viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 The wolf among us ep 2-3. Καλά, αλλα πολυ μικρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν βρήκα ατόφιo psx torrent and thus δεν μπορει να παίζει μέσω multiman στο ps3... #Καταστροφή. η εκδοση για το psp δεν παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Κολλάει ή δεν κανει save... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 castlevania 2 ξεκιναω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viper71 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 P4G στο PS Vita, Tomb Raider στο PS3 Forza Horizon στο X360 Αmazing Alex & Mini Motor Racing στο κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τελείωσα το infinite space saga για το ds. Μου πηρε, με ενα σκασμό cheats, 30 ωρες. Το παιχνίδι ειναι massive (storyline) αλλα δεν εχει και τον καλύτερο χειρισμό. Οταν κράταγε το αγόρι μας τα δυο πτώματα της άλλης το ds μου κόλλησε. Ερώτηση Έδειξε τπτ άλλο μετά απο αυτο; Αν οχι τότε παίζει να ειχε χειρότερο ending και απο το mass effect 3... In other news Drakengard 3 inbound Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 INFAMOUS SECOND SON & GHOSTS(MULTI)----->PS4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σταθερό λιώσιμο στο Torchlight 2 co-op (άλλο ένα class έμεινε, hardcore ). Thief για αλλαγή και πολύ σπάνια GRID2 online. Και μια Υ στο 3ο έμβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Platinum trophy στο infamous second son.To καταευχαριστηθηκα το game.Μου ξυνιζει να παιξω το οτιδηποτε αλλο για τωρα.Περιμενω Watch Dogs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 τελειωσα το child of light, πανεμορφο δεν λεω, αλλα δεν ξετρελαθηκα...για οποιοδηποτε εχει ασχοληθει με jrpg πιστευω θα φανει πολυ απλοικο, μια φορα εχασα σε ολο το παιχνιδι και χωρις καθολου grind drakengard 3 δοκιμασε κανεις?λεει τπτ? εχω να τελειωσω το castlevania ου το αφησα στη μεση για το dark souls και μετα με βλεπω μαλλον για puppeteer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Muramasa στο PS Vita και Hearthstone στο PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τελείωσα το infinite space saga για το ds. Μου πηρε, με ενα σκασμό cheats, 30 ωρες. Το παιχνίδι ειναι massive (storyline) αλλα δεν εχει και τον καλύτερο χειρισμό. Οταν κράταγε το αγόρι μας τα δυο πτώματα της άλλης το ds μου κόλλησε. Ερώτηση Έδειξε τπτ άλλο μετά απο αυτο; Αν οχι τότε παίζει να ειχε χειρότερο ending και απο το mass effect 3... In other news Drakengard 3 inbound Άσχημα τα πράγματα για το drakengard Το πρωτο ειναι οτι εχει θέμα με το frame rate. To δευτερο ειναι οτι τα game mechanics ειναι κάπως άθλια. Το τρίτο ειναι οτι το AI των εχθρών δεν τραβάει Το τέταρτο ειναι, και το πιο σημαντικό για εμένα, ειναι οτι το κάνανε κωμωδία... FML Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Persona 4 Arena Είναι η πρωτη φορα που παιζω καποιο παιχνιδι από τη σειρα κ είναι αρκετα εντυπωσιακο fighting παιχνιδι. Το story mode πρεπει να είναι τεραστιο ,με την προυποθεση ότι δεν πατας start(όπως κ κανω) κ βλεπεις ολοκληρη την ιστορια,είμαι μονο στο 6%. Το μονο κακο είναι ότι παιζεις πολύ λιγο, δηλαδή από τις 2,5 ωρες περιπου που ειναι το story του κάθε χαρακτήρα,παιζεις 6-7 παιχνίδια μονο κι απ ότι διαβαζω πρεπει να παιξεις με τον κάθε χαρακτήρα 2 φορες για να ολοκληρώσεις το story του. Επισης το soundtrack ειναι πανεμορφο,ακουστε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κλείνω 64 ώρες στο Dark Souls 2 στο PC. Καταπληκτικό παιχνίδι, παρά τα πολλά μείον που του βρίσκω. Το πρώτο το παράτησα στις 37 ώρες. Έχω αφήσει στη μέση το Bravely Default στο 3DS, το οποίο είναι JRPG απίστευτης ποιότητας. Θα μείνει μέσα στη λίστα με τα πιό αγαπημένα μου games σίγουρα. Θα το συνεχίσω αμέσως μόλις βγάλω το Dark Souls, εκτός και αν ξεκινήσουμε κανα Watch Dogs στο PC. Έχω και στη ζελατίνα το Tales of the Abyss και το Devil Survivor. Tώρα να δούμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalk3r Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κλείνω 64 ώρες στο Dark Souls 2 στο PC. Καταπληκτικό παιχνίδι, παρά τα πολλά μείον που του βρίσκω. Το πρώτο το παράτησα στις 37 ώρες. Έχω αφήσει στη μέση το Bravely Default στο 3DS, το οποίο είναι JRPG απίστευτης ποιότητας. Θα μείνει μέσα στη λίστα με τα πιό αγαπημένα μου games σίγουρα. Θα το συνεχίσω αμέσως μόλις βγάλω το Dark Souls, εκτός και αν ξεκινήσουμε κανα Watch Dogs στο PC. Έχω και στη ζελατίνα το Tales of the Abyss και το Devil Survivor. Tώρα να δούμε.... Εγώ έχω ξενερώσει πολύ με το Dark Souls 2 στο x360. Γενικά είμαι καλός στα παιχνίδια αλλά αυτό το παράτησα γιατί δεν μπορώ να περάσω στην αρχή τους ιππότες-γίγαντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα