Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο PS3 έχει πιο "καθαρά" γραφικά ενώ στο 360 πιο σταθερό frame rate από όσο έχω ακούσει. Εγώ θα διάλεγα 360 πάντως γιατί στο PS3 με ενόχλησαν αρκετά τα frame drops. Ωστόσο σιγούρεψε αυτό που είπα γιατί δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Θα ξανατσεκάρω, ίσως να μη θυμάμαι και πολύ σωστά. Οτι έχει πιο καθαρά γραφικά όντως και καλύτερο gamma θυμάμαι σίγουρα, για τα frames δε θυμάμαι. Οπως και να έχει, αν το δώσουν στο Plus και είναι όντως χειρότερο το framerate, αν δω ότι με ενοχλεί το παίρνω στο 360, θα έχει πέσει κι άλλο η τιμή του ως τότε. 

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ξανατσεκάρω, ίσως να μη θυμάμαι και πολύ σωστά. Οτι έχει πιο καθαρά γραφικά όντως και καλύτερο gamma θυμάμαι σίγουρα, για τα frames δε θυμάμαι. Οπως και να έχει, αν το δώσουν στο Plus και είναι όντως χειρότερο το framerate, αν δω ότι με ενοχλεί το παίρνω στο 360, θα έχει πέσει κι άλλο η τιμή του ως τότε. 

Ήδη το βρίσκεις σε πολύ χαμηλή τιμή πάντως. Γενικά τα παιχνίδια της Square Enix πέφτουν πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Τελείωσα σήμερα το πολύ μέτριο remember me. Επαναλαμβανόμενο σύστημα μάχηες, σενάριο που κρατά πολύ λίγο το ενδιαφέρον και γενικώς μια μέτρια δουλειά. Κρίμα γιατί είχα μεγάλες ελπίδες από τον τίτλο. Στα θετικά είναι η δυνατότητα διαμόρφωσης των combo και το εικαστικό του παιχνιδιού. 

6.5/10

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα τελειωσα το Ninja Gaiden 3.Το ευχαριστηθηκα το παιχνιδακι, ειχα καιρο να παιξω hack n slash και σε αυτο ξεδωσα με τοσο σφαξιμο που επεσε.Μου φανηκε λιγο επαναλαμβανομενο και ειχα ξεκινησει και το ψηλοβαριομουνα προς το τελος, παντως το τελευταιο day μαρεσε πολυ, 2 boss fights φοβερα.Επεισης εκτος απο σφαξιμο σε κατι "μιξιαρικα" που εβρισκα στο δρομο αγαλιασα και boss fights, πο πο πο...πολλα boss στο παιχνιδι.

Στην αρχη του παιχνιδιου απο ιστορια ουτε ειχα παρει χαμπαρι τι διαολο γινετε, ευτηχως ομως καπου στο τελος του day 6 πηρα γραμμη.Δεν ηταν και τιποτα τρελο αλλα τεσπα.

Το ειχα ξεκινησει στο Normal, το πηγα μεχρι τα μεσα του day 6 και μετα μουσπασε τα νευρα ενα boss και το γυρισα στο easy (hero μεσα στο παιχνιδι).

Κατευασα και δοκιμασα και το demo του gran turismo 6 απτο psn, δεν μαρεσε, απογοητευτηκα (οχι οτι τοχα και καημο μεγαλο το παιχνιδι αλλα δεν μαρεσε), με χαλασαν τα γραφικα του, με χαλασε οτι επαιζα με ενα μικρο κανονικο αμαξακι ειχα πανω 100km/h και ηταν λες και πηγενε με 5km/h τελειως μουφα μου φανηκε, αν και αυτο (αν δεν ηταν ιδεα μου ολο αυτο) ειμαι σιγουρος πως θα το φτιαξουν κομπλε μολις κυκλοφορησει το παιχνιδι.

Επεισης μου εφερε ο θειος στο pc το MotoGP 13, πφφφ πολυ καλο παιχνιδι, ειχαμε χρονια να δουμε καλο MotoGP παιχνιδι...ολο κατι μουφες εβγεναν.Αυτο μαρεσε, φοβερος ηχος των μηχανων, ρεαλιστικο, και παρατηρισα και καποιες νεες προσθηκες στην συμπεριφορα/κινηση των οδηγων οταν παν να πεσουν απτην μηχανη πολυ καλο επεισης.Βασικα ο θειος μου το εφερε μονο και μονο για να το δοκιμασω αλλα μαλλον μου φενετε πριν το κανω απεγκατασταση θα ασχολειθω λιγο μαζι του. :D

Α και για να μην ξεχνιομαστε και career στο fifa12 στο Ps3.

Απο αυριο δεν ξερω πιο παιχνιδι να ξεκινησω/συνεχισω, ελεγα να συνεχισω το L.A. Noire που το παλευω απο το Πασχα (μαρεσει το παιχνιδι αλλα δεν μπορω να ασχολουμε πολλες ωρες μαζι του και ουτε καθε μερα),και ισως μαζι να παιζω και το XCOM Enemy Unknown που το παρελαβα προχθες και ισα ισα το δοκιμασα να δω πως ειναι, ή αν βαρεθω να ασχολειθω με L.A. Noire μπορει να συνεχισω το MGS4 στο ps3 που το ειχα ξεκινησει πριν καμια βδομαδα και ειχα παιξει γυρω στην 1κ30-2ωρες.Θα δειξει.

Δημοσ.

Επαιξα λιγο fifa12 το μεσημερακι στο ps3 και το απογευματακι τελικα συνεχισα το L.A. Noire, ξεκινησα και τελειωσα 2 υποθεσης και αυτη την στιγμη βρισκομε στην 10 υποθεση του παιχνιδιου απο τις 21 που εχει συνολο.

Δημοσ.

Ξεκίνησα προχτές το Uncharted 3. Τι όμορφα περιβάλλοντα, animation, σκηνοθεσία, διάλογοι και τι κακό παιχνίδι! 

Προσομοιωτής γυρισμάτων ταινίας θα έπρεπε να λέγεται, με το σκηνοθέτη να φωνάζει "cut!" και να σου δίνει οδηγίες για το πώς να παίξεις τη σκηνή αντί για game over death-screen, όχι action-adventure.

Αν δεν περιμένεις να παίξεις παιχνίδι διασκεδαστικό είναι, πάντως. 

Μου άρεσε ιδιαίτερα το όλο σκηνικό μετά την απαγωγή ως το πλοίο, πολύ εντυπωσιακό. Γενικά, έχει καλύτερο ρυθμό στην πλοκή του, νομίζω, από τα προηγούμενα. Στην έρημο δεν έχω φτάσει ακόμα, οπότε έχω κι άλλες ομορφιές να δω ακόμα. 

Δημοσ.

Οχι ακόμα. Περιμένω μήπως πέσει λίγο η τιμή του ως τον Αύγουστο. Νωρίτερα δε θα το παίξω - γιατί, όπως ο PDS, έτσι κι εγώ έχω συνεννοηθεί να το παίξω με παρέα, και τότε είναι πιο εύκολο - οπότε δεν έχει νόημα να το αγοράσω (άσε που θα μπω στον πειρασμό να το παίξω μόνος μου, ενώ έχω βάλει στο πρόγραμμα να παίξω επιτέλους το RDR ως τότε :P )

Δημοσ.

Οχι ακόμα. Περιμένω μήπως πέσει λίγο η τιμή του ως τον Αύγουστο. Νωρίτερα δε θα το παίξω - γιατί, όπως ο PDS, έτσι κι εγώ έχω συνεννοηθεί να το παίξω με παρέα, και τότε είναι πιο εύκολο - οπότε δεν έχει νόημα να το αγοράσω (άσε που θα μπω στον πειρασμό να το παίξω μόνος μου, ενώ έχω βάλει στο πρόγραμμα να παίξω επιτέλους το RDR ως τότε :P )

στο 360 το rdr ή στο ps3?

Δημοσ.

στο 360 το rdr ή στο ps3?

Στο 360 είναι καλύτερο το RDR. Όπως και το GTA4.

Αντίθετα, το L.A. Noire είναι λίγο καλύτερο στο ps3.

Δημοσ.

Στο 360, εννοείται. 

οκ, γιατι αν το'χες παρει στο ps3, θα σου λεγα να παιξεις τα ζομπι καλυτερα... :D

btw, κι εγω το (ξανα)πηρα πριν κανα μηνα, μαλιστα την gotty εκδοση που εχει και ολα τα εξτρα (που δεν εχω παιξει)

την αρχικη μου κοπια την εψαχνα και ειχε κανει φτερα. θυμαμαι το εκανα install και επαιξα το πρωτο μισαωρο.

αμα/οταν το πιασεις, σφυρα μπας και το πιασω και γω. δεν θυμαμαι και αν εχει τιποτα online co-op επισοδεια...

Δημοσ.

Δοκίμασα λίγο το ντέμο απ'το motogp13, σε Xbox, το gameplay τραγικο και δεν νομίζω να είναι καλύτερο στην τελική έκδοση, το 08' παραμένει καλύτερο  :

Δημοσ.

οκ, γιατι αν το'χες παρει στο ps3, θα σου λεγα να παιξεις τα ζομπι καλυτερα... :D

btw, κι εγω το (ξανα)πηρα πριν κανα μηνα, μαλιστα την gotty εκδοση που εχει και ολα τα εξτρα (που δεν εχω παιξει)

την αρχικη μου κοπια την εψαχνα και ειχε κανει φτερα. θυμαμαι το εκανα install και επαιξα το πρωτο μισαωρο.

αμα/οταν το πιασεις, σφυρα μπας και το πιασω και γω. δεν θυμαμαι και αν εχει τιποτα online co-op επισοδεια...

Το είχα παίξει λίγο στο PS3 όταν το έδωσαν στο Plus, για να δω μήπως πούλαγα την κόπια του 360 σε κάναν φίλο - επειδή το είχα πάρει από καιρό, αλλά δεν έβρισκα καιρό να το παίξω - αλλά η διαφορά ήταν εμφανέστατη. Για co-op δε θυμάμαι κι εγώ τίποτα. Ισως έχει στο multiplayer τίποτα "squad" based objectives. Οταν με το καλό το βάλω στο Χμποχ μου θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...