kostiger Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Fifa k Infamous στο 4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ολα εχουν σχεση με τους κανονες και τη μηχανικη του παιχνιδιου. Υπαρχει το δυσκολο με λαθος τροπο και το δυσκολο με το σωστο τροπο. Τα Souls γενικα θεωρουνται δυσκολα με το σωστο τροπο καθως οι κανονες που υπαρχουν στο παιχνιδι ισχυουν για ολους ανεξαρτητα απο τα προσωπικα χαρακτηριστικα του καθε τερατος/πλασματος/εχθρου κτλ. Τα Castlevania του παλιου τυπου (πριν γινουν Metroid) θεωρουνται δυσκολα για τους σωστους λογους παραδειγμα. Τα Command and Conquer απο την αλλη ειναι δυσκολα για τους λαθος λογους (το να δινεις στην CPU αρχικα φραγκα πολλαπλασια απο αυτα που ξεκινας εσυ δεν το κανει το παιχνιδι δυσκολοτερο, το κανει απλα αδικο). Ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια εκει εξω που εχουν σωστη δομη και εκτελεση της δυσκολιας. Καποια απλα απαιτουν απο εσενα να προσαρμοστεις γρηγοροτερα ενω καποια αλλα σε αφηνουν λιγο μποσικα πριν σε πατησουν χαμο και που φταις που δεν εδωσες την καταλληλη σημασια οταν επρεπε. Η δυσκολια ειναι πολυ αρτια μορφη δημιουργιας καποιου παιχνιδιου οταν δημιουργεις το παιχνιδι γυρω απο αυτην. Παει να πει οτι δινεις βαρος στο μυαλο του gamer γιατι τα Souls παιχνιδια δεν χρειαζεται να εχεις twitch και σπασμοδικες αντιδρασεις για να το "κερδισεις". Αλλου βασιζεται, αλλα ζηταει απο εσενα και εκει ειναι το μυστικο. Υπαρχει λογος που εχει τη φημη που εχει. Τα souls λοιπον θεωρω οτι απλα δεν ειναι δυσκολα. Εχει διαφορα το ειναι δυσκολο απο το ειναι περιεργο. Μπορει αντε το Demon να ηταν καπως πιο δυσκολο αλλα τα επομενα δυο μακραν απο δυσκολα. Cheap tactis σιγουρα. Ειδικα το 2 ορδες απο αντιπαλους με 0 στρατηγικη επιθεσης. Σβουριγμα γυρω γυρω και αυτο ηταν. Επιμενω λοιπον οτι απλα τα περιοδικα το βαφτισαν δυσκολο για την ιστορια και ο κοσμος απλα παπαγαλιζει. Δυσκολο με την καλη εννοια ειναι το MGS Revengeance στην μεγιστη δυσκολια και εκει θελει ακριβεια και σωστες κινησεις για να το βγαλεις, δε χανεις επειδη απλα δε ξερεις τι εχει στην καθε γωνια και απλα πιανεσαι off guard, αυτο δεν ειναι δυσκολια, αυτο ειναι cheap tactic. Για την ιστορια τα εχω κανει και τα τρια souls πλατ και ενω τα θεωρω καλα παιχνιδια διαφωνω πληρως στο οτι ειναι δυσκολα. Ειναι περιεργα και απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο (οχι το υποτιθεμενο hardcore που ακουγεται απο δω και απο κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εγώ πριν απο λίγο τερμάτησα το The Incredible Adventures of Van Helsing II. Δυστυχώς δεν μου άρεσε τόσο όσο το 1ο (χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακό παιχνίδι). Υπερβολικά πολλά skills για να μπορέσεις να τα αξιοποιήσεις και προσωπικά έμεινα με αυτά που είχα απο το 1ο παιχνίδι. Επίσης το tower-defense mini-game παραέγινε Orcs Must Die. Ευτυχώς δεν είναι απαραίτητα για το main story. Κατά τ' άλλα, λίγο Transistor, Thief, Splinter Cell Blacklist και σήμερα θα ξεκινήσω και το Child of Light. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Στο PC ξεκίνησα τα mass effect που είναι καλύτερα απ ότι περίμενα. Λίγο έχω δοκιμάσει το Tropico 5 και ενώ δεν είναι άσχημο δε με ενθουσίασε σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Λιγάκι L.A. Noire που και που μια υπόθεση τη φορά (κρίμα που δεν έπιασε αυτό το παιχνίδι να είχαμε και συνέχεια. Στο ps3 παλεύουμε λίγο καιρό τώρα με την αδερφή μου το Last of Us το οποίο είναι όντως αριστούργημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τέλος τα Splinter Cell Blacklist και Thief. Πάρα πολύ ωραία παιχνίδια και τα δύο, με πολύ ζουμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 1 χρονο ακριβως μετα τον πρωτο τερματισμο τερματισα ξανα το saints row the third και θυμηθηκα ποσο pure fun ειναι αυτο το παιχνιδι και τωρα σκεφτομαι να ασχοληθω με το 4 αν και δεν εχω ακουσει πολυ καλα λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalk3r Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τα souls λοιπον θεωρω οτι απλα δεν ειναι δυσκολα. Εχει διαφορα το ειναι δυσκολο απο το ειναι περιεργο. Μπορει αντε το Demon να ηταν καπως πιο δυσκολο αλλα τα επομενα δυο μακραν απο δυσκολα. Cheap tactis σιγουρα. Ειδικα το 2 ορδες απο αντιπαλους με 0 στρατηγικη επιθεσης. Σβουριγμα γυρω γυρω και αυτο ηταν. Επιμενω λοιπον οτι απλα τα περιοδικα το βαφτισαν δυσκολο για την ιστορια και ο κοσμος απλα παπαγαλιζει. Δυσκολο με την καλη εννοια ειναι το MGS Revengeance στην μεγιστη δυσκολια και εκει θελει ακριβεια και σωστες κινησεις για να το βγαλεις, δε χανεις επειδη απλα δε ξερεις τι εχει στην καθε γωνια και απλα πιανεσαι off guard, αυτο δεν ειναι δυσκολια, αυτο ειναι cheap tactic. Για την ιστορια τα εχω κανει και τα τρια souls πλατ και ενω τα θεωρω καλα παιχνιδια διαφωνω πληρως στο οτι ειναι δυσκολα. Ειναι περιεργα και απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο (οχι το υποτιθεμενο hardcore που ακουγεται απο δω και απο κει. Δεν ξέρω, εμένα το souls 2 μου την έσπασε απίστευτα. Η αλήθεια είναι ότι το παράτησα γρήγορα. Δεν επέμεινα πολύ. Γενικά πρώτη φορά ασχολήθηκα με παιχνίδι τέτοιου τύπου. Ίσως το πλησιέστερο παιχνίδι σ' αυτό που έχω παίξει είναι το witcher 2.Πάντως στα stealth παιχνίδια π.χ. mgs ,hitman και στα racing π.χ forza στο hard παίζω και δεν έχω θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Τα souls λοιπον θεωρω οτι απλα δεν ειναι δυσκολα. Εχει διαφορα το ειναι δυσκολο απο το ειναι περιεργο. Μπορει αντε το Demon να ηταν καπως πιο δυσκολο αλλα τα επομενα δυο μακραν απο δυσκολα. Cheap tactis σιγουρα. Ειδικα το 2 ορδες απο αντιπαλους με 0 στρατηγικη επιθεσης. Σβουριγμα γυρω γυρω και αυτο ηταν. Επιμενω λοιπον οτι απλα τα περιοδικα το βαφτισαν δυσκολο για την ιστορια και ο κοσμος απλα παπαγαλιζει. Δυσκολο με την καλη εννοια ειναι το MGS Revengeance στην μεγιστη δυσκολια και εκει θελει ακριβεια και σωστες κινησεις για να το βγαλεις, δε χανεις επειδη απλα δε ξερεις τι εχει στην καθε γωνια και απλα πιανεσαι off guard, αυτο δεν ειναι δυσκολια, αυτο ειναι cheap tactic. Για την ιστορια τα εχω κανει και τα τρια souls πλατ και ενω τα θεωρω καλα παιχνιδια διαφωνω πληρως στο οτι ειναι δυσκολα. Ειναι περιεργα και απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο (οχι το υποτιθεμενο hardcore που ακουγεται απο δω και απο κει. Δεν θα με βρεις να διαφωνω εδω, ουτε εγω θεωρω "δυσκολα" τα souls παιχνιδια. Απο συγχρονα παιχνιδια μονο το Volgar the viking θεωρω πραγματικα δυσκολο. Αυτο που λες ομως δεν διαφερει απο αυτο που λεω εγω, απλα το λες με διαφορετικο τροπο. Τα Souls παιχνιδια ειναι "δυσκολα" με το σωστο τροπο. Θα μπορουσαν απλα να σε σκισουν στο κλεψιμο αλλα δεν το κανουν. Εχουν πολυ συγκεκριμενη πατεντα σχεδιασμου και ετσι απλα μαθαινεις να λειτουργεις στον κοσμο του. Ομοια η δυσκολια του Bayonetta/Revengeance και λοιπον "arcade" παιχνιδιων βρισκεται ουσιαστικα στο high score τους και οχι στο ρουφηγμα ατμοσφαιρας. Ατυχες παραδειγμα ομως η συγκριση Souls με Revengeance. Ποιο πολυ σχεση εχει το Revengeance με το Ikaruga παρα με τα souls παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δε συγκρινα τα παιχνιδια καθ'αυτα, αλλα καθαρα τη δυσκολια του παιχνιδιου παιζοντας το στο τερμα δυσκολο και με σκοπο το Platinum. Oσον αφορα το 2, θεωρω οτι γενικα εχει unoptimized battling απο την στιγμη που μπορεις ευκολα να κανεις τρικ στην AI των εχθρων προσελγκυοντας εναν εναν τους κακους και απλα γυρνοφερνοντας τους. Στο πρωτο και στο Demon οι μαχες ηταν υπεροχες στο 2 mehhh, και οσες φορες εχασα, ηταν γιατι το παιχνιδι πεταξε απλα κατι που δε το περιμενεις και χανεις για να χασεις, την δευτερη φορα που εχεις κανει memorize δεν χανεις και μαλιστα το εχουν πει και οι ιδιοι οτι το 2 ειναι γεματο στα cheap deaths, οταν ανακοινωσαν το Lords of the fallen που ειπαν οτι δε θα εχει αυτο τετοιους θανατους. Αυτα δε γινοντουσαν στα δυο προηγουμενα. Γενικα εχω θεμα με τα cheap deaths και με την αυξηση δυσκολιας χρησιμοποιωντας ορδες χαζων εχθρων. Συγκρινω τους ιπποτες του Anor Londo με αυτους του Heides Tower και γελαω με το ποσο ευκολοι ειναι, ακομα και 5 5 οταν τους βγαζει συγκριτικα με το ποσο δυσκολοι αλλα και απολαυστικη ηταν στις μαχες τους στο Anor. Τα Gargoyles, really 7 gargoyles για να το κανεις δυσκολο και αναγκαστικα hit και backtrack αντι για 1 - 2 με γεματη μαχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 αυτο που παραπονεθηκα εξαρχης για το ds2 ειναι οτι ολα ειναι πολυ ευκολα...bon fire καθε 2 μετρα,οι εμποροι ολοι στη μαγουλα, τελεπορτινγκ και τα bosses δεν συγκρινονται με τα προηγουμενα παιχνιδια...ας ελπισουμε οτι στα χερια του μιγιαζακι θα επανελθει η σειρα στα στανταρ της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitapeis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν και άργησα λίγα... χρόνια, χθες τερμάτισα το Dead Space το 1. Το Κ - Α - Τ - Α - Ε - Υ - Χ - Α - Ρ - Ι - Σ - Τ - Η - Θ - Η - Κ - Α. Πολύ όμορφα γραφικά για παιχνίδι του '08 (όταν είδα σταγόνες νερού να αιωρούνται λόγω έλλειψης βαρύτητας, έπαθα πλάκα), το gameplay καλά δεμένο και πορωτικό, πολύ καλή αίσθηση των όπλων, τα σημεία με την έλλειψη βαρύτητας φοβερά πρωτότυπα και κυρίως ... ατμόσφαιρα που σπάει κόκκαλα. Για μένα το καλύτερο survival horror της γενιάς που πέρασε. Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με το παιχνίδι (που αμφιβάλλω), να το κάνει σύντομα! Και τώρα έχει σειρά το Dead Space 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Παντως μπορω να πω οτι, παρα τα σοβαροτατα ελατωματα του, το Tactics Ogre: Let us cling together ειναι και καπως σαν πρεζα. Δεν γινεται να αντισταθεις να μην το παιξεις. Σε σχεση με το Final Fantasy Tactics: War of the lions ειναι σε χειροτερη μοιρα αλλα ειναι και το μοναδικο παιχνιδι του ειδους μαζι με το Fire Emblem που ειναι στην ιδια λογικη και συνεπως δεν υπαρχουν αλλες επιλογες εκει εξω. Τα προβληματα του παιχνιδιου τα εχω ηδη πει αλλα ας τα αναφερω μια φορα ακομα τωρα που ξεπερασα τις 60 ωρες και το παιχνιδι πλεον μπορω να πω οτι το κατεχω καλα. - Πολυ (μα παρα πολυ ομως) αργο ξεκινημα. Οι πρωτες 20 ωρες παιχνιδιου θα νομιζεις οτι δεν κανεις τιποτα καθως οτι skill και να βαλεις δεν βλεπεις καποια ουσιαστικη διαφορα με το να μην το ειχες καθολου. - Η ισσοροπια του. Πραγματικα οταν εχεις τοση δυναμη διαφορετικων επιλογων το χειροτερο που μπορει να κανει το παιχνιδι ειναι να σε περιοριζει και να σε κλεβει...και το κανει... συνεχεια... Δεν φτανει που τα skill που μαθαινεις δεν ειναι μεταβιβασιμα σε αλλες class αλλα και στο παιχνιδι των αριθμων το παιχνιδι σε κλεβει ασυστολα. Δεν βοηθαει επισης που δεν σε αφηνει να κανεις ενα review το battle map οπως θα επρεπε πριν επιλεξεις τις μοναδες σου. Θα μου πεις οτι και το FFT δεν σε αφηνει αλλα θα σου πω οτι στο FFT ολες οι δυναμεις και μοναδες και skills τα καταφερνουν μια χαρα σε ολους τους χαρτες και ειναι απλα θεμα playstyle ενω στο TO -πρεπει- να εχεις counter-class για συγκεκριμενα τερατα και set up ομαδων. Και το χειροτερο: - Απαιτει ΠΟΛΥ grinding. ΠΟΛΥ ομως. Εχω 60 ωρες παιχνιδιου και οι χαρακτηρες μου ακομα ουτε level 30 δεν εχουν δει. Το δε crafting system που ειναι απαραιτητο για το meta game ειναι αστα βραστα. Δεν φτανει που ειναι δυσχρηστο αλλα ειναι και χρονοβορο και random οσο ανεβαζεις κατηγορια ποιοτητας items. Γενικα το παιχνιδι εχει μπολικο φουσκωμα τεχνητο χωρις λογο. Γενικα το Fire Emblem συνεχιζει να ειναι ο αρχοντας του ειδους με το FFT να ερχεται δευτερο και τριτο αυτο. Το καλο ομως ειναι οτι ΟΛΑ τους ειναι γαματα. Απλα το TO θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο σε αυτο το remake. Χασανε την ευκαιρια για να δωσουν ενα παιχνιδι πολυ ανωτερο απο αυτο που ειναι τωρα και που θα στεκοταν στα ισια με το FE και FFT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 the wolf among us ep 4 μια που το εβαλα και μια που τελιωσε. Βασικα ουτε την μπυρα μου δεν προλαβα να πιω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Murder soul suspect ωραιο παιχνιδακι το μονο του μειον μικρο σε διαρκεια 7-8ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Watch dogs στο ps4 και Resident evil revelations στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα