Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν απο καμιά ωρίτσα+ ξεκίνησα το The Last of Us.

Οτι και να πώ είναι λίγο, φοβερό με όλη τη σημασία της λέξεως.

Αυτή τη στιγμή χαίρομαι που έχω PS3, αλλά ταυτόχρονα είναι κρίμα που δεν βγαίνει και σε άλλες πλατφόρμες (PC συγκεκριμένα) να το χαρεί κανείς στα 1080p με καλύτερο framerate και details.

Δημοσ.

Το τσιμπησες ατοιμε ε? :D :P

Καλοπαιχνιδο Γιαννη.

Εγω να δω ποτε θα το παιξω αυτο το παιχνιδι, θα αργησω λογικα. :/

Δημοσ.

Nope, το "δανείστηκα". Είχα αναφερθεί σε ένα μαγικό PS3 ενός φίλου μου σε προηογύμενη σελίδα. :P

Οταν πέσει η τιμή, ευχαρίστως να το τσιμπήσω.

Thx!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nope, το "δανείστηκα". Είχα αναφερθεί σε ένα μαγικό PS3 ενός φίλου μου σε προηογύμενη σελίδα. :P

Οταν πέσει η τιμή, ευχαρίστως να το τσιμπήσω.

Thx!

δεν το ειχα διαβασει αυτο για το μαγικο ps3 μιας και ελειπα διακοπες.

ειναι ομως παιχνιδι που σιγουρα αξιζει να υπαρχει retail στην συλλογη καθε gamer.

EDIT:

Συνεχισα λιγο σημερα το Red Dead Redemption, επαιξα 3 αποστολες.

Δεν ξερω αλλα αυτο το πραγμα ακολουθησε τον ταδε,κυνηγησε και πηγενε τα ζωα στο σημειο που θα σου πει και η διαδρομη για να πας απο εκει που εισαι μεχρι το quest με κουραζουν αρκετα.

Επεισης ολοι λενε οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει και γαμω τις ιστοριες, εγω προσωπικα δεν βλεπω κατι τετοιο προς στιγμην..βαιβαια ειμαι στην αρχη κιολας (η προτελευταια αποστολη ειναι που μου εδωσαν για πρωτη φορα το λασο για να ποιανω αλογα).Για να μπω στο νοημα του παιχνιδιου ποσες ωρες πρεπει να παιξω?

Αληθεια ποσες ωρες ειναι πανω κατω το story του?

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.

Δεν θα το ελεγα ιδιαιτερα μεγαλο αλλα πιστεψε με ειναι πολυ ωραιο

Βεβαια μην παραλειψεις να παιξεις online..εκει ειναι ακομα καλυτερο

Δημοσ.

Εξαρταται βεβαια και πως παιζεις,αν ασχολεισαι δηλαδη με ολα τα "γυρω γυρω" του παιχνιδιου ενω προχωρας στο story

Δημοσ.

Ελάχιστα ασχολήθηκα με τα "γύρω" του παιχνιδιού.

Κυρίως τις αποστολές της ιστορίας έκανα.

Και αυτες ταλαιπωρια ειναι περα δωθε περα δωθε. :@

Δημοσ.

Και αυτες ταλαιπωρια ειναι περα δωθε περα δωθε. :@

Από τα πιο ωραία παιχνίδια της γενιάς για μένα. Δεν είχα γράψει καλά στις εξετάσεις γυμνασίου για να το τελειώσω. Μετά Λύκειο είχε L.A. Noire. Σε αυτό από πείσμα και μόνο για να το τελειώσω, δεν έγραψα καλά σε εξετάσεις πρώτης λυκείου. Ευτυχώς μετά δε βγήκαν άλλα.  :-D

Δημοσ.

Το RDR, απ' όσο το έχω παίξει, είναι να σου αρέσει η φάση του και το setting. Αν αυτά δε σου λένε κάτι και είσαι κι ανυπόμονος καλύτερα να παίξεις κάτι άλλο. Το πέρα δώθε, που λες, είναι για μένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Τα κάνω και μόνος μου, χαζεύοντας τα τοπία, μαζεύοντας κάνα λουλούδι, κυνηγώντας κάναν λαγό, χωρίς αποστολή πολλές φορές. Ακόμα και στις αποστολές παρεκτρέπομαι από την πορεία μου επειδή χαζεύω. Είναι κι ο κύριος λόγος που παίζει να μην το τελειώσω ούτε φέτος. 

Δημοσ.
Αυτο τον καιρο παιζω 2 παιχνιδια της Rockstar.
Το RDR στο ps3 που το εχω ξεκινησει εδω και λγες μερες και δεν εχω γραψει πολλες ωρες στο παιχνιδι, και ξαναεποιασα μετα απο 2-3 εβδομαδες το L.A. Noire στο pc το οποιο το ειχα αφησει στις 14 ωρες, το συγκεκριμενο το πηγενω σιγα σιγα γιατι εκτος απο μεγαλο παιχνιδι κυλαει και καπως αργα δλδ την καθε υποθεση για να την βγαλω χρειαζομε πανω κατω γυρω στις 2 ωρες.Σημερα επαιξα αλλη 1κ30 ωρα και πλεον ειμαι στις 16 ωρες παιχνιδιου και θελω αλλες 6-7 υποθεσεις για το φιναλε.
Δημοσ.

Οσο παιχνιδαρα και να ειναι το The last of us την τιμη αυτη κανενα παιχνιδι δεν την αξιζει για καμια κονσολα http://www.skroutz.gr/s/2359306/The-Last-of-Us-PS3.html.Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο κοστιζει ακομα 70ευρο μετα απο 2 μηνες στην αγορα.http://www.skroutz.gr/s/2335218/BioShock-Infinite-PS3.html 45-50 ευρο και εχει βγει απο τον Μαρτιο.Μπραβο στα ελληνικα μαγαζια για τις υπεροχες τιμες τους.....

Εγω για το RDR θυμαμαι ειχα σταματησει το story και ειχα φαει μιση μερα(που λεει ο λογος)παιζοντας Poker στο παιχνιδι :P  :P

Δημοσ.

Eγω παιζω το crackdown που δινει free η microsoft αυτο το μηνα.

Παιζει να ειναι το χειροτερο παιχνιδι που εχω παιξει γενικα.

Το τραγικο ειναι τα σημεια που πρεπει να ξεκλειδωσεις γενικα στη πολη ,δεν μπορω να φτασω με τιποτα.Ασε που οταν φτασεις σε καποιο κακο συνηθως χανεις κ εισαι αναγκασμενος να ξεκινησεις απ του διαολου τη μανα.

Ισως το εχω παρεξηγησει εγω αλλα ηδη παιζω 4 ωρες κ μου σπασε τα νευρα.

Μαλλον θα ειναι το μονο παιχνιδι που ξεκινησα δε θα τερματισω στο xbox,μεχρι κ το vampire rain τερματισα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...