JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τέλος και απο μένα το The Walking Dead. Wow, wow, wow. Πάρα πολύ καλό story με πολύ σκληρές αποφάσεις και ανατροπές. Για GOTY δεν ξέρω, αλλά για τα 3€ που έδωσα, αξίζει και με το παραπάνω. 1
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τέλος και απο μένα το The Walking Dead. Wow, wow, wow. Πάρα πολύ καλό story με πολύ σκληρές αποφάσεις και ανατροπές. Για GOTY δεν ξέρω, αλλά για τα 3€ που έδωσα, αξίζει και με το παραπάνω. Έλα ρε συ μια χαρά αξίζει για GOTY. Χαλαρά ότι καλύτερο είχε πέρσι η χρονιά μαζί με το Journey.
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τελειώσα την συναρπαστική εμπειρία ονόματι The Last of Us (έγραψα την άποψη μου για το παιχνίδι στο αντίστοιχο topic). Σειρά έχει το Remember Me.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Εγώ πάλι έπιασα το Metroid Fusion (είχα όρεξη για Metroid ). Τι παιχνδάρες έβγαλε η Nintendo στο GBA..!! Μου φαίνεται μετά θα ξαναπιάσω το Zero Mission. 1
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μιας και τελειώσα το αριστουργηματικό The Last of Us χθες είπα να παω σε κάτι τελειώς διαφορετικό σήμερα και ξεκίνησα το Remember Me. Τελειώσα το Episode 0 και 1. Πολύ μέτρια πράγματα. Πολλά, μεγάλα και άσκοπα cut-scenes έχουν ως αποτέλεσμα να σε ξενερώνουν εκεί που πας να ευχαριστηθείς να παίζεις. Το combat system πρέπει να έχει κάποιο θέμα με την κάμερα ενώ η οδηγίες για το πήδα εδώ και πήδα εκεί πραγματικά με εκνευρίζουν. Λες και δεν μπορώ να το βρω μόνος μου, πρέπει να μου λεει με βελάκια που να πάω. Τέλος πάντων θα το συνεχίσω και θα δω τι λέει και παρακάτω.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αυτή η ιδέα με το augmented reality που σου βρίσκει, υποτίθεται, το optimal path στέκει ωραία ως ιδέα μες στο setting του παιχνιδιού, αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης ή, έστω, να υπάρχει η επιλογή μόνο στο hard. Αφαιρεί πολύ από το fun του platforming και είναι κρίμα. Κατά τ' άλλα, από το λίγο που το έπαιξα, δε βρήκα κάποιο πρόβλημα με το combat ή την κάμερά του. Τι εννοείς ακριβώς; Πανέμορφο, πάντως, τρομερό art direction. Θα το τιμήσω κάποτε γι' αυτό και μόνο.
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αυτή η ιδέα με το augmented reality που σου βρίσκει, υποτίθεται, το optimal path στέκει ωραία ως ιδέα μες στο setting του παιχνιδιού, αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης ή, έστω, να υπάρχει η επιλογή μόνο στο hard. Αφαιρεί πολύ από το fun του platforming και είναι κρίμα. Κατά τ' άλλα, από το λίγο που το έπαιξα, δε βρήκα κάποιο πρόβλημα με το combat ή την κάμερά του. Τι εννοείς ακριβώς; Πανέμορφο, πάντως, τρομερό art direction. Θα το τιμήσω κάποτε γι' αυτό και μόνο. Η κάμερα δεν γυρνάει αυτόματα σύμφωνα με τις κινήσεις μου όπως σε άλλα παιχνίδια και συνεχώς πρέπει να την γυρνάω εγώ. Αυτό είναι που με κουράζει. Ο κόσμος οντως είναι αρκετά όμορφος και είναι ένας από τους λόγους που δεν το άφησα ακόμα.
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Completed αυτές τις μέρες (βρήκα χρόνο μέσα στην εξεταστική και έλιωσα ). Dead Island Riptide -> Παρόμοια φάση με το 1ο, αισθητά βελιτωμένο στον τεχνικό τομέα. Πιο ωραία quests απο το 1ο, παρόμοιο story με το 1ο και ενδιαφέρον crafting όπλων. The Walking Dead: Survival Instinct -> Όσα έχετε ακούσει, ισχύουν, απλά είμαι σε Walking Dead και zombie fever και το 'πιασα κι αυτό. Δεν μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω, τα έχετε ακούσει/διαβάσει και λογικά το έχετε δεί και απο πρώτο χέρι. Κρίμα γιατί είχε potential να γίνει πολύ καλό παιχνίδι, αλλά εκμεταλλεύτηκε τους fans και το όνομα της σειράς.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Τέλος και το GRID 2. Περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά και πάλι είμαι ευχαριστημένος που η CM μας άκουσε. Η 5η σεζόν είναι άλλη φάση, τα αυτοκίνητα δεν κρατιούνται. Με χάλασε πολύ η έλειψη εσωτερικής κάμερας και οτι αυτοκίνητα σαν το GTR είναι DLC. Παρόλα αυτά, αξίζει να ασχοληθεί κανείς.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τέλος και το DmC μαζί με το Vergil's Downfall DLC (I'm on fire ). Προσωπικά μου φάνηκε πάρα πολύ ωραίο, και ακόμα απορώ γιατί έφαγε τόσο κράξιμο, ειδικά απο τη στιγμή που μιλάμε για reboot. Αρκετά μεγάλο, καλό story, ωραίοι αντίπαλλοι και boss fights, και φυσικά φοβερά τα όπλα. Ενδιαφέρον και το DLC και καλή φάση να παίζεις και σαν τον Vergil.
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 έβαλα το LA noire που για κάποιο λόγο δεν είχα παίξει τόσο καιρό και οι αρχικές εντυπώσεις είναι θετικές παρά τα αρκετά αρνητικά που έχει ο τίτλος τουλάχιστον είναι αρκετά πρωτότυπος
Millennium Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καλό είναι το LA Noire qsis απλά προσωπικά περίμενα κάτι παραπάνω.
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Φαίνεται ότι πάσχει σε κάποια σημεία το gameplay του όμως δεν παύει σαν σκέψη να είναι κάτι νέο σε σχέση με τα περισσότερα gta clones , θα ήθελα οπωσδήποτε να δω ένα πιο σωστά εκτελεσμένο sequel
p3tran Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 το noire απλα ειναι γραμμικο. αν σου αρεσει το story, θα το παιξεις. αν οχι, θα το σβησεις. p.s. βλεπω jonvani το δουλευεις το joystick καλα δικια μου γνωμη για τα ιδια games: dead island- αδιαφορο, δεν εφερε τιποτα καινουργιο, δεν εκανε τιποτα πολυ καλα. grid 2- gameplay για πεταμα (arcade με περιεργα physics), καλα: γραφικα πολυ καλα στο pc με λιγο h/w, οι cpu αντιπαλοι δεν ειναι ευκολoι στο πιο δυσκολο. walking dead - βαρετο αν δε σε πιασει με καποιο τροπο το story walking dead goty - lol journey goty - lol lol last of us - αυτο-λογοκρινομαι remember me - καλο art, δεν ειμαι σιγουρος ακομα αν εχει κατι αλλο καλο. dmc - το μονο καλο σε αυτη τη σελιδα. δεν κανει κατι καινουργιο στο gameplay, αλλα παιζει καλα και γρηγορα. καλα και ελαφρια γραφικα σε pc
stavros88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αρχισα το the witcher ελπιζω να ειναι καλη σειρα γενικοτερα p3tran δεν σου αρεσαν Walking Dead,Journey?εχω ακουσει τα καλυτερα και λογικα θα τα επαιζα συντομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα