Fulgore1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω αν και λιγο αργησα, σε σχεση με τους υπολοιπους εδω,μολις τελειωσα το TLOU συνολο ωρων στο normal περιπου 14ωρες και εντυπωσεις πολυ καλες
JohnVani18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά είσαι, εγώ το έχω αφήσει στην 2η ώρα εδώ και μήνα+.. Meanwhile τερμάτησα το Diablo 3 και το κατευχαριστήθηκα! Είχα πολύ καιρό να λιώσω έτσι. Μέχρι και τα side quests έκανα (αν και ηταν λίγα). Πολύ πώρωση το άτιμο.
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά είσαι, εγώ το έχω αφήσει στην 2η ώρα εδώ και μήνα+.. Για ποιο λόγο???????? Πάνε βάλτο πάλι ΤΩΡΑ ( )
JohnVani18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί το έπαιζα σε PS3 φίλου το οποίο δεν μπορώ να πάρω Θεσ/νικη, και έχω ξεκινήσει πρακτική και ο χρόνος μου έχει περιοριστεί δραματικά.
viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 999 on ds Το τέλος δεν παλευεται, ειδικά στο σημείο με την αιγυπτια... http://www.giantbomb.com/nine-hours-nine-persons-nine-doors/3030-27266/forums/true-endings-ending-is-truly-a-let-down-spoiler-476727/
xavier Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά είσαι, εγώ το έχω αφήσει στην 2η ώρα εδώ και μήνα+.. Meanwhile τερμάτησα το Diablo 3 και το κατευχαριστήθηκα! Είχα πολύ καιρό να λιώσω έτσι. Μέχρι και τα side quests έκανα (αν και ηταν λίγα). Πολύ πώρωση το άτιμο. και εγω μολις το τερματησα στο νορμαλ, λες να το συνεχισεις σε μεγαλυτερη δυσκολια? γμτ ειμαι αναποφασιστος...
JohnVani18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω λογικά. Απλά για την ώρα έχω περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και είναι κι άλλα παιχνίδια που θέλω να παίξω. Meanwhile, έπαιξα το 1ο level του Killzone Mercenary. Oπτικά έπαθα πλάκα! Πραγματικά προσφέρει console quality αποτέλεσμα. Μόνο στους ήχους πάσχει κάπως (για την ώρα). Και απο δυσκολία παλεύεται πάρα πολύ καλά, στο Elite το έβαλα και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο PC έπιασα το Remember Me. Ωραίο και με καλό combat system, αν και θα προτιμούσα πιο fixed combos. Πάντως έχει ενδιαφέρον story και concept. Στο Χ360 μετά το Diablo3 έπιασα το Killer is Dead. Το παιχνίδι δεν είναι απλά "f*ck logic", είναι "f*ck, there is no logic". Και τέλος, χθές έπαιξα λίγο Ratchet Gladiator στο PS3. Πραγματικά παιχνιδάρα! Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια! Τώρα μένει να δώ πότε και πώς θα ασχοληθώ με όλα αυτά, όταν έχω 5-6 ελεύθερες ώρες την ημέρα..
Fulgore1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω λογικά. Απλά για την ώρα έχω περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και είναι κι άλλα παιχνίδια που θέλω να παίξω. Meanwhile, έπαιξα το 1ο level του Killzone Mercenary. Oπτικά έπαθα πλάκα! Πραγματικά προσφέρει console quality αποτέλεσμα. Μόνο στους ήχους πάσχει κάπως (για την ώρα). Και απο δυσκολία παλεύεται πάρα πολύ καλά, στο Elite το έβαλα και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο PC έπιασα το Remember Me. Ωραίο και με καλό combat system, αν και θα προτιμούσα πιο fixed combos. Πάντως έχει ενδιαφέρον story και concept. Στο Χ360 μετά το Diablo3 έπιασα το Killer is Dead. Το παιχνίδι δεν είναι απλά "f*ck logic", είναι "f*ck, there is no logic". Και τέλος, χθές έπαιξα λίγο Ratchet Gladiator στο PS3. Πραγματικά παιχνιδάρα! Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια! Τώρα μένει να δώ πότε και πώς θα ασχοληθώ με όλα αυτά, όταν έχω 5-6 ελεύθερες ώρες την ημέρα.. Καλα δεν ειναι και λιγες οι ωρες που εχεις διαθεσιμες. Αλλοι που ξερω γυρνανε 7-8 η ωρα σπιτι και ζητημα αν εχουν 1-2 ωρες για να παιξουν ενα παιχνιδι. Γενικα η Guerilla μετα το Killzone 1 στο Ps2 εχει κανει μικρα θαυματα στο θεμα των γραφικων.Θυμαμαι οταν πρωτοαγορασα το ps3 με δωρο το Killzone 2 ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα(που λεει ο λογος ) και αλλα παιχνιδια που επαιζα μετα,απλα στον τομεα των γραφικων μου φενοταν λες και επαιζα ps2(αυτα μεχρι να ερθει το GoW3 και FFXIII βεβαια ).
JohnVani18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν έχεις να κάνεις κι άλλες δουλειές στο σπίτι, δυστυχώς δεν αρκούν.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Παιζω σε μεταφραση το Super Robot Taisen OG saga 2 για το DS. Φυσικα το παιχνιδι ειναι ο ορισμος του διασκεδαστικου gameplay χωρις να απαιτει τιποτε απο εσενα (σε θεμα μνημης). Αυτο που χρειαζεσαι ειναι απλα μια καλη κατανoηση των mechanics του και επειτα να εχεις μια μικρη κλιση προς τον ρυθμο και το timing. Αν το εχεις το παιχνιδι κατανταει απλα ναρκωτικο. Το παιζω σε συναρτηση με οτιδηποτε τυχαινει να παιζω καθε φορα. Σαν Main παιχνιδι παιζω και παλι Vampire the masquerade bloodlines με χαρακτηρα Malkavian και φυσικα πατσαρισμενο με το τελευταιο unofficial patch. Πραγματικα εκπληκτικο παιχνιδι ακομα και σημερα.
Vole Maulder Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκινήσαμε Rayman Legends προχτές με την παρέα που είχαμε παίξει και το Origins. Το παιχνίδι τα σπάει. Πολύ καλό κι εφευρετικό level design και "χώνει" σε δυσκολία από νωρίς, δεν αστειεύεται. Χαβαλεδιάσαμε και κάνα μισάωρο να παίζουμε ποδόσφαιρο στα challenges. Χαριτωμένη προσθήκη και τα έξτρα επίπεδα από το Origins. Δε μετανιώνω καθόλου που το προτίμησα έναντι του GTA 5 για την αγορά του μήνα. In other news, πριν από 2-3 βδομάδες τελείωσα το Last of Us, αλλά καπάκια μετακόμισα και ήμουν internetless για κάνα 10ήμερο (συν άλλες δουλειές και τρεξίματα) οπότε δεν μπήκαν να γράψω τίποτα. Το παιχνίδι πρέπει να είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε αυτή τη γενιά, για να μην πω στη ζωή μου. Εξαιρετικό γράψιμο, ρυθμός, σκηνοθεσία, μουσική επένδυση, ηθοποιία, σχεδιαστικές επιλογές, ισορροπημένο και δίκαιο (εννοείται πως το έπαιζα στο hard, και κάποια στιγμή, λογικά το επόμενο καλοκαίρι - για να μην το θυμάμαι και 100% - θα το ξαναπεράσω στο survivor), αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη Naughty Dog γι' αυτή τη δουλειά. Πρέπει να πω, επίσης, πως στον οπτικό τομέα δεν έχω δει πιο όμορφο και προσεγμένο παιχνίδι, και δε μιλάω μόνο για κονσόλες εδώ. Μόνο μου παράπονο το πώς λειτουργούσε το stealth με το partner AI. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, ώς αδύνατο, να λυθεί αυτό το θέμα με την τρέχουσα τεχνολογία, αλλά ίσως να μπορούσε να λυθεί σε σχεδιαστικό επίπεδο. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν προβληματικό, αλλά το ότι το σύνολο του παιχνιδιού ήταν τόσο ρεαλιστικό και προσεγμένο έκανε αυτό το θέμα (ειδικά στο κομμάτι με τον Bill, που πήγαινα ήσυχα ήσυχα κι άκουγα το ποδοβολητό του σαν να έτρεχε ελέφαντας πίσω μου και κανείς εχθρός δεν τον άκουγε) να φαίνεται πολύ έντονα. Συν ότι δε χρησιμοποιούσα καθόλου το listen mode, αλλά βασιζόμουν στα ηχεία μου με την ένταση στα ύψη, κι αυτό με τρόμαζε πολλές φορές χωρίς λόγο. 2
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκινήσαμε Rayman Legends προχτές με την παρέα που είχαμε παίξει και το Origins. Το παιχνίδι τα σπάει. Πολύ καλό κι εφευρετικό level design και "χώνει" σε δυσκολία από νωρίς, δεν αστειεύεται. Χαβαλεδιάσαμε και κάνα μισάωρο να παίζουμε ποδόσφαιρο στα challenges. Χαριτωμένη προσθήκη και τα έξτρα επίπεδα από το Origins. Δε μετανιώνω καθόλου που το προτίμησα έναντι του GTA 5 για την αγορά του μήνα. In other news, πριν από 2-3 βδομάδες τελείωσα το Last of Us, αλλά καπάκια μετακόμισα και ήμουν internetless για κάνα 10ήμερο (συν άλλες δουλειές και τρεξίματα) οπότε δεν μπήκαν να γράψω τίποτα. Το παιχνίδι πρέπει να είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε αυτή τη γενιά, για να μην πω στη ζωή μου. Εξαιρετικό γράψιμο, ρυθμός, σκηνοθεσία, μουσική επένδυση, ηθοποιία, σχεδιαστικές επιλογές, ισορροπημένο και δίκαιο (εννοείται πως το έπαιζα στο hard, και κάποια στιγμή, λογικά το επόμενο καλοκαίρι - για να μην το θυμάμαι και 100% - θα το ξαναπεράσω στο survivor), αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη Naughty Dog γι' αυτή τη δουλειά. Πρέπει να πω, επίσης, πως στον οπτικό τομέα δεν έχω δει πιο όμορφο και προσεγμένο παιχνίδι, και δε μιλάω μόνο για κονσόλες εδώ. Μόνο μου παράπονο το πώς λειτουργούσε το stealth με το partner AI. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, ώς αδύνατο, να λυθεί αυτό το θέμα με την τρέχουσα τεχνολογία, αλλά ίσως να μπορούσε να λυθεί σε σχεδιαστικό επίπεδο. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν προβληματικό, αλλά το ότι το σύνολο του παιχνιδιού ήταν τόσο ρεαλιστικό και προσεγμένο έκανε αυτό το θέμα (ειδικά στο κομμάτι με τον Bill, που πήγαινα ήσυχα ήσυχα κι άκουγα το ποδοβολητό του σαν να έτρεχε ελέφαντας πίσω μου και κανείς εχθρός δεν τον άκουγε) να φαίνεται πολύ έντονα. Συν ότι δε χρησιμοποιούσα καθόλου το listen mode, αλλά βασιζόμουν στα ηχεία μου με την ένταση στα ύψη, κι αυτό με τρόμαζε πολλές φορές χωρίς λόγο. Ενταξυ μιας και το επαιξα και εγω το παιχνιδι,ναι μεν μου αρεσε παρα πολυ και σαν παιχνιδι και σαν γραφικαν αλλα τα καλυτερα γραφικα και σε σχεση με παιχνιδια στο Pc νομιζω τα παρα λες λιγακι
Vole Maulder Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μην μπερδεύεσαι, άλλο καλά γραφικά τεχνικά, άλλο όμορφο και προσεγμένο οπτικό αποτέλεσμα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και το art direction της ND σε αυτό το παιχνίδι είναι σε ασύγκριτο επίπεδο με οτιδήποτε καλύτερο τεχνικά PC game. Κι όλα αυτά με consistency, από το δωμάτιο της Σάρα μέχρι και τους κάδους αποριμμάτων στα σοκάκια. Το κάθε σπίτι όπου μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι είναι τόσο προσεκτικά στημένο που έχει μια ιστορία να πει. Πείθει ότι κάποτε ζούσαν άνθρωποι εκεί μέσα.
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μην μπερδεύεσαι, άλλο καλά γραφικά τεχνικά, άλλο όμορφο και προσεγμένο οπτικό αποτέλεσμα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και το art direction της ND σε αυτό το παιχνίδι είναι σε ασύγκριτο επίπεδο με οτιδήποτε καλύτερο τεχνικά PC game. Κι όλα αυτά με consistency, από το δωμάτιο της Σάρα μέχρι και τους κάδους αποριμμάτων στα σοκάκια. Το κάθε σπίτι όπου μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι είναι τόσο προσεκτικά στημένο που έχει μια ιστορία να πει. Πείθει ότι κάποτε ζούσαν άνθρωποι εκεί μέσα. Τωρα ναι μαλιστα.
JohnVani18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Finito τα Remember Me και Trine. Το Remember Me καταπληκτικό! Τρομερό στόρυ, κάτι που δυστυχώς λείπει στις μέρες μας λείπει όλο και πιο πολύ. Αν και το combat system δεν με τρέλανε, ηταν ενδιαφέρον, επιτρέποντάς σου να "κάνεις" δικού σου συνδιασμούς (και βάζω "" γιατί τα combos είναι fixed και απλά βάζεις οτι abilities θέλεις). Trine. Αν και αρχικά μου φάνηκε πολύ παιδικό και παραμυθένιο (και ξενέρωσα κάπως), στην πορεία αποδείχθηκε πολύ ωραίο και διασκεδαστικό. Ειδικά σε co-op είναι πολύ καλό. Τώρα έβαλα το 2ο να έρχεται. In the meantime, έβαλα το Lost Planet 3 για solo φάσεις (no pun intended ). Πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο που είχα παίξει με σωστό story mode, και γενικά είναι ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα