να platiniasw το Thief την τελευταια βδομαδα. Απαραδεκτο map design δυστυχως, αλλα διασκεδαστικο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αξιολογοτατο το Wolfenstein. Παλιο καλο old school FPS. Καμια σχεση με COD και λοιπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Motogp 14 Πωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Τελείωσα το Bravely Default στο 3DS, μετά από 95 ώρες παιχνίδι. Άψογο RPG παρά το over the top τέλος του. Τώρα ασχολούμαι με το κορυφαίο Etrian Odyssey: The millennium girl. Τύφλα να έχουν τα Legend of Grimrock και Might and Magic Legacy. Αναμένω από amazon τη retail έκδοση του Wolfenstein: The new Order την επόμενη εβδομάδα για το PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 GTA V στο PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Λιώνω στο Resident Evil Umbrella Chronicles μαζί με την κοπέλα μου. Τώρα θέλω να πάρω και όπλο να βάζω το wiimote μέσα. Επίσης μιας και τελείωσα το Tomb Raider σκέφτομαι τι άλλο να ξεκινήσω. Ίσως κάποιο RPG που έχουν αρχίσει και μαζεύονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Τέλειωσα σήμερα το Murdered Soul Suspect (PC) και MGS HD (το 3 συγκεκριμένα, Xbox360). Πολύ ωραίο το Murdered, ηταν κάτι το διαφορετικό αλλά είναι πολύ ενοχλητικοί οι δαίμονες. Με χάλασε πάρα πολύ που τους έβαλαν. Κακώς το κράζουν πάντως μερικοί κατά την άποψή μου, αυτό που θέλει να κάνει το κάνει πάρα πολύ καλά. Για το MGS3, τι να πώ.. Όσο σκέφτομαι οτι είναι παιχνίδι του '05, άλλο τόσο μου αρέσει! Το 2 απο την άλλη, αν δεν με ενδιέφερε η ιστορία του, δε νομίζω να το έπαιζα (αν και δεν το έπαιξα εγώ, ο κολλητός μου το έπαιζε κι εγώ απλά παρακολουθούσα και τον έπριξα στις ερωτήσεις ). Ανυπομονώ να πιάσω το 4 τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα