Vole Maulder Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Το Steam γράφει πόσο χρόνο ήταν ανοιχτή η εφαρμογή. Ακόμα και paused να το είχες μετρούσε δηλαδή. Το Beyond εμένα μου άρεσε περισσότερο από το HR, πάντως, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό Καλή διασκέδαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ χθές έλιωσα λίγο και τερμάτησα το Brothers. Διάρκεια "μόλις" 3 ώρες, αλλά αυτά που προσφέρει σε αυτό το χρονικό διάστημα, δύσκολα να το βρεί κανείς σε άλλα παιχνίδια. Είναι και το τέταρτο παιχνίδι που παίρνω όλα τα Steam achievements.. Thanks God που είναι γιορτές και θα κάτσω λίγο να παίξω μερικές ημέρες. Σήμερα λέω να πιάσω το The Swapper το οποίο περίμενα αρκετό καιρό να έρθει σε sale. Το Brothers το ειχα ξεκινησει και εγω λιγες μερες πριν μπω στον στρατο, το στιμ εγραψε 75 λεπτα παιχνιδιου και σιγουρα μεχρι να τελειωσει η αδεια μου θα το τελειωσω, αλλωστε οπως ειπες δεν ειναι μεγαλο.Το μονο που με ειχε ψηλονευριασει ηταν ο χειρισμος που δεν παλευοταν και δεν συνηθειζοταν με τιποτα. Αλλα γενικα το ολο κλιμα και το εικαστικο του παιχνιδιου ηταν φοβερα. Το Steam γράφει πόσο χρόνο ήταν ανοιχτή η εφαρμογή. Ακόμα και paused να το είχες μετρούσε δηλαδή. Το Beyond εμένα μου άρεσε περισσότερο από το HR, πάντως, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό Καλή διασκέδαση. Ναι χθες βραδυ που βγηκα απτο παιχνιδι εγραφε 4 ωρες και σημερα που πηγα να το κοιταξω εγραφε 2 ωρες.Αντε τωρα βρες ακρη. Σε αλλα παιχνιδια δεν μου κραταει και τις ωρες οπου βρισκομε σε pause. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ψήνεται κανείς να προσπαθήσει να εξηγήσει γιατί του αρέσει το Brothers; Επειδή εγώ το βρήκα από αδιάφορο ώς κακό (το είχα παίξει όταν είχε βγει στο 360, αλλά ήθελα να περιμένω λίγο να περάσει το hype του πριν δοκιμάσω να συζητήσω γι' αυτό). Αξιόλογο για τις προθέσεις του σίγουρα, αλλά όχι πετυχημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά μου θυμίζει κάπως το Journey. Έχει πολύ όμορφες περιοχές, μερικούς "γρίφους", δίνεται πολύ έμφαση στην ιστορία (που με ενδιαφέρει πάρα πολύ), δεν χρειάζεται λόγια για να καταλάβεις τι γίνεται και τα συναισθήματα που σου προκαλεί κατά τη διάρκεια δεν το κάνουν και πολλά παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Απο το λιγο που το εχω παιξει μου εχει δωσει να καταλαβω οτι ειναι ενα μικρου μηκους παιχνιδι οπου σου προσφερει συναισθηματα που δεν σου τα προσφερουν παιχνιδια πολλων ωρων, ειναι μια ομορφη ιστορια με δυο αδερφια οπου κανουν τα παντα και περναν απο καθε εμποδιο που βρισκουν στο δρομο τους ετσι ωστε να σωσουν τον γονιο τους (τον πατερα τους) που πασχει απο μια ασθενεια.Γενικα περναει πολλα μηνυματα, δεν μπορω ομως ακομα να πω πολλα για τον τιτλο γιατι δεν τον εχω ολοκληρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Tale of 2 brothers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Tale of 2 brothers? Brothers: a tale of two sons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μάλιστα. Μάλλον είναι ζήτημα να σε αγγίξει, τότε. Επειδή από mechanics δεν έχει και τίποτα, ούτε από γρίφους. ΑΙσθητικά είναι συμπαθητικό σε κάποια πράγματα, απωθητικό σε άλλα, για μένα. Το character design, ας πούμε, το βρήκα πολύ άσχημο. Σαν lego ήταν οι χαρακτήρες. Οι φωνές ήταν ενοχλητικές. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ψεύτικες γλώσσες, αλλά υπάρχουν παραδείγματα προς μίμηση (SotC) και παραδείγμα προς αποφυγή (Brothers ). Ενιωθα πως όποτε "μιλούσαν" χάλαγαν την όποια συναισθηματική φόρτιση προσπαθούσε να χτίσει το παιχνίδι. Η μουσική ήταν πολύ επαναλαμβανόμενη και πολύ δυνατά. Το theme του θα ήταν ΟΚ για 1-2 επαναλήψεις, αλλά να παίζει σχεδόν σε κάθε σκηνή με τη φωνή 10 db πάνω στη μίξη από ένα σημείο κι έπειτα με αποσπούσε. Δε λέω πως δεν είχε τίποτα καλό, είχε κάποια σημεία (που δε θα τα πω ακόμα, να το τελειώσει κι ο kjtzemis), αλλά συνολικά μου φάνηκε πολύ αδέξιο σε όλα όσα καταπιάστηκε. Και με ένα-δυο πράγματα που δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Οπως και να έχει, είναι θετικό το ότι άτομα από μεγάλα στούντιο σχηματίζουν μικρές ομάδες και πειραματίζονται με πρότζεκτ και ιδέες εκτός της πεπατημένης, οπότε καλό είναι που υπάρχει αυτό το παιχνίδι και που πήγε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Λεμε σιγουρα για το ιδιο παιχνιδι?Σε ρωταω γιατι στο συγκεκριμενο οι πρωταγωνιστες και γενικα ολα τα "ατομα" που βρισκοντε μεσα στο παιχνιδι δεν μιλανε, απλα καποιες "κραυγες" βγαζουν ωρες ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Το ίδιο λέμε, κι αυτό που λες εννοώ με την ψεύτικη γλώσσα. Μιλάνε, απλώς δε λένε λέξεις. Το ζήτημα όταν χρησιμοποιείς τέτοιο μέσο όμως είναι να κάνεις τη γλωσσολαλιά έτσι ώστε να είναι εκφραστική και με ποικιλία, ώστε να ακούγεται σαν άνθρωποι που μιλούν μια φανταστική γλώσσα που δε χρειάζεται να τη γνωρίζουμε για να νιώσουμε τι λένε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ χοντροκομμένη η "γλώσσα" τους. Είχες σημεία συναισθηματικά, υποτίθεται, και δύο άτομα με ανύπαρκτο sound treatment να φωνάζουν "χααααεειιιιιι αααρχ αχχρ χαααεειιιιιι". Δυσκολεύομαι να νιώσω ενσυναίσθηση για τους χαρακτήρες όταν ακούω τις φωνές και μου έρχεται στο μυαλό ο ηθοποιός να βγάζει φωνές στο στούντιο κοιτώντας με απορία το σκηνοθέτη σε φάση "σοβαρά τώρα, αυτό θες να κάνω;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Vole, το τελειώσες όλο το brothers? Ελπίζω να μην το παράτησες στη μέση... Το έπαιξα και εγώ την περασμένη Κυριακή και πήγα για ύπνο συγκλονισμένος από την ιστορία. Αυτόν τον καιρό (κυρίως βράδια που δεν διαβάζω) ασχολούμαι και εγώ με το Beyond: Two Souls. Το gameplay είναι έτη φωτός καλύτερο από το heavy rain και κατά τη γνώμη μου πολύ εθιστικό για αυτό που είναι. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το σενάριο αλλά θα περιμένω να το τελειώσω για να τις ψάξω μην φάω κάνα spoiler. Στην αρχή με είχαν χαλάσει αρκετά αυτά τα πισωγυρίσματα στο χρόνο αλλά τώρα που τα συνήθισα δεν με πειράζουν. Θα περιμένω να το τελειώσω όμως πρώτα για να πω ποιο μου άρεσε περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το τελείωσα, ναι. Μπορώ να υποψιαστώ τι σε συγκλόνισε, αλλά δε λειτούργησε για μένα για δύο λόγους. Πρώτον, το περίμενα, και περίμενα και το mechanic, και δεύτερον, δεν είχα δεθεί καθόλου με τους χαρακτήρες, οπότε δεν είχα να νιώσω κάτι. Ασε που το πώς έγινε ό,τι έγινε ήταν παρατραβηγμένο και ύποπτο ως προς το τι σημαίνει ή υπονοεί. Το Beyond μου άρεσε κι εμένα πιο πολύ από το HR. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι του Cage ώς τώρα. Πάλι πάσχει τρομερά στο γράψιμο και είναι πασιφανές ότι ο τύπος χρειάζεται έναν editor όπως τα ψάρια το νερό, αλλά αν ξέρεις τι να περιμένεις δεν ενοχλεί τόσο. Για να το θέσω και αλλιώς, αν την ίδια ιστορία την είχε γράψει και σκηνοθετήσει ο Whedon θα ήταν άψογη, γιατί θα ήταν self-aware ότι είναι silly σε σημεία, θα σου έκλεινε το μάτι, και θα λειτουργούσαν και τα σοβαρά κομμάτια πολύ καλύτερα εντός του συνόλου έτσι. Ο Cage τα γράφει και τα σκηνοθετεί όλα με απόλυτη σοβαροφάνεια λες και κάνει την υπέρτατη τέχνη. Και, το χειρότερο, δε δέχεται κριτική επειδή (cue french accent) "it's so emontional!" Το μπρος-πίσω που κάνει εμένα μου άρεσε. Το μόνο του πρόβλημα είναι πως ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια του Cage μέχρι τη μέση όλα πήγαιναν καλά και από ένα σημείο και μετά κατέστρεφε τα πάντα επειδή δεν ήξερε πώς να προχωρήσει την πλοκή για να πει αυτά που θέλει, εδώ αυτό συμβαίνει από την αρχή εναλλάξ Οπως και να έχει, δε θέλω να σου πω πολλά, για να μη σε προϊδεάσω για τίποτα, αλλά το κεντρικό του θέμα, που θα το δεις ξεκαθαρο προς το τέλος αρκετά, είναι κάτι που δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα παιχνίδι που να έχει επιχειρήσει να προσεγγίσει, και γι' αυτό ο Cage, όσο ψώνιο και κακός writer να είναι, αξίζει αναγνώριση. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν κι αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Εγω μιας και εχω παιξει λιγο απτο beyond μεχρι στιγμης καταευχαριστηθηκα την στιγμη στο παρτυ, βγηκα απτην αποθυκουλα πηρα τον Aiden και τα εκανα ολα πουτ@ν@ μεσα στο σπιτι...ειχαν χεστει απτο φοβο τους.Αφου ελεγε η Jaiden σταματα και εγω δεν σταματαγα....εκει γελασα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ξεκινησα μολις το Sleeping Dogs,αφου τελειωσα το Uncharted 3. Δεν ξερω αν ειναι καλο δεν εχω προλαβει να το περιεργαστω,αλλα με κερδισαν βιντεακια που ειδα στο youtube..λεει τιποτα η να μην το ξεκινησω καν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ξεκινησε το φιλε με χιλια, εγω περασα πολυ ωραια παιζοντας το.Με ειχε κερδισει αποταν το ειχα δει στην παρουσιαση του στην Ε3 και το περιμενα πως και πως, το ειχα καταευχαριστηθει το παιχνιδι. Εγω το ειχα παιξει στο pc με ολα φουλ και ηταν πανεμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα