Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν λεμε αυτο το journey με τη μπερτα στην ερημο, οχι. μπλιαξ!

το walking dead, φανταζομαι ειναι hit-miss. ή θα σε πιασει το story, ή δε θα σε πιασει :)

εγω επαιξα τα πρωτα 2 επισοδεια -αν θυμαμαι καλα-  και στο περιμενε για το επομενο συνειδητοποιησα οτι τα βαριεμαι.

Δημοσ.

p.s. βλεπω jonvani το δουλευεις το joystick καλα :D

Άσε, έχω δύο εβδομάδες εξεταστική και το Σ/Κ κάηκα στην κυριολεξία. :P

Έβγαλα το άχτι μου. Επιτέλους την Πέμπτη τελειώνω.

• Like 1
Δημοσ.

αν λεμε αυτο το journey με τη μπερτα στην ερημο, οχι. μπλιαξ!

το walking dead, φανταζομαι ειναι hit-miss. ή θα σε πιασει το story, ή δε θα σε πιασει :)

εγω επαιξα τα πρωτα 2 επισοδεια -αν θυμαμαι καλα-  και στο περιμενε για το επομενο συνειδητοποιησα οτι τα βαριεμαι.

Για αυτό το Journey λέμε, και δε θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο :P

Το Walking Dead ναι, αν δε σε αγγίξει δεν έχει να προσφέρει και πολλά σε άλλα επίπεδα. Ούτε γρίφους έχει, να πεις ότι θα μπορείς να ασχοληθείς με αυτούς. Δύσκολο, πάντως, να μην αγγίξει κάποιον το συγκεκριμένο. Εσύ γιατί βαρέθηκες;

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα λίγο ξανά The Last of Us για να δείξω στο φίλο μου λίγο gameplay να πειστεί για το πόσο παιχνιδάρα είναι (τα κατάφερα ευτυχώς χωρίς να του δώσω spoiler :P) και μου ήρθε η όρεξη για τον τίτλο πάλι. Πόσο θα ήθελα να είχε άλλες 20 ώρες να καιγόμουν :P. 2ο playthrough όμως σε τέτοιο τίτλο δύσκολα κάνω τόσο γρήγορα...

Τελειώνω και το Remember Me (μένουν ακόμα 2 επεισόδια) και η άποψη μου ευτυχώς άλλαξε αρκετά για τον τίτλο. Πολύ όμορφος κόσμος με ωραία μουσικά κομμάτια στις μάχες και αρκετά έξυπνο platforming στοιχείο προς το τέλος. Και το σύστημα μάχης πολύ καλό με εξαίρεση την κακιά κάμερα σε ορισμένα σημεία.

Φυσικά παράλληλα με όλα αυτά συνεχίζω να λιώνω το CS:GO σε competitive matches :P

• Like 1
Δημοσ.

Ευχάριστα αυτά για το Remember Me. Θα το τιμήσω όταν πέσει λίγο η τιμή του (κι αφού πάρω Last of Us, γιατί δε θα αντέξω και πολύ ακόμα :P ).

Καλά εσύ συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Είπα πως είναι καλό, όχι αριστούργημα όπως το The Last of Us :P.

Δημοσ.

Δεν έκανα καμία σύγκριση. Απλώς αυτά τα δύο ήταν τα επόμενα στη λίστα αγορών μου (μαζί με το Tomb Raider). Μάλιστα το Last of Us, επειδή από τη μία φοβόμουν πολύ ότι μπορεί να ήταν ένα post apocalyptic Uncharted, πριν το παίξει κόσμος και πριν διαβάσω κριτικές από άτομα που εμπιστεύομαι, κι επειδή από την άλλη το Remember Me θα είχε μεγαλύτερη ανάγκη τις πωλήσεις - και είναι και κάπως φρέσκο ως ιδέα συγκριτικά με το LoU - ήταν το τελευταίο στη λίστα μου. 

Πλέον έχει ανέβει στην πρώτη θέση, στη δεύτερη - και δικαιωματικά, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου - είναι το Remember Me, και το Tomb Raider θα το περιμένω από το Plus. 

Δημοσ.

Πλέον έχει ανέβει στην πρώτη θέση, στη δεύτερη - και δικαιωματικά, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου - είναι το Remember Me, και το Tomb Raider θα το περιμένω από το Plus. 

χμμ tomb raider ή remember me? χμμ.. το tomb raider νομιζω καλυτερο, τουλαχιστον pc και τα δυο.

βεβαια.. και τη λαρα καπου την παρατησα κι αυτην αλλα θα ελεγα καλυτερη απο την αλλη στο remember..

δε ξερω.. 

edit: εγω εδω δεν πρεπει να γραφω. γιατι now playing on consoles: τιποτα

ακυρα και τα παραπανω που εγραψα, δεν εχω ιδεα πως ειναι η λαρα στο ps360 και η κοκκινομαλα επισης. οποιο ειναι τεχνικα καλυτερο απο τα δυο, αυτο παρε πρωτο.

Δημοσ.

Εγώ είμαι υπερ του Tomb Raider αλλά πολύ πιθανόν αυτό να το δούμε σε plus. Αλλά μην το περιμένεις μες το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Σύμφωνα με το DF, το Tomb Raider είναι καλύτερο στο PS3, γι' αυτό κι αποφάσισα να το περιμένω από το Plus. Δε με πειράζει αν το αργήσουν, έχω πολλά παιχνίδια που δεν έχω παίξει ακόμα, δε βιάζομαι. Το Last of Us με καίει, όμως, να το παίξω σύντομα, με τόσα που διαβάζω. Η πλάκα θα είναι να το βάλουν του χρόνου τον Ιούνιο κι αυτό στο IGC, όπως έκαναν με το Uncharted 3 2 μήνες αφότου το αγόρασα (κι ακόμα δεν το έχω παίξει!) Δεν ξαναγοράζω παιχνίδια :D

Δημοσ.

Σύμφωνα με το DF, το Tomb Raider είναι καλύτερο στο PS3, γι' αυτό κι αποφάσισα να το περιμένω από το Plus. Δε με πειράζει αν το αργήσουν, έχω πολλά παιχνίδια που δεν έχω παίξει ακόμα, δε βιάζομαι. Το Last of Us με καίει, όμως, να το παίξω σύντομα, με τόσα που διαβάζω. Η πλάκα θα είναι να το βάλουν του χρόνου τον Ιούνιο κι αυτό στο IGC, όπως έκαναν με το Uncharted 3 2 μήνες αφότου το αγόρασα (κι ακόμα δεν το έχω παίξει!) Δεν ξαναγοράζω παιχνίδια :D

Στο PS3 έχει πιο "καθαρά" γραφικά ενώ στο 360 πιο σταθερό frame rate από όσο έχω ακούσει. Εγώ θα διάλεγα 360 πάντως γιατί στο PS3 με ενόχλησαν αρκετά τα frame drops. Ωστόσο σιγούρεψε αυτό που είπα γιατί δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Δημοσ.

Αυτο τον καιρο παιζω ninja gaiden 3 στο Ps3, μαρεσει αρκετα θα ελεγα το παιχνιδι και γουσταρω πολυ το ξυλικι που πεφτει, μαρεσουν τα σκηνικα με νιντζα κλπ, πολυ κραξιμο εχει φαει το καημενο, εγω που το πληρωσα για used στα 8Ε (αλλα τελικα ηταν ζελατινατο :D ) δεν τα κλαιω καθολου, αντιθετος, τωρα οσα ατομα το πληρωσαν full price οντως μπορει να ειναι απογουτευμενα αν και δεν ξερω αν επρεπε να περιμενουν κατι καλυτερο, ενα hack n slash ειναι με ωραια εφε και ατελειωτο button smashing...δεν εχω παιξει τα προηγουμενα ομως για να ξερω αν ειναι καλυτερα και γιαυτο το κραξιμο στο 3. :/

Τεσπα εγω ειμαι στην Day 6, γνωριζει κανενας ποσες μερες εχει συνολο?Αληθευει οτι εχει 8 days?Αν οντως εχει τοσες δεν ξερω αν ειναι αρκετες, απτην αλλη ομως η καθε μερα περνει πανω απο 1 ωρα και κατι οποτε φτανει κοντα στις 8-9 ωρες στο νορμαλ που παιζω εγω τουλαχιστον.Παντως αν οντως ειναι τοσες αυριο το τελειωνω και ουτε που θα παρω χαμπαρι για το ποτε εφυγε το παιχνιδι.

Επεισης εχω ακουσει για μεγαλη δυσκολια στα ninja gaiden ακομα και στο νορμαλ επιπεδο, (εγω που παιζω νορμαλ το 3 δεν εχω δυσκολευτει αλλα ουτε το εχω παει στο χαλαρο που λεμε, τα boss πχ χανω 2-3 φορες και μετα το βγαζω) αλλα δεν βλεπω και τιποτα το τρελο στο θεμα δυσκολιας.:/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...