Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά θα ξενερώσεις οταν δείς τα 1 και 2. Προσωπικά έτσι έγινε. :P Ξεκίνησα το GoW3, καραγούσταρα, αλλά το άφησα για να ασχοληθώ με τα 1 και 2 πρώτα.

Και λίγο πολύ τα έπαιξα με το ζόρι.. :P

Το MW3 3μιση ώρες παιχνίδι είναι, σε χρόνο 0 θα το έχεις τερματήσει. To BioShock έχει μέλλον. :)

υγ : δεν παίζω κάτι αυτόν τον καιρό, αλλά ήρθε επιτέλους η νέα GPU και απο βδομάδα θα πιάσω αρκετά για τα οποία περίμενα νέα κάρτα :D επίσης περιμένω το Beyond, οπότε έχουμε μέλλον :P

Με γεια την νέα κάρτα γραφικών και καλό λιώσιμο στο Beyond!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάει και το MW3. Καλό δεν το περίμενα. 

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Δεν έχω παίξει τα Uncharted και έχω το 2 και το 3. Επίσης εχω διαβάσει οτι το 2 είναι πολλά βήματα μπροστά απο το ένα. Να ξεκινήσω απο το 2? Εχω να χάσω πολλά αμα δεν παίξω το 1?

Δε θα έλεγα ότι θα χάσεις τίποτα το σημαντικό. Αυτοτελείς είναι οι ιστορίες. Κάποιες αναφορές και inside jokes δε θα πιάσεις απλώς. 

Βέβαια, αν παίξεις πρώτα το ένα ίσως να εκτιμήσεις παραπάνω το 2 μετά, βλέποντας τη σειρά από τη γέννησή της, αλλά αυτό εσύ θα το κρίνεις αν αξίζει.

Ναι αυτό έχω ακούσει. Οτι το 2 το εξέλιξαν πολύ. Ακυρο πάντως γιατι τελικά καταπιάστηκα με το Valkyria Chronicls. Με βλέπω να παρατάω το bioshock B) . Γιαπονίλα στα τέρματα, μου θυμίζει fire emblem που έπαιζα στο advance και το παιχνιδάκι είναι μόνο anime.

Καλή εισαγωγή για Ni no kuni φαντάζομαι :-D  

Eγω παιδια ειχα παρει πριν αρκετο καιρο το zone of the enders ΗD για Xbox360.

Eιχα παιξει το 1ο πριν κανα μηνα στο οποιο μου εκανε εντυπωση το καταπληκτικο soundtrack (ενα από τα καλυτερα που εχω ακουσει ποτε),επισης το story είναι πολύ ομορφο.

Χτες που ξεμεινα από παιχνίδια ειπα να βαλω κ το 2ο.Εκπληκτικο παιχνιδι,οσα χρονια κ ν περασουν όταν ένα παιχνιδι είναι τοσο ομορφο δεν χανει τιποτα για μενα.Μεχρι τις 7 το πρωι επαιζα.

Αυτα τα παιχνίδια ειναι πολύ εντυπωσικα στη HD εκδοση τους.Αξιζουν τα λεφτα σας.

Μακαρι να ειχε κανει τοσο καλη δουλεια η ΚΟΝΑΜΙ,κ στο Silent Hill HD.

Πάντα θα με στοιχειώνει το μονόπρακτο.

http://youtu.be/HGPSBdwevQs

Καλα το παιχνιδι ειναι απλα εξαιρετικο απο καθε αποψη. Εχει ελαχιστα στραβοπατηματα και χρειαζεται μονο μερικες τροποποιησεις (που υπαρχουν στο SMT 4) για να μπει στο hall of fame στα top 10 παιχνιδια ολων των εποχων. Προσωπικα το παιχνιδι εχει περασει μεσα στο top 20 των αγαπημενων μου παιχνιδιων ever και στο Top 3 των RPG παιχνιδιων στο PS2 (που ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος). 

Απιστευτη εκτελεση, γαμηστερη θεματολογια και ιστορια, φοβερος σχεδιασμος, gameplay mechanics και μουσικη επενδυση. Ολα αυτα με φοβερο οπτικο τομεα σε οτι αφορα το artwork με ελαχιστα πραγματα που θα μπορουσαν να βελτιωθουν. Τοσο πολυ σου δινει την αισθηση της ατμοσφαιρας το παιχνιδι. Ισως επισης το μοναδικο παιχνιδι που το grinding βγαζει σοβαρο νοημα. Πραγματικα ΚΟΡΥΦΗ παιχνιδι. 

Αυτο ειναι πραγματικα το παιχνιδι που αξιζει να γινει remake σε HD. Κατα προτιμηση σε κανα Vita. 

Παρόλο που πέρασα την κάρτα γραφικών και έχω αρκετά που θέλω να παίξω στο PC, με κέρδησε το Beyond: Two Souls (κυρίως λόγω "co-op").

Έπαιξα ένα δυωράκι, πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον! Η σειρά των γεγονότων είναι λίγο weird, αλλά είμαι σίγουρος στο τέλος θα δέσουν. :)

• Like 1

Σήμερα ξεκίνησα το Lost Odyssey. Όμορφα γραφικά, κλασικό gameplay jrpg. Έχω διαβάσει ανάμικτες κριτικές. Για να δούμε τη συνέχεια...

Παράλληλα παίζω Dark Souls:Prepare to Die Edition και είμαι στον Black Dragon Kalameet. Πόρωση και αρρώστεια το παιχνίδι...

Καλό gaming σε όλους!

• Like 1

Χθές το βράδυ τερμάτησα το Beyond.

Απορώ, προς τί το κράξιμο του τίτλου. Τι παραπάνω ήθελαν δηλαδή?

Η ιστορία ηταν φοβερή, η αλλαγή του gameplay επίσης πολύ καλή (με μόνο μειονέκτημα την κάμερα), οπτικά πανέμορφο, και για μένα στο τέλος όλα έδεσαν και καταλαβαίνεις γιατί γίνεται οτι γίνεται.

Το παιχνίδι κατά την άποψή μου αξίζει πολύ άσχημα και είναι κρίμα που έφαγε τόσο θάψιμο.

• Like 1

Μόλις τερμάτισα  το uncharted 2! Ε πλέον μπορώ να πώ οτι δικαίως θεωρείται κορυφή το παιχνίδι.

Το ξεκίνησα μέσα στη βδομάδα και έπαιζα κανα 2ωράκι τα βράδια. Χθές και σήμερα που ήμουν πιο free το πήγα ζουμί  :-D

Πολύ ωραία ιστορία (gameplay τα λόγια είναι περιττά!) και με καμία αίσθηση του ύψους όπως και των αποστάσεων B)

fun to play γενικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...