Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελιωσα κανα 3ωρω στο nba 2k13 το οποιο αγορασα σημερα για το pc.

Ποσο παιχνιδαρα παιζει ναναι?Πραγματικα δεν εχουν αδικο που το λενε ως τον κορυφαιο sport τιτλο καθε χρονιας σχεδον.

Τα γραφικα του ειναι φοβερα, τα soundtrack φοβερα, το ολο gameplay συναρπαστικο και ο σχολιασμος πραγματικα ειναι σε αλλο επιπεδο.

Αυριο η συνεχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίζω το Catherine στο PS3 αυτές τις μέρες μαζί με δύο φίλους. Το ξεκινήσαμε μαζί όλοι, επειδή ήμασταν σίγουροι ότι θα βαριόμασταν το μισό κομμάτι του gameplay του - και ο ένας όντως το μισεί - αλλά τελικά κολλήσαμε. Θέλει γερά νεύρα, πάντως, από την 4η νύχτα και μετά. Η πλοκή του έχει ενδιαφέρον κι αρκετό χιούμορ, με ενδιαφέρουσες και περίεργες επιλογές σε σημεία. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα πώς νιώθω για το morality meter του και το πώς κρίνει ορισμένες απαντήσεις σου (μερικές που παίρνει ως "κακές" δε βγάζουν νόημα, το ίδιο και το αντίστροφο), αλλά θα δείξει στην πορεία. Είναι free στο Plus αυτό τον μήνα, οπότε είναι καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε όσοι είστε συνδρομητές, μιας και δεν είναι παιχνίδι που θα πρότεινα σε κανέναν για αγορά χωρίς να το δοκιμάσει πρώτα. 

Και κάτι άσχετο. DUST 514 έχει παίξει κανείς σας;

Παίζω το Catherine στο PS3 αυτές τις μέρες μαζί με δύο φίλους. Το ξεκινήσαμε μαζί όλοι, επειδή ήμασταν σίγουροι ότι θα βαριόμασταν το μισό κομμάτι του gameplay του - και ο ένας όντως το μισεί - αλλά τελικά κολλήσαμε. Θέλει γερά νεύρα, πάντως, από την 4η νύχτα και μετά. Η πλοκή του έχει ενδιαφέρον κι αρκετό χιούμορ, με ενδιαφέρουσες και περίεργες επιλογές σε σημεία. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα πώς νιώθω για το morality meter του και το πώς κρίνει ορισμένες απαντήσεις σου (μερικές που παίρνει ως "κακές" δε βγάζουν νόημα, το ίδιο και το αντίστροφο), αλλά θα δείξει στην πορεία. Είναι free στο Plus αυτό τον μήνα, οπότε είναι καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε όσοι είστε συνδρομητές, μιας και δεν είναι παιχνίδι που θα πρότεινα σε κανέναν για αγορά χωρίς να το δοκιμάσει πρώτα. 

Θα με ενδιεφερα να το παιξω αυτο το παιχνιδακι (catherine) αλλα ρε γαμωτο ειναι ακομα ακριβο και δεν το διακυνδινευω.

Στο PS3 αποτι βλεπω στον τσιφουτη ξεκιναει απο τα 23Ε ενω για το x360 το εχουν προσφορα τα public για Online αγορα απο 23Ε στα 13Ε, αναθεμα την τυχη μου που πηγα και εδωσα το 360. :@

Ψάξε για καμιά προσφορά Plus ίσως. Αυτός κι ο επόμενος μήνας έχουν πολύ καλά παιχνίδια, δεν είναι μόνο το Catherine. 

Το 360 αν θυμάμαι καλά το είχες δώσει με σκοπό να ξαναπάρεις αργότερα ή κάτι τέτοιο; 

Ελιωσα κανα 3ωρω στο nba 2k13 το οποιο αγορασα σημερα για το pc.

Ποσο παιχνιδαρα παιζει ναναι?Πραγματικα δεν εχουν αδικο που το λενε ως τον κορυφαιο sport τιτλο καθε χρονιας σχεδον.

Τα γραφικα του ειναι φοβερα, τα soundtrack φοβερα, το ολο gameplay συναρπαστικο και ο σχολιασμος πραγματικα ειναι σε αλλο επιπεδο.

Αυριο η συνεχεια.

Ειναι ο δευτερος κορυφαιος. Πρωτος sports τιτλος ειναι το The Show 13 που υπερτερει σε ρεαλισμο και χανει μονο στο commentary απο το NBA2k.

Ψάξε για καμιά προσφορά Plus ίσως. Αυτός κι ο επόμενος μήνας έχουν πολύ καλά παιχνίδια, δεν είναι μόνο το Catherine. 

Το 360 αν θυμάμαι καλά το είχες δώσει με σκοπό να ξαναπάρεις αργότερα ή κάτι τέτοιο; 

Ναι, το ειχα ανταλλαξει μενα φιλαρακι μου για το ταμπλετ της υπογραφης μου (τοτε το συγκεκριμενο ταμπλετ εκανε απο 350-400Ε και δεν εβγαινα να αγορασω καινουριο ταμπλετ.

Χθες μουρθε ομως φλασια να ξαναμαζεψω ενα xbox360, υτη την φορα πουλωντας το ταμπλετ μιας και δεν το χρησιμοποιω, αντε να ανοιξει 1 φορα την εβδομαδα και αμα.:/

Ειναι και κατι πολυ καλεςα αγγελιες στο φορουμ που με δελεαζουν.Αλλα αποτι φενετε με βλεπω να ξαναμαζευω 360.

εχει κυκλοφορησει το ταινιακι στο youtube

Μετά απο 12μιση απολαυστικές ώρες, τέλος το Tomb Raider στο 90%.

Καταπληκτικό παιχνίδι. Έκαναν τρομερή δουλειά και αξίζει όσο δεν πάει.

Best 10€ ever spent! :D

Μετά απο 12μιση απολαυστικές ώρες, τέλος το Tomb Raider στο 90%.

Καταπληκτικό παιχνίδι. Έκαναν τρομερή δουλειά και αξίζει όσο δεν πάει.

Best 10€ ever spent! :D

Από το steam το αγόρασες 10€? Εκτός αν το πήρες used σε retail.

Αν το έπαιρνα used retail δεν θα μπορούσα να το παίξω καθώς είναι SteamWorks. ;)

Απο αγγελία εδώ το πήρα απο το promotion της AMD που δίνει παιχνίδια μαζί με κάρτες γραφικών.

Φυσικά αν βρεθεί καμιά Special σε καλή τιμή θα χτυπηθεί εν ψυχρώ.

Αν το έπαιρνα used retail δεν θα μπορούσα να το παίξω καθώς είναι SteamWorks. ;)

Απο αγγελία εδώ το πήρα απο το promotion της AMD που δίνει παιχνίδια μαζί με κάρτες γραφικών.

Φυσικά αν βρεθεί καμιά Special σε καλή τιμή θα χτυπηθεί εν ψυχρώ.

Εκτός αν δεν είχε χρησιμοποιήσει τον κωδικό ο πρώτος χρήστης... :)

Ήδη η τιμή του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ χαμηλή πάντως. 

Έτσι ναί, αλλά ολίγον δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. :P

Το ξέρω, 20€ είναι πολύ καλά, αλλά εγώ με 20€ πήρα Tomb Raider + BioShock Infinite. ;)

Διαφορετικά θα το χτυπούσα κι εγώ retail, αλλά προτιμώ να περιμένω να βρώ καμιά Special σε καλή τιμή.

Μου εκαναν δωρο το torchlight 2 και το ελιωσα λιγο' αλλα μετ το 50 lvl βαρεθηκα... πριν απο αυτο επαιξα με την σειρα τα assasins creed II, brotherhood κ revelations οπου και τα ελιωσα.... ενω εχω σε αναμονη να αρχισω αν κ καθυστερημενα skyrim,whitcer 2 brutal legent

Το Cathrine το παρηγγειλα σημερα το πρωι απ τα public στα 13 ευρω.Ημουν αναμεσα σε αυτο κ το call of duty bo2(20e) αλλα επειδη δεν ειμαι καθολου φαν πολεμικων παιχνιδιων,πηρα τελικα το Catherine.

Σαν υποθεση με τραβαει κ γενικα τετοια περιεργα παιχνιδια μ αρεσουν πολυ,αλλα το μονο κακο που διαβασα ειναι οτι ειναι μικρο σε διαρκεια.

Παιδιά, όσους αρέσουν παιχνίδια που βασίζονται πολύ στο story, παίξτε το To the Moon.

Πραγματικά είναι μοναδικό και ξεχωρίζει όπως το Journey! Αξίζει να ασχοληθείτε.

Έχει και φοβερό soundtrack. Το τερμάτησα σε μια καθησιά.

Επίσης, μετά απο καιρό είπα να ασχοληθώ πάλι με Pokemon και έπιασα την Black στο NDS.

Μιλάμε για άσχημο λιώσιμο!! :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...