kjtzemis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εδώ δε βγάλαμε εμείς καλά καλά άκρη που τα έχουμε παίξει, περιμένεις να βγάλεις εσύ; Παίξε 2 και 3, ρε, να δεις καλά παιχνίδια, κι άσε το 4 για τελευταίο, για λόγους αρχείου. Ούτε το μισό από το Snake Eater δεν είναι το 4 (γνώμη λέω πάλι, μην αρχίσετε περί αντικειμενικότητας!) Εχω το 2 και το 3 για το ps2, ειχα δοκιμασει μεσα στο Πασχα να παιξω το 2 δεν την παλεψα καθολου, δεν ηταν τοσο τα γραφικα που με πηραζαν οσο το οτι δεν ηξερα κατα που διαολο να παω και μου την εσπαγαν και οι συνεχες δικοπες που με καλουσε ο αλλος ο βλακας καθε 3 και λιγο για μακακιες.Το 3 προσπαθησα να το παιξω αλλα κολλησε με το που ξεκιναγε και εδιχνε το πρωτο βιντεο μεσα στο story mode, δεν ξερω αν φταιει το δισκακι ή η κονσολα μου (γιατι εχει ενα θεματακι με το ματακι του) αλλα δεν μπηκα παλι στον κοπο.Τεσπα αφου το αποφασισα και ξεκινησα το 4 δεν γυρναω τωρα στα προηγουμενα, το πολυ πολυ να διαβασω την ιστορια των προηγουμενων. Αληθεια ποσες ωρες ειναι το 4?
Votritis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 .........εβαλα στο ps3 και το MGS4, το αφησα να κανει το update του κανα 15λεπτο, επεισης το εκανα και full install (δεν ξερω γιατι αλλα υπεθεσα μηπως ειχα πιο γρηγορα loadings) και εκατσα λοιπον και επαιξα, γενικα με stealth δεν τα πηγενω και πολυ καλα, κανω 15 ωρες μεχρι να βγω απτο "καμουφλαρισμα", τεσπα το παιχνιδι τα σπαει...ειναι πραγματικα φοβερο και σιγουρα θα το συνεχισω, δεν ξερω ποσο ακριβως επαιξα ισως γυρω στη 1κ30 ωρα (δικια μου οχι gameplay) ειμαι εκει που: Δεν εχω τελειωσει ουτε εχω διαβασει την ιστορια κανενως απο των προηγουμενων MGS (ναι κακως ξερω), θελω να πιστευω πως θα καταλαβω τι παιζετε ετσι δεν ειναι? Α και κατι ακομα, εχω την platinum εκδοση του mgs4, εχει trophies?Γιατι μεχρι το σημειο που λεω παραπανω οτι βρισκομε δεν εχω παρει ουτε ενα. Και τωραααα it's PRO time, ετσι για να χαλαρωσω λιγο απο το πολυ stealth του MGS4. ΜGS4 παίζω και εγω τώρα ,το άρχισα προχθές και πρέπει να εχω περιπου 5-6 ωρες save time. Αν και εχω παιξει ολα τα MGS(το τελευταίο το 2006) την ιστορια δυσκολεύομαι την ακολουθήσω και γι'αυτο εχω αρχίσει να διαβάζω εδω http://mgsgreekfans.blogspot.gr/2010/07/metal-gear.html που εχει την ιστορία ολων των MG στα ελληνικά για να την φρεσκαρω στη μνήμη μου. Το update που εκανε περιείχε τα trophies,εχω παρει σίγουρα ενα, αλλα πρέπει να ειναι δύσκολα,η σειρά ειναι ξεχωριστή αν και το stelth δεν ειναι ακριβώς το είδος μου.
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εχω το 2 και το 3 για το ps2, ειχα δοκιμασει μεσα στο Πασχα να παιξω το 2 δεν την παλεψα καθολου, δεν ηταν τοσο τα γραφικα που με πηραζαν οσο το οτι δεν ηξερα κατα που διαολο να παω και μου την εσπαγαν και οι συνεχες δικοπες που με καλουσε ο αλλος ο βλακας καθε 3 και λιγο για μακακιες.Το 3 προσπαθησα να το παιξω αλλα κολλησε με το που ξεκιναγε και εδιχνε το πρωτο βιντεο μεσα στο story mode, δεν ξερω αν φταιει το δισκακι ή η κονσολα μου (γιατι εχει ενα θεματακι με το ματακι του) αλλα δεν μπηκα παλι στον κοπο.Τεσπα αφου το αποφασισα και ξεκινησα το 4 δεν γυρναω τωρα στα προηγουμενα, το πολυ πολυ να διαβασω την ιστορια των προηγουμενων. Αληθεια ποσες ωρες ειναι το 4? Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το HD collection και να παίξεις σίγουρα το Snake Eater. Είναι μακράν το καλύτερο της σειράς (μαζί με το πρώτο, αλλά αυτό δύσκολα θα το παίξεις τώρα, παραείναι παλιό). Κι αν σε ενόχλησε αυτό με τις κλήσεις στο 2, στο 4 θα βρίζεις, ειδικά στο αεροπλάνο. Το Snake Eater είναι αρκετά ισορροπημένο και με πολύ καλή κορύφωση και μάλλον το καλύτερο ending σε MGS (κι από τα καλύτερα σε videogame, αλλά πρέπει να το παίξεις εσύ για να το νιώσεις, δε θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο αν απλώς το βλέπεις, trust me). Και γενικά, το timeline του Big Boss είναι κάπως πιο δεμένο. Μετά το 2 ξέφυγε κι έμπλεξε υπερβολικά πολύ η πλοκή του. Για να καταλάβεις, ούτε που θυμάμαι τι είχε γίνει στο 4 και είναι το πιο πρόσφατο που έπαιξα.
Votritis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το HD collection και να παίξεις σίγουρα το Snake Eater. Είναι μακράν το καλύτερο της σειράς (μαζί με το πρώτο, αλλά αυτό δύσκολα θα το παίξεις τώρα, παραείναι παλιό). Κι αν σε ενόχλησε αυτό με τις κλήσεις στο 2, στο 4 θα βρίζεις, ειδικά στο αεροπλάνο. Το Snake Eater είναι αρκετά ισορροπημένο και με πολύ καλή κορύφωση και μάλλον το καλύτερο ending σε MGS (κι από τα καλύτερα σε videogame, αλλά πρέπει να το παίξεις εσύ για να το νιώσεις, δε θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο αν απλώς το βλέπεις, trust me). Και γενικά, το timeline του Big Boss είναι κάπως πιο δεμένο. Μετά το 2 ξέφυγε κι έμπλεξε υπερβολικά πολύ η πλοκή του. Για να καταλάβεις, ούτε που θυμάμαι τι είχε γίνει στο 4 και είναι το πιο πρόσφατο που έπαιξα. Πάντως έμενα μου άρεσε το 2 πιο πολύ από το 3 ,σήμερα δυσκολεύομαι να θυμηθώ τα παιχνίδια(εχουνε περάσει και 10 χρόνια απο το 2) αλλα οταν ειχα παιξει το 3 θυμάμαι οτι δεν μου ειχε αρεσει τοσο οσο τα δυο προηγούμενα.
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το HD collection και να παίξεις σίγουρα το Snake Eater. Είναι μακράν το καλύτερο της σειράς (μαζί με το πρώτο, αλλά αυτό δύσκολα θα το παίξεις τώρα, παραείναι παλιό). Κι αν σε ενόχλησε αυτό με τις κλήσεις στο 2, στο 4 θα βρίζεις, ειδικά στο αεροπλάνο. Το Snake Eater είναι αρκετά ισορροπημένο και με πολύ καλή κορύφωση και μάλλον το καλύτερο ending σε MGS (κι από τα καλύτερα σε videogame, αλλά πρέπει να το παίξεις εσύ για να το νιώσεις, δε θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο αν απλώς το βλέπεις, trust me). Και γενικά, το timeline του Big Boss είναι κάπως πιο δεμένο. Μετά το 2 ξέφυγε κι έμπλεξε υπερβολικά πολύ η πλοκή του. Για να καταλάβεις, ούτε που θυμάμαι τι είχε γίνει στο 4 και είναι το πιο πρόσφατο που έπαιξα. Μεχρι και σημερα παραμενει ακριβη η hd collection, τωρα να δωσω 20-25Ε για second hand και να ξερω οτι θα παιξω μονο το snake eater και αν την παλεψω δεν το κανω οσο και αν μαρεσει (παντα μαρεσε) ο snake και γενικα το στυλ των mgs. Εκτος αυτου δεν θα δω και καμια τρελη διαφορα στα γραφικα για να αγορασω και την hd collection. Στο 4 ρε συ τουλαχιστον πατας start και σου εχει τον χαρτη και σου διχνει κατα που πρεπει να πας, εχει δλδ την γραμμη (στο σημειο που εγραψα στο σποιλερ μονο δεν ειχε χαρτη γιατι ηταν σε υπογειο αλλα και παλι βγηκα ανετα εξω). @Votritis ναι και εγω απο αυτο το blog θα διαβαζα την ιστορια τους.
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Και το 2 καλό ήταν, αλλά το θυμάμαι λίγο μονότονο, κυρίως λόγω περιβάλλοντος. Και είχε και μερικά πολύ χαζά bosses. Είχε ωραίο τέλος κι αυτό, πάντως. Το 3 το θεωρώ καλύτερο λόγω μεγαλύτερης ποικιλίας στο gameplay, καλύτερων bosses, πιο προσγειωμένου (αν μπορείς να χαρακτηρίσεις MGS έτσι) σεναρίου και λόγω του πανέμορφου και συγκινητικού τέλους. Κρίμα πάντως που δεν κάνουν ένα remake του 1, χάνει η νέα γενιά παικτών ένα πολύ σημαντικό και καλό κομμάτι του saga. Edit γιατί με πρόλαβες: Εντάξει, κι εσύ τα θες όλα έτοιμα, ψάξε λίγο Εξάλλου, δεν έχεις και πολλές επιλογές στο πώς να προχωρήσεις, linear τελείως είναι όλα. Τώρα, αν θεωρείς ακριβή μια συλλογή με τρία παιχνίδια, MGS κιόλας, στα 35 ευρώ τι να πω. Στη χειρότερη, νοίκιασέ τη δυο μέρες και λιώσε λίγο να δεις αν θα σου αρέσουν ή όχι. 'Η πάρε μόνο το Snake Eater μέσα από το PSN, ίσως να το έχει μόνο του.
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Και το 2 καλό ήταν, αλλά το θυμάμαι λίγο μονότονο, κυρίως λόγω περιβάλλοντος. Και είχε και μερικά πολύ χαζά bosses. Είχε ωραίο τέλος κι αυτό, πάντως. Το 3 το θεωρώ καλύτερο λόγω μεγαλύτερης ποικιλίας στο gameplay, καλύτερων bosses, πιο προσγειωμένου (αν μπορείς να χαρακτηρίσεις MGS έτσι) σεναρίου και λόγω του πανέμορφου και συγκινητικού τέλους. Κρίμα πάντως που δεν κάνουν ένα remake του 1, χάνει η νέα γενιά παικτών ένα πολύ σημαντικό και καλό κομμάτι του saga. Edit γιατί με πρόλαβες: Εντάξει, κι εσύ τα θες όλα έτοιμα, ψάξε λίγο Εξάλλου, δεν έχεις και πολλές επιλογές στο πώς να προχωρήσεις, linear τελείως είναι όλα. Τώρα, αν θεωρείς ακριβή μια συλλογή με τρία παιχνίδια, MGS κιόλας, στα 35 ευρώ τι να πω. Στη χειρότερη, νοίκιασέ τη δυο μέρες και λιώσε λίγο να δεις αν θα σου αρέσουν ή όχι. 'Η πάρε μόνο το Snake Eater μέσα από το PSN, ίσως να το έχει μόνο του. Ναι τα παλια παιχνιδια θελω να τα περναω οσο πιο γρηγορα μπορω γιαυτο θα μου εκανε την ζωη ευκολοτερη αν υπηρχε ενα μαγικο κουμπακι (πχ οπως σε καποια νεα games) που σου διχνει την διαδρομη, φυσικα και γνωριζω πως αυτο δεν υφιστατε μιας και μιλαμε για προηγουμενη γενια, τωρα μας εχουν καλομαθει. Ακριβη για καποιον που θα παρει και θα λιωσει και τα 3 παιχνιδια φυσικα και δεν ειναι, για εμενα ειναι ακριβη μιας και αν θα επαιζα θα επαιζα μονο το 3 και το ξαναλεω αν θα καταφερνα, οποτε γιατι να δωσω τοσα χρηματα σε κατι που ειδη εχω και δεν προκειτε να δω καμια μεγαλη διαφορα στα γραφικα (τα τροπαια αν εχει η hd δεν με ενδιαφερουν, αποτι καταλαβα και στο 4 πρεπει να σου βγει η παναγια για να σου δωσει εστω 1 τροπαιο).
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 persona 2: eternal punishment [psx iso on ps3] "that shit is massive. MASSIVE" τουτεστιν, έμπλεξα 1
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Τέλος και απο μένα το RE Revelations. Η άποψή μου -> http://gameside.gr/review-resident-evil-revelations/ υγ : ο βαθμός μπήκε καθαρά για το review, όπως έχω ξαναπεί, δεν μου αρέσει να βαθμολογώ και δεν βαθμολογώ τα παιχνίδια που παίζω
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 persona 2: eternal punishment [psx iso on ps3] "that shit is massive. MASSIVE" τουτεστιν, έμπλεξα Ειχα γραψει και εγω πριν λιγες σελιδες οτι εχω φαει χοντρο σκαλωμα με τα Shin megami tensei τελευταια και αν και τα Persona δεν θεωρουνται κανονικα SMT παιζω αυτη τη στιγμη το Persona 3 FES στο PS2 και εχω παθει χοντρη πλακα με το Nocturne το οποια ναι μεν γουσταρα αλλα οταν πρωτοβγηκε δεν ειχα παθει και την πλακα μου. Ε λοιπον αυτο αλλαξε σημερα. Θεωρω το Nocturne στο Top 3 των J-RPG του PS2 και με ανεση θα μπορουσα να το βαλω στην all-time 5άδα μου των best RPG's ever. Ναι εχει προβληματα το παιχνιδι και θεματακια (μαζι με το γεγονος οτι ειναι ΠΑΛΟΥΚΙ απο τα λιγα) αλλα πραγματικα δεν τα δινεις σημασια οσο παιζεις. Καταπληκτικη ατμοσφαιρα, φοβερη μουσικη που πιανει απο ολα τα ειδη, καλογραμμενο (σπανιο φαινομενο για J-RPG), πραγματικα παραξενο και αποκοσμο. "Βαρυ" παιχνιδι με ολη τη σημασια της λεξης και κουβαλαει την "ψηχη" των developers. Ελπιζω στο SMT4 που θα μας ερθει να ειναι εστω και κατα το μισο τοσο καλο οσο αυτο.
ultralisk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 μετά από πολλές ώρες στο Persona 4 θέλω να ρωτήσω...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ GAMES ΣΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ...πόσο παιχνιδάρα δλδ
p07apo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Τέλος και απο μένα το RE Revelations. Η άποψή μου -> http://gameside.gr/review-resident-evil-revelations/ υγ : ο βαθμός μπήκε καθαρά για το review, όπως έχω ξαναπεί, δεν μου αρέσει να βαθμολογώ και δεν βαθμολογώ τα παιχνίδια που παίζω Μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξεσκονίσουμε τα gamecube και να ξαναπαίξουμε κανένα σοβαρό resident evil 1
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ειχα γραψει και εγω πριν λιγες σελιδες οτι εχω φαει χοντρο σκαλωμα με τα Shin megami tensei τελευταια και αν και τα Persona δεν θεωρουνται κανονικα SMT παιζω αυτη τη στιγμη το Persona 3 FES στο PS2 και εχω παθει χοντρη πλακα με το Nocturne το οποια ναι μεν γουσταρα αλλα οταν πρωτοβγηκε δεν ειχα παθει και την πλακα μου. Ε λοιπον αυτο αλλαξε σημερα. Θεωρω το Nocturne στο Top 3 των J-RPG του PS2 και με ανεση θα μπορουσα να το βαλω στην all-time 5άδα μου των best RPG's ever. Ναι εχει προβληματα το παιχνιδι και θεματακια (μαζι με το γεγονος οτι ειναι ΠΑΛΟΥΚΙ απο τα λιγα) αλλα πραγματικα δεν τα δινεις σημασια οσο παιζεις. Καταπληκτικη ατμοσφαιρα, φοβερη μουσικη που πιανει απο ολα τα ειδη, καλογραμμενο (σπανιο φαινομενο για J-RPG), πραγματικα παραξενο και αποκοσμο. "Βαρυ" παιχνιδι με ολη τη σημασια της λεξης και κουβαλαει την "ψηχη" των developers. Ελπιζω στο SMT4 που θα μας ερθει να ειναι εστω και κατα το μισο τοσο καλο οσο αυτο. τσου. Δεν εχει προβληματα αλλα διαφορετικη φιλοσοφια. Πχ: στο persona 2, δεν μπορεις να παρεις persona που να ειναι 5 level μεγαλυτερο απο το χαρακτηρα σου γιατι μπορει να σε κανει possesed. Α, το nocturne το ειχε μπαναρει το βατικανο αν θυμαμαι καλα. Επισης: fes+4= για παιδια
ShadowSpectre Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Wipeout 2048 για το Vita(επιτελους playable μετα απο 2 update),League of Legends που και που και Dust:An Elysian Tale
kjtzemis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Προχθες ξεκινησα το Metro2033, το steam εγραψε 3 ωρες παιχνιδι...μιλαμε για μεγαλη παιχνιδαρα, συνεχεια ειμαι σε εγρηγορση ειδικα οταν παιταγοντε τα τερατομορφα το ποντικι παει σαν τρελο δεξια αριστερα για να δω απο που μου πρωτοερχοντε, εχει φοβερη ατμοσφαιρα, εχω φαει αρκετο ξυλο απτα τερατα μιας και εχω ξεμινει καμποσες φορες απο σφαιρες αλλα και οταν παω να κανω reload αυτα προλαβαινουν και μου την πεφτουν. Να σας ρωτησω ομως τωρα κατι γιατι δεν με βλεπω να περναω απτο συγκεκριμενο επιπεδο. Καταρχην παιζω στο normal. Λοιπον ειμαι στο σημειο που βγαινω πρωτη φορα εξω απτο Μετρο και εχω για παρεα τον Μπουρμπον, σε μια φαση χωριζομαστε με αυτον μιας και δεν μπορεσα εγω να περασω απεναντι, τελος παντως απο εδω απο εκει τον ξαναβρισκω μετα απο λιγη ωρα, ελα που ομως εμενα μου τελειωνουν τα οξυγονα για τις μασκες και στο συγκεκριμενο σημειο δεν μπορω να βρω καπου οξυγονο...τυχαινει να ειμαστε σε ενα σημειο οπου καθομαστε και περιμενουμε να μας την πεσουν κατι τερατα, ε σκοτωνω 5-6 αλλα μετα δεν προλαβαινω και παιθενω μιας και δεν εχω οξυγονο.Τι να κανω?Υπαρχει κανας τροπος ή να την βγαλω περα με κανα cheat (ουτε εμενα μαρεσουν τα cheat, εχω να χρησιμοποιησω αποτα επαιζα san andreas αλλα δεν λεει τωρα να μεινω σε αυτο το σημειο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα