RedPanda Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 The Legend of Zelda Twilight Princess GC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τέλος το Resident Evil 6. Όπως προείπα, έμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο. Καλό story, μεγάλη διάρκεια (17 ώρες) και είναι ευχάριστη η αλλαγή παικτών. Τα boss fights ηταν αρκετά δύσκολα/σπαστικά, και δυστυχώς δεν καθαρίζεις μεγάλη ποσότητα zombies. Σειρά έχει το Tomb Raider (μαζί με το Arkham City). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τέλος το Resident Evil 6. Όπως προείπα, έμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο. Καλό story, μεγάλη διάρκεια (17 ώρες) και είναι ευχάριστη η αλλαγή παικτών. Τα boss fights ηταν αρκετά δύσκολα/σπαστικά, και δυστυχώς δεν καθαρίζεις μεγάλη ποσότητα zombies. Σειρά έχει το Tomb Raider (μαζί με το Arkham City). Πότε το τελείωσες και όλας ρε θηρίο? Εγώ ακόμα στου Leon είμαι (βέβαια παίζω πολύ σπάνια). Καλό κάψιμο με τις 2 παιχνιδάρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τρία βράδια κάθησα, ένα για κάθε campaign (βασικά σήμερα έβγαλα Jake και Ada μαζί μιας και είναι πιο μικρά). Thanks, αλλά απ' οτι βλέπω, έχει ακόμα δρόμο το ΤR.. 2.9/9.1GB, ~3 hours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τρία βράδια κάθησα, ένα για κάθε campaign (βασικά σήμερα έβγαλα Jake και Ada μαζί μιας και είναι πιο μικρά). Thanks, αλλά απ' οτι βλέπω, έχει ακόμα δρόμο το ΤR.. 2.9/9.1GB, ~3 hours Πάντως εγώ και ο kjtzemis αφού παίξαμε το Tomb Raider δεν είχαμε καμια αλλη ορεξη για παιχνιδι για αρκετες μερες. Δεν ξερω αν εφταιγε το παιχνίδι που παραείναι καλό για τα γούστα μας ή ήταν απλή σύμπτωση. Μόνο μην πάθεις και εσύ το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μπα, στερήθηκα αρκετό gaming με την πρόοδο και αναπληρώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μόλις τελείωσα το Thomas was Alone στο Vita. Πολύ όμορφο παιχνιδάκι με έξυπνα puzzles και πολύ ωραία μουσική. Συνέχεια στο L.A. Noire στο PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Τέλος το πολύ καλό L.A. Noire. Ένα παιχνίδι που σε βυθίζει για τα καλά στην δεκαετία του 50 στο ρόλο ενός dedective. Ωραίες υποθέσεις με πολύ μυστήριο και γενικώς ένα ώριμο σενάριο. Βέβαια στα του σεναρίου υπήρχαν κάποια πράγματα που με χάλασαν με το κυριότερο να είναι: η αλλαγή των πρωταγωνιστή προς το τέλος του παιχνιδιού. δεν ξέρω αλλά προτιμώ σε ένα παιχνίδι να χειρίζομαι έναν χαρακτήρα από την αρχή έως το τέλος. για αυτό κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για το νέο σύστημα με τους πολλούς χαρακτήρες στο GTA V Όλοι οι μηχανισμοί μου φάνηκαν εξαιρετικά υλοποιημένοι και τα side missions με τις μικρές αποστολές ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Σε σημεία ήταν κάπως επαναλαμβανόμενο αλλά δεν με πείραξε καθόλου. Επίσης η έκδοση του ps3 είχε κάποια έντονα frame drops σε ορισμένα σημεία αλλά ούτε αυτά κατάφεραν να μου χαλάσουν την γενική εικόνα. Σχετικά με τα γραφικά τώρα. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά μου άρεσαν αρκετά. Το motion capture σε σημεία ήταν σοκαριστικό ενώ κάποιες άλλες φορές ήταν αρκετά "άδικο". Έχασα αρκετές ερωτήσεις εξαιτίας του αλλά όπως και να χει ήταν ένα μεγάλο + στο παιχνίδι. Ευχαρίστως το ξαναπαίζω πάντως κάποια στιγμή και αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα να πάρω και την complete edition για το PC. 9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ξεκίνησα σήμερα το πρώτο Monkey Island και πραγματικά πωρώθηκα. Έκλεισα 3.5 ώρες τώρα το βράδυ. Πραγματικά είναι πολύ καλό παιχνίδι και δεν βλέπω λόγο να μην το τερματισω και αυτό και τα υπόλοιπα. Η Special Edition σου έχει την δυνατότητα να δεις Hints για το παιχνίδι. Όταν είχε πρωτοβγει το παιχνίδι υπήρχε κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εχω φαει τρελο σκαλωμα με Shin megami tensei τιτλους το τελευταιο διαστημα με μονο το Fire Emblem radiant dawn (του wii) να με κραταει στο να παιζω κατι διαφορετικο. 3 mega ten τιτλους παιζω ταυτοχρονα. P3Portable στο PSP, Devil Survivor στο DS και Devil Summoner 2 στο PS2. Και οι τρεις τιτλοι εξαιρετικα ομοιοι και ομως τοσο διαφορετικοι μεταξυ τους. Καποια στιγμη θα θελησω να ξαναπαιξω το Nocturne και Digital Devil Saga καθως και το remake του Persona 2 στο PSP και φυσικα Devil Survivor 2 στο DS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εγώ ξεκίνησα αυτές τις μέρες το Tomb Raider. Πραγματικά πάρα πολύ ωραίο! Έχω παίξει 2.5 ώρες και δεν κατάλαβα πότε πέρασαν. Αρκετά ενδιαφέρον πλοκή, με πολύ ψάξιμο και ζουμί πέρα απο το story. Θα πάω για 100% στο συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ρε παιδες το deadly premonition directors cut ειναι unplayable [framerate] στο ps3 ή ειναι η ιδέα μου? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ρε παιδες το deadly premonition directors cut ειναι unplayable [framerate] στο ps3 ή ειναι η ιδέα μου? thanks Απ' όσο έχω δει και σε ξένα φόρουμ, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ ξεκίνησα αυτές τις μέρες το Tomb Raider. Πραγματικά πάρα πολύ ωραίο! Έχω παίξει 2.5 ώρες και δεν κατάλαβα πότε πέρασαν. Αρκετά ενδιαφέρον πλοκή, με πολύ ψάξιμο και ζουμί πέρα απο το story. Θα πάω για 100% στο συγκεκριμένο. Η πλοκή κατά τη γνώμη μου δεν είναι και το δυνατότερο σημείο του παιχνιδιού αλλά είναι παραπάνω από καλή. Γενικά όλος ο τίτλος είναι ένα αριστούργημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 τα side missions στο TR ειναι ολο το κολπο για μενα και ειδικα για να το πας 100%. Οπως εχω ξαναπει γουσταρω τρελλα action adventures με side missions. Περαν αυτου εχει το πιο εξελιγμενο combat mode σε action adventure παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα