naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Τα side missions και εμένα μου την έσπασαν. τα βρήκα πολύ χαζά. Εγώ ξαναξεκίνησα το Uncharted: Drake's Fortune το οποίο και είναι το αγαπημένο μου από αποψη τοποθεσίας.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Είχαν και τα χιόνια τη φάση τους όμως. Εγώ παίζω το Deus Ex HR αυτές τις μέρες. Το πάω για full stealth, pacifist στο hard. Πέρα από το ότι λειτουργεί πολύ καλά έτσι και είναι απολαυστικό, φαίνεται πώς φέρει επάξια το όνομά του. Ηξερα πως θεωρούνταν καλό, αλλά πάντα σε κάτι τέτοια κρατάω μικρό καλάθι. Αυτά τα χαζά bosses (ως τώρα μόνο το πρώτο έχω δει, όπου σχεδόν τα παράτησα μέχρι που δοκίμασα το stun gun και το έβγαλα με τη μία πανεύκολα. Τόσο φτηνό όμως...) να μην είχε και θα ήταν εξαιρετικό.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Είχαν και τα χιόνια τη φάση τους όμως. Εγώ παίζω το Deus Ex HR αυτές τις μέρες. Το πάω για full stealth, pacifist στο hard. Πέρα από το ότι λειτουργεί πολύ καλά έτσι και είναι απολαυστικό, φαίνεται πώς φέρει επάξια το όνομά του. Ηξερα πως θεωρούνταν καλό, αλλά πάντα σε κάτι τέτοια κρατάω μικρό καλάθι. Αυτά τα χαζά bosses (ως τώρα μόνο το πρώτο έχω δει, όπου σχεδόν τα παράτησα μέχρι που δοκίμασα το stun gun και το έβγαλα με τη μία πανεύκολα. Τόσο φτηνό όμως...) να μην είχε και θα ήταν εξαιρετικό. Ότι την είχαν την είχαν. Και η έρημος μου άρεσε πολύ. Αλλά το Uncharted μου έχει μείνει στο μυαλό ως ένα action-adventure σε δάση φύση κλπ και αυτά κυρίως από το 1ο (το οποίο στο hard είναι πολύ σπαστικό επειδή αντί για να αλλάξει η δυσκολία των αντιπάλων αλλάζει μόνο το damage που σε κάνουν). Το Deus Ex το είχα πάρει για PC στα 5 ευρώ και δεν το έχω αγγίξει ακόμα. Αφου αναβαθμίσω του χρόνου και μετά
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Πφφφ ναι, το είχα προσπαθήσει στο hard το πρώτο και εκνευρίστηκα και τα παράτησα μετά από κάνα 2ωρο. Δεν είχε νόημα. Είναι που είναι bullet-sponges οι εχθροί κανονικά, στο hard γίνεται απάλευτο. Το Deus Ex HR έχω την εντύπωση ότι είναι ελαφρύ αρκετά παιχνίδι. Το είχαν δώσει και στο Plus, αλλά δεν έχεις τέτοιο, έτσι δεν είναι;
naruto14 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πφφφ ναι, το είχα προσπαθήσει στο hard το πρώτο και εκνευρίστηκα και τα παράτησα μετά από κάνα 2ωρο. Δεν είχε νόημα. Είναι που είναι bullet-sponges οι εχθροί κανονικά, στο hard γίνεται απάλευτο. Το Deus Ex HR έχω την εντύπωση ότι είναι ελαφρύ αρκετά παιχνίδι. Το είχαν δώσει και στο Plus, αλλά δεν έχεις τέτοιο, έτσι δεν είναι; Εγώ θα το προχωρήσω λίγο ακόμα στο hard και αν δω ότι μου σπάει και εμένα τα νεύρα θα το κατεβάσω στο normal. Εξάλλου θυμάμαι μιας και το Uncharted ήταν το πρώτο tps που είχα παίξει σε κονσόλα το έβαλα στο easy για να μην δυσκολευτώ με το χειρισμό. Δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε αλλά όταν κουνούσα την κάμερα έκανε πολλά σπασίματα. Γενικά τα έχει παίξει το PC μου . Αλλά αν και μπορώ να το παίξω στο PS3 λέω μιας και το έχω αγοράσει να περιμένω ένα χρονο να αναβαθμισω να το παιξω εκει. Ετσι κ αλλιως και για αλλα παιχνιδια θα κανω το ιδιο
Vole Maulder Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι, δεν είναι ότι δεν (θα) υπάρχουν και παιχνίδια να παίξεις ως τότε
naruto14 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι, δεν είναι ότι δεν (θα) υπάρχουν και παιχνίδια να παίξεις ως τότε Ακριβώς. Και μεσολλαβεί η 3η λυκείου που το gaming θα είναι πολύ περιορισμένο. Το The Last of Us περιμένουμε τώρα να λιώσουμε! 2 βδομάδες ακόμα!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Έβαλα για 2η φορα το Mafia II και το ξαναπαίζω τώρα.
kjtzemis Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σημερα μετα απο αρκετο καιρο μου εφερε ενα παιχνιδι ο "¨θειος" για το pc. Ηταν το GRID 2, δεν αντεξα ειχα περιεργια να δω πως ειναι γιατι το 1 μου ειχε αρεσει παρα πολυ. Επαιξα κανα 2-3 αγωνες (συνολο γυρω στα 40 λεπτα μαζι με κατι αλλα που εκανα εκει μεσα) και το ευχαριστηθηκα, ειναι πολυ καλο racing game, εχει γραφικαρες και μια διαδρομη (πιστα) με πορωσε τρελα, φυσικα και θα το συνεχισω και αργοτερα σε καμια καλη τιμουλα ισως καταφερω να το τιμησω (το 1 το ειχα παρει σε ενα triple pack απτα public).
JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Όντως είναι ωραίο το GRID2, αλλά η έλλειψη εσωτερικής κάμερας με χάλασε πάρα πολύ (όπως και πολλούς άλλους).
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Όντως είναι ωραίο το GRID2, αλλά η έλλειψη εσωτερικής κάμερας με χάλασε πάρα πολύ (όπως και πολλούς άλλους). Α ναι, αυτο ξεχασα να το γραψω...και εμενα θα μαρεσε πολυ να εχουν εσωτερικη καμερα.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι την εβγαλαν εφοσων την ειχαν στο προηγουμενο. Δεν θυμαμαι αλλα πρεπει να ειχα ακουσει οτι ειχα πει πως δεν την χρησιμοποιουσαν πολυ χρηστες και επειδη θα τους επερνε πολυ χρονο να σχεδιασουν εσωτερικα τα αυτοκινητα ετσι την αφαιρεσαν, αληθευει κατι τετοιο?
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Είναι arcade racing στυλ Dirt 3? Γιατί αυτό το είχα παίξει πολύ πριν κανα 2 χρόνια.
Vole Maulder Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Α ναι, αυτο ξεχασα να το γραψω...και εμενα θα μαρεσε πολυ να εχουν εσωτερικη καμερα.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι την εβγαλαν εφοσων την ειχαν στο προηγουμενο. Δεν θυμαμαι αλλα πρεπει να ειχα ακουσει οτι ειχα πει πως δεν την χρησιμοποιουσαν πολυ χρηστες και επειδη θα τους επερνε πολυ χρονο να σχεδιασουν εσωτερικα τα αυτοκινητα ετσι την αφαιρεσαν, αληθευει κατι τετοιο? Οντως αυτό είχαν πει, σωστά θυμάσαι. Κάτι περίεργο συμβαίνει με το Grid και το Dirt. Ενώ σε όλα τα racing παίζω με εσωτερική κάμερα, σε αυτά τα δύο με βολεύει περισσότερο αυτή πάνω από το καπό. Ισως κάτι παίζει με το FOV, ίσως κάτι άλλο, δεν ξέρω, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι θέμα engine για να έχω το ίδιο θέμα και στα δύο αυτά παιχνίδια. Το νέο Grid δεν το έχω παίξει ακόμα, οπότε δεν ξέρω πώς είναι. Ιδια engine παίζει;
JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αυτό χρησιμοποίησαν σαν δικαιολογία, το γιατί πραγματικά δεν έχει είναι άλλο θέμα.. Είχε γράψει ο john2 ένα σχετικό άρθρο.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) R.E. revelations [PS3] δεν ειναι κακο Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2013 από viper2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα