viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Killer is dead Τι επικουρα ήταν αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead Season 2. Φοβερό. Στα ίδια επίπεδα με τη πρώτη σεζόν. Δυστυχώς ήταν μικρό (μου πήρε 100 λεπτά). Περιμένω τώρα πως και πως τα επόμενα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead Season 2. Φοβερό. Στα ίδια επίπεδα με τη πρώτη σεζόν. Δυστυχώς ήταν μικρό (μου πήρε 100 λεπτά). Περιμένω τώρα πως και πως τα επόμενα! Ασε, σε έβλεπα στο Steam που το έπαιζες κι έβριζα! (Hint: ρίξε μια ματιά στο 360 topic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 το αρχισα χθες και εγω αλλα το αφησα γιατι με αρρωστησε η σκηνη με τον σκυλο...wtf τi brutal σκηνη ηταν αυτη?πανω που περιμενες οτι θα κανεις νεο "φιλο" τσουπ!μας γ@μισες telltale games... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead Season 2. Φοβερό. Στα ίδια επίπεδα με τη πρώτη σεζόν. Δυστυχώς ήταν μικρό (μου πήρε 100 λεπτά). Περιμένω τώρα πως και πως τα επόμενα!Εγώ γι' αυτό δεν το άρχησα (όπως και το The Wolf Among Us), περιμένω να βγούν και τα υπόλοιπα (και να το βρώ σε καλή τιμή ). Εγώ μετά απο πολύ καιρό τερμάτησα το Dead Space 3 και το DLC του, έπιασα το Monaco co-op αλλά έγινε αρκετά δύσκολο σε σημείο που μου έρχεται να πετάξω controller, τερμάτησα το DLC Quest (φοβερό γέλιο το άτιμο και πολύ ωραία σάτιρα), κλασσικά λίγο WRC 4, Anomaly για αλλαγή (και πολύ ευχάριστη μάλιστα) και πού και πού λίγο Kingdoms of Amaleur Reckoning. Ξέρω, λίγα.. Και το καλύτερο? Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ (seriously δεν έχω). edit : ξέχασα να αναφέρω τα Symphony και Deadfall Adventures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ γι' αυτό δεν το άρχησα (όπως και το The Wolf Among Us), περιμένω να βγούν και τα υπόλοιπα (και να το βρώ σε καλή τιμή ). Καλά και εγώ στα 11 ευρώ περίπου που το πήρα δεν το λες και κακή τιμή . Εξάλλου με τόσα χρήματα που έβγαλα απο το CS GO, τσάμπα (κυριολεκτικά) μου βγήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι στα 11€ για preoder κι όλας. Πώς ακριβώς έβγαλες χρήμα, απο αντικείμενα και τέτοια..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι στα 11€ για preoder κι όλας. Πώς ακριβώς έβγαλες χρήμα, απο αντικείμενα και τέτοια..? Ναι μου πετούσε διάφορα και τα πωλούσα στο market... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Λιγο off topic Ετσι που καταντησε η σειρα το walking dead game καλυτερο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Now playing: Beyond Two Souls. Έχω κάποια παράπονα αλλά σε γενικές γραμμές... παιχνιδάρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 radiant historia DS καλο ηταν με εξαιρετικους διαλογους. Απο την αλλη, ο χαρτης δεν τρωγωτανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα παιδιααααα....χαιρομε που βρισκομε και παλι στο site μετα απο κοντα 2 μηνες απουσιας μου γενικα απτο χορο του gaming.Επεστρεψα χθες με 10 μερες αδεια απο το στρατο για πρωτοχρονια και λεω να ευχαριστηθω παιχνιδι αυτες τις μερες που θα εχω ελευθερες.Εκανα τα κουμαντα μου αυτη την εβδομαδα και τσιμπησα καποια παιχνιδακια απτο steam.Τσιμπησα τα Bioshock infinite,far cry 3 και max payne 3...εκει που τα κοιταζα στην βιβλιοθηκη του steam και δεν ηξερα πιο να ξεκινησω το χερι μου πηγε στο bioshock, το εβαλα και επαθα σοκ. Ποσο μα ποσο ομορφο παιζει να ειναι αυτο το παιχνιδι?Το παιζω στο high και σε full αναλυση και ειναι πανεμορφο, δυστηχως η καρτα μου δεν το σηκωνει στα ultra αλλα δεν με πηραζει, η μουσικη που παιζει κατα την ωρα του παιχνιδιου ειναι φοβερη και η Columbia ειναι πανεμορφη, πραγματικα δεν εχω λογια.Το steam εγραψε 4 ωρες αλλα δεν νομιζω να ισχυει, παιζει να μετρησε και την 1-1κ30 ωρα που το ειχα σταματημενο στο pause (το μετρησε ή οντως επαιξα τοση ωρα? ).Κατα την ωρα του παιχνιδιου και ειδικα απτην ωρα που ξεκινανε και σε κυνηγανε για να σε φανε η αγωνια φτανει στο κατακορυφο και η αδρεναλινη χτυπαει κοκκινο, προσπαθεις να τα κανεις ολα τοσο γρηγορα μιας και σου την πεφτουν απο παντου που ουτε και εσυ ο ιδιος δεν καταλαβαινεις για το ποτε φευγει το ενα πτωμα μετα το αλλο. Αυτα απο το χθεσινο βραδυ, σε λιγη ωριτσα με περιμενει το ps3 ετσι ωστε να του βαλω μεσα το beyond two souls και να λιωσω.Περιμενω να μαρεσει πολυ και ειμαι σχεδον σιγουρος, το heavy rain ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι για το ps3...για να δουμε το beyond.Α επεισης χθες και προχθες επαιξα και λιγο gta v το οποιο μου ειχε λειψει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonautis46 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Mιας και έχω το ds τωρα στις διακοπές; έλιωσα στο the world ends with you αλλά SPOILER ALERT μου την έδωσε που έχει και 3η εβδομαδα. Κατα τα άλλα πολυ ωραίο ειδικά το story! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκινησα και επαιξα λιγο λιγοτερο απο ενα 2ωρακι στο Beyond Two Souls, κατευθειαν με κερδισε το παιχνιδι και μου δημιουργει τα συμπτωματα που μου δημιουργουσε και το heavy rain...δλδ το οτι δεν θελω να το αφησω με τιποτα.Αποσο εχω δει μεχρι τωρα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια, ομορφα γραφικα φοβερα προσωπα στους πρωταγωνιστες και οχι μονο.Θα το ξανανοιξω αργοτερα αν προλαυω αλλιως αυριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ χθές έλιωσα λίγο και τερμάτησα το Brothers. Διάρκεια "μόλις" 3 ώρες, αλλά αυτά που προσφέρει σε αυτό το χρονικό διάστημα, δύσκολα να το βρεί κανείς σε άλλα παιχνίδια. Είναι και το τέταρτο παιχνίδι που παίρνω όλα τα Steam achievements.. Thanks God που είναι γιορτές και θα κάτσω λίγο να παίξω μερικές ημέρες. Σήμερα λέω να πιάσω το The Swapper το οποίο περίμενα αρκετό καιρό να έρθει σε sale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα