vitapeis Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Dead Space στο Χbox 360, Final Fantasy IX στο PC σε emulator και με διαλείμματα Final Fantasy IV στο DS... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εγώ έχω ξενερώσει πολύ με το Dark Souls 2 στο x360. Γενικά είμαι καλός στα παιχνίδια αλλά αυτό το παράτησα γιατί δεν μπορώ να περάσω στην αρχή τους ιππότες-γίγαντες. Αρα δεν εισαι καλος στα παιχνιδια Κατα τα αλλα μιας και βρισκομαι Ελλαδα για 10 μερες πηρα μαζι μου το PSP και ξεκινησα να ασχολουμαι με το Persona 2 innocent sin και Tactics Ogre let us cling together. Το Persona 2 ειναι εξαιρετικο αλλα εχει ολα τα χαρακτηριστικα παλιου J-RPG - hardcore class = infinite και το Tactics Ogre παρα τις 30 ωρες μου μεχρι τωρα απλα το θεωρω πολυ χαμηλου επιπεδου σε σχεση με αλλα του ειδους. Πριν με ρωτησετε γιατι θα σας πω απλα οτι το παιχνιδι χρειαζεται ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες ανουσιου grinding και οτι το παιχνιδι σε κλεβει ασυστολα καθως αλλοι κανονες ισχυουν για εσενα και αλλες για τη CPU. Ετσι λοιπον εχεις μονιμα την αισθηση (δικαια) οτι δεν μπορεις να κανεις κατι για να αντιστρεψεις την κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Titanfall κατά βάση και FIFA14. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 In other news Drakengard 3 inbound Άσχημα τα πράγματα για το drakengard Το πρωτο ειναι οτι εχει θέμα με το frame rate. To δευτερο ειναι οτι τα game mechanics ειναι κάπως άθλια. Το τρίτο ειναι οτι το AI των εχθρών δεν τραβάει Το τέταρτο ειναι, και το πιο σημαντικό για εμένα, ειναι οτι το κάνανε κωμωδία... FML Δυστυχώς, ήταν μ***********. Επίσης, φαντάζομαι οτι θελουν να πουλήσουν την νουβέλα γιαυτο εχει και τρέλα κενά η ιστορία... Παίξτε με δικιά σας ευθύνη. #καιτωρατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 #Transistor #Child of Light #Van Helsing 2 #Wolfenstein #Watch_Dogs #wantmore? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Fifa14 & NBA2K14 στο ps4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobracharged Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Indigo Prophesy! Για PC δεν κανω διαφημιση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τερμάτισα το Dark Souls 2 στο PC και ξαναξεκίνησα το Bravely Default στο 3DS. Το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να δείς όλα τα cutscenes της ιστορίας που έχεις προχωρήσει και τα έβαλα για να θυμηθώ που βρίσκομαι κα τί παίζει. 3 ώρες έβλεπα cutscenes και έχω ακόμα...... Και όλα αυτά έχοντας βγάλει λιγότερο από το μισό παιχνίδι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Dark Souls 2 NG+, ESO, Titanfall και το Uber Dungeon Keeper 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 #Transistor #Child of Light #Van Helsing 2 #Wolfenstein #Watch_Dogs #wantmore? Τπτ απο αυτα δεν ειναι καλο για εμένα. =] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κάτι με έπιασε και έβαλα να παίξω Need for Speed Most Wanted. Tου 2005 φυσικά. Σε 1080p πλέον και με το 360 controller. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αρα δεν εισαι καλος στα παιχνιδια Κατα τα αλλα μιας και βρισκομαι Ελλαδα για 10 μερες πηρα μαζι μου το PSP και ξεκινησα να ασχολουμαι με το Persona 2 innocent sin και Tactics Ogre let us cling together. Το Persona 2 ειναι εξαιρετικο αλλα εχει ολα τα χαρακτηριστικα παλιου J-RPG - hardcore class = infinite και το Tactics Ogre παρα τις 30 ωρες μου μεχρι τωρα απλα το θεωρω πολυ χαμηλου επιπεδου σε σχεση με αλλα του ειδους. Πριν με ρωτησετε γιατι θα σας πω απλα οτι το παιχνιδι χρειαζεται ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες ανουσιου grinding και οτι το παιχνιδι σε κλεβει ασυστολα καθως αλλοι κανονες ισχυουν για εσενα και αλλες για τη CPU. Ετσι λοιπον εχεις μονιμα την αισθηση (δικαια) οτι δεν μπορεις να κανεις κατι για να αντιστρεψεις την κατασταση. Τωρα το ειδα γι'αυτο και η καθυστερημενη απαντηση. Δε ξερω απο που πηγαζει η λογικη οτι οταν καποιος δε μπορει να παιξει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι που κομπαζεται σαν δυσκολο (ενω δεν ειναι) ταυτοχρονα δεν ειναι και καλος στα παιχνιδια. Το Dark Souls και γενικα η Souls σειρα διαφημιζεται ως δυσκολη και για τον hardcore gamer μονο και μονο για να τσιμπανε οι ψωνισμενοι. Δεν θεωρω οτι ειναι δυσκολο και δε πιστευω οτι χρειαζεται να εισαι hardcore για να το παιξεις. Πιο πολυ δυστροπο θα το ελεγα. Για το Dogma που ειναι οντως δυσκολο κανεις δε μιλαει, προφανως γιατι δεν εχει φαει τοση διαφιμηση το Souls και δεν ειναι COOL να λες το εχω τελειωσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τερμάτισα το Dark Souls 2 στο PC και ξαναξεκίνησα το Bravely Default στο 3DS. Το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να δείς όλα τα cutscenes της ιστορίας που έχεις προχωρήσει και τα έβαλα για να θυμηθώ που βρίσκομαι κα τί παίζει. 3 ώρες έβλεπα cutscenes και έχω ακόμα...... Και όλα αυτά έχοντας βγάλει λιγότερο από το μισό παιχνίδι.. Σε καλο δρομο εισαι, εγω το επαιζα πριν ερθω Ελλαδα και τωρα 10 μερες μετα σιγουρα δεν θυμαμαι που βρισκομαι και δεδομενου οτι το Persona 2 μου τρωει κατα 99% την λιγοστη gaming ωρα μου εδω που βρισκομαι. Μεθαυριο που θα επιστρεψω παλι στη μεγαλονησο θα ξαναεχει την τιμιτικη του το Bravely Default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Είναι πολύ καλή φάση και οι συνδυασμοί με τα Jobs+Abilities+Passives+Equipments Έχει άπειρους συνδυασμούς με ποικίλλα αποτελέσματα. Που θα επιστρέψεις Κύπρο να κανονίσουμε και κάνα καφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τωρα το ειδα γι'αυτο και η καθυστερημενη απαντηση. Δε ξερω απο που πηγαζει η λογικη οτι οταν καποιος δε μπορει να παιξει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι που κομπαζεται σαν δυσκολο (ενω δεν ειναι) ταυτοχρονα δεν ειναι και καλος στα παιχνιδια. Το Dark Souls και γενικα η Souls σειρα διαφημιζεται ως δυσκολη και για τον hardcore gamer μονο και μονο για να τσιμπανε οι ψωνισμενοι. Δεν θεωρω οτι ειναι δυσκολο και δε πιστευω οτι χρειαζεται να εισαι hardcore για να το παιξεις. Πιο πολυ δυστροπο θα το ελεγα. Για το Dogma που ειναι οντως δυσκολο κανεις δε μιλαει, προφανως γιατι δεν εχει φαει τοση διαφιμηση το Souls και δεν ειναι COOL να λες το εχω τελειωσει. Ολα εχουν σχεση με τους κανονες και τη μηχανικη του παιχνιδιου. Υπαρχει το δυσκολο με λαθος τροπο και το δυσκολο με το σωστο τροπο. Τα Souls γενικα θεωρουνται δυσκολα με το σωστο τροπο καθως οι κανονες που υπαρχουν στο παιχνιδι ισχυουν για ολους ανεξαρτητα απο τα προσωπικα χαρακτηριστικα του καθε τερατος/πλασματος/εχθρου κτλ. Τα Castlevania του παλιου τυπου (πριν γινουν Metroid) θεωρουνται δυσκολα για τους σωστους λογους παραδειγμα. Τα Command and Conquer απο την αλλη ειναι δυσκολα για τους λαθος λογους (το να δινεις στην CPU αρχικα φραγκα πολλαπλασια απο αυτα που ξεκινας εσυ δεν το κανει το παιχνιδι δυσκολοτερο, το κανει απλα αδικο). Ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια εκει εξω που εχουν σωστη δομη και εκτελεση της δυσκολιας. Καποια απλα απαιτουν απο εσενα να προσαρμοστεις γρηγοροτερα ενω καποια αλλα σε αφηνουν λιγο μποσικα πριν σε πατησουν χαμο και που φταις που δεν εδωσες την καταλληλη σημασια οταν επρεπε. Η δυσκολια ειναι πολυ αρτια μορφη δημιουργιας καποιου παιχνιδιου οταν δημιουργεις το παιχνιδι γυρω απο αυτην. Παει να πει οτι δινεις βαρος στο μυαλο του gamer γιατι τα Souls παιχνιδια δεν χρειαζεται να εχεις twitch και σπασμοδικες αντιδρασεις για να το "κερδισεις". Αλλου βασιζεται, αλλα ζηταει απο εσενα και εκει ειναι το μυστικο. Υπαρχει λογος που εχει τη φημη που εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα