JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ναί, ειδικά με τον Ethan. Τις αποφάσεις τις πήρα βάση του τι θα έκανα εγώ στη θέση του. Βέβαια και στο TWD το ίδιο έκανα, αλλά το HR για μένα ηταν πιο βαρύ και πιο απαιτητικό όσον αφορά αποφάσεις. υγ : οταν δείς όλα τα endings, ίσως να αλλάξεις άποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εγώ συμφωνώ με Ναρούτο, πάντως. Το HR είχε τη δυνατότητα να είναι πιο "προσγειωμένο", άρα και συγκινητικό, γιατί ασχολούνταν με κάπως πιο ρεαλιστικά θέματα, αλλά οι χαρακτήρες του και ο ρυθμός του είχαν πολλά προβλήματα για να λειτουργήσει καλά στο σύνολο. Επίσης, είναι και μια από τις περιπτώσεις που ο στόχος του φωτορεαλισμού λειτουργεί ανασταλτικά. Οταν κάτι μοιάζει πάρα πολύ με άνθρωπο, αλλά προδίδεται από λεπτομέρειες που ίσως και να μην αντιλαμβανόμαστε συνειδητά τελείως, καταλήγει να είναι πιο ανοικείο απ' ό,τι ένα κομικίστικο στιλ, όπως αυτό του Walking Dead. Επίσης, η Clementine ήταν εκεί συνέχεια, παρούσα, έξυπνη, καλογραμμένη, επικριτική. Εβλεπα να καθρεφτίζονται πάνω της πράγματα που έκανα. Χέστηκα για τον Τζέισοοοοοοοοον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 To heavy Rain ειναι ειναι πολυ συναισθηματικο.Ειδικα αν εισαι πατερας(συμφωνα με τους πατεραδες αυτο). Naruto εχω σκοπο να το παιξω το WD.Αν δεν πλανταξω και πεσω στα πατωματα θα σε σφαξω.!!:P Ειπες οτι ειναι κλασεις πιο συναισθηματικο απο το heavy Rain.Για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Hitman Absolution εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ειδικα αν εισαι πατερας(συμφωνα με τους πατεραδες αυτο ). Αυτό κι αν το πετυχαίνει καλύτερα το Walking Dead. Με εκπλήσσεις που δεν το έχεις παίξει ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Με εκπλήσσεις που δεν το έχεις παίξει ακόμα! Εχω τοσα πολλα να παιξω που δεν ξερω τι να πρωτοαρχισω. Τελειωσα ni no kuni/the last of us και τωρα παιζω GOWA.Επομενο δεν ξερω ποιο θα ειναι.Tελειωνω τα retail games τωρα για να πιασω τα κατεβασμενα. Το WD το εδινε το plus νομιζω το πρωτο επεισοδιο.Αργα ή γρηγορα θα παιχτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ψάξε για κανένα βίντεο στο Youtube, ίσως να βοηθηθείς έτσι. Aσε φιλε Vole δε γινεται τιποτα.Βαζω να παιξω ενα online ranked κ εχασα 58-7 Ριξε μια ματια στο βιντεο κ θα καταλαβεις Να ρωτησω κ κατι αλλο αν ξερει καποιος, το online pass που εχει μεσα γιατι δε μου το ζητησε; Εκανα κανονικα το λογαριασμο μου στην ΕΑ απ το μενου, κ μ αφηνει να παιξω κανονικα με αλλους χωρις να μου ζητησει το κωδικο. Το βρηκα Now, games like Battlefield 3, NHL 13, Madden NFL 13 will drop the Online Pass requirement. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2013 από tool1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ναί, ειδικά με τον Ethan. Τις αποφάσεις τις πήρα βάση του τι θα έκανα εγώ στη θέση του. Βέβαια και στο TWD το ίδιο έκανα, αλλά το HR για μένα ηταν πιο βαρύ και πιο απαιτητικό όσον αφορά αποφάσεις. υγ : οταν δείς όλα τα endings, ίσως να αλλάξεις άποψη Και μόνο το γεγονός ότι χειριζόμουν πάνω από έναν παίκτη στο Heavy Rain μου ήταν αρκετό για να δυσκολευτώ να δεθώ συναισθηματικά με τους χαρακτήρες (δέθηκα αλλά όχι σαν το TWD και το The last of us). Στο TWD χειρίζεσαι μόνο τον Lee και βλέπεις γενικά πράγματα που γίνονται μόνο στον χώρο που βρίσκεται και αυτός. Το Heavy Rain βασιζόταν κυρίως πάνω στο μυστήριο και την έρευνα. Πάντα όμως μου άρεζε να βλέπω ότι μόνο βλέπει ο πρωταγωνιστής. Εγώ συμφωνώ με Ναρούτο, πάντως. Το HR είχε τη δυνατότητα να είναι πιο "προσγειωμένο", άρα και συγκινητικό, γιατί ασχολούνταν με κάπως πιο ρεαλιστικά θέματα, αλλά οι χαρακτήρες του και ο ρυθμός του είχαν πολλά προβλήματα για να λειτουργήσει καλά στο σύνολο. Επίσης, είναι και μια από τις περιπτώσεις που ο στόχος του φωτορεαλισμού λειτουργεί ανασταλτικά. Οταν κάτι μοιάζει πάρα πολύ με άνθρωπο, αλλά προδίδεται από λεπτομέρειες που ίσως και να μην αντιλαμβανόμαστε συνειδητά τελείως, καταλήγει να είναι πιο ανοικείο απ' ό,τι ένα κομικίστικο στιλ, όπως αυτό του Walking Dead. Επίσης, η Clementine ήταν εκεί συνέχεια, παρούσα, έξυπνη, καλογραμμένη, επικριτική. Εβλεπα να καθρεφτίζονται πάνω της πράγματα που έκανα. Χέστηκα για τον Τζέισοοοοοοοοον Αμέσως μετά την Ellie, η Clementine έχει κατακτήσει την 2η θέση αγαπημένου μου χαρακτήρα σε παιχνίδι. Απίστευτη ερμηνεία από την ηθοποιό και γενικά ο τρόπος που απέδωσαν τα συναισθήματα της. Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο οι αντιδράσεις της ήταν συγκλονιστικές. To heavy Rain ειναι ειναι πολυ συναισθηματικο.Ειδικα αν εισαι πατερας(συμφωνα με τους πατεραδες αυτο ). Naruto εχω σκοπο να το παιξω το WD.Αν δεν πλανταξω και πεσω στα πατωματα θα σε σφαξω.!! :P Ειπες οτι ειναι κλασεις πιο συναισθηματικο απο το heavy Rain.Για να δουμε. Ρε συ δεν έχεις παίξει ακόμα ένα από τα πιο συναισθηματικά παιχνίδια της γενιάς? Άσε τα God of War και ότι άλλο έχεις στο μυαλό και πιάστο τωρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μόλις τελειώσα το 2ο μου playthrough στο The Walking Dead. Έχω μείνει όπως και την πρώτη φορά χωρίς λόγια και είναι το πιο συναισθηματικό παιχνίδι που έχω δει. Δύσκολα να αντισταθώ και να περιμένω να ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν για να την αγοράσω... Μην κωλονεις ρε συ, εδω θα περιμενουμε 1 χρονο για να δουμε τον 4ο κυκλο του game of thrones (οσο το σκεφτομε μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι :@). Εγώ συμφωνώ με Ναρούτο, πάντως. Το HR είχε τη δυνατότητα να είναι πιο "προσγειωμένο", άρα και συγκινητικό, γιατί ασχολούνταν με κάπως πιο ρεαλιστικά θέματα, αλλά οι χαρακτήρες του και ο ρυθμός του είχαν πολλά προβλήματα για να λειτουργήσει καλά στο σύνολο. Επίσης, είναι και μια από τις περιπτώσεις που ο στόχος του φωτορεαλισμού λειτουργεί ανασταλτικά. Οταν κάτι μοιάζει πάρα πολύ με άνθρωπο, αλλά προδίδεται από λεπτομέρειες που ίσως και να μην αντιλαμβανόμαστε συνειδητά τελείως, καταλήγει να είναι πιο ανοικείο απ' ό,τι ένα κομικίστικο στιλ, όπως αυτό του Walking Dead. Επίσης, η Clementine ήταν εκεί συνέχεια, παρούσα, έξυπνη, καλογραμμένη, επικριτική. Εβλεπα να καθρεφτίζονται πάνω της πράγματα που έκανα. Χέστηκα για τον Τζέισοοοοοοοοον Απο εσενα δεν περιμενα να ακουσουμε και καλη κουβεντα για το heavy rain. Υ.Γ.Φυσικα και κανω πλακα, μην περεξηγηθεις τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 μετα απο καιρο ξαναεπιασα το Okami HD αλλα το ξανα παρατησα για χαρη του Ratchet & Clank: All 4 One. και τα δυο πανεμορφα games το PS Plus μας εχει καταστρεψει μας εδωσε υλικο για ολο το καλοκαιρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Τέλος στο Shank 2 στις 3.8 ώρες σύμφωνα με το με το steam. Καρτουνίστικη σπλατεριά με μπόλικη δόση καφρίλας και αξιόλογο gameplay. Θα ήθελα περισσότερο platforming όμως αφού οι πίστες γινόταν κουραστικές σε κάποιο σημείο από την πολύ σφαγή. Ευτυχώς δεν ήταν παραπάνω γιατί θα το βαριόμουν. 7.5/10 Λογικά αύριο θα ξεκινήσω 2ο playthrough στο The Last of Us εκτός αν προκύψε κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 παρατησα το okami δεν αντεξα βαρεθηκα τρελα σκοτωσα τον oroshi αλλα ειχε αλλο τοσο εχω κλεισει 25 ωρες. θα πιασω 4 ratchet clank να τα τελειωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Χάρη στο "μαγικό" PS3 ενός φίλου μου ( ), επιτέλους ξεκίνησα κι εγώ το Ascension. Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά μέχρι στιγμής το 3 το θεωρώ καλύτερο. Μου άρεσαν οι προσθήκες στο σύστημα μάχης, και πλέον τα cut scenes θυμίζουν πολύ Uncharted (ακόμα και το σκαρφάλωμα). Σειρά μετά έχει το TLoU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Χάρη στο "μαγικό" PS3 ενός φίλου μου ( ), επιτέλους ξεκίνησα κι εγώ το Ascension. Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά μέχρι στιγμής το 3 το θεωρώ καλύτερο. Μου άρεσαν οι προσθήκες στο σύστημα μάχης, και πλέον τα cut scenes θυμίζουν πολύ Uncharted (ακόμα και το σκαρφάλωμα). Σειρά μετά έχει το TLoU. To 3 ειναι καλυτερο Στο "μαγικο" να βαλεις το Fan control utility να τρεχει παντα το καλοκαιρι. Μη το ξεχασεις. Ειδικα με τα GOWA + TLOU που ανεβαζουν θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Last of Us, DMC Collection, Shadows of the Damned Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα