Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με portable δεν ασχοληθηκα ποτε, τα παλιοτερα smt φαινεται πως καπως μου ξεφυγαν...εμενα μου αρεσε και το catherine, πολυ θα ηθελα να δω μια συνεχεια του απο την atlus

για το persona 5 τι πιστευετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιστευουμε οτι θα σκιζει βαρδουλα οπως ολα τα Persona παιχνιδια. Το 4 golden απο αποψη gameplay ηταν απλα κορυφη. Απολυτη ισσοροπια στο gameplay και μια αρκετα ενδιαφερουσα ιστορια (αν και οχι τοσο καλη οσο του 3 και κυριως του 2). 

Tomb raider που εδωσε το ps plus. Μαρεσει μεχρι στιγμης πολυ (στο 20% εχω φτασει) και δεν το περιμενα..

Επαιξα λιγο ακομα και εχοντας φτασει στο 50% μπορω να πω οτι το παιχνιδι συνεχιζει να ειναι πολυ καλο. Τεχνικα αρτιο, με ωραια δραση και ατμοσφαιρα αλλα η απουσια των γριφων με εχει ξενερωσει παρα πολυ. Θα το ηθελα ακριβως οπως ειναι, αλλα με γριφους οπως τα παλια. Πιστευω οτι ειναι βασικη η υπαρξη γριφων σε αυτο τον τιτλο. Mα Tomb raider χωρις γριφους? Σαν να παιζω κατι αλλο...

Επαιξα λιγο ακομα και εχοντας φτασει στο 50% μπορω να πω οτι το παιχνιδι συνεχιζει να ειναι πολυ καλο. Τεχνικα αρτιο, με ωραια δραση και ατμοσφαιρα αλλα η απουσια των γριφων με εχει ξενερωσει παρα πολυ. Θα το ηθελα ακριβως οπως ειναι, αλλα με γριφους οπως τα παλια. Πιστευω οτι ειναι βασικη η υπαρξη γριφων σε αυτο τον τιτλο. Mα Tomb raider χωρις γριφους? Σαν να παιζω κατι αλλο...

αν ενα πραγμα ελειπε απο το παιχνιδι ειναι περισσοτεροι ταφοι...ολα τα αλλα ειναι αψογα

εχει αρκετους γριφους αλλα οι πιο πολλοι δεν ειναι αναγκαστικοι για να τερματισεις το παιχνιδι.πιο πολυ ειναι για μυστικα.οπως κατι tombs που εχει στο χαρτη αν δεις.αν θα το κανεις 100% οπως το εκανα εγω θα δεις οτι εχει αρκετους.αλλα κ παλι καμμια σχεση με τα παλια

• Like 1

Τους τάφους κι εγώ όλους τους είχα βγάλει, και είχα καθαρίσει και τις περισσότερες περιοχές, αλλά και πάλι ήταν και πολύ λίγοι αλλά και πολύ απλοί και μικροί. Θα προτιμούσα διπλάσιους τουλάχιστον σε αριθμό και περιπλοκότητα ή/και μέγεθος τάφους αντί να ψάχνω για GPS caches, ας πούμε. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

infinite space...

ειναι καπως μεγαλο και δεν εχει και το καλυτερο gameplay.

Απο την αλλη, ειναι μια χαρα μεχρι να βγει το drakengard3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...