Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σένα το είπα, επειδή είπες αυτό

"Ποο τι ωραια φαση θαναι με co-op, παλι καλα που εψησα ενα φιλαρακι να δωσει το x360 του και να παρει ps3 να παιζουμε εκει απο οκτωβρη κανα online να γουσταροτμε."

Αλλά μάλλον εννοούσες το GTA, ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για σένα το είπα, επειδή είπες αυτό

"Ποο τι ωραια φαση θαναι με co-op, παλι καλα που εψησα ενα φιλαρακι να δωσει το x360 του και να παρει ps3 να παιζουμε εκει απο οκτωβρη κανα online να γουσταροτμε."

Αλλά μάλλον εννοούσες το GTA, ε;

Ναι για το GTA ελεγα.

Εσυ για πιο ελεγες για co-op? :S

Τα μπερδεψαμε τελειως βραδυατικο. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις χρήματα και για τα 2 πάρτο το TLOU, προλαβαίνεις να το τερματίσεις άνετα 3-4 φορές μέχρι να βγεί το GTA V.

Δεν υπαρχει σαλιο φιλαρακι, δυστηχως ο καραφλας agent47 που πηρα πριν 2 ημερες με εβγαλε off απο τις αγορες παιχνιδιων μεχρι και τις 17 που θα βγει το τιτανοτεραστιο GTA V, σιγουρα ομως με τον καιρο θα αγοραστει και το TLOU χωρις αμφιβολια.

EDIT:Λοιπον ηρθε ενα φιλαρακι σημερα για να κανουμε ενα βιντεο μονταζ (σκεφτομαστε να ανοιξουμε καναλι στο Youtube ετσι για την πλακα μας και να παιζουμε video games) αλλα αντιμετωπισαμε ενα προβληματακι και το αφησαμε προς το παρον, και αφου δεν ειχαμε τι να κανουμε μου λεει δεν βαζεις rayman origins να παιξουμε.Το εβαλα, παιξαμε 3 ωρες, λιωσαμε στα γελια μιλαμε.Δυστηχως απτο τελευταιο φορματ που ειχα κανει ειχα χασει το save αλλα δεν με πηραξε καθολου, αυτο το παιχνιδι πραγματικα δεν το βαριεσαι παιζοντας το με παρεα.

Επεξ/σία από kjtzemis

Ούτε το Rayman Legends δεν έχει online co-op. Έχει ένα σύστημα Leaderboards με challenges ανά 12 ώρες ή και παραπάνω. Το ωραίο είναι ότι σε αυτό πέρα της τοπ δεκάδας σου δείχνει και άλλους κορυφαίους παίκτες της ίδιας χώρας με σένα. Έχει και ένα mini game-football που έχει τρελό γέλιο.

εγω αρχησα το ratchet & clank tools of destruction ειναι παλιο αλλα ηθελα να το παιξω. εχω τελειωσει τα quest for booty και all 4 one ακολουθει το crank in time για καλοκαιρι που ειναι νεκρα απο κυκλοφοριες ειναι μια χαρα

To A Crack in Time είναι το καλύτερο R&C που βγήκε στο PS3. Θα το χαρείς πάρα πολύ, ειδικά αν είσαι fan της σειράς. ;)

τελειωσα πριν κανα 3ωρο το tools of destruction ειμαι φαν με την σειρα ομως ασχοληθηκα μονο σε PS3 αυριο το crank in time. παντως για τιτλο 6 ετων με γεμισε απιστευτα το tools of destruction

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα γυρω στις 3-4 ωριτσες σημερα L.A. Noire και αυριο το τελειωνω καθως εχω τελειωσει τις 18 απο τις 21 αποστολες.
Μετα απο αυτο ξεκιναω Hitman Absolution (το οποιο ευελπιστω να το αναιβασουμε σαν σειρα στο καναλι που πιστευω θα ανοιξουμε αυριο μεθαυριο στο youtube μαζι με τον φιλο μου).

EDIT:
Τελος το L.A. Noire, καιρος ηταν...το παιδευα απτο Πασχα και επιτελους το τελειωσα.
Μου αρεσε γενικα το παιχνιδι αν και δεν ειμαι τοσο των adventures, στις τελευταιες υποθεσεις εγινε πιο action και σε κρατουσε κιολας σε περισσοτερη αγωνια.

Μου αρεσε:

Που απτην 18 υπουεση αλλαζει τον παιχτη και σου δινει τον Kelso και επεισης μαρεσε που στις 2 τελευταιες υποθεσεις σε βαζει και παιζεις μια με τον Kelso και μια με το Phelps. Βασικα το οτι θα πεθαινε ο phelps δεν το περιμενα, πιστευα οτι θα πεθαινε η Elsa γιατι στο dvd του παιχνιδιου εχει μια γυναικα σκοτωμενη μεσα στο αυτοκινητο της, και κατα την διαρκεια ολου του παιχνιδιου προσπαθουσα να καταλαβω ποια ειναι αυτη, τελικα η συγκεκριμενη γυναικα υπηρχε σε καμια υποθεση θυμαται κανενας ή ετσι απλα ηταν το artwork του dvd?).

Δυστηχως ομως δεν γνωριζω καλα αγγλικα και μου ξεφυγαν αρκετα σημεια, εκανα πολλα λαθη στις ανακρισεις.Αν ηξερα καλα αγγλικα θα τον ειχα καταευχαριστηθει τον τιτλο, ειμαι σιγουρος γιαυτο.
Το save εγραψε 26 ωρες και 10 λεπτα.

Αυριο ξεκιναω Agent 47 (και αυτο στο pc), εκει θα κλαψουν μανουλες μιας και ειμαι φοβερος στα stealth παιχνιδια (ειρωνικα το λεω). :P

Επεξ/σία από kjtzemis

Παράλληλα με το Rayman Legends παίζω και Killer is Dead το οποίο από τα 3 πρώτα επεισοδια που έχω παίξει ναι μεν είναι καλό, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο ώστε να με τραβήξει πολύ. Να έχω κλείσει γύρω στη μια ώρα έως τώρα σε 2 διαφορετικά διαστήματα παιξίματος. Ελπίζω στην συνέχεια να γίνει πιο ενδιαφέρον.

Επιτέλους έφτασε ΣΚ και βρήκα χρόνο για gaming.

Τέλειωσα πριν λίγο το 400 Days DLC του TWD. Αν και αρχικά οι ιστορίες μου φάνηκαν άσχετες, το epilogue τα 'σπασε!

Ανυπομονώ για την 2η σεζόν!

υγ : 5€ που κάνει κανονικά δεν τα αξίζει, 2.5€ που το έχει το Steam παλεύεται

υγ : 5€ που κάνει κανονικά δεν τα αξίζει, 2.5€ που το έχει το Steam παλεύεται

Λόγω περιεχομένου το λες αυτό ή λόγω χρονικής διάρκειας; 

For what it's worth, εγώ θεωρώ ότι τα αξίζει. Αυτό το παιχνίδι καταφέρνει να μου προσφέρει πιο έντονες κι αξιομνημόνευτες εμπειρίες από πολλά παιχνίδια που υποτίθεται ότι αξίζουν τα λεφτά τους λόγω διάρκειας.

Τέλος και το Saints Row IV, καλούτσικο μπορώ να πώ, αλλά τον προκάτοχό του δεν τον αγγίζει.

Όποιος θέλει μια γερή δόση καφρίλας και σαχλαμάρας, αξίζει να ασχοληθεί μαζί του.

Πριν κανένα 2ωρο ξεκίνησα και το Diablo III (X360), πάρα πολύ ωραίο!

Είχα αμφιβολίες για τον χειρισμό, αλλά τελικά βολεύει πάρα πολύ. Άντε α δώ τώρα πότε θα μπορώ να ασχοληθώ μαζί του..

αυτον το μηνα τερματησα στο pc tomb raider ,dead space 3 assassing 3  κ στο ps3 τερματισα uncharted 2 k μολις εχθες αρχισα στο ps3 το diablo3 se cfw!!! το πρωτο μου hack !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...