kjtzemis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εκλεισα 1 ωριτσα στο Sonic & all stars racing tranformed (το οποιο το εχει για αλλη μια μερα ολοκληρο το παιχνιδι δωρεαν το steam). Πανεμορφο παιχνιδι, διασκεδαστικο, ωραια μουσικουλα παιζετε απο πισω, επεισης πανεμορφες πιστες και γενικα ειναι ενα πανεμορφο παιχνιδι οπου το παιζεις για να χαλαρωσεις ή σαν 2ο αν παιζεις παραλληλα και κατι αλλο πιο βαρυ.Τελειωσα τον πρωτο κοσμο, επαιξα τις 3-4 πρωτες πιστες στο easy μετα τον υπολλοιπο πρωτο κοσμο επαιξα medium και δοκιμασα και στο hard στο οποιο καταφερα να βγαλω μια πιστα με χρονο μιας και στους κανονικους αγωνες βγηκα τελευταιος, ηταν αρκετα δυσκολο στο hard. Το παιχνιδι δεν ειναι να καθεσε για πολλες ωρες μαζι του αλλα για καμια ωριτσα την μερα πχ ανετα το πηγενει καποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ισως να μην το ξερεις φιλε μου, αλλα το sonic all stars το εχει φτιαξει η ομαδα που απεμεινε απο την bizarre studios, την εταιρια δηλαδη που εχει κανει τη σειρα PGR στο xbox, αλλα και μετα που την εστειλε η microsoft εκαναν και το blur, πριν τους διαλυσουν. για αυτο ειναι τοσο καλο. τιποτα δεν ειναι τυχαιο. το sonic ειναι ενα arcade racing, οπως το mario kart θα ελεγα, αλλα πολυ καλυτερο. η μηχανικη του παιχνιδιου, αν και arcade, ειναι πεντακαθαρη και το παιχνιδι παιζει πολυ καλα και ευχαριστα. αν σε καποιον αρεσουν τα arcade racers, ειναι ευκολα απο τα καλυτερα και αξιζει αγορα, παρ'ολο που τα γραφικα δεν πανε στην αληθοφανεια αλλα στους κοσμους παλιων videogames. (και αυτο παλι, δεν ειναι κακο, οι πιστες ειναι καλοφτιαγμενες και πολυ ευχαριστες επισης. στο δε pcακι, 1080p/60frames οι πιστες βασισμενες σε παλια video games οπως πχ afterburner ειναι απολαυση). Νομιζω οτι και online εχει σεφτε, και σιγουρα εχει και πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δεν ηξερα ποιος ειχε ασχοληθει με την αναπτυξη του παιχνιδιου. Οντως ειναι πολυ ευχαριστο παιχνιδι και περνας καλα μαζι του, καλυτερα που τα γραφικα δεν πανε στην αληθοφανεια οπως ειπες...για τετοια πραγματα ειναι αλλα παιχνιδια και οχι sonic. Επεισης οντως αξιζει για αγορα, το βρισκεις σε οποιαδηποτε κονσολα θελεις και απο μια γρηγορη ματια χθες βραδυ στον τσιφουτη το βρισκεις αρκετα φθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ξυπνάω το πρωί έτοιμος να πάω θάλασσα ώσπου βλέπω αυτή τη συνεφειά έξω. Ο καιρός δυστυχώς δεν με τραβάει να πάω για μπάνιο οπότε αποφασίζω να δω τι θα παίξω σήμερα. Αφού το σκέφτηκα αρκετά και τίποτα δεν μου τράβηξε την διάθεση, θυμήθηκα πως "χρωστάω" ακόμα ένα playthrough στο Journey. Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν το βάζω. Έζησα πάλι αυτό το 2ωρο μαγευτικό ταξίδι προσπαθώντας να φτάσω στην κορυφή του βουνού. Το εικαστικό και η μουσική μαζί αποτελούν την όλη μαγεία του παιχνιδιού. Το Journey είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά παιχνίδια της γενιάς και ένα από αυτά που μπορούμε να αποκαλέσουμε "διαμάντι". Ξανά μπράβο στην thatgamecompany και εύχομαι να μας χαρίσει περισσότερες τέτοιες συγκλονιστικές εμπειρίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ξεκίνησα 2ο playhthrough στο Uncharted 2 στο hard. Πέρασα κάμποσες ώρες ευχάριστα μαζί του, έφτασα στο 17ο κεφάλαιο σε μια μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το 2 είναι φυσιολογικό παιχνίδι στο Hard, όχι σαν το 1, γι' αυτό Και το 3, που παίζω αυτές τις μέρες πρώτη φορά, μια χαρά είναι στο Hard. Το περίμενα και πιο δύσκολο, για να είμαι ειλικρινής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ξεκίνησα 2ο playhthrough στο Uncharted 2 στο hard. Πέρασα κάμποσες ώρες ευχάριστα μαζί του, έφτασα στο 17ο κεφάλαιο σε μια μέρα Tωρα παίζω και εγω πρώτη φορά το Uncharted 2 στο καπάκι μετά το 1 ,εντάξει καλοφτιαγμένο παιχνίδι και όμορφο αλλά το gameplay του δεν μου πολυαρεσει , με εχει κουράσει λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Tωρα παίζω και εγω πρώτη φορά το Uncharted 2 στο καπάκι μετά το 1 ,εντάξει καλοφτιαγμένο παιχνίδι και όμορφο αλλά το gameplay του δεν μου πολυαρεσει , με εχει κουράσει λίγο. Κάτσε να παίξεις και το 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Κάτσε να παίξεις και το 3 Αυτο το μηνά λέω να βάλω psn+ που το έχει ,αλλα να το παίξω κατευθείαν δεν αντέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το 2 είναι φυσιολογικό παιχνίδι στο Hard, όχι σαν το 1, γι' αυτό Και το 3, που παίζω αυτές τις μέρες πρώτη φορά, μια χαρά είναι στο Hard. Το περίμενα και πιο δύσκολο, για να είμαι ειλικρινής. Ναι μια χαρά είναι η δυσκολία του. Ακριβώς αυτό που πρέπει. Το 1 ακόμα και στο normal ήταν πιο δύσκολο από ότι το 2 στο hard . Και άδικα δύσκολο... Tωρα παίζω και εγω πρώτη φορά το Uncharted 2 στο καπάκι μετά το 1 ,εντάξει καλοφτιαγμένο παιχνίδι και όμορφο αλλά το gameplay του δεν μου πολυαρεσει , με εχει κουράσει λίγο. Ε και εσύ το ένα Uncharted μετά το άλλο. Κάνε κανένα διάλειμμα μεταξύ τους. Για αυτό σε κούρασε το gameplay. To shooting πάντως είναι αρκετά πιο βελτιωμένο από το 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 τερμάτισα το uncharted 3 μετά από κάμποσο καιρό που το είχα παρατήσει (για λόγο που δεν θυμάμαι) συνεχίζω με το remake του ff3 για ds ( έχω ρίξει καμιά 10αρια ώρες περίπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μόλις τελειώσα 2ο playhthrough στο Uncharted 2 στο Hard. Μάκραν το καλύτερο Uncharted από όλη τη σειρά. Για επόμενο δεν έχω αποφασίσει αλλά μάλλον θα ασχοληθώ με κανένα indie από το steam και μετά με το Back to the Future της Telltale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μαζευτηκαμε 4αδα σημερα σπιτι και εγινε ο κακος χαμος παιζοντας διπλα στο pes13 (2 ατομα σε καθε ομαδα), 10 ματς παιξαμε...παιζει να σηκωθηκε η γειτονια στον αερα απτις φωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 The Legend of Zelda Twilight Princess απο μενα Εξαιρετικο action puzzle adventure, δικαιολογημενα τα 10αρια για την εποχη του Αλλα το wii mote δεν παλευεται. Με εχει κουρασει αφανταστα οπως και η SD αναλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 The Legend of Zelda Twilight Princess απο μενα Εξαιρετικο action puzzle adventure, δικαιολογημενα τα 10αρια για την εποχη του Αλλα το wii mote δεν παλευεται. Με εχει κουρασει αφανταστα οπως και η SD αναλυση. Πήρες Wii? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα