Vole Maulder Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ στη λίστα σου με τα indie, εκτός ίσως από το Bastion. Δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε, αλλά περίμενα κάτι παραπάνω. Πέρασε σχεδόν αδιάφορο. Ευχάριστο μεν, αλλά δε μου έχει μείνει τίποτα από αυτά. Τα άλλα ήταν όλα υπέροχα (Dust excluded, ακόμα δεν το έχω παίξει και είναι σχετικά χαμηλά στη λίστα προτεραιότητας). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχω gamepad στο pc και δεν σκεφτομαι να παρω προς το παρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Έλα μου ντέ, γιατί όχι..? Πλέον σχεδόν όλα (αν όχι όλα) τα παιχνίδια υποστηρίζουν X360 controller. Anyway, απόψεις. Εγώ πάντως πριν απο λίγο τερμάτησα το Dust, φοβερό παιχνίδι! Μαζί με τα Bastion, Journey, The Swapper και To the Moon απο τα καλύτερα και αγαπημένα μου indies. Μπορεί να ρίξει πολύ λιώσιμο κανείς, κάνοντας απλά τα side-quests. Απλά παίξτε το και ευχαριστηθείτε. Είναι βαρύ το Dust Γιάννη? Γιατί με γλυκοκοιτάζει μέρες τώρα στο library. Ευκαιρία μάλλον να αξιοποιήσω το 360 controller που θα παραλάβω σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μπα, άνετα το τρέχεις. Το πολύ-πολύ να ρίξεις κανένα detail, που δε νομίζω να χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι πολύ χαρούμενος γιατι αυτή την εβδομάδα τερμάτισα ένα σκασμό παιχνίδια που τα έπαιζα παράλληλα για κάμποσο καιρό 1o το οποίο το έπαιζα απο πρίν τα Χριστούγεννα! Assassins Creed 3. Απορώ γιατι δεν άρεσε στον κόσμο. Μου άρεσε πάρα πολύ και ο ήρωας και το story! To gameplay με χάλασε λίγο που το αλλάξανε αλλα cool. 2o και μικρότερο το journy! Πολύ ωραίο. Ευχάριστο στο να το παίξεις, μικρό και με φανταστικό τέλος. Όσοι το έχετε παίξει θα με καταλάβετε.. Στον τερματισμό ένιωσα τόοσο πολύ την κούραση του ήρωα χαχα. και τι ανακούφιση μετα ε? 3ο και γαμάτο Bayonetta! Story ετσι κ ετσι αλλα ταιριαστό και διασκεδαστικό με βάση το όλο game. Απο gameplay όμως έδωσε ρέστα. Σε κρατάει συνέχεια στην τσίτα και δεν είναι απλά γιούργια και πάμε να τους φάμε! 4ο και μεγαλύτερο Zelda Twilight Princess!! Πόσο μα πόσο μα πόοοσο μεγάλο είναι αυτο το παιχνίδι?? Το ευχαριστήθηκα όμως και το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι ο χειρισμός ο οποίος μου έσπασε τα νεύρα ουκ ολίγες φορές. Μόλις το τερμάτισα και μάλλον θα πάω καρφι για Skyward Sword που με γλυκοκοιτάει. 5ο και ατερμάτιστο προς το παρόν SM 3D World. Αυριο η μεθαύριο θα έχει φύγει και αυτό Είμαι στον κόσμο μετα τον "τερματισμό" Αυτό το παιχνίδι δεν έχει σταματήσει να με εκπλήσει με το πόσο διαφορετική είναι η κάθε πίστα. Εκει που λές οτι έφτασε στο αποκορύφωμα όλο και κάτι καινούριο θα σου βγάλει στην επόμενη πίστα που θα σε τραβήξει. Επίσης έχω προχωρήσει αρκετά με ένα φίλο μου το Beyond Two Souls το οποίο είναι φανταστικό μέχρι στιγμής και αξίζει να το παίξετε co op Αυτά τα ολίγα και ακολουθούν ένα σορό που πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω... Metroid Prime 3/other M, Skyward Sword, βγαίνει καινούριο mgs και έχω στο ενδιάμεσο και το PW.. εχω κωλοψηθεί και για Wonderful 101 πακετάκι με DK tropical freeze. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ . . . . . . . και το Last Of Us 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις χθες ξεκίνησα το thief στο ps4. Μέχρι στιγμής μέτρια πράγματα αλλά έχω παίξει περίπου μιάμιση ωρίτσα οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σήμερα χαλάρωσα και ασχολήθηκα αρκετά με το gaming. Τερμάτισα το Guamalee! που έπαιζα με τον αδερφό μου co-op. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι και σταδιακά αυξανόταν οι δυσκολία καθώς οι χαρακτήρες αποκτούσαν νέα skills. Σε αυτό και στο εικαστικό μου θύμισε για κάποιο λόγο το επίσης εξαιρετικό Outland. Επίσης μαζί με άλλους 2 φίλους σήμερα μπήκαμε Sniper Elite Nazi Zombie Army. Στην αρχή μου φάνηκε μεγάλη αρπαχτή ωστόσο η δυσκολία και τα απείρως εθιστικά (headshot)kills με έκαναν να απολαύσω την ώρα που έπαιζα. Αυτό που με εκνεύρισε και με ξενέρωσε ήταν η τεράστια πρώτη πίστα που με κοντά στην 1.5 ώρα δεν την βγάλαμε παρόλο που δεν χάσαμε πολλές φορές. Και το θέμα είναι πως δεν υπάρχει save μέχρι να την τελειώσεις. Απαράδεκτο. Επιστροφή αύριο στο διάβασμα πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εγώ έπιασα το Ghosts σήμερα, το οποίο και τερμάτησα κι όλας (κατά περίεργο τρόπο). Τι να πώ.. "Next-gen engine my ass"..? "Ghosts 2 and 3 are coming"..? Μια απο τα ίδια, ακριβώς το ίδιο πράγμα εδώ και αρκετά χρόνια και κουράζει πάρα πολύ. Επίσης, κάτι μου λέει πως είχε μικρότερο campaign και απο του BF4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Lighting returns Περίεργη φάση... τα καταφερα και το τερματησα... Πεσαν λεφτα στα γραφικα και στα video αλλα καπως εφηβικο για εμε. υγ. μου εφαγε 48 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 τα καταφερα και το τερματησα... Πεσαν λεφτα στα γραφικα και στα video αλλα καπως εφηβικο για εμε. υγ. μου εφαγε 48 ωρες έφαγα τρελή ξενέρα με την πίεση του χρόνου...πραγματικά, σκ@τΑ σε αυτόν που σκέφτηκε να βάλει τέτοιο πράμα σε jrpg genre ωστόσο τα textures σε κάποιες περιπτώσεις (κυρίως Luxerion και Yusnaan) εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τις τελευταιες δεκα μερες ειπα να τερματισω οσα περισσοτερα μπορω ξεκονωντας απο τα πιο μικρα σε διαρκεια παιχνιδια...τελειωσα : GoW Ascension,Bayonetta,Super mario 3d land,new super mario bros 2 , dk country returns 3d. Αγοαραστηκε το rain , ξεκινησα το darksiders μαζι με το luigis mansion 2 και καπακι το tearaway στο vita γιατι το χα αφησει..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 έφαγα τρελή ξενέρα με την πίεση του χρόνου...πραγματικά, σκ@τΑ σε αυτόν που σκέφτηκε να βάλει τέτοιο πράμα σε jrpg genre ωστόσο τα textures σε κάποιες περιπτώσεις (κυρίως Luxerion και Yusnaan) εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ Οχι Σκατα σε αυτόν που σκέφτηκε να εχει κλειστό το ultimate lair σε ng+... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 α τώρα το ακούω και αυτό...χαχαχα τραγικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 now playing dark souls 2 και τα μυαλα στα καγκελα!σβησαν ολα τα αλλα παιχνιδια και κονσολες-pc for now... μονο 360 και dark souls2!epic! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Χθές με την παρέα μου κάναμε κάτι το οποίο δε το συναντάς συχνά (πιστεύω ) Παίξαμε (βασικά δεν παίξαμε απλα, το λιώσαμε) το outlast. Και καλά thrilleraki αντι για ταινία. Είχαμε και γυναίκες παρακαλώ! Γιατι το gaming δεν είναι μόνο ανδρικό άθλημα. Τέλος πάντων πολύ καλός τίτλος. Σε όσους αρέσει να τρομάζουν, το παιχνιδάκι ξέρει πολύ καλά πως να τους ικανοποιήσει. Εμείς πεταχτήκαμε ουκ ολίγες φορές απο τις καρέκλες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα