Vole Maulder Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γούσταρε τόσος κόσμος με αυτό το παιχνίδι. Ισως επειδή ήταν το πρώτο sandbox με co-op και είχε πολλές εκρήξεις κι ό,τι να 'ναι, δεν ξέρω. Αν υπάρχει κανένας φαν του εδώ μέσα θα ήμουν περίεργος να ακούσω τη δική του εκδοχή, γιατί του άρεσε δηλαδή.
naruto14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Rayman Origins 4πλο co-op. Όλα τα λεφτά. Τρελό γέλιο το παιχνίδι. Ειδικότερα με τα ξαδέρφια που έπαιξα, πέθανα στο γέλιο. Μιας και επιστρέφουν σήμερα Αμερική, ελπίζω να μπω σιγά σιγά πάλι στο σωστό κλίμα με την Gamescom μπας και παίξω κανένα σοβαρό παιχνίδι. 1
Vole Maulder Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ναι, το Rayman είναι από τα καλύτερα παιχνίδια να παίξεις με άλλους. Αρκεί να μην το παίρνεις πολύ σοβαρά, επειδή γίνεται λίγο πανικός αν είστε πάνω από 2 άτομα.
naruto14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ναι, το Rayman είναι από τα καλύτερα παιχνίδια να παίξεις με άλλους. Αρκεί να μην το παίρνεις πολύ σοβαρά, επειδή γίνεται λίγο πανικός αν είστε πάνω από 2 άτομα. Όντως. Αλλά από την άλλη στις πίστες με τα κουνούπια το ότι είμασταν 4 άτομα βοηθούσε πολύ. Δύσκολα να χάναμε όλοι μαζί γιατί βαρούσαμε συνεχώς
Vole Maulder Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Οντως, έχει και τα καλά του να παίζουν πολλοί μαζί. Τα καλύτερα σκηνικά ήταν στις πίστες όπου κυνηγάς το σεντούκι. Αυτή στον πάγο μάς είχε βγάλει την πίστη μέχρι να την περάσουμε. Ηταν πολύ αστείο, επειδή υπήρχε ένα άτομο στην παρέα που τσαντιζόταν και οι υπόλοιποι γελούσαμε
naruto14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Οντως, έχει και τα καλά του να παίζουν πολλοί μαζί. Τα καλύτερα σκηνικά ήταν στις πίστες όπου κυνηγάς το σεντούκι. Αυτή στον πάγο μάς είχε βγάλει την πίστη μέχρι να την περάσουμε. Ηταν πολύ αστείο, επειδή υπήρχε ένα άτομο στην παρέα που τσαντιζόταν και οι υπόλοιποι γελούσαμε Σήμερα την παίξαμε αυτήν που λες με τον πάγο. Μας ζόρισε αρκετά αλλά ήταν ευχάριστη. Είναι μέχρι να μάθεις ακριβώς ποιο δευτερόλεπτο πρέπει να πηδάς. Δοκίμασα και το demo του Legends και μου φάνηκε φοβερό. Πολύ καλύτερο από το Origins. Κρίμα που δεν έχω Wii U γιατί θα είναι η πλατφόρμα που θα αξίζει περισσότερο λόγω gamepad.
DjAde Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ψηνεται κανενας να παιξουμε κανα ονλινε παιχνιδακι πχ κανενα last of us?
Vole Maulder Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Σήμερα την παίξαμε αυτήν που λες με τον πάγο. Μας ζόρισε αρκετά αλλά ήταν ευχάριστη. Είναι μέχρι να μάθεις ακριβώς ποιο δευτερόλεπτο πρέπει να πηδάς. Δοκίμασα και το demo του Legends και μου φάνηκε φοβερό. Πολύ καλύτερο από το Origins. Κρίμα που δεν έχω Wii U γιατί θα είναι η πλατφόρμα που θα αξίζει περισσότερο λόγω gamepad. Οντως πολύ καλό φαίνεται το Legends, και σκεφτόμουν κι εγώ το ίδιο. Δεν ξέρω, βέβαια, αν η προσθήκη του ιπτάμενου χαρακτήρα θα μπορούσε να είναι αρκετή για να υπάρχει ένας παίκτης που να κάνει μόνο αυτό με το Wii U pad. Ως κάτι έξτρα να κάνεις ενώ παίζεις κάποιον άλλο χαρακτήρα είναι ΟΚ. Το νέο φορμάτ των races ήταν πολύ γαμάτο, με τη μουσική. Παίζει να είναι πιο διασκεδαστικό από το σεντούκι. Γενικά, και ίσως ακουστεί ακραίο αυτό, το περιμένω αυτό το παιχνίδι σχεδόν όσο περιμένω και το GTA 5. DjAde, Last of Us δεν έχω παίξει καθόλου online. Αξίζει; Τι φάση είναι; Εκτός από αυτό παίζεις τίποτα άλλο; Με το NFS που έδωσαν αυτό το μήνα στο Plus ασχολείται κανείς;
naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Οντως πολύ καλό φαίνεται το Legends, και σκεφτόμουν κι εγώ το ίδιο. Δεν ξέρω, βέβαια, αν η προσθήκη του ιπτάμενου χαρακτήρα θα μπορούσε να είναι αρκετή για να υπάρχει ένας παίκτης που να κάνει μόνο αυτό με το Wii U pad. Ως κάτι έξτρα να κάνεις ενώ παίζεις κάποιον άλλο χαρακτήρα είναι ΟΚ. Το νέο φορμάτ των races ήταν πολύ γαμάτο, με τη μουσική. Παίζει να είναι πιο διασκεδαστικό από το σεντούκι. Γενικά, και ίσως ακουστεί ακραίο αυτό, το περιμένω αυτό το παιχνίδι σχεδόν όσο περιμένω και το GTA 5. DjAde, Last of Us δεν έχω παίξει καθόλου online. Αξίζει; Τι φάση είναι; Εκτός από αυτό παίζεις τίποτα άλλο; Με το NFS που έδωσαν αυτό το μήνα στο Plus ασχολείται κανείς; Έπαιξες το demo από ότι κατάλαβα? Εγώ επειδή το έπαιξα το demo στο PC δεν τρελάθηκα και τόσο με την χρήση του ιπτάμενου χαρακτήρα αφού για να τον χρησιμοποιήσεις πρέπει να πατάς Υ. Και μπορεί να χρειαστούν και τα LB και RB καμιά φορά. Δεν ξέρω, πιο πολύ θα με έψηνε στο Wii U πάντως. Εκτός αν το κάνουν να μπορείς να χρησιμοποιείς καμιά ταμπλέτα στις υπόλοιπες εκδόσεις.
DjAde Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δεν ασχολουμε και πολυ με το ονλινε το lust of us που δοκιμασα καλο ειναι ονλινε μπορεις να φτιαξεις και κλαν και να παιζεισ με αλλες ομαδες γενικα ασχολειται πολυς κοσμος. ελεγα να μαζευομασταν απο δω καμια πενταρια ατομα για να εχει χαβαλε. αν παιζεται κανενα αλλο game μεσα ειμαι αρκει να παιζει απο τον θειο
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δεν ασχολουμε και πολυ με το ονλινε το lust of us που δοκιμασα καλο ειναι ονλινε μπορεις να φτιαξεις και κλαν και να παιζεισ με αλλες ομαδες γενικα ασχολειται πολυς κοσμος. ελεγα να μαζευομασταν απο δω καμια πενταρια ατομα για να εχει χαβαλε. αν παιζεται κανενα αλλο game μεσα ειμαι αρκει να παιζει απο τον θειο Δεν ειναι τσοντα...
DjAde Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 εγω τους αντιπαλους ονλινε τους βιαζω οποτε τσοντα θα ναι XD
Vole Maulder Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Έπαιξες το demo από ότι κατάλαβα? Εγώ επειδή το έπαιξα το demo στο PC δεν τρελάθηκα και τόσο με την χρήση του ιπτάμενου χαρακτήρα αφού για να τον χρησιμοποιήσεις πρέπει να πατάς Υ. Και μπορεί να χρειαστούν και τα LB και RB καμιά φορά. Δεν ξέρω, πιο πολύ θα με έψηνε στο Wii U πάντως. Εκτός αν το κάνουν να μπορείς να χρησιμοποιείς καμιά ταμπλέτα στις υπόλοιπες εκδόσεις. Ναι, το έπαιξα στο 360. Το B χρησιμοποιείς στο 360, περίεργο που στο PC έχουν άλλο (εκτός αν λειτουργούν και τα δύο). LB και RB σε τι περίπτωση μπορεί να χρειαστούν; Αν και ίσως να ήταν καλύτερα με τα LB/RB, γιατί θα μπορείς να κάνεις άλματα ή να χτυπάς και να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και τον ιπτάμενο χαρακτήρα. Δεν ξέρω, θα φανεί στο τελικό προϊόν πόσο βάθος θα έχει αυτή η πτυχή του gameplay. Από το demo δε φαίνεται κι απίθανο να τον έβαλαν απλώς για να χρησιμοποιήσουν κάπως το tablet του WiiU και να μην είναι καμιά σπουδαία προσθήκη. Εγώ θα βαριόμουν να έπαιζα μόνο αυτόν το χαρακτήρα σε μια ταμπλέτα, πάντως. DjAde, δε γνωρίζω τα περί θείου, οπότε δεν ξέρω. Πέρα από Last of Us, παίζω ό,τι βγαίνει στο Plus, οπότε μπορείς να τσεκάρεις λίστα και να δεις τι παίζει και τι όχι. Το αρχικό σχόλιο με την τσόντα δεν το έπιασα. Τι εννοείς, viper;
DjAde Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δεν εχω plus και δεν ξερω τι παιχιδια δινει. πειτε εσεις τι παιχνιδια παιζετε συνηθος και θα βρω την ακρη και το spin παιζω αμα λαχει για το t.l.o.u ελεγα να μαζευτουμε ατομα για να φτιαξουμε κλαν οποτε οποιος παιζει ας πει
naruto14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ναι, το έπαιξα στο 360. Το B χρησιμοποιείς στο 360, περίεργο που στο PC έχουν άλλο (εκτός αν λειτουργούν και τα δύο). LB και RB σε τι περίπτωση μπορεί να χρειαστούν; Αν και ίσως να ήταν καλύτερα με τα LB/RB, γιατί θα μπορείς να κάνεις άλματα ή να χτυπάς και να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και τον ιπτάμενο χαρακτήρα. Δεν ξέρω, θα φανεί στο τελικό προϊόν πόσο βάθος θα έχει αυτή η πτυχή του gameplay. Από το demo δε φαίνεται κι απίθανο να τον έβαλαν απλώς για να χρησιμοποιήσουν κάπως το tablet του WiiU και να μην είναι καμιά σπουδαία προσθήκη. Εγώ θα βαριόμουν να έπαιζα μόνο αυτόν το χαρακτήρα σε μια ταμπλέτα, πάντως. Ίσως να χρησιμοποιείς και το Β, δεν το δοκίμασα. Στο tutorial έλεγε το Υ οπότε αυτό χρησιμοποιούσα. Τα LB και RB τα χρησιμοποιούσες για να γυρίσεις κάτι, όπως ήταν το γυροσκόπιο στο Wii U (είχα παίξει το demo σε κατάστημα). Έχω την εντύπωση πως θα είναι στις περισσότερες πίστες αυτό το ιπτάμενο μπαρμπαδελάκι οπότε θα άξιζε η χρήση ενός tablet. Ειδικά σε mini multiplayer games θα ήταν πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα