viper2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 R.E. revelations [PS3] δεν ειναι κακο καλό ήτανε αν και δεν κατάλαβα γιατι το θαψανε στο gamespot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν είναι κακό != καλό Από το ντέμο μού φάνηκε καλύτερο από τα 2 τελευταία της σειράς. Κάτι είναι κι αυτό. Περιμένω Plus να το δω ολόκληρο κάποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν είναι κακό != καλό Από το ντέμο μού φάνηκε καλύτερο από τα 2 τελευταία της σειράς. Κάτι είναι κι αυτό. Περιμένω Plus να το δω ολόκληρο κάποτε Πολυ το εχουν συγκρινει και με την εκδοση του 3ds που ειναι καλυτερη, σιγουρα πραγματα.αλλα περα απο αυτο εχω ακουσει πως εχει τα θεματακια του με τον χειρισμο?δεν θυμαμαι ακριβως τι προβληματα εχει αλλα ειχα διαβασει καποια παραπωνα απο κανεναν ομως δεν ακουσα κατι κακο, ολοι ελεγαν εχει τα θεματακια του αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εντάξει, θεματάκια όλα έχουν. Κανένα παιχνίδι δεν είναι τέλειο. Αν επιτυγχάνει αυτό που στοχεύει είναι το κριτήριο για μένα. Και δυστυχώς τα Resi τελευταία έχουν χάσει το δρόμο τους τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μιας και μαζευτηκαμε ολοι εδω παιζει κανα fantasy tactical rpg για ps3 or IOS? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Βλέπω πως έχω καιρό να ποστάρω εδώ.. Ας ξεκινήσω με τα completed. Evoland -> Ωραίο μικρό indie RPG το οποίο δυστυχώς απο ένα σημείο και μετά ξεφεύγει σε δυσκολία (κατά την άποψή μου). Ωραία upgrades και στυλάκι και αξίζει ειδικά για τους fans (σε έκτπωση). CoJ Gunslinger -> Πάρα πολύ ωραίο shooter, awesome για τους fans των western και όχι μόνο. Για την τιμή του είναι καταπληκτικό και πολύ ευχάριστο. Και τώρα αυτά με τα οποία ασχολούμαι. Fuse -> Το ξεκίνησα co-op, προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ κι ας το θάβουν τα reviews. Είμαι στην 4η αποστολή και καραγουστάρω. Θυμίζει λίγο Uncharted με όπλα Ratchet & Clank. GRID2 -> Καλό αλλά σε καμία περίπτωση σαν το 1. Ειδανικό για να περνάς την ώρα σου κάπως πιο ευχάριστα. DmC -> Απορώ γιατί έφαγε τόσο κράξιμο. Το παιχνίδι φωνάζει πως είναι reboot και δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά. Ο Dante έγινε ένας 20χρονος γκομενιάρης, απο τη 1η κι όλας στιγμή φαίνεται οτι είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Προσωπικά μου αρέσει, χωρίς να το θεωρώ ανώτερο απο τα παλιότερα. RE Revelations -> Meh... Έχει ξεφύγει πολύ το θέμα.. Μόνο zombies δεν σκοτώνεις πλέον.. Το καλό είναι πως φέρνει κάπως σε παλιά καλά RE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, φάγαμε μια φλασιά με ένα φίλο μου χτες και ξεκινήσαμε - για πρώτη φορά - το πρώτο Dead Island co-op. Ως τώρα έχουμε παίξει κάνα 8ωρο από χτες και είναι αρκετά διασκεδαστικό. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να γίνει βαρετό στο 2ωρο, γιατί άκουγα από πολύ κόσμο πως μόνο στην αρχή είναι καλό κι ότι είναι υπερετιμημένο. Ισως το "2ωρο" ή η "αρχή" να ήταν υπερβολή κι όντως να μην είναι καλό παρακάτω. 'Η ίσως να είχαμε τόσο χαμηλές προσδοκίες που τελικά να μας βγήκε σε καλό John, τι εχθρούς έχει το Revelations; Στο ντέμο κάτι zombieoids που μου θύμιζαν κακά κοπιπαστώματα από Silent Hill είχα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Κάτι τέτοια ηλίθια έχει. Παρακάτω έχει κάτι εξελίξεις τους, πετάνε spikes. Μέχρι το 3ο επεισόδιο έπαιξα. Λογικά παρακάτω θα έχει κι άλλες παραλλαγές. Πάντως έχουν ξεφύγει πολύ. Πρέπει να κάνουν reboot τη σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τέλος το Fuse. Ειλικρινά απορώ προς τί τόσο θάψιμο απο τα reviews. Ναί, δεν έχει το καλύτερο story, αλλά απο όπλα και upgrades λέει πάρα πολύ, και είναι αρκετά μεγάλο. Τα boss fights είναι κάπως σπαστικά, αλλά παλεύονται. Προσωπικά μου άρεσε, και σε co-op είναι ακόμη καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ξεκίνησα σήμερα The Last of Us. Ένα πράγμα μόνο θέλω να πω: Από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς. Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 RE Revelations -> Meh... Έχει ξεφύγει πολύ το θέμα.. Μόνο zombies δεν σκοτώνεις πλέον.. Το καλό είναι πως φέρνει κάπως σε παλιά καλά RE. Τωρα παιζεις για πρωτη φορα το Revelations? Πως και το αργησες τοσο εσυ? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αφού δεν έχω 3DS. Περίμενα να βγεί στις κονσόλες/PC για να το παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αφού δεν έχω 3DS. Περίμενα να βγεί στις κονσόλες/PC για να το παίξω. Ποοο, τελειως περα βρεχει ειμαι, διαβαζα AC Revelations αντι για RE. on topic: Χθες πηρα το ninja gaiden 3 στα 9Ε απο τα used του public και σταθηκα πολυ τυχερος μπορω να πω, ηταν σφραγισμενο το παιχνιδι. Σημερα λοιπον το ξεκινησα, μου αρεσε παρα πολυ και δεν καταλαβαινω για πιο λογο τοσο κραξιμο και τοσο χαμηλες βαθμολογιες στα reviews (ισως και αν το επερνα full price οντως να μην αξιζε τοσο, αλλα τωρα για τα χρηματα που του εδωσα τα σπαει),μαρεσουν γενικα τα σκηνικα με ninja και ψηνομουνα πολυ καιρο τωρα να το παρω (θα ειχα ειδη το 2 αν ειχα ακομα 360 μιας και το πετυχα και αυτο στα 5-8Ε απο τα used των public, τεσπα).Ωραια εφε και περασα πολυ καλα αυτες τις 2-3 ωρες που επαιξα σημερα, αυριο δεν ξερω αλλα σιγουρα μεθαυριο θα ξαναπαιξω.Ειναι οντως δυσκολο παιχνιδι, εγω το παιζω στο normal και ειμαι στο day 3 (ισα ισα ξεκινησα και περιμενα να βρω να κανω save για να το κλεισω) στα 2 πρωτα "boss" δυσκολευτηκα, τα περασα με την 4-5η φορα.Αφηστε που μου εφηγε το δεξη χερι, τον αντιχειρα δεν τον ενιωθα ειχε μουδιασει απο το ατελειωτο button smashing. Επεισης μιας και μου ηρθε η ορεξη σημερα για αρκετο gaming (ειχα καμποσο καιρο βαριομουν να παιξω οτιδηποτε εκτος απο nba 2k13 και pro13) εβαλα στο ps3 και το MGS4, το αφησα να κανει το update του κανα 15λεπτο, επεισης το εκανα και full install (δεν ξερω γιατι αλλα υπεθεσα μηπως ειχα πιο γρηγορα loadings) και εκατσα λοιπον και επαιξα, γενικα με stealth δεν τα πηγενω και πολυ καλα, κανω 15 ωρες μεχρι να βγω απτο "καμουφλαρισμα", τεσπα το παιχνιδι τα σπαει...ειναι πραγματικα φοβερο και σιγουρα θα το συνεχισω, δεν ξερω ποσο ακριβως επαιξα ισως γυρω στη 1κ30 ωρα (δικια μου οχι gameplay) ειμαι εκει που: βρηκα εκεινον εκει τον μαυρο που πουλαει τα οπλα drebin νομιζω τον λενε, μετα απο αυτο το cutscene εκανα save και το εκλεισα, σε αυτο το σημειο καταλαβα (ή τουλαχιστον ετσι πιστευω) απο που βγαινει ο τιτλος guns of the patriots του παιχνιδιου Δεν εχω τελειωσει ουτε εχω διαβασει την ιστορια κανενως απο των προηγουμενων MGS (ναι κακως ξερω), θελω να πιστευω πως θα καταλαβω τι παιζετε ετσι δεν ειναι? Α και κατι ακομα, εχω την platinum εκδοση του mgs4, εχει trophies?Γιατι μεχρι το σημειο που λεω παραπανω οτι βρισκομε δεν εχω παρει ουτε ενα. Και τωραααα it's PRO time, ετσι για να χαλαρωσω λιγο απο το πολυ stealth του MGS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 για το ΜSG4 μαλλον δεν θα καταλαβεις και πολλα αφου δεν εχεις παιξει τα υπολοιπα ή τουλαχιστον δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις αυτα που πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εδώ δε βγάλαμε εμείς καλά καλά άκρη που τα έχουμε παίξει, περιμένεις να βγάλεις εσύ; Παίξε 2 και 3, ρε, να δεις καλά παιχνίδια, κι άσε το 4 για τελευταίο, για λόγους αρχείου. Ούτε το μισό από το Snake Eater δεν είναι το 4 (γνώμη λέω πάλι, μην αρχίσετε περί αντικειμενικότητας!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα