Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρες Wii? :shock:

Δανεικο για να παιξω τα καλουδια του, αλλα κουραστικο οταν κουνας το wiimote στις μαχες. Καμια σχεση με το new super mario bros που ειχα παιξει παλια το οποιο εχει πιο απλο χειρισμο

Το SD πραγματικα με κουραζει. Παρ ολα αυτα λεω να τελειωσω τα 2 Ζελντα. για παραπανω δεν ειμαι με το wii

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δανεικο για να παιξω τα καλουδια του, αλλα κουραστικο οταν κουνας το wiimote στις μαχες. Καμια σχεση με το new super mario bros που ειχα παιξει παλια το οποιο εχει πιο απλο χειρισμο

Το SD πραγματικα με κουραζει. Παρ ολα αυτα λεω να τελειωσω τα 2 Ζελντα. για παραπανω δεν ειμαι με το wii

Και εγώ αυτά ζηλεύω από Wii. Δεν έχω βέβαια κανέναν να το δανειστώ οπότε θα τα παίξω κάποια στιγμή ελπίζω στο Wii U.

Και εγώ αυτά ζηλεύω από Wii. Δεν έχω βέβαια κανέναν να το δανειστώ οπότε θα τα παίξω κάποια στιγμή ελπίζω στο Wii U.

Και γιατι δεν τα παιζεις στον υπολογιστη σου??

Αφού τερμάτησα για άλλη μια φορά το καταπληκτικό Bastion και ξεκίνησα το Tomb Raider για το σπαστικό Chatterbox achievement, είπα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, το Torchlight και έχω καεί.

Είναι η πρώτη μου φορά που παίζω παιχνίδι αυτού του στύλ και δεν κατάλαβα πότε πέρασαν δύο ώρες. Σκέτη απόλαυση είναι το άτιμο!

υγ : thanks GOG for the freebie :D

persona 2: eternal punishment [psx iso on ps3]

"that shit is massive. MASSIVE"

τουτεστιν, έμπλεξα :-D

Ναααααααααιι

Ναι

Κατάφερα να φτάσω στα μισά του παιχνιδιού...

Χωρίς τα optional that is...

Πηρα το Madden NFL13 για το xbox μου, ετσι για να παιξω κανα ματσακι online πιο πολυ, αλλα μαλλον κλαιω τα λεφτα μου, δε μπορω να καταλαβω τιποτα απο συστηματα και ουτε στο rookie δε μπορω να σκοραρω.

Εχει παιξει κανενας;Υπαρχει περιπτωση να το μαθω;

Εχω κατι ιδεες ωρες ωρες.

Μόλις τελειώσα 2ο playhthrough στο Uncharted 2 στο Hard. Μάκραν το καλύτερο Uncharted από όλη τη σειρά. Για επόμενο δεν έχω αποφασίσει αλλά μάλλον θα ασχοληθώ με κανένα indie από το steam και μετά με το Back to the Future της Telltale.

Τελειωσα  και εγω το Uncharted 2, προς το τέλος ειχε γινει δυσκολότερο και μου άρεσε καλύτερα,  το 3 θα το παιξω σίγουρα στο hard.

Tωρα χαλαρωνω με  little big planet karting και ico από psn+.

Πηρα το Madden NFL13 για το xbox μου, ετσι για να παιξω κανα ματσακι online πιο πολυ, αλλα μαλλον κλαιω τα λεφτα μου, δε μπορω να καταλαβω τιποτα απο συστηματα και ουτε στο rookie δε μπορω να σκοραρω.

Εχει παιξει κανενας;Υπαρχει περιπτωση να το μαθω;

Εχω κατι ιδεες ωρες ωρες.

Ψάξε για κανένα βίντεο στο Youtube, ίσως να βοηθηθείς έτσι.

Μόλις τελειώσα το 2ο μου playthrough στο The Walking Dead. Έχω μείνει όπως και την πρώτη φορά χωρίς λόγια και είναι το πιο συναισθηματικό παιχνίδι που έχω δει. Δύσκολα να αντισταθώ και να περιμένω να ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν για να την αγοράσω...

^Σαν το Heavy Rain/To the Moon δεν είναι. :P

υγ : γούστα ;)

To The Moon δεν το έχω παίξει αλλά από το heavy rain για μένα είναι κλάσης ανώτερο όσον αφορά τα συναισθήματα.

Το To The Moon είναι να το τερματήσεις με την κοπέλα σου και να είστε αγκαλιά μετά για κανένα τέταρτο-εικοσάλεπτο.

Εκεί που το HR για μένα είναι αξεπέραστο είναι οτι νιώθεις τους χαρακτήρες (με αυτό φυσικά δεν εννοώ οτι στο TWD δεν τους νιώθεις).

Και οτι αν πεθάνει κάποιος, πάει, αυτό ηταν. Δεν έχει do-overs.

Το To The Moon είναι να το τερματήσεις με την κοπέλα σου και να είστε αγκαλιά μετά για κανένα τέταρτο-εικοσάλεπτο.

Εκεί που το HR για μένα είναι αξεπέραστο είναι οτι νιώθεις τους χαρακτήρες (με αυτό φυσικά δεν εννοώ οτι στο TWD δεν τους νιώθεις).

Και οτι αν πεθάνει κάποιος, πάει, αυτό ηταν. Δεν έχει do-overs.

Θες να πεις ότι δέθηκες με τους χαρακτήρες του Heavy Rain περισσότερο από ότι με του The Walking Dead? Γιατί εγώ με τους χαρακτήρες του The Walking Dead παίζε να δέθηκα περισσότερο και από το the last of us.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...