Donacgreece Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Χθές με την παρέα μου κάναμε κάτι το οποίο δε το συναντάς συχνά (πιστεύω ) Παίξαμε (βασικά δεν παίξαμε απλα, το λιώσαμε) το outlast. Και καλά thrilleraki αντι για ταινία. Είχαμε και γυναίκες παρακαλώ! Γιατι το gaming δεν είναι μόνο ανδρικό άθλημα. Τέλος πάντων πολύ καλός τίτλος. Σε όσους αρέσει να τρομάζουν, το παιχνιδάκι ξέρει πολύ καλά πως να τους ικανοποιήσει. Εμείς πεταχτήκαμε ουκ ολίγες φορές απο τις καρέκλες... Με τον ανάλογο ήχο, ναι νομίζω ότι ήταν καλή φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μετά απο αρκετό καιρό, τερμάτησα το The Incredible Adventures of Van Helsing. Πολύ ωραίο με αρκετό looting και ιδιαίτερο στυλάκι. Οτι πρέπει για action rpg fans και όχι μόνο. Εν αναμονή τώρα μέχρι 17 Απριλίου να μου 'ρθει το key για το 2ο μέρος! Ναί, έγινε pre-order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 dead rising 3 παιχνιδαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 dragon's crown ψιλοαδιαφορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλο ειναι αλλα να πω την αληθεια το ηθελα να εχει περισσοτερο focus. Θα προτιμουσα τα οπλα, οι ικανοτητες και το gear γενικοτερα να ηταν θεμα επιλογης και οχι θεμα δυναμης. Οχι οτι με χαλαει τωρα οπως ειναι αλλα αν με βαλεις να διαλεξψ μεταξυ αυτου και του king of the dragons θα παρω το δευτερο καθε φορα. Εκνευριστηκα επισης στο οτι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο γυρω απο το multi. Αυτο εμενα με χαλασε, προτιμω και θελω single player εμπειριες. Για 40 ευρω σιγουρα τα εκλαψα. Δεν περιμενα να ειναι τοσο off-focus οσο ειναι. Επισης το vita αν και ειναι φτιαγμενο για τετοια παιχνιδια το παιχνιδι ειναι τοσο χαοτικο που χανεις τον μπουσουλα στη μικρη οθονη και το slowdown δεν σε βοηθαει σιγουρα. Κατα τα αλλα τελευταια ευθεια στο Persona 4 ειμαι και εχω ξεκινησει το Bravely Default σαν μεταβατικο σταδιο για το επομενο παιχνιδι. Εχω να μου ερχεται SMT soul hackers και εχω φρεσκο το Persona 2 innocent sin στο PSP μου. ΩΩΩ ναι, δεν θελω να ξεμεινω απο SMT παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Tomb raider που εδωσε το ps plus. Μαρεσει μεχρι στιγμης πολυ (στο 20% εχω φτασει) και δεν το περιμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλο ειναι αλλα να πω την αληθεια το ηθελα να εχει περισσοτερο focus. Θα προτιμουσα τα οπλα, οι ικανοτητες και το gear γενικοτερα να ηταν θεμα επιλογης και οχι θεμα δυναμης. Οχι οτι με χαλαει τωρα οπως ειναι αλλα αν με βαλεις να διαλεξψ μεταξυ αυτου και του king of the dragons θα παρω το δευτερο καθε φορα. Εκνευριστηκα επισης στο οτι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο γυρω απο το multi. Αυτο εμενα με χαλασε, προτιμω και θελω single player εμπειριες. Για 40 ευρω σιγουρα τα εκλαψα. Δεν περιμενα να ειναι τοσο off-focus οσο ειναι. Επισης το vita αν και ειναι φτιαγμενο για τετοια παιχνιδια το παιχνιδι ειναι τοσο χαοτικο που χανεις τον μπουσουλα στη μικρη οθονη και το slowdown δεν σε βοηθαει σιγουρα. Κατα τα αλλα τελευταια ευθεια στο Persona 4 ειμαι και εχω ξεκινησει το Bravely Default σαν μεταβατικο σταδιο για το επομενο παιχνιδι. Εχω να μου ερχεται SMT soul hackers και εχω φρεσκο το Persona 2 innocent sin στο PSP μου. ΩΩΩ ναι, δεν θελω να ξεμεινω απο SMT παιχνιδια. Το innocent sin θα πρεπει να ειναι εξαιρετικο στο psp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εξαιρετικο ειναι σχετικο. Ειναι ακριβως το ιδιο παιχνιδι με ακριβως τα ιδια assets απο το PS1 με καποιες βελτιωσεις. Παλιο και hardcore (και αργο) μεχρι το κοκκαλο. Βεβαια αυτο λιγη σημασια εχει καθως ειχα παιξει και το eternal punishment τοτε και δεν καταλαβα τιποτα αν και το διασκεδασα. Τωρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να βρω ξανα το eternal punishment ετοιμο φτιαγμενο για PSP και να τα "δεσω" μαζι σαν τα αδερφακια ιστοριες που ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εξαιρετικο ειναι σχετικο. Ειναι ακριβως το ιδιο παιχνιδι με ακριβως τα ιδια assets απο το PS1 με καποιες βελτιωσεις. Παλιο και hardcore (και αργο) μεχρι το κοκκαλο. Βεβαια αυτο λιγη σημασια εχει καθως ειχα παιξει και το eternal punishment τοτε και δεν καταλαβα τιποτα αν και το διασκεδασα. Τωρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να βρω ξανα το eternal punishment ετοιμο φτιαγμενο για PSP και να τα "δεσω" μαζι σαν τα αδερφακια ιστοριες που ειναι. you just love the drama, dont you. in other news το παρατησα το dragon's crown. and on that note ποτε θα ερθει το drakengard3? αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 you just love the drama, dont you. in other news το παρατησα το dragon's crown. and on that note ποτε θα ερθει το drakengard3? αυτα 20 Μαιου Β.Αμερικη και 21 Μαιου Ευρωπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 i know... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 το persona 3 ειχα παιξει στο ps2 , καλο καψιμο και αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 το persona 3 ειχα παιξει στο ps2 , καλο καψιμο και αυτο... Άλλο persona και άλλο SMT. #donotconfuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Σήμερα ξεκίνησα το infamous second sun. Αρκετά καλό μέχρι στιγμής και τα γραφικά πάρα πολύ όμορφα. Το ένα και το δύο δε μου είχαν αρέσει καθόλου. Ελπίζω αυτό να με κρατήσει μέχρι τέλος. Προς στιγμήν τα πάει πολύ καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ακριβως, τα SMT ειναι πολυ ποιο "βαρια" παιχνιδια απο αποψη θεματολογιας και προκαλουν ακομα και ερωτηματα. Καμια σχεση με τα Persona που για να λεμε και του στραβου το δικιο αυτη η διαφοροποιηση εγινε απο το 3 και μετα. Μεχρι το 2 το Persona ηταν μια χαρα SMT παιχνιδι. Επισης να ξαναπω οτι δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι σαν το SMT εκει εξω (τα τελευταια παιχνιδια που επιαναν απο αυτην την ιδεολογια ηταν τα Xenogears/Xenosaga) και προσωπικα δεν πιστευω οτι θα δουμε αλλο παιχνιδι σαν και αυτα εκτος φυσικα απο το ιδιο το franchise SMT. Δεν εχω παιξει ακομα το SMT 4 και Strange Journey αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το SMT 3 nocturne. Το συγκεκριμενο ειναι απλα η κορυφη και δεν βλεπω πως μπορει να γινει καλυτερο εκτος απο κατι ελαχιστες βελτιωσεις στο gameplay και στον χειρισμο. Τοσο ολοκληρωμενο ειναι το παιχνιδι... Αντε μωρη ATLUS κανενα κανενα HD remake για το Vita ή 3DS με την ιδια λογικη που γινονται τοσα αλλα. Δωσε μας επιτελους τον ποιο γαμηστερο SMT τιτλο που εχεις βγαλει ποτε σε portable μορφη. Α ναι, και το Dragon Quest 8 επισης και το 7 μωρη σκυλα SqE φερε το επιτελους στας δυτικας να γουσταρουμε. Υποψην οτι το Dragon Quest 7 ειναι παιχνιδι που κατα προσεγγιση χρειαζεται 140 (οχι δεν κανω πλακα) ωρες για να φτασεις απο την αρχη ως το τελος. Ναι ειναι τοσο μεγαλο απο μονο του οσο ειναι 3 μεγαλα J-RPG μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα