Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά απο 4 μέρες λιώσιμου και 24 ώρες gameplay, τερμάτησα το Torchlight II.

To παιχνίδι είναι απόλαυση! Looting, killing, enchanting, exploring κλπ κλπ.

Δεν θέλει ιδιαίτερο grind, κάνοντας όλα τα side quests βγαίνει σχετικά εύκολα στο normal.

Και με δεύτερο άτομο, γίνεται ακόμη καλύτερο και challenging!

Για τους fans του είδους (και όχι μόνο), συνιστάται ανεπιφύλακτα!

• Like 1
Δημοσ.

Τερμάτισα το το god of war 3 χθές. Πολύ καλό και δε το μετάνιωσα που το έπαιξα στο easy (Μάλλον έτσι θα τα συνεχίσω τα GOW :D). Μετανιώνω που δεν το είχα παίξει τοσο καιρό γιατι το σνόμπαρα.

Τωρα σειρά έχει bioshock 1 και modern warfare 3 (που τα πάω παράλληλα) μεχρι να αποκτήσω το 3d world και wii remote για το metroid prime 3 το οποίο θέλω να το παίξω σαν τρελός!

υ.γ. αντε γράψτε τι παίζετε ρει. Ειναι ωραίο thread αυτο!!

Δημοσ.

Persona 4 Golden (τελειωνει συντομα)

Muramasa Rebirth (τελειωνει συντομα το πρωτο playthrough με τον πρωτο χαρακτηρα)

Mario 3d land (οποτε εχω κεφια και βαραω 2ωρα καθε φορα που το πιανω για κανα μισαωρο)

Deus Ex 3 directors cut (προσφατο ξεκινημα) 

SMT3 nocturne (δευτερο playthrough)

• Like 1
Δημοσ.

Persona 4 Golden (τελειωνει συντομα)

Muramasa Rebirth (τελειωνει συντομα το πρωτο playthrough με τον πρωτο χαρακτηρα)

Mario 3d land (οποτε εχω κεφια και βαραω 2ωρα καθε φορα που το πιανω για κανα μισαωρο)

Deus Ex 3 directors cut (προσφατο ξεκινημα) 

SMT3 nocturne (δευτερο playthrough)

Πάντα θα με στοιχειώνει το μονόπρακτο.

http://youtu.be/HGPSBdwevQs

Δημοσ.

Τερμάτισα το το god of war 3 χθές. Πολύ καλό και δε το μετάνιωσα που το έπαιξα στο easy (Μάλλον έτσι θα τα συνεχίσω τα GOW :D). Μετανιώνω που δεν το είχα παίξει τοσο καιρό γιατι το σνόμπαρα.

Τωρα σειρά έχει bioshock 1 και modern warfare 3 (που τα πάω παράλληλα) μεχρι να αποκτήσω το 3d world και wii remote για το metroid prime 3 το οποίο θέλω να το παίξω σαν τρελός!

υ.γ. αντε γράψτε τι παίζετε ρει. Ειναι ωραίο thread αυτο!!

Απλά θα ξενερώσεις οταν δείς τα 1 και 2. Προσωπικά έτσι έγινε. :P Ξεκίνησα το GoW3, καραγούσταρα, αλλά το άφησα για να ασχοληθώ με τα 1 και 2 πρώτα.

Και λίγο πολύ τα έπαιξα με το ζόρι.. :P

Το MW3 3μιση ώρες παιχνίδι είναι, σε χρόνο 0 θα το έχεις τερματήσει. To BioShock έχει μέλλον. :)

υγ : δεν παίζω κάτι αυτόν τον καιρό, αλλά ήρθε επιτέλους η νέα GPU και απο βδομάδα θα πιάσω αρκετά για τα οποία περίμενα νέα κάρτα :D επίσης περιμένω το Beyond, οπότε έχουμε μέλλον :P

Δημοσ.

Απλά θα ξενερώσεις οταν δείς τα 1 και 2. Προσωπικά έτσι έγινε. :P Ξεκίνησα το GoW3, καραγούσταρα, αλλά το άφησα για να ασχοληθώ με τα 1 και 2 πρώτα.

Και λίγο πολύ τα έπαιξα με το ζόρι.. :P

Το MW3 3μιση ώρες παιχνίδι είναι, σε χρόνο 0 θα το έχεις τερματήσει. To BioShock έχει μέλλον. :)

υγ : δεν παίζω κάτι αυτόν τον καιρό, αλλά ήρθε επιτέλους η νέα GPU και απο βδομάδα θα πιάσω αρκετά για τα οποία περίμενα νέα κάρτα :D επίσης περιμένω το Beyond, οπότε έχουμε μέλλον :P

Να σου πώ την αλήθεια με βάση αυτά που είδα μάλλον δεν έχει κάποιο νόημα πλέον να παίξω το 1 και το 2 γιατι δεν έχω να κερδισω κάτι απο άποψη ιστορίας. Γραφικά και gameplay εννοείται πως δε θα κερδίσω κάτι. Το θέμα ήταν το story. Γι' αυτό θα προτιμήσω να πάω στα του psp και το ascension που αν κάνω λάθος διόρθωσε με αλλα αφορούν το παρελθόν.

MW3 για κάποιο περίεργο λόγο είμαι κοντά στο 50% σε 5:30 ώρες. Δεν ξέρω αν μετράει το κοντέρι οταν έχω πατημένο start γιατι το αφήνω πολλές φορες standby και για ώρα μάλιστα. Παντως εγώ δε τις έχω νιώσει τόσες ώρες.

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το Black Flag στο steam. Παρά πολύ καλό. Και λέω να αρχίσω το DMC στο steam πάλι που το είχα τσιμπήσει στα Christmas sale όπως και το Lord of shadow. Ποιο από τα δύο να αρχίσω;

Δημοσ.

Θα μιλήσω γενικά. Το 6 είναι το καλύτερο FF που έχω παίξει. Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά πιστεύω δεν θα σε απογοητεύσει. 

Δεν έχω παίξει το 9, το 12 και το 13.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μιλήσω γενικά. Το 6 είναι το καλύτερο FF που έχω παίξει. Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά πιστεύω δεν θα σε απογοητεύσει. 

Δεν έχω παίξει το 9, το 12 και το 13.

Συμφωνω το 6 ειναι ισως το καλυτερο ff.

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το Black Flag στο steam. Παρά πολύ καλό. Και λέω να αρχίσω το DMC στο steam πάλι που το είχα τσιμπήσει στα Christmas sale όπως και το Lord of shadow. Ποιο από τα δύο να αρχίσω;

Εγώ προτείνω DMC. 

By the way, παίζω εδώ και λίγο καιρό (αργά και σταθερά) το Remember Me στο PS3. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό στον οπτικό τομέα (μιλάω πάντα για art direction, επειδή τεχνικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο) κι έχει αρκετά ενδιαφέρουσα θεματολογία και backstory. Δυστυχώς στο combat πάσχει αρκετά, οπότε δεν το προτείνω σε δυσκολία άνω του normal, δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζει να παιχτεί. Είναι από τα λίγα παιχνίδια όπου προχωρώ την περισσότερη ώρα περπατώντας κι όχι τρέχοντας, για να παρατηρώ το περιβάλλον.

Ξεκίνησα και τις προάλλες το The Swapper, το οποίο είναι πανέμορφο, τόσο οπτικά όσο και σε ατμόσφαιρα.

Και, φυσικά, Trackmania, αλλά αυτό δε μετράει για το "Playing Now", επειδή δεν το "σταματάω" ποτέ :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...