ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μολις μου ηρθε το ειδοποιητηριο απο ταχυδρομειο για να παω να παραλαβω Ni No Kuni και Dragons Dogma dark arisen. Οποτε μαζι με το Persona 4 Golden, Fire Emblem awakening και Deus Ex 3 directors cut θα βαλω και αλλα 2 παιχνιδια στο playing list μου. Καλα κρασια βεβαια στο ποτε θα τα τελειωσω ολα μαζι καθως η ορεξη και η διαθεση δεν ειναι ιδια ολες τις ωρες και πρεπει να υπαρχουν πολλα παιχνιδια για να καλυπτουν ολες τις διαθεσεις μου. Δευτερευοντα παιχνιδια που ειναι οτι πρεπει οταν εχω προβλημα συγκεντρωσης και αδυναμια immersion παιζω Dragons Crown, Mario 3D land, Warriors Orochi 3, Dead or alive dimensions και Path of Exile. 1
ThodorisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ξεκινησε το φιλε με χιλια, εγω περασα πολυ ωραια παιζοντας το.Με ειχε κερδισει αποταν το ειχα δει στην παρουσιαση του στην Ε3 και το περιμενα πως και πως, το ειχα καταευχαριστηθει το παιχνιδι. Εγω το ειχα παιξει στο pc με ολα φουλ και ηταν πανεμορφο. Ακομα και αν ειναι αρχη το ευχαριστιεμαι και εγω! Εχει ωραιο gameplay,αρκετα ενδιαφερον προς το παρον.. Παντως ενα πραγμα μου εκανε εντυπωση..γιατι τοσο μικρο σε μεγεθος? Μονο 6 gb χωρις την ενημερωση..
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το Sleeping Dogs τα σπάει. Εγώ το ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλα τα GTA ώς τώρα (το 5 δεν το έχω παίξει ακόμα), κι ας έχει το 1/10 των production values των GTA. 1
ThodorisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μωρε μου αρεσει και εμενα πολυ αλλα εχω ενα σημαντικο θεμα..δεν εχω αγγλικους υποτιτλους..και γενικα δεν βρισκω πουθενα να το αλλαξω.. Παιζω στα τυφλα τελειως..
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Σίγουρα έχει, οπότε μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά (Δεν έχω το 360 μαζί μου, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά τσέκαρε και στο video και στο audio στα options, δεν είναι στάνταρ το πού βάζουν την επιλογή.)
ThodorisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το μενου ειναι στα ισπανικα η την γλωσσα τελος παντων που ειναι και οι υποτιτλοι..εψαξα τα παντα και τιποτα..<br><br> Δεν ξερω..πιθανων να φταιει η εκδοση του θειου..
kjtzemis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Το Sleeping Dogs τα σπάει. Εγώ το ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλα τα GTA ώς τώρα (το 5 δεν το έχω παίξει ακόμα), κι ας έχει το 1/10 των production values των GTA. Γιαυτο. Καλα εννοειτε οτι το SD δεν ειναι ουτε μια τριχα απτο GTA V αλλα αξιζει να συμειωθει οτι ειναι πολυ καλο παιχνιδι και το SD. Υ.Γ.Καλα εσυ ρε τεκνων βρουτε ακομα δεν επαιξες το τιτανοτεραστιο GTA V?Τιμωρια. Μωρε μου αρεσει και εμενα πολυ αλλα εχω ενα σημαντικο θεμα..δεν εχω αγγλικους υποτιτλους..και γενικα δεν βρισκω πουθενα να το αλλαξω.. Παιζω στα τυφλα τελειως.. Υπαρχουν αγγλικοι υποτιτλοι και ειναι ή στο video ή στο audio ή στο display (αν εχει τετοια επιλογη γτ δεν νομιζω να εχουν ολα τα παιχνιδια).Μ Αμα θες για να μην καθεσε να παιδευεσαι με του θειου πηγενε αγορασε το, πωλειτε πλεον σε εξευτελιστικη τιμη μεχρι και στα public.
ThodorisZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παω να το τσιμπησω απο public σημερα..προτεινετε κανενα αλλο?
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μιας και επιτέλους είχα ελεύθερο χρόνο αυτές τις μέρες, ασχολήθηκα και τερμάτησα μερικά παιχνίδια. Deadfall Adventures : Αν και φαινόταν πολλά υποσχόμενο, δυστυχώς το παιχνίδι είναι απογοήτευση. Κακή ΑΙ, κακό gameplay (αν και η προσθήκη και χρήση φακού όπως και στα Alan Wake φαινόταν ενδιαφέρον, κουράζει αρκετά), κακό voice acting, ατάκες που και να μην υπήρχαν δεν θα έλειπαν, και ένα αρκετά αδιάφορο story. Ο χαρακτήρας είναι ένα mix Indiana Jones και Nathan Drake (Nathan Jones if you want ), οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι επίσης αδιάφοροι και οι γρίφοι (στo easy τουλάχιστον) σε παίρνουν απο το χεράκι. Ξέρω, το παιχνίδι δεν είναι απο μεγάλο studio, αλλά προσωπικά περίμενα κάτι παραπάνω. Kingdoms of Amalur: Reckoning : Αν και αρχικά μου φάνηκε κάπως αδιάφορο, αποδείχθηκε πάρα πολύ ωραίο! Σήμερα μόνο έκλεισα ένα 10ωρο, ολοκληρώνοντας την κύρια ιστορία και το πρώτο DLC, Teeth of Naros. Θυμίζει Skyrim με πιο χαρωπά χρώματα, με πολύ loot και side quests. Σίγουρα αξίζει να ασχοληθεί κανείς, είτε RPG fan είτε όχι.
mtzs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Killzone Shadowfall Πολυ καλυτερο απο τα reviews που διαβασα αλλα ειμαι ακομη στο πρωτο μερος που λενε πως ειναι καλο Απο γραφικα σκιζει στην κυριολεξια, γρηγορο χωρις frame drops. Απο COD Ghosts απεχει μακραν οσον αφορα το campaign. AI μου φανηκε ικανοποιητικη στο νορμαλ που το παιζω. Δυσκολο αρκετα. Δεν το σκεφτηκα καν να παω hard απο την αρχη δεδομενης της δυσκολιας που ξερω πως εχουν τα KZ. Σε καμια περιπτωση δε το μετανοιωσα
naruto14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Τελείωσα και εγώ με την σειρά μου το Beyond. Οκ το παιχνίδι τελικά με κέρδισε και με το παραπάνω. Δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο συνολικά από το Heavy Rain. Το gameplay μόνο πάντως ήταν έτη φωτός καλύτερο. Δεν μπορώ να καταλάβω (πέρα από κάποιες τελευταίες αποφάσεις) που ακριβώς θα αλλαζε η ιστορία αν δεν πηγαινα οπως πηγαινα αλλά ωστόσο ήταν και αυτό μια συγκλονιστική εμπειρία. Τα σέβη μου στον Cage και την ομάδα που προσπαθούν σε όλα τους τα παιχνίδια να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και καινοτόμο στον χώρο. Ελπίζω να δω ακόμα περισσότερα τέτοια διαμάντια και στο PS4.
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γιαυτο. Καλα εννοειτε οτι το SD δεν ειναι ουτε μια τριχα απτο GTA V αλλα αξιζει να συμειωθει οτι ειναι πολυ καλο παιχνιδι και το SD. Υ.Γ.Καλα εσυ ρε τεκνων βρουτε ακομα δεν επαιξες το τιτανοτεραστιο GTA V?Τιμωρια. Καλά, εδώ δεν έχω παίξει ακόμα το RDR, ποιο GTA V μου λες εσύ; Πλησιάζει ο καιρός τους, πάντως, έχει αρχίσει να φτάνει στο τέλος του το console backlog μου, και τώρα που τα παιχνίδια για το PS4 θα είναι και με το σταγονόμετρο και πανάκριβα, λογικά θα παίξω κι ό,τι έχει απομείνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Τελείωσα και εγώ με την σειρά μου το Beyond. Οκ το παιχνίδι τελικά με κέρδισε και με το παραπάνω. Δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο συνολικά από το Heavy Rain. Το gameplay μόνο πάντως ήταν έτη φωτός καλύτερο. Δεν μπορώ να καταλάβω (πέρα από κάποιες τελευταίες αποφάσεις) που ακριβώς θα αλλαζε η ιστορία αν δεν πηγαινα οπως πηγαινα αλλά ωστόσο ήταν και αυτό μια συγκλονιστική εμπειρία. Τα σέβη μου στον Cage και την ομάδα που προσπαθούν σε όλα τους τα παιχνίδια να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και καινοτόμο στον χώρο. Ελπίζω να δω ακόμα περισσότερα τέτοια διαμάντια και στο PS4. Δεν ήταν υπέροχα τα σημεία όταν ήταν παιδάκι τα Χριστούγεννα και στη φάση όπου ήταν με τους άστεγους; Το πάρτι, επίσης, στην αρχή, βρήκα πως ήταν πολύ αποτελεσματικό στη συναισθηματική του αποτύπωση, αν και κλιμακώθηκε η κατάσταση κάπως απότομα και τραβηγμένα. Επίσης, δεν ήταν τελείως χάλι τα σημεία στο Ιράκ (νομίζω ότι εκεί ήταν, δε θυμάμαι καλά), ειδικά οι διάλογοι με το παιδί όπου ο καθένας έλεγε τα δικά του και καταλαβαίνονταν και καλά, και το άλλο το κομμάτι με τους Ινδιάνους; Τι επιλογές έκανες στο τέλος;
mtzs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλά, εδώ δεν έχω παίξει ακόμα το RDR, Ενα μεγαλο Ε Λ Ε Ο Σ Συνεχιζεις το εγκλημα Τουφεκισμος στις κονσολες http://www.youtube.com/watch?v=3E_Hoyq3NmQ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα