kjtzemis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τις τελευταιες ημερες εχω παιξει αρκετα παιχνιδακια, βρισκομουνα σε περιοδο βαρεμαρας και επαιζα κυριως παιχνιδια μεσα σε αυτο το διαστημα οπως f1 2012,pro13. Ξεκινησα πριν 4 ημερες το hitman absolution, οπως ειπα θα το ανεβασω σαν gameplay videos στο καναλι που σκοπευω να ανοιξω με κατι φιλαρακια στο youtube, το παιχνιδι το παιζω μονο οταν τραβαω βιντεο γιατι δυστηχως δεν μπορω να εχω δυο διαφορετικα save και επεισης δυστηχως ετσι δεν το ευχαριστιμε το παιχνιδι οπως πρεπει, εχω παιξει κοντα στις 2 ωρες αποτι λεει το steam και μαρεσει παρα πολυ, φοβερα γραφικα πολυ ωραιος ο agent 47 και γενικα μαρεσει πολυ ο κοσμος του, επεισης και οι τοποθεσιες οπου εκτελουντε οι αποστολες ειναι σουπερ (την τελευταια φορα εβγαλα την chinatown, αυτη που εδειχνα και στα official video πριν την κυκλοφορια του τιτλους και ειναι πανεμορφη). Υ.Γ.υπαρχει τροπος να εχω 2 διαφορετικα save games (δλδ το ενα να μεχει εκει οπου σταματησα να γραφω το βιντεο για το καναλι και το αλλο να μεχει εκει οπου σταματησα εγω να παιζω ανεξαρτητως καναλιου) ή πρεπει συνεχεια να πηγενω στο "level select"? Παντως αν δεν μπορεσω να κανω κατι σιγουρα μολις τελειωσω με το παιχνιδι για οσων αφορα τα βιντεο σιγουρα τραβαει και 2ο playthrough (απο τα λιγα παιχνιδια δλδ που το εχω κανει, δεν το κανω συχνα γτ μεχρι τωρα ειχα αρκετο πραγμα απο πισω που με περιμενε). Επεισης εβαλα χθες να συνεχισω το XCOM Enemy Unknown επεισης στο pc, το ειχα αφησει την πρωτη φορα πριν κατι μηνες στα 45 λεπτα και χθες μπηκα και επαιξα αλλες 2 αποστολες δλδ εκει γυρω στο 40λεπτο παλι.Μαρεσει το παιχνιδι, απλα οι πρωτες 4-5 αποστολες που εχω κανει μου φενοντε ευκολες (το εχει ξεκινησει στο easy απο παροτρυνση αλλων παιδιων λογο του οτι εχει μεγαλη δυσκολια) δλδ τις εχω βγαλει στο πολυ χαλαρο.Τι γινετε ετσι συνεχιζει ή θα τα βρω παλουκια αργοτερα?Επεισης ποση ωρα ειναι περιπου το campaign του? Μιας και ειμαι στην αναμονη για αλλες 9 μερουλες (αντε φτανουυυυυυν ) για το τιτανοτεραστιο GTA V θα συνεχιζω να ασχολουμε λιγο πολυ με αυτους τους τιτλους (μαζι και pro13 ετσι για χαλαρωση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 ξεκίνησα το tales of xilia, breeze throught στο easy, θέλω να δω την ιστορία μόνο, σπαστικό που δεν έχει japanese voice, ωραία ιστορία μέχρι στιγμής στις 4 ώρες μέσα,το vesperia ήταν καλύτερο γενικά σαν παιχνίδι,και πιο απλό σε combat system και πιο ωραία ιστορία είχε.τέσπα μπορεί να στρώσει αργοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τελειωσα το Brothers: A Tale of Two Sons ( GOTY για εμενα μεχρι στιγμης) και ξεκινησα το Puppeteer το οποιο ειναι και αυτο εξαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ήθελες να κάνεις μια προσπάθεια να εξηγήσεις γιατί σου άρεσε το Borthers; Το τελείωσα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα και το μόνο που μου έμεινε ήταν ένα ερωτηματικό για τις καλές κριτικές που έχει πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τελείωσα τις πίστες του Rayman Legends σήμερα (5 ώρες σερί) και μου μένουν οι επανασχεδιασμένες πίστες του Origins για να μαζέψω και τα 700 μπαρμπαδελάκια (δεν αφήνω τίποτα από αυτά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Diablo III και έχω καεί! Έφτασα Act 3 σε δύο μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 οποιανού απάντηση στο thread αυτές τις μέρες δεν γράφει gtav κάνει έγκλημα στο gaming... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Περιμένω την PC έκδοση για να μην κάνω έγκλημα στα μάτια μου (ξανά). Την πάτησα μια φορά με την Χ360 έκδοση του Crysis3 και προτιμώ να περιμένω, παρά να στραβωθώ. υγ : τι υστερία είναι αυτή πια..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ φίλε John δεν μπορώ να περιμένω. Οπότε αυτή τη στιγμή γίνεται η εγκατάσταση στο PS3 και σε λίγο το ξεκινάω... Απλά μετά επιβάλλεται 2ο playthrough στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μπορούσα να το ξεκινήσω πριν κάτι μέρες, but I'd rather wait. υγ : πώς και δεν ήρθες στο launch event? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μπορούσα να το ξεκινήσω πριν κάτι μέρες, but I'd rather wait. υγ : πώς και δεν ήρθες στο launch event? Είχα φροντιστήριο. Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω. Αν έπεφτε Σαββάτο θα με βόλευε περισσότερο... Εσυ απο οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου πηγες? Ειχε κοσμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ε εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. :D Ηρθε στα χερια μου επιτελους το τιτανοτεραστιο GTA V. Υ.Γ.Το ενα απτα 3 παιχνιδια ειναι δικο μου (και συγκεκριμενα για το ps3 αυτο που δεν εχει ζελατινα) τα αλλα δυο ειναι φιλων που τα πηραμε ολοι μαζι σημερα παρεα, ε οπως καταλαβαινετε δεν αντεξαμε να μην τα βγαλουμε ολα μαζι φωτο παρεουλα. Με το που το αγορασαμε γυρισαμε ολοι σπιτι μου και λιωσαμε, παιξαμε κιολας κοντα στις 3κ30 ωρες και σε ολη αυτη την ωρα καναμε μονο τις 2 πρωτες αποστολες, την υπολοιπη ωρα φεραμε σχεδον ολο τον χαρτη γυρα ψαχνοντας να βρουμε το ψηλο εκεινο βουνο που υπηρχε στο San Andreas και βουταγες με το αλεξιπτωτο, ε το βρηκαμε και τσακιστημε καμποσες φορες. Το παιχνιδι πραγματικα τα σπαει, ειναι αριστουργημα, τα παλικαρια δεν ξερουν τι εχουν φτιαξει. Δεν αντεξα και πριν 5 λεπτα εφερα το ps3 απτο σαλονι στο δωματιο για να παιξω φυσικα gta v, αντε καλο πρωι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα φροντιστήριο. Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω. Αν έπεφτε Σαββάτο θα με βόλευε περισσότερο... Εσυ απο οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου πηγες? Ειχε κοσμο?Ναί, πήγα, και μου 'κατσε πολύ καλά η φάση. Είχε αρκετό για καθημερινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις τελείωσα το Smt:sj. Μου πήρε 31 ωρες με 99Xexp & 60Xmacca. Οποίος πει οτι στο smt:nocturne ήταν hardcore, να του πείτε οτι δεν ξέρει τι του γινεται... Με λίγα λόγια το παιχνίδι ήταν σαδιστικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowSpectre Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 οποιανού απάντηση στο thread αυτές τις μέρες δεν γράφει gtav κάνει έγκλημα στο gaming... Συγνώμη που δεν έχουμε και το ανάλογο hardware.Σόρυ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα