Donacgreece Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και τα δυο είναι πολύ καλά παιχνίδια.αποψη μου τελείωσε το dmc μιας και είναι μικρό και μετά πιάσε το άλλο.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 τελικα το αφηνω το dragons dogma, πολυ aimless roaming για τα γουστα μου... τωρα εχω 2 επιλογες, η μια ειναι να τελειωσω το dmc που το ειχα αφησει στη μεση λογω χρονου και η αλλη να πιασω το max payne To DD κι εγώ το έπιασα πριν πολύ καιρό, αλλά δεν με τράβηξε, σαν κακή αντιγραφή Skyrim μου φάνηκε. Πάντως κάποια στιγμή θα το τελειώσω.. Σχετικά με τα άλλα δύο, αυτό που είπε ο Donac.
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 post the fucking video.jpg in other news ff6
JohnVani18 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις τερμάτησα το ΒΜ Αrkham Origins, απόλαυση! Είχα καιρό να ασχοληθώ με side quests σε παιχνίδι, και αυτό μάλλον θα το 100αρίσω. Ίσως το καλύτερο ΒΜ μέχρι τώρα (για μένα).
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τελείωσα το DLC του The Last of Us. Με πήρε κάτι λιγότερο από 3 ώρες. Ήταν όσο καλό το περίμενα. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να παίξω για να νοσταλγήσω τον τίτλο.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Onimusha 2 (μεσα απο το emulator φυσικα). Το παιχνιδι ειναι απλα επος. Ακομα και μετα απο τοσα χρονια. Εξαιρετικα ενδιαφερουσα ιστορια, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μουσικη (καλα που εξαφανιστηκε αυτος ο θεουλης?), απλο αλλα δυνατο συστημα μαχης που ταιριαζει αψογα με το υπολοιπο παιχνιδι και φοβερα ευφανταστες τοποθεσιες. Τα μονα κακα που μπορω να βρω ειναι η ελειψη ιαπωνικου voice over (που για τετοιο παιχνιδι ειναι απαραδεκτο) και οτι επειδη η δραση ειναι σχετικα γρηγορη τα CGI περιβαλλοντα και οι fix καμερες μπορει να αποδειχθουν λιγο σπαζοκεφαλια μεχρι να συνηθισεις. Απιστευτο παιχνιδι οπως και να εχει και εξαιρετικο τελος. 1
xavier Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 ωραιο το dmc , δεν ξετρελαθηκα με τα boss fights, νομιζω σε αυτον το τομεα υστερουσε αρκετα απο το 4. αλλα ειχε καλο gameplay σε γενικες γραμμες, πιο γραμμικο απο τα προηγουμενα dmc αλλα δεν με χαλασε. το βασικο του στοιχειο παντως ειναι το action κομματι, η ευκολια με την οποια χρησιμοποιεις τα διαφορα οπλα. νομιζω οτι το dmc το κανει καλυτερα απο οποιοδηποτε hack n slash. νομιζω οτι τα περισσοτερα επερχομενα hack n slash θα το αντιγραψουν... και επισης, ειναι πολυ ομορφο και με ταιριαστο soundtrack παντως ισως εκανα λαθος που το επαιξα στο νορμαλ
JohnVani18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Χάρη στο τελευταίο Indie Bundle, ξεκίνησα το Dust: An Elysian Tail και έφαγα άσχημο κόλλημα. Πάρα πολύ ωραίο, όμορφο και ευχάριστο παιχνίδι! Πραγματικά respect στα άτομα που το έφτιαξαν!
xavier Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 τελος και το max payne 3 , νταξ πιστευω πως ηταν κατωτερο των 2 προηγουμενων...θεωρω πως τα max payne ειναι αρκετα story driven παιχνιδια και σε αυτο δεν μου αρεσε το σεναριο, τα προηγουμενα ηταν πιο σκοτεινα και καλογραμμενα...πολυ κλισε σε αυτο... γενικα ολα πολυ συνηθισμενα στο παιχνιδι, χωρις να μπορεις να το πεις κακο...το αντιθετο μαλιστα... τεσπα, στη συνεχεια παω για το castlevania 2 και μετα journey,pupeteer... πρεπει να καλυψουμε το κενο μεχρι το ds2...
tool1983 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον ειχε βαλει καλα sales η Microsoft τη περασμενη βδομαδα κ πηρα αρκετα παιχνιδακια. -Runner2 To τελειωσα μετα από 10+ ωρες,καλο,διασκεδαστικο arcade. -Alan wake American nightmare -Driver SF -Guardians of middle earth -Pool Nation -Rock of ages -Dust an elysian tail Tωρα εχω πιασει ταυτόχρονα τα όλα τα υπολοιπα, εκτος του Dust που θελω να το παιξω μονο του στο τελος.Όπως γραφει κ ο JohnVani18 πρεπει να ναι πολύ ομορφο παιχνιδι. Το Dust δημιουργηθηκε από ένα ατομο σε 3μιση χρονια.
xavier Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 εχει ωραια platformer το 360, βασικα ειναι το μονο πραγμα που ζηλευα στη κονσολα...βεβαια τα περισσοτερα βγαινουν στο pc, αλλα δεν μου αρεσει να παιζω τα platformer εκει...
Vole Maulder Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Xavier, γιατί όχι; Φαντάζομαι ότι τα περισσότερα θα λειτουργούν κανονικά με το 360 controller.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Έλα μου ντέ, γιατί όχι..? Πλέον σχεδόν όλα (αν όχι όλα) τα παιχνίδια υποστηρίζουν X360 controller. Anyway, απόψεις. Εγώ πάντως πριν απο λίγο τερμάτησα το Dust, φοβερό παιχνίδι! Μαζί με τα Bastion, Journey, The Swapper και To the Moon απο τα καλύτερα και αγαπημένα μου indies. Μπορεί να ρίξει πολύ λιώσιμο κανείς, κάνοντας απλά τα side-quests. Απλά παίξτε το και ευχαριστηθείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα