Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Beyond two souls

Δεν είδα πως γινεται να ειναι καλύτερο απο το heavy rain στο στορυ και στο plot.

Shift+del παντού.

Υγ. Το Navajo κομμάτι ήταν καλο με δεύτερο καλύτερο το underwater condenser.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά, εδώ δεν έχω παίξει ακόμα το RDR, ποιο GTA V μου λες εσύ; :P

Πλησιάζει ο καιρός τους, πάντως, έχει αρχίσει να φτάνει στο τέλος του το console backlog μου, και τώρα που τα παιχνίδια για το PS4 θα είναι και με το σταγονόμετρο και πανάκριβα, λογικά θα παίξω κι ό,τι έχει απομείνει το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Δεν ήταν υπέροχα τα σημεία 

όταν ήταν παιδάκι τα Χριστούγεννα και στη φάση όπου ήταν με τους άστεγους; Το πάρτι, επίσης, στην αρχή, βρήκα πως ήταν πολύ αποτελεσματικό στη συναισθηματική του αποτύπωση, αν και κλιμακώθηκε η κατάσταση κάπως απότομα και τραβηγμένα.

Επίσης, δεν ήταν τελείως χάλι τα σημεία 

στο Ιράκ (νομίζω ότι εκεί ήταν, δε θυμάμαι καλά), ειδικά οι διάλογοι με το παιδί όπου ο καθένας έλεγε τα δικά του και καταλαβαίνονταν και καλά, και το άλλο το κομμάτι με τους Ινδιάνους;

Τι επιλογές έκανες στο τέλος;

Τα σημεία που ανέφερες μου άρεσαν πάρα πολύ και νομίζω πως το καλύτερο κομμάτι ήταν 

το chapter Homeless. Υπήρχαν και άλλα chapters δυνατά φορτισμένα όπως εκείνο που σκοτώθηκε η οικογένεια του Nathan, το Like Other Girls, το Πάρτυ και κάποια ακόμα που δεν μου έρχονται τώρα

Χάλι δεν βρήκα κανένα chapter. Απλά κάποια μου φάνηκαν λίγο βαρετά. Δεν υπήρχε όμως chapter που να πω τώρα το κλείνω γιατί βαρέθηκα. Σαν το Heavy Rain και αυτό. Έπαιζα και δεν ήθελα να τελειώσει.

Τα τέλος που επέλεξα:

Να μείνω στη ζωή. Έπειτα αποφάσισα να πάω να μείνω με τον Ryan. Οι άλλοι δεν μου κολλούσαν τόσο. Ωστόσο σκεφτόμουν αρκετά και το alone. Σίγουρα θα το ξαναπαίξω γιατί θέλω να δω και πως θα είναι στο Beyond ή και κάποιες άλλες αποφάσεις στη ζωή.

Πάντως ήταν η ιδέα μου ή όντως δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για αλλαγή της ιστορίας όπως στο Heavy Rain?

Από όσο έψαξα o David Cage αναφέρει πως υπάρχουν 23. Προφανώς σε αυτά συμπεριλαμβάνονται να σκοτωθεί κάπου μέσα στο παιχνίδι η Jodie και γενικά οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Καλά, εδώ δεν έχω παίξει ακόμα το RDR, ποιο GTA V μου λες εσύ; :P

Πλησιάζει ο καιρός τους, πάντως, έχει αρχίσει να φτάνει στο τέλος του το console backlog μου, και τώρα που τα παιχνίδια για το PS4 θα είναι και με το σταγονόμετρο και πανάκριβα, λογικά θα παίξω κι ό,τι έχει απομείνει το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Δεν ήταν υπέροχα τα σημεία 

όταν ήταν παιδάκι τα Χριστούγεννα και στη φάση όπου ήταν με τους άστεγους; Το πάρτι, επίσης, στην αρχή, βρήκα πως ήταν πολύ αποτελεσματικό στη συναισθηματική του αποτύπωση, αν και κλιμακώθηκε η κατάσταση κάπως απότομα και τραβηγμένα.

Επίσης, δεν ήταν τελείως χάλι τα σημεία 

στο Ιράκ (νομίζω ότι εκεί ήταν, δε θυμάμαι καλά), ειδικά οι διάλογοι με το παιδί όπου ο καθένας έλεγε τα δικά του και καταλαβαίνονταν και καλά, και το άλλο το κομμάτι με τους Ινδιάνους;

Τι επιλογές έκανες στο τέλος;

Εγω το εχω το RDR αλλα δεν εχω ασχοληθει πολυ μαζι του, 2 φορες το εχω ξεκινησει και τις 2 το εχω παρατησει...δεν ξερω αλλα δεν με εχει κερδισει αυτο το παιχνιδι. :/

Από όσο έψαξα o David Cage αναφέρει πως υπάρχουν 23. Προφανώς σε αυτά συμπεριλαμβάνονται να σκοτωθεί κάπου μέσα στο παιχνίδι η Jodie και γενικά οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Διονυση ποση ωρα σου πηρε για να το τελειωσεις?

Εγω αν θυμαμαι καλα χθες που επαιξα τελευταια φορα (επαιξα αρκετα κανα 3-4 ωρες νομιζω) ειμαι στο σημειο:

Που εμπαινες μεσα στο κτηριο για να κλεισεις την "πυλη" για τον αλλον κοσμο, νομιζω πως εκει το αφησα, αν δεν το αφησα εκει θα το αφησα στην επομενη.Εχω ωρες ακομα?

Εγω το εχω το RDR αλλα δεν εχω ασχοληθει πολυ μαζι του, 2 φορες το εχω ξεκινησει και τις 2 το εχω παρατησει...δεν ξερω αλλα δεν με εχει κερδισει αυτο το παιχνιδι. :/

Διονυση ποση ωρα σου πηρε για να το τελειωσεις?

Εγω αν θυμαμαι καλα χθες που επαιξα τελευταια φορα (επαιξα αρκετα κανα 3-4 ωρες νομιζω) ειμαι στο σημειο:

Που εμπαινες μεσα στο κτηριο για να κλεισεις την "πυλη" για τον αλλον κοσμο, νομιζω πως εκει το αφησα, αν δεν το αφησα εκει θα το αφησα στην επομενη.Εχω ωρες ακομα?

Νομίζω δεν έχεις φτάσει καν στη μέση. δεν το χρονομετρησα αλλά πρέπει να με πήρε γύρω στο 12ωρο..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρεσεις

Η Caine ήταν ερμαφρόδιτη;

Feelsbadman.jpg

Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ. 

Πέρα από τα γραφικά άνετα του έβαζα ένα 8.

Βασικά

Αν δεν χρειαζοσουνα να πάρεις το βιβλίο για καταλάβεις όλο το στορυ, η βαθμολογία θα ήταν πολυ υψηλή...

Η ιστορία γίνεται λίγο πιο περίπλοκη προς το τέλος αλλά πραγματικά δεν είχα θέμα.

Ίσως επειδή εκείνη την περίοδο δεν ασχολιόμουν με τίποτα άλλο να βοήθησε στην κατανόηση. :P

Η ιστορία γίνεται λίγο πιο περίπλοκη προς το τέλος αλλά πραγματικά δεν είχα θέμα.

Ίσως επειδή εκείνη την περίοδο δεν ασχολιόμουν με τίποτα άλλο να βοήθησε στην κατανόηση. :P

Ακομα και το information overload στο forest of Myth και παλι λοιπανε κομματια πληροφοριας.

λες να παιξω το DoDG1;

χμμμ

Feelsbadman.jpg

.

ασχετο αλλα μεγαλο πραγμα να ξερεις ιαπωνικα. Ο αγγλος που εκανε το audio στο video, εχει ηδη τερματησει το D0DG3...

feelsbadman.jpg

Μόλις ξεκίνησα το God Of War 3!!

Γενικά δεν είχα καμία επαφή με τα God of war. Είχα παίξει παλιότερα ενα GOW στο ps2 ενός φίλου για λίγο.

Ακόμα γενικότερα τα σνόμπαρα τα παιχνίδια hack n slash και τα fps (fps μόνο κανα call of duty σε internet caffe με φίλους :P). Προτιμούσα παιχνίδια racing ή να έχουν κάποιο ωραίο story και ιδιαίτερο gameplay τύπου mgs.

Τέλος παντων αυτή η σνομπαρία έφυγε απο μέσα μου και αντιλαμβάνομαι περισσότερο τι μου προσφέρει κάθε παιχνίδι.

Ξεκίνησα λοιπόν το GOW3 στο super duper easy γτ δεν ψήνω καθόλου να κολλήσω σε κανα Θεό επειδή δε μπορω να αποφύγω τις επιθέσεις του και γενικά να διαβάσω τις κινήσεις του. Έκανα καλή αρχή και μου αρέσει. Γι'αυτό θέλω να σας ρωτήσω αν θα μου είναι εύκολο να παίξω και τα υπόλοιπα στη HD Collection. Είναι ενοχλητικά γραφικά και gameplay??

Σκέφτομαι να τελειώσω το 3 μετα να πάω στη colection και μετα στο ascension. 

Παίζονται άνετα, απλά το 1 έχει μερικά πολύ ενοχλητικά puzzle, και θα χρειαστείς αρκετή υπομονή.

Πριν πιάσεις το Ascension, πιάσε και του PSP, τα οποία προσωπικά μου άρεσαν πιο πολύ απο το 1 και 2.

Το Ascension πάντως και να μην το παίξεις δεν χάνεις κάτι.

Παίζονται άνετα, απλά το 1 έχει μερικά πολύ ενοχλητικά puzzle, και θα χρειαστείς αρκετή υπομονή.

Πριν πιάσεις το Ascension, πιάσε και του PSP, τα οποία προσωπικά μου άρεσαν πιο πολύ απο το 1 και 2.

Το Ascension πάντως και να μην το παίξεις δεν χάνεις κάτι.

Είναι στο πρόγραμμα και του psp ;) απλα δε τα εχω ακόμα.

Για το ascension πάντως δεν έχω ακουσει ασχημα λόγια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...