kjtzemis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Τα Bad Company τα έχετε παίξει εσείς που σας άρεσε το 4; Αν ναι, πώς είναι το 4 σε σχέση με αυτά; Και πώς σας είχε φανεί το 3; Ρωτάω για να δω πού στέκεστε, γενικά, ώστε να δω πώς θα πάρω τη γνώμη σας. Δεν εχω παιξει τα bad company και δεν μπαινω σε αυτο το τριπακι συγκρισης με τα bad company, το 3 ειχα παιξει και μαρεσε πολυ και επεισης το 4 μαρεσει πολυ.Γενικα δεν ειμαι φαν ουτε του battlefield ουτε του cod (αν και εχω παιξει ολα τα cod εκτος απτο mw3,bo2), δεν αγοραζω τετοια παιχνιδια (αν και το bf3,4 θα ταθελα)...τα παιζω μονο και μονο για να περασει η ωρα μου και να ασχολειθω με κατι.Γενικα αν δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ μια σειρα δεν μπαινω στον κοπο συγκρισης. Οποτε και δεν μπορω να σου δωσω απαντηση γιατι μου αρεσε το 3,4 και αν ειναι καλυτερα απτα bad company. για να μπορεις να αλλαξεις τα γραφικα 1. run the game first time (to make setting file on my documentbattlefield 4settings) 2. edit PROFSAVE_profile with notepad search this line Code: OverallGraphicsQuality 0 ---> change to OverallGraphicsQuality 5 (it's custom) now you can change graphisme Μολις το εκανα.Δεν μπηκα ακομη στο παιχνιδι για να το δοκιμασω, ισως μπω αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 ΟΚ, θενξ για την απάντηση. Περιμένω να ακούσω κι άλλες γνώμες, τότε, γιατί το 3 ήταν κάκιστο κατά τη γνώμη μου, και χιλιόμετρα κάτω από τα Bad Company (τα οποία, παρεμπιπτόντως, είναι τα μόνα που έχω αγοράσει από τέτοιου είδους παιχνίδια και άνετα τα ξανάπαιζα, οπότε σ' τα προτείνω να τα δεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 ΟΚ, θενξ για την απάντηση. Περιμένω να ακούσω κι άλλες γνώμες, τότε, γιατί το 3 ήταν κάκιστο κατά τη γνώμη μου, και χιλιόμετρα κάτω από τα Bad Company (τα οποία, παρεμπιπτόντως, είναι τα μόνα που έχω αγοράσει από τέτοιου είδους παιχνίδια και άνετα τα ξανάπαιζα, οπότε σ' τα προτείνω να τα δεις). Εγω παντως οσων αφορα το 3 και μιας και το ειχα ξαναγραψει σε παλιο ποστ ειχα εντυπωσιαστει με τον ηχο.Νομιζα πραγματικα πως ημουν μεσα στον πολεμο, δεν ξερω τι ηχο βγαζουν τα bad company μιας και δεν ταχω παιξει αλλα οταν επαιξα το bf3 προερχομουν απο cod...γενικα επαιζα παντα τα cod οταν εβγεναν και πρωτη μου φορα προσπαθησα να παιξω bf3 και φυσικα εμεινα εκει....εντυπωσιαστηκα.Γιαυτο ισως και ο ενθουσιασμος μου στα bf3,4...καμια σχεση με τα ψευτικα αρμεγματα της Activision. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ο ήχος είναι πραγματικά απίστευτος και στα ίδια επίπεδα ποιότητας σε όλη τη σειρά, δεν είναι κάτι καινούργιο στο 3 Αυτό που με ενόχλησε εμένα τόσο στο 3 ήταν πως μετά από τα "ανοιχτά" Bad Company, τα οποία παρόλα αυτά κατάφερναν να διατηρήσουν έναν πολύ καλό ρυθμό, ήταν τελείως διάδρομος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δε σου επέτρεπε σχεδόν να παίξεις. Θυμάμαι να κρύβομαι, ας πούμε, κάπου και να έρχεται ο NPC και να με σπρώχνει και να σκοτώνομαι. Κι αυτό γινόταν πολύ συχνά. Ακολουθούσα σαν κομπάρσος όλη την ώρα σε set-pieces των μερικών λεπτών. Πρόσθεσε σε αυτό το ότι ένα από τα πολύ καλά των Bad Company ήταν οι χαρακτήρες τους και το χιούμορ τους, κάτι που πήγε περίπατο στο 3 για χάρη των gun-ho dude-bros American marines, yeah *fist bump, και η "κατρακύλα" του 3 ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή μετά από τα προηγούμενα 2. Οπως και να έχει, θα το παίξω λίγο το 4 στο PS4, να δω λίγα γραφικά και τέτοια, απλώς θέλω να δω σε τι επίπεδο να έχω τις προσδοκίες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πηρα με 5 ευρω σε προσφορα απ το live το The Darkness 1,μιας κ το 2 ηταν παιχνιδαρα κ το ειχα καταευχαριστηθει. Το ξεκιναω σημερα. Επισης κολλησα χτες με το world of keflings(που δινει τζαμπα το live αυτο το μηνα)5 ωρες μεχρι το πρωι.Αγριο κολλημα το παιχνιδακι,πρεπει να χω χτισει 100 κτηρια συνολο.Υπερκοπωση επαθε το αβαταρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Βλεπω το live συνεχιζει και δινει "παιχνιδαρες" στον λαο. Με τετοια παιχνιδια θελουν να χτυπησουν το plus?Γελαν και τα καγκουρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Βλεπω το live συνεχιζει και δινει "παιχνιδαρες" στον λαο. Με τετοια παιχνιδια θελουν να χτυπησουν το plus?Γελαν και τα καγκουρο. Βασικα το The Darkness ειναι παιχνιδαρα (το πρωτο). Ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της περασμενης δεκαετιας. Αν ποτε ανακοινωσουν οτι βγαινει σε pc πιστεψε με θα γινει χαμος στο δικτυο και θα κανει τρελες πωλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Φανταζομαι ο kjtzemis αναφερεται στο world of keflings κ οχι στο The Darkness,το οποιο αν κρινω απ το 2 κ απο αυτα που διαβαζω,πρεπει να ειναι παιχνιδαρα. Επισης σιγα μη το εδινε τζαμπα, απλα λογω halloween ειχε 75% εκπτωση(οπως εχει κ το The Darkness2) το κ εφτανε στα 5 ευρω κ το πηρα. Το world of keflings το τελειωσα χτες μετα απο 12 ωρες παιχνιδιου,ειναι πολυ καλο παιχνιδακι απλα χτυπαει πολυ ασχημα στο ματι σε σχεση με αυτα που δινει η σονυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ακριβως εννοουσα, οσο καλα παιχνιδακια (γιατι για παιχνιδακι προκειτε να περνας την ωρα σου) και να ειναι αυτα τα "αγνωστα" δεν φτανουν σε καμια περιπτωση τα παιχνιδια που δινει το plus, δεν θελω να γινω γραφικως και να ξεκινησω να γραφω α η σονυ δινει το ενα ενω η microsoft δινει το αλλο...δεν εχω plus γιατι αυτη την περιοδο δεν θα το αξιοποιουσα...απλα κανω μια συγκριση γιατι η microsoft ακολουθησε αυτη την "μεθοδο" και καλα για να δωσει στους χρηστες της κατι αναλογο με αυτο που προσφερει η σονυ αλλα οπως ειπες και εσυ @tool1983 παραπανω τα συγκεκριμενα παιχνιδια χτυπανε πολυ ασχημα στο ματι οταν ξερεις οτι στο αλλο στρατοπεδο παιζουν πρωτοκλασσατοι τιτλοι καθε μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 castlevania: lords of shadow - mirrors of fate [PS3] δεν ειναι κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Επιτέλους βρήκα ελεύθερο χρόνο και ασχολήθηκα (και τερμάτησα) το ΚΖ Mercenary! Πάρα πολύ ωραίο σαν σύνολο, με καλή ιστορία, οπτικά πανέμορφο και πολύ προσεγμένο. Δυστυχώς στους ήχους χάνει κάπως, και ηταν λίγο μικρό (4μιση ώρες στο hard). Όποιος το παίξει hard, να ξέρει πως θα χρειαστεί αρκετή υπομονή στο τέλος.. Και για Platinum trophy θέλει πολύ δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το καταπληκτικό rain. Πιστεύω αδικήθηκε γενικά στις βαθμολογίες. Το gameplay αν και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σίγουρα δεν μου φάνηκε επαναλαμβανόμενο. Η ατμόσφαιρα και η αισθητική του τίτλου ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Γενικά μια πανέμορφη εμπερία που άνετα θα την ήθελα να την ξαναδώ κάποια στιγμή στο PS4 με μια μεταφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τέλος το 1ο DLC του BioShock Infinite. Το Steam έγραψε 2.7 ώρες, και έψαξα κάθε γωνιά. Πολύ mindf*ck για ακόμη μια φορά! Ανυπομονώ για το 2ο κομμάτι. Η επιστροφή στη Rapture είναι καταπληκτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Tελειωσα το Aliens colonial marines,τα 7ευρω που εδωσα κλαιω. Δεν εχω ριξει τοσο χασμουρητο σε παιχνιδι,μονοτονο,επιπεδο απ την αρχη μεχρι το τελος.Το σωζει λιγο το multiplayer. To Darkness το παω σιγα-σιγα,το απολαμβανω μονο με το ποτο μου.πρεπει να ειμαι περιπου στη μεση κ μεχρι τωρα ειναι εξαιρετικο. Το Iron Brigade ειναι εκπληκτικο παιχνιδι.Ουτε εγω δεν ξερω ποσες ωρες εχω παιξει.Το 9/10 στο IGN που εχει ειναι 100% σωστο.Aν δεν εχετε gold παρτε το απ το steam ή κατεβαστε το απο αλλου.Παντως πρεπει να το παιξετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Call of duty ghost Καλο ήταν Call of duty black ops 2 Καλο story Xcom the bureau Πολυ καλο story Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2013 από viper2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα