kjtzemis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Σημερα ασχοληθηκα με τις χθεσινες αγορες μου στο ps3.Επαιξα λοιπον κανα 2ωρω FIFA STREET, επαιξα μονο "φιλικα" ετσι ωστε να μαθω λιγο τον χειρισμο και μερικες τριπλες, ο λογος που δεν ξεκινησα career ειναι οτι δεν θα το ευχαριστιομουνα επειδη δεν ηξερα καλα τα κολπα.Αυριο η συνεχεια.Test Drive Unlimited 2 αλλες 2 ωρες αφιερωσα για αυτο το παιχνιδι, μαρεσε...σιγουρα αξιζε τα 6Ε που του εδωσα.Εχει παρα πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις, επεισης ομορφα γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο το Street. Είχα ασχοληθεί μαζί του οταν βγήκε. Λέει πολύ να παίξεις καριέρα μαζί με άλλο ένα άτομο. Εγώ (επιτέλους) ξαναπαίζω το Crysis 3, αυτή τη φορά όμως σαν άνθρωπος, χάρη σε μια 6950 ενός φίλου μου! Τα σπάει!!! Και τα βραδάκια για co-op έχω το The First Templar (όχι, δεν το αγόρασα, ηταν Holiday Gift του '11 απο το Steam ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Γινετε να παιξεις καριερα co-op? Να φανταστω το επαιξες στο x360 και οχι στο ps3 original ε?σε ρωταω αν ηταν να κανονιζαμε κανα ματσακι για χαβαλε. Παντως ναι πολυ καλο ειναι και ξεφευγεις λιγο απο τα αλλα παιχνιδια. Οσο για το Crysis 3 χωρις να το εχω παιξει τα σπαει θες να πεις απο θεμα γραφικων/ομορφιας οχι απο θεμα σεναριου ε?Εχει πεσει τετοιο κραξιμο για το συγκεκριμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ναί, γίνεται. Yeap, στο Χ360 το έπαιξα. Όπως είχα πεί και οταν το έπαιξα στο Χ360 (τον Φεβρουάριο), για μένα είναι το καλύτερο Crysis. Και η ιστορία είναι πολύ καλή, δεν είναι linear σαν το 2, και οπτικά.. Εντάξει, jaw-dropper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Gta v What a journey it has been. Το προτείνω. The wolf among us ( όταν πέσει στον δίσκο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Gta v What a journey it has been. Το προτείνω. The wolf among us ( όταν πέσει στον δίσκο) Νομιζω ολοι εσενα περιμεναμε για να προτεινεις το GTA V. Προσωπικα ειχα αμφιβολιες να το ξεκινησω ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 GTA5 και NBA2K14. Που και που demon's souls. Τα απολαμβανω και τα 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω ολοι εσενα περιμεναμε για να προτεινεις το GTA V. Προσωπικα ειχα αμφιβολιες να το ξεκινησω ή οχι. Dude, I don't care and you are missing the point. Just saying, no hatin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τι θα γινει μεσα σε αυτο το φορουμ ρε παλικαρια πλεον? Παει η αμερικλανια εεε αμερικανια ηθελα να πω συννεφο.Γραφτε ελληνικα ρεεεε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 The wolf among us ps3 Ήταν καλο and intriguing αλλα ήταν πολυ μικρό [2-3 ωρες] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το πρώτο επεισόδιο ηταν μόνο, αναμενόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αγορασα προχθες με 1.5Ε απτο kinguin.gr το thomas was alone για το steam το οποιο και το τελειωσα.Μιλαμε φοβερο παιχνιδι,πολυ καλη αφηγηση και μουσικη, τρελο κολλημα το ατοιμο. Επεισης μουφερε σημερα ο θειος για το pc το battlefield 4, επειδη μου εβγαλε ενα error τρεχω το εικονιδιο του παιχνιδιου οπου ειναι για 32bit λειτουργικο (εγω εχω 64αρι) παιζω σε 1920x1080 αναλυση και παιζω με ολα low μιας και δεν με αφηνε να πειραξω τιποτα απτις ρυθμισεις γιατι λεει στην εκδοση χ86 δεν γινετε να αλλαξω κατι.Τεσπα, το παιχνιδι ειναι πραγματικα πανεμορφο και σε ολα low, δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι σε ολα full...πιστευω να βρω ακρη και να το παιξω αν οχι σε ολα full (μιας και καλυπτω ολες τις απαιτησεις για να βγαλει τα καλυτερα ποσοστα εκτος απτην καρτα γραφικων η οποια ειναι λιγο πιο παλια απο αυτη που ζηταει) στα περισσοτερα τουλαχιστον να το καταευχαριστηθω, οπως και στο bf3 ετσι και στο bf4 ο ηχος ειναι απο αλλο πλανητη, τα οπλα πλεον φενοντε πιο στιβαρα και σε μακρινες αποστασεις πετυχενεις με δυσκολια τον εχθρο.Επεισης οποιος τοχει παιξει ποσο πιο ωραια να ξεκινησει η "αφηγηση" της ιστοριας του παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αγορασα προχθες με 1.5Ε απτο kinguin.gr το thomas was alone για το steam το οποιο και το τελειωσα.Μιλαμε φοβερο παιχνιδι,πολυ καλη αφηγηση και μουσικη, τρελο κολλημα το ατοιμο. Επεισης μουφερε σημερα ο θειος για το pc το battlefield 4, επειδη μου εβγαλε ενα error τρεχω το εικονιδιο του παιχνιδιου οπου ειναι για 32bit λειτουργικο (εγω εχω 64αρι) παιζω σε 1920x1080 αναλυση και παιζω με ολα low μιας και δεν με αφηνε να πειραξω τιποτα απτις ρυθμισεις γιατι λεει στην εκδοση χ86 δεν γινετε να αλλαξω κατι.Τεσπα, το παιχνιδι ειναι πραγματικα πανεμορφο και σε ολα low, δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι σε ολα full...πιστευω να βρω ακρη και να το παιξω αν οχι σε ολα full (μιας και καλυπτω ολες τις απαιτησεις για να βγαλει τα καλυτερα ποσοστα εκτος απτην καρτα γραφικων η οποια ειναι λιγο πιο παλια απο αυτη που ζηταει) στα περισσοτερα τουλαχιστον να το καταευχαριστηθω, οπως και στο bf3 ετσι και στο bf4 ο ηχος ειναι απο αλλο πλανητη, τα οπλα πλεον φενοντε πιο στιβαρα και σε μακρινες αποστασεις πετυχενεις με δυσκολια τον εχθρο.Επεισης οποιος τοχει παιξει ποσο πιο ωραια να ξεκινησει η "αφηγηση" της ιστοριας του παιχνιδιου. Και εμενα μου αρεσε το campaign του BF4 (pc). Πρεπει να ειμαστε απο τους λιγους που τους αρεσε παντως. Εστω και εντελως linear ειχε τουλαχιστον μια μεγαλυτερη αισθηση open battlefield και μπορουσες να προσεγγιζεις με 2-3 διαφορετικους τροπους την κατασταση. Στα συν η μουσικη και η χρηση της σε καταλληλη σημεια αν και κατα τη γνωμη μου με τοσα λεφτα που βγαζουν θα επρεπε να χρησιμοποιουν γενικα στα παιχνιδια licensed τραγουδια καθως ετσι ανεβαινει επιπεδο η αληθοφανεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Τα Bad Company τα έχετε παίξει εσείς που σας άρεσε το 4; Αν ναι, πώς είναι το 4 σε σχέση με αυτά; Και πώς σας είχε φανεί το 3; Ρωτάω για να δω πού στέκεστε, γενικά, ώστε να δω πώς θα πάρω τη γνώμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 για να μπορεις να αλλαξεις τα γραφικα 1. run the game first time (to make setting file on my documentbattlefield 4settings) 2. edit PROFSAVE_profile with notepad search this line Code: OverallGraphicsQuality 0 ---> change to OverallGraphicsQuality 5 (it's custom) now you can change graphisme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα