JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 To 3 ειναι καλυτερο Στο "μαγικο" να βαλεις το Fan control utility να τρεχει παντα το καλοκαιρι. Μη το ξεχασεις. Ειδικα με τα GOWA + TLOU που ανεβαζουν θερμοκρασιες. Κι εγώ μέχρι το σημείο που έχω φτάσει, αυτό κατάλαβα (μόλις τέλειωσα το "FlashBack"). Αυτό πώς ακριβώς γίνεται, γιατί δεν έχω ιδέα. Είναι επιπλέον pkg ή option σε κανέναν multiman? Πάντως ανά δύο ώρες το αφήνω να κρυώσει, το κλείνω κανένα τέταρτο και μετά συνεχίζω. Απο θερμοκρασίες πριν λίγο που έκλεισα το παιχνίδι, 74 cpu και 61 rsx.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τέλος κι απο μένα το GoW Ascension. Κατά περίεργο τρόπο, έχει κάποια κοινά στοιχεία με το GeoW Judgement (κατά την άποψή μου). Και τα δύο είναι καλά παιχνίδια, αλλά όχι και πολύ καλά μέρη της σειράς που ανήκουν. Και τα δύο είναι prequels, τα οποία και να μην τα παίξεις, δεν χάνεις και πολλά. Και στις δύο σειρές, το 3ο μέρος είναι το καλύτερο. Και τα δύο βγήκαν, απλά για να δώσουν κάτι στους κατόχους να μην κλαίγονται (και να αρμέξουν φυσικά). Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, κάπως κουραστική η μονοτονία των blades, αρκετά ενδιαφέρον μαγείες, ενοχλητικά δύσκολο σε κάποια σημεία και story που δεν μου έκανε τόση αίσθηση. Πραγματικά, και να μην το παίξει κανείς, δεν χάνει κάτι. Τα GoW του PSP τα θεωρώ ανώτερα απο το Ascension.
Votritis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Πήρα χθες το Bioshock2 για ps3(το 1 το είχα παίξει στο λαπτοπ) για να περασω λιγο την ωρα μου μέχρι να κατεβεί το Uncharted3 απο το psn+. Πριν το βάλω να παίξει βλέπω στο κουτί οτι τρχει στα 1080p,λέω α ωραια θα εχει και "καθαρα" γραφικά ,αλλα οπτικά ειναι χειρότερο απο ολα τα παιχνίδια που εχω για ps3 τα οποια μαλιστα τρεχουν στα 720p. Φανταζομαι οτι ειναι μια μετρια μεταφορά απο την έκδοση του xbox(?)
Fulgore1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αν θυμαμαι καλα πρεπει να βγηκε για ps3 και xbox την ιδια μερα.
Votritis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αν θυμαμαι καλα πρεπει να βγηκε για ps3 και xbox την ιδια μερα. Ναι ίσως,αυτο που εννοω είναι οτι επειδη το πρώτο ηταν μονο για xbox ίσως το δευτερο να φτιάχτηκε με βαση το xbox και η έκδοση του ps3 να ηταν μια προχειρη μεταφορά.
stratigos24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Το εβαλες και 720 να δεις? Γενικα φαινεται να εχει θεμα... http://forums.2kgames.com/showthread.php?57941-Bioshock-2-PS3-special-effects-like-water http://community.us.playstation.com/t5/Shooter-General/Bioshock-2-graphics-kind-of-suck/td-p/1229360
stavros88 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ειδικα για το bioshock 2 εχω διαβασει οτι μονο κακο κανει να το παιζεις σε 1080p.Καλυτερα σε 720p
Votritis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Όντως εχει πρόβλημα στα 1080p, το έβαλα στα 720 και είναι εσθητα καλύτερο, λέτε άμα το ρίξω στα 576 να ειναι ακόμα πιο καλά?
kjtzemis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ξεκινησα χθες τελικα το AC Revelations στο ps3.Το save του παιχνιδιου εγραψε 4 ωρες και ειμαι στο 76% του 3ου sequence, αποσο επαιξα εμενα μου αρεσε, δεν βαρεθηκα και μου αρεσει και η Κωνσταντινουπολη.Επεισης μου αρεσε πολυ και μου εκανε εντυπωση τα ελληνικα κυριως των φρουρων τις περισσοτερες φορες, μολις το ακουσα πρωτη φορα λεω λες να παρακουσα εγω, αλλα προλαβα και διαβασα και τον υποτιτλο απο κατω και ηταν σαν greeklish...ωραια προσθηκη.Επεισης πολυ με τρελανε το αρχικο video μολις μπαινεις στο παιχνιδι, epic θα ελεγα.Φυσικα και θα το συνεχισω, αυριο κιολας και πιστευω πως θα μεινω ευχαριστημενος απτον τιτλο (οπως επεισης σκεφτομε πως ισως να μου αρεσει και το ac3 αλλα αυτο θα το μαθω σε καμποσο καιρο), φυσικα και εχει τα προβληματακια του, απτα πρωτα λεπτα του παιχνιδιου συναντας καποια bugs και κατι αλλες ιστοριουλες αλλα δεν εδωσα σημασια. 1
kjtzemis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ξεκινησα πριν 3 ημερες το AC Revelations και πριν 30 λεπτα τον τελειωσα.Σαφως και ο μικροτερος τιτλος απο το 2 και το Brotherhood.Αποσα ειχα διαβασει πριν ξεκινησω το παιχνιδι περιμενα να δω ενα χαλι μαυρο, και δεν ειχα και πολλες προσδοκιες..αυτο που ζηταγα ειναι να με εκπληξει ευχαριστα και το καταφερε, μου αρεσε πολυ ο τιτλος, περασα πολυ ομορφες ωρες μαζι του, φυσικα δεν φτανει σε καμια περιπτωση το 2 αλλα εγω το κατατασω σχεδον στην ιδια σειρα με το Brοtherhood.Το brotherhood το ειχα βαρεθει καπως (μιας και το ειχα ξεκινησει μετα απο κανα μηνα αφου ειχα τελειωσει το 2) ενω το revelations δεν το βαρεθηκα ουτε στιγμη (ισως το ευχαριστηθηκα και μου αρεσε τοσο πολυ επειδη παει κοντα 1 χρονος που τελειωσα το brotherhood).Επεισης πολυ μου αρεσε που μετα απο καθε "κλειδι" σε εβαζε και επαιζες για λιγο με τον Altair, μια ερωτηση..αυτο που επαιζες με τον Altair ηταν νεα προσθηκη και καλα για να μας εξηγησει πως καταληξε ο Altair ή ολα αυτα τα κανεις και στο AC1?Ρωταω μιας και δεν εχω παιξει το AC1 (ακομα), ειχα ξεκινησει απτο 2.Τελος παντων, το παιχνιδι φυσικα και εχει τα προβληματακια του. Θελω ομως λιγο την βοηθεια σας γιατι ψηλομπερδευτηκα στο τελος: Λοιπον, τι ακριβως συνεβη στο τελος?Μπηκα στον βιβλιοθηκη του Altair πηρα το κλειδι απτα χερια του, το apple eden δεν το πηρε και ξεκινησε και μιλαγε ο Ezio στον Desmond...ο Ezio παραλληλα αφαιρεσε τα μαχαιρακια απο τα χερια και το σπαθι του και τα αφησε κατω, μετα εδειξε το desmond να ξυπναει στο φορτηγακι και να λεει οτι ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει και που να πανε (κατι τετοιο ειπε, δεν θυμαμαι και ακριβως) και μετα απο αυτο εγω περιμενα να συνεχισω το παιχνιδι και βλεπω πεφτουν οι τιτλοι τελους. :@ Τι απεγινε ο Ezio, ναι ξερω οτι δεν υπαρχει στο AC3 και εχουμε εναν καραγκιοζη...εεε νεο πρωταγωνιστη ( ) εκει, αλλα δεν μου αρεσε οπως το εκοψε, αφου ηταν η τελευταια μας περειπετια με τον φοβερο Ezio θα επρεπε να μας δειξει τουλαχιστον πως καταληξε, εζησε?πεθανε?βγηκε απτην βιβλιοθηκη του altair ή εμεινε και αυτος εκει μεσα? Τεσπα για να μην πολυλογω, μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως παιχτηκε?
stavros88 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Ξεκινησα πριν 3 ημερες το AC Revelations και πριν 30 λεπτα τον τελειωσα.Σαφως και ο μικροτερος τιτλος απο το 2 και το Brotherhood. Αποσα ειχα διαβασει πριν ξεκινησω το παιχνιδι περιμενα να δω ενα χαλι μαυρο, και δεν ειχα και πολλες προσδοκιες..αυτο που ζηταγα ειναι να με εκπληξει ευχαριστα και το καταφερε, μου αρεσε πολυ ο τιτλος, περασα πολυ ομορφες ωρες μαζι του, φυσικα δεν φτανει σε καμια περιπτωση το 2 αλλα εγω το κατατασω σχεδον στην ιδια σειρα με το Brοtherhood.Το brotherhood το ειχα βαρεθει καπως (μιας και το ειχα ξεκινησει μετα απο κανα μηνα αφου ειχα τελειωσει το 2) ενω το revelations δεν το βαρεθηκα ουτε στιγμη (ισως το ευχαριστηθηκα και μου αρεσε τοσο πολυ επειδη παει κοντα 1 χρονος που τελειωσα το brotherhood). Επεισης πολυ μου αρεσε που μετα απο καθε "κλειδι" σε εβαζε και επαιζες για λιγο με τον Altair, μια ερωτηση..αυτο που επαιζες με τον Altair ηταν νεα προσθηκη και καλα για να μας εξηγησει πως καταληξε ο Altair ή ολα αυτα τα κανεις και στο AC1?Ρωταω μιας και δεν εχω παιξει το AC1 (ακομα), ειχα ξεκινησει απτο 2. Τελος παντων, το παιχνιδι φυσικα και εχει τα προβληματακια του. Θελω ομως λιγο την βοηθεια σας γιατι ψηλομπερδευτηκα στο τελος: Λοιπον, τι ακριβως συνεβη στο τελος?Μπηκα στον βιβλιοθηκη του Altair πηρα το κλειδι απτα χερια του, το apple eden δεν το πηρε και ξεκινησε και μιλαγε ο Ezio στον Desmond...ο Ezio παραλληλα αφαιρεσε τα μαχαιρακια απο τα χερια και το σπαθι του και τα αφησε κατω, μετα εδειξε το desmond να ξυπναει στο φορτηγακι και να λεει οτι ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει και που να πανε (κατι τετοιο ειπε, δεν θυμαμαι και ακριβως) και μετα απο αυτο εγω περιμενα να συνεχισω το παιχνιδι και βλεπω πεφτουν οι τιτλοι τελους. :@ Τι απεγινε ο Ezio, ναι ξερω οτι δεν υπαρχει στο AC3 και εχουμε εναν καραγκιοζη...εεε νεο πρωταγωνιστη ( ) εκει, αλλα δεν μου αρεσε οπως το εκοψε, αφου ηταν η τελευταια μας περειπετια με τον φοβερο Ezio θα επρεπε να μας δειξει τουλαχιστον πως καταληξε, εζησε?πεθανε?βγηκε απτην βιβλιοθηκη του altair ή εμεινε και αυτος εκει μεσα? Τεσπα για να μην πολυλογω, μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως παιχτηκε? ια την καταληξη του ezio ψαξε ενα μικρο φιλμ που λεγεται embers δες το ειναι ωραιο τα κομματια που παιζεις με τον Αλταιρ ειναι εντελως διαφορετικα απο το 1 και δειχνουν την συνεχεια της ιστοριας του μεχρι το τελος για το τελος Του δειχνει μια τοποθεσια ενος vault οπου εκει εχει πληροφοριες πως θα σωσουν τον κοσμο
grotenfrod Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Και εγώ παίζω το AC revelations τώρα. Περίμενα καιρό να φτάσω εδώ για να χαζέψω την Κωνσταντινούπολη. Μου φαίνεται καλό και ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή των ΙΙ και Brotherhood αλλά με χάλασε κυρίως η αλλαγή των προσώπων και συγκεκριμένα του desmond που δε μπορώ να τον συνηθίσω με τίποτα. Επίσης ενώ τα προηγούμενα δεν ήταν και τόσο τραβηγμένα με το σενάριο αυτό δεν πείθει και πολύ με Βυζαντινούς να κόβουν βόλτες στην Κωνσταντινούπολη του 1500. Ανυπομονώ πάντως να το τελειώσω και δε με βλέπω να κάνω πολλά δευτερεύοντα quest καθώς θέλω επιτέλους να πάω στο III και σε μια αγαπημένη ιστορική περίοδο. Επίσης σε emulator το Tombi/Tomba και στο PS3 μόλις τέλειωσα το uncharted το οποίο είναι πολύ κινηματογραφικό και είναι πρακτικά σαν έναν παλιό κλασικό interactive Indiana Jones αλλά θα ήθελα να είχε λίγο πιο βαθύ Gameplay και γρίφους όπως και λίγο μεγαλύτερο δέος ανακάλυψης ταφών.
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 persona 2: eternal punishment [psx iso on ps3] "that shit is massive. MASSIVE" τουτεστιν, έμπλεξα Μετά απο 75 ώρες το τερματισα... persona 1, innocent sin, eternal punishment characters VS πιστολιασμα Σημειώσατε Χ Απίστευτο το δραμα εν έτη 1996...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ξεκινησα πριν 3 ημερες το AC Revelations και πριν 30 λεπτα τον τελειωσα.Σαφως και ο μικροτερος τιτλος απο το 2 και το Brotherhood. Αποσα ειχα διαβασει πριν ξεκινησω το παιχνιδι περιμενα να δω ενα χαλι μαυρο, και δεν ειχα και πολλες προσδοκιες..αυτο που ζηταγα ειναι να με εκπληξει ευχαριστα και το καταφερε, μου αρεσε πολυ ο τιτλος, περασα πολυ ομορφες ωρες μαζι του, φυσικα δεν φτανει σε καμια περιπτωση το 2 αλλα εγω το κατατασω σχεδον στην ιδια σειρα με το Brοtherhood.Το brotherhood το ειχα βαρεθει καπως (μιας και το ειχα ξεκινησει μετα απο κανα μηνα αφου ειχα τελειωσει το 2) ενω το revelations δεν το βαρεθηκα ουτε στιγμη (ισως το ευχαριστηθηκα και μου αρεσε τοσο πολυ επειδη παει κοντα 1 χρονος που τελειωσα το brotherhood). Επεισης πολυ μου αρεσε που μετα απο καθε "κλειδι" σε εβαζε και επαιζες για λιγο με τον Altair, μια ερωτηση..αυτο που επαιζες με τον Altair ηταν νεα προσθηκη και καλα για να μας εξηγησει πως καταληξε ο Altair ή ολα αυτα τα κανεις και στο AC1?Ρωταω μιας και δεν εχω παιξει το AC1 (ακομα), ειχα ξεκινησει απτο 2. Τελος παντων, το παιχνιδι φυσικα και εχει τα προβληματακια του. Θελω ομως λιγο την βοηθεια σας γιατι ψηλομπερδευτηκα στο τελος: Λοιπον, τι ακριβως συνεβη στο τελος?Μπηκα στον βιβλιοθηκη του Altair πηρα το κλειδι απτα χερια του, το apple eden δεν το πηρε και ξεκινησε και μιλαγε ο Ezio στον Desmond...ο Ezio παραλληλα αφαιρεσε τα μαχαιρακια απο τα χερια και το σπαθι του και τα αφησε κατω, μετα εδειξε το desmond να ξυπναει στο φορτηγακι και να λεει οτι ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει και που να πανε (κατι τετοιο ειπε, δεν θυμαμαι και ακριβως) και μετα απο αυτο εγω περιμενα να συνεχισω το παιχνιδι και βλεπω πεφτουν οι τιτλοι τελους. :@ Τι απεγινε ο Ezio, ναι ξερω οτι δεν υπαρχει στο AC3 και εχουμε εναν καραγκιοζη...εεε νεο πρωταγωνιστη ( ) εκει, αλλα δεν μου αρεσε οπως το εκοψε, αφου ηταν η τελευταια μας περειπετια με τον φοβερο Ezio θα επρεπε να μας δειξει τουλαχιστον πως καταληξε, εζησε?πεθανε?βγηκε απτην βιβλιοθηκη του altair ή εμεινε και αυτος εκει μεσα? Τεσπα για να μην πολυλογω, μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως παιχτηκε? εσυ με διέγραψες απο φίλο και ακόμα δεν έχω καταλαβει το γιατι:\
kjtzemis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 εσυ με διέγραψες απο φίλο και ακόμα δεν έχω καταλαβει το γιατι:\ :S ? Δεν το θυμαμαι καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα