Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Playing

Dead Space 3 : Ναί, ακόμα.. :P Αρκετά καλό, αλλά δεν με τραβάει όπως τα δύο προηγούμενα, ειδικά το 1ο, αν και το element τρόμου έχει επιστρέψει κάπως και το crafting όπλων είναι πολύ ενδιαφέρον.

Saints Row IV : Εντάξει.. Τι να πεί κανείς.. Έχει ξεφύγει.. :P

Completed

Gone Home : Πολύ όμορφο, καλοδουλεμένο και προσεγμένο παιχνίδι. Ευχάριστο, διασκεδαστικό, αλλά πάρα πολύ μικρό (κάπου 2 ώρες), ειδικά για τα 19€ που κοστίζει.

Metro Last Light : Απόδειξη (μαζί με το Infinite) οτι το multi ΔΕΝ είναι must στα FPS. Μεγάλο και όμορφο παιχνίδι, με πολύ καλό story και δυνατότητα stealth/assault. Αξίζει να ασχοληθείτε.

Torchlight : Το 1ο μου hack n slash RPG και πραγματικά το ευχαριστήθηκα πάααρα πολύ!! Thx GOG για το δωράκι!! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσο μα ποσο δοση καφριλας παιζει να εχουν βαλει στο saints row 4 ρε Γιαννη?Δεν το εχω παιξει ακομα αλλα οσο ειχα παιξει απτο 3 απλα τρελενοσουν με τους τυπαδες.

Περνω πασα απτο saints 4 και λεω οτι περιμενω σαν τρελος το gta v να παω να το παρω day 1, με αυτο το παιχνιδι θα καταστραφουν σχεσεις,οικογενειες και γενικα η ζωη μας.Ποιος ξερει τι θα εχουν φτιαξει εκει τα παλικαρια?

on topic:

ειχα μια βδομαδα τωρα που ελειπα απτα Γιαννενα, γυρισα και ειναι χλιαρα τα πραγματα οσων αφορα το gaming, λιωνω μονο με pes13 και προς το παρον δεν μου εχει ερθει ορεξη να βαλω κατι αλλο να παιξω.

Επεισης κατι αλλο που θυμηθηκα τωρα, 17 σεπτεμβρη gta iv και 19 σεπτεμβρη pes2014, ε νταξει ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος...αντε γεια ζωηηηηηηη.μου φενετε θα ξεχαστω και δεν θα παω να παρουσιαστω στις 1 Νοεμβρη που μπαινω φανταρος. :P

Δεν είναι μόνο καφρίλα, είναι και ηλιθιότητα.

Το 3 ηταν οτι πρέπει, το 4 είναι οτι να 'ναι, αλλά με καλή έννοια.

Παρακάτω ομως απ' όσο έχω διαβάσει (μετά την 3η-4η αποστολή) παίρνεις υπερδυνάμεις και χαλάει.

Τέλος η ιστορία του Rayman Origins. Πανέμορφο platforming, άνετα από τα καλύτερα που έχω παίξει. Από τα πιο ευχάριστα παιχνίδια να παίζεις σε co-op. Περιμένω να λιώσω και το Legends τώρα.

• Like 1

Σημερα συνεχισα και εγω κανονικα το gaming (λεω κανονικα γιατι εδω και 4 μερες που γυρισα απο διακοπες επαιζα μονο προ...βαριωμουν να παιξω οτι δηποτε αλλο), επαιξα ενα 40λεπτο το απογεματακι L.A. Noire στο pc και σε λιγο θα το βαλω να συνεχισω (πλεον τα στατιστικα του παιχνιδιου γραφουν 18 ωρες και κατι και εχω ακομα για να το βγαλω 6 υποθεσεις,οποτε εχω γυρω στις 8-9 ωρες πιστευω ακομα)...θελω να το τελειωσω αυτες τις μερες γιατι το παλευω απτο Πασχα (επαιζα ανα διαστηματα, οποτε μου ερχοταν η ορεξη), μετα απο αυτο εχει ή Hitman Absolution ή Deus Ex HR (το εχω ξεκινησει εχω παιξει κανα 2ωρω αλλα αν θυμαμαι καλα αυτο εγινε τα χριστουγεννα, οποτε παλι απτην αρχη θα το παω..ετσι κιαλλιως δεν το ειχα και πολυ μακρια) επεισης και τα 2 στο pc, με κοβω ομως περισσοτερο για το Hitman.

Τέλος η ιστορία του Rayman Origins. Πανέμορφο platforming, άνετα από τα καλύτερα που έχω παίξει. Από τα πιο ευχάριστα παιχνίδια να παίζεις σε co-op. Περιμένω να λιώσω και το Legends τώρα.

Καλα το παιχνιδι σε co-op αποθεωνετε, τρελο γελιο μιλαμε.

Πανεμορφες πιστες, ωραιοι "παιχτες" και η καλοπεραση φουλ. :)

Ξερεις πιο ειναι το θεμα Vole?Οτι επειδη πηρα χθες το hitman δεν βλεπω την ωρα να το ξεκινησω, το βλεπω στο library στο steam και λεω αντε να τελειωσω το L.A. Noire.

Α επεισης ξεχασα να γραψω στο παραπανω ποστ πως παιζω και το RDR στο ps3, και αυτο σιγα σιγα, μου φενετε πως αν δεν το εχω τελειωσει μεχρι 17 Σεπτεμβρη θα φαει παλι σκονη μιας και 17 μπαινει το δισκακι του gta v μεσα στο ps3 και δεν νομιζω να ξαναβγει για καμποσο καιρο. :D

Δεκτό, καμιά φορά ο ενθουσιασμός του νεοαποκτειθέντος παιχνιδιού επικρατεί :P

Οσο για το GTA V, ελπίζω να έχουμε προλάβει να τελειώσουμε με την παρέα που θα το παίξουμε το νέο Rayman ως τότε. Γιατί αφού βγει το GTA θα δυσκολέψουν τα πράγματα :D

(Κι ακόμα δεν έχω τελειώσει το LoU, για να καταλάβεις!)

Δεκτό, καμιά φορά ο ενθουσιασμός του νεοαποκτειθέντος παιχνιδιού επικρατεί :P

Οσο για το GTA V, ελπίζω να έχουμε προλάβει να τελειώσουμε με την παρέα που θα το παίξουμε το νέο Rayman ως τότε. Γιατί αφού βγει το GTA θα δυσκολέψουν τα πράγματα :D

(Κι ακόμα δεν έχω τελειώσει το LoU, για να καταλάβεις!)

Ποο τι ωραια φαση θαναι με co-op, παλι καλα που εψησα ενα φιλαρακι να δωσει το x360 του και να παρει ps3 να παιζουμε εκει απο οκτωβρη κανα online να γουσταροτμε.

Οσο για το the last of us, αστο καλυτερα, πονεμενη ιστορια, εγηω ακομη δεν το εχω αγορασει και ουτε ξερω ποτε θα το κανω. :/

Ως τώρα θα τολμούσα να σου πω να πάρεις πρώτα το Last of Us και μετά το GTA V. Παίζει να είναι το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς με διαφορά για μένα. 

Το Rayman Origins δεν είχε online co-op, πάντως. Δεν ξέρω αν το Legends θα έχει. Εκτός να λες γενικά ότι θα παίζετε online με τον φίλο σου.

Ως τώρα θα τολμούσα να σου πω να πάρεις πρώτα το Last of Us και μετά το GTA V. Παίζει να είναι το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς με διαφορά για μένα. 

Το Rayman Origins δεν είχε online co-op, πάντως. Δεν ξέρω αν το Legends θα έχει. Εκτός να λες γενικά ότι θα παίζετε online με τον φίλο σου.

Οχι φιλε Vole, GTA V το περιμενω ποσο καιρο τωρα οποτε φυσικα και εχει πρωτεραιωτητα.Ξερω οτι με το που παω public να το αγορασω θα γυρισω σβαρα σπιτι για να το βαλω και να παιξω (πλεον πολυ σπανια το κανω αυτο, σχεδον ποτε δεν εχω τετοια "χαρα" για ενα παιχνιδι) ενω αν παρω το the last of us δεν θα κανω ετσι, δλδ δεν θα γυρισω κατευθειαν να το βαλω μεσα να παιξω.Και επειδη τα τελευταια χρονια ελαχιστες φορες εχω αυτη την "ευχαριστηση" θα παω σουμπιτος για GTA V. :D

Τωρα για το rayman το λες σεμενα ή στον Διονυση?Εγω παντως επαιζα το origins co-op απτο ιδιο pc (απτο δικο μου) μενα φιλαρακι και οχι online (οπως ειπες δεν εχει αλλωστε online co-op).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...