Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελείωσα το infinite space saga για το ds.

Μου πηρε, με ενα σκασμό cheats, 30 ωρες. Το παιχνίδι ειναι massive (storyline) αλλα δεν εχει και τον καλύτερο χειρισμό.

Οταν κράταγε το αγόρι μας τα δυο πτώματα της άλλης το ds μου κόλλησε.

Ερώτηση

Έδειξε τπτ άλλο μετά απο αυτο; Αν οχι τότε παίζει να ειχε χειρότερο ending και απο το mass effect 3...

In other news

Drakengard 3 inbound

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελειωσα το child of light, πανεμορφο δεν λεω, αλλα δεν ξετρελαθηκα...για οποιοδηποτε εχει ασχοληθει με jrpg πιστευω θα φανει πολυ απλοικο, μια φορα εχασα σε ολο το παιχνιδι και χωρις καθολου grind

drakengard 3 δοκιμασε κανεις?λεει τπτ?

εχω να τελειωσω το castlevania ου το αφησα στη μεση για το dark souls και μετα με βλεπω μαλλον για puppeteer

Τελείωσα το infinite space saga για το ds.

Μου πηρε, με ενα σκασμό cheats, 30 ωρες. Το παιχνίδι ειναι massive (storyline) αλλα δεν εχει και τον καλύτερο χειρισμό.

Οταν κράταγε το αγόρι μας τα δυο πτώματα της άλλης το ds μου κόλλησε.

Ερώτηση

Έδειξε τπτ άλλο μετά απο αυτο; Αν οχι τότε παίζει να ειχε χειρότερο ending και απο το mass effect 3...

In other news

Drakengard 3 inbound

Άσχημα τα πράγματα για το drakengard

Το πρωτο ειναι οτι εχει θέμα με το frame rate.

To δευτερο ειναι οτι τα game mechanics ειναι κάπως άθλια.

Το τρίτο ειναι οτι το AI των εχθρών δεν τραβάει

Το τέταρτο ειναι, και το πιο σημαντικό για εμένα, ειναι οτι το κάνανε κωμωδία...

FML

Persona 4 Arena

Είναι η πρωτη φορα που παιζω καποιο παιχνιδι από τη σειρα κ είναι αρκετα εντυπωσιακο fighting παιχνιδι. 

Το story mode πρεπει να είναι τεραστιο ,με την προυποθεση ότι δεν πατας start(όπως κ κανω) κ βλεπεις ολοκληρη την ιστορια,είμαι μονο στο 6%.

Το μονο κακο είναι ότι παιζεις πολύ λιγο, δηλαδή από τις 2,5 ωρες περιπου που ειναι το story του κάθε χαρακτήρα,παιζεις 6-7 παιχνίδια μονο κι απ ότι διαβαζω πρεπει να παιξεις με τον κάθε χαρακτήρα 2 φορες για να ολοκληρώσεις το story του.

Επισης το soundtrack ειναι πανεμορφο,ακουστε αυτό

Κλείνω 64 ώρες στο Dark Souls 2 στο PC. Καταπληκτικό παιχνίδι, παρά τα πολλά μείον που του βρίσκω. Το πρώτο το παράτησα στις 37 ώρες.

Έχω αφήσει στη μέση το Bravely Default στο 3DS, το οποίο είναι JRPG απίστευτης ποιότητας. Θα μείνει μέσα στη λίστα με τα πιό αγαπημένα μου games σίγουρα.

Θα το συνεχίσω αμέσως μόλις βγάλω το Dark Souls, εκτός και αν ξεκινήσουμε κανα Watch Dogs στο PC.

Έχω και στη ζελατίνα το Tales of the Abyss και το Devil Survivor.

Tώρα να δούμε....

Κλείνω 64 ώρες στο Dark Souls 2 στο PC. Καταπληκτικό παιχνίδι, παρά τα πολλά μείον που του βρίσκω. Το πρώτο το παράτησα στις 37 ώρες.

Έχω αφήσει στη μέση το Bravely Default στο 3DS, το οποίο είναι JRPG απίστευτης ποιότητας. Θα μείνει μέσα στη λίστα με τα πιό αγαπημένα μου games σίγουρα.

Θα το συνεχίσω αμέσως μόλις βγάλω το Dark Souls, εκτός και αν ξεκινήσουμε κανα Watch Dogs στο PC.

Έχω και στη ζελατίνα το Tales of the Abyss και το Devil Survivor.

Tώρα να δούμε....

Εγώ έχω ξενερώσει πολύ με το Dark Souls 2 στο x360. Γενικά είμαι καλός στα παιχνίδια αλλά αυτό το παράτησα γιατί δεν μπορώ να περάσω στην αρχή τους ιππότες-γίγαντες. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...