Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελείωσα το Killzone 3 παρέα με τον αδερφό μου σε split-screen co-op. Καλό παιχνιδάκι χωρίς να έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Καλό shooting, όμορφα γραφικά και πολύ μέτρια ιστορία. Μου άρεσε πολύ η μουσική του όμως. 8/10

Δημοσ.

Εγώ ξανάπιασα το Arkham City (αφού το άφησα για το φανταστικό Tomb Raider).

Και συνεχίζω την Pokemon Black τα ΣΚ.

Δημοσ.

Γιαννη πως σου φενετε το Arkham City?Το εχω απο τον Οκτωβρη/Νοεμβρη και ουτε εγκατασταση δεν εχω αξιοθει να το κανω ακομα στο pc.

Το asylum οταν τοχα παιξει πρωτη φορα μου αρεσε αρκετα, ειχε γινει μια μακακια με το save και οταν πηγα να το ξαναξεκινησω δεν το μπορουσα...βαριωμουν υπερβολικα.

Δημοσ.

Γιαννη πως σου φενετε το Arkham City?Το εχω απο τον Οκτωβρη/Νοεμβρη και ουτε εγκατασταση δεν εχω αξιοθει να το κανω ακομα στο pc.

Το asylum οταν τοχα παιξει πρωτη φορα μου αρεσε αρκετα, ειχε γινει μια μακακια με το save και οταν πηγα να το ξαναξεκινησω δεν το μπορουσα...βαριωμουν υπερβολικα.

Για να το ξαναπαίζει λες να μην του άρεσε? :P Σου το έχω ξαναπει και εγώ, είναι παιχνιδάρα. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική πήρες την πολύ ωραία συλλεκτική του και δεν έχεις πιάσει ακόμα το παιχνίδι! :P

Δημοσ.

Το To The Moon αξίζει όντως, αν και δεν είναι και πολύ παιχνίδι. Μάλλον visual novel θα το έλεγα. Πολύ όμορφο και συγκινητικό πάντως. 

Το Catherine δεν το λες μεγάλο, αλλά δεν το λες και σύντομο ακριβώς. Εξαρτάται και πόσο γρήγορα βγάζεις τους πύργους. Είμαι περίεργος να ακούσω εντυπώσεις. 

Δημοσ.

Για να το ξαναπαίζει λες να μην του άρεσε? :P Σου το έχω ξαναπει και εγώ, είναι παιχνιδάρα. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική πήρες την πολύ ωραία συλλεκτική του και δεν έχεις πιάσει ακόμα το παιχνίδι! :P

Αν καταλαβα καλα το ειχε αφησει στην ακρη για να παιξει TR και τωρα το ξανασυνεχιζει.

Ειχα βρει σε μια αγγελια την συλλεκτικη του και μου αρεσε, και μιας και τοτε μου αρεσε το asylum (δεν το ειχα παιξει 2η φορα) το τσιμπησα.Μετα ομως ξαναπαιξα το asylum και ξενερωσα και γιαυτο δεν εποιασα το city.Γενικα δεν με τραβανε τοσο ουτε τα παιχνιδια ουτε οι ταινιες (καλα οι ταινιες καθολου) με σουπερ ηρωες (spiderman,batman κλπ).

Δημοσ.

Πάρα πολύ ωραίο. Σαν το Asylum και καλύτερο.

Και έχει πολύ περιεχόμενο πέρα του βασικού story mode.

Το To The Moon αξίζει όντως, αν και δεν είναι και πολύ παιχνίδι. Μάλλον visual novel θα το έλεγα. Πολύ όμορφο και συγκινητικό πάντως.

Το Catherine δεν το λες μεγάλο, αλλά δεν το λες και σύντομο ακριβώς. Εξαρτάται και πόσο γρήγορα βγάζεις τους πύργους. Είμαι περίεργος να ακούσω εντυπώσεις.

Είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίο το άτιμο!

Μας πήραν τα ζουμιά με την κοπέλα μου. :P

Ανυπομονώ να βγεί και το sequel! :D

To Cathrine το είχα υπόψην, αλλά οι γρίφοι σε παιχνίδια δεν με πολυτρελένουν..

Ίσως να το πιάσω κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα το ειχε αφησει στην ακρη για να παιξει TR και τωρα το ξανασυνεχιζει.

Ειχα βρει σε μια αγγελια την συλλεκτικη του και μου αρεσε, και μιας και τοτε μου αρεσε το asylum (δεν το ειχα παιξει 2η φορα) το τσιμπησα.Μετα ομως ξαναπαιξα το asylum και ξενερωσα και γιαυτο δεν εποιασα το city.Γενικα δεν με τραβανε τοσο ουτε τα παιχνιδια ουτε οι ταινιες (καλα οι ταινιες καθολου) με σουπερ ηρωες (spiderman,batman κλπ).

Και εγώ δεν τον πάω καθόλου τον Batman αλλά τα παιχνίδια πραγματικά είναι φοβερά. Τα ευχαριστήθηκα μέχρι το τελευταίο λεπτό

Δημοσ.

Τέλος το Arkham City GOTY. Παιχνιδάρα με τα όλα του!

Έχω τύψεις που δεν θα ασχοληθώ με τα side missions, αλλά τι να κάνω.. Τουλάχιστον έβγαλα τo DLC της Harley Quinn.

Ίσως στο μέλλον το ξαναπιάσω να ασχοληθώ όπως πρέπει.

Ώρα για DmC!

Δημοσ.

Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με side missions στο City. Απλά δεν με τραβούσε το open world σκηνικό του. Για αυτό μου άρεσε περισσότερο το Asylum.

• Like 1
Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Βρήκα ότι έχασε κάπως σε ρυθμό όταν το άνοιξαν στο City. Και πολύ τρέξιμο από τη μία άκρη στην άλλη για το τίποτα. Ειδικά αυτό το side mission με τα τηλέφωνα ήταν απλώς για να γεμίζει ο χρόνος. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε. 

Δημοσ.

Ώστε δεν είμαι ο μόνος που σπάστηκε με τα τηλέφωνα. :P

Περίμενα να είναι πιο σημαντικά τα side missions γιατί είδα πως πετυχαίνεις και τον Bane.

Όντως, παραείχε χώρο το City, γι' αυτό συμπάθησα το Asylum περισσότερο.

Πάντως δεν παύουν να είναι παιχνιδάρες και τα δύο. Εν αναμονή για το Origins (και ένα ωραιότατο trilogy pack :D ).

Δημοσ.

COJ Gunslinger απο πλευρας μου. Μ αρεσει για απλο σουτερ ισως λογω της ιστοριας.

Απο γραφικα τιποτα ιδιαιτερο, Gameplay κλασσικο search + shoot. Απλα για ενασχοληση και σε καμια περιπτωση για σοβαρο gameplay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...