Vole Maulder Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πολύ γενναιόδωρος είσαι στη βαθμολογία γι' αυτά που γράφεις. Εγώ για 5 το διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Όσοι γουστάρετε fighting games, τσεκάρετε το Injustice. Είναι το πρώτο fighting που μου άρεσε μετά το MK vs DCU. Αξίζει ακόμα και για single player, έχει πολύ ωραίο story mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μετά απο πολύ (...) καιρό, επιτέλους τερμάτησα το Lollipop Chainsaw. Πολύ μέτριο και "χαζό" παιχνίδι.. Αν δεν είχαν την Juliet αμφιβάλλω αν θα πουλούσε 1 εκ. αντίτυπα.. Πάλι καλά μου το δάνεισε φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πολύ γενναιόδωρος είσαι στη βαθμολογία γι' αυτά που γράφεις. Εγώ για 5 το διαβάζω. E για 5 δεν είναι. Είναι ατμοσφαιρικό το παιχνίδι. Απλά με ενόχλησαν πολύ τα προβλήματα του. Μετά απο πολύ (...) καιρό, επιτέλους τερμάτησα το Lollipop Chainsaw. Πολύ μέτριο και "χαζό" παιχνίδι.. Αν δεν είχαν την Juliet αμφιβάλλω αν θα πουλούσε 1 εκ. αντίτυπα.. Πάλι καλά μου το δάνεισε φίλος. Έλα ρε τρελή καφρίλα το game. Εγώ το καταευχαριστήθηκα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν με εντυπωσίασε.. Περίμενα κάτι καλύτερο μετά το Shadows of the Damned και ελπίζω σε κάτι καλύτερο με το ερχόμενο Killer is Dead. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απο τα καλύτερα παραδείγματα του "sex sells". Έβαλαν το hotie και περίμεναν να πουλήσει. Βέβαια αυτό μπορεί να βγεί σε καλό, τώρα που μάζεψαν χρήμα ίσως ασχοληθούν παραπάνω με το Killer is Dead. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Όσοι γουστάρετε fighting games, τσεκάρετε το Injustice. Είναι το πρώτο fighting που μου άρεσε μετά το MK vs DCU. Αξίζει ακόμα και για single player, έχει πολύ ωραίο story mode. Γιαννη το παιχνιδι εχει βγει για pc ή μονο για κονσολες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Κονσόλες μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ξεκίνησα το L.A. Noire. Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Δείχνει να έχουν κάνει σωστή αναπαράσταση του επαγγέλμαντος του ντεντεκτιβ. Επίσης έβαλα να παίξω το Thomas was Alone στο Vita. To βρήκα αρκετά έξυπνο και μου άρεσε πολύ η μουσική του. Έπαιξα τις 20 πίστες από τις 100. (δωρεάν από το plus φυσικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 τελος ξανα το MGS4: Guns Of Patriots (Η καινουρια εκδοση με τα trophies) - 23 ωρες χωρις cut scenes. Τα cut scenes μπορει να ειναι κανα 2-3 ωρες ισως και παραπανωΠαιζει να ειναι ο καλυτερος τιτλος της γενιας για το ΠΣ3 (ετος 2008 που βγηκε) Φυσικα ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ stealth Game. Και με ικανοποιητικη ΑΙ. Φοβερος σχεδιασμος, και διαφορετικοι τροποι για walkthrough. Ορεξη να εχει καποιος να ασχολειται. Μπορεις να το πεις εργο η παιχνιδι. Φοβερη μουσικη, Καταπληκτικα σκηνικα, Συνθετει φοβερη ατμοσφαιρα. Ειδικα στο τελος του παιχνιδιου η μαχη με το Liquid εχει εντυπωσιακο σκηνικο σε συνδυασμο με τη μουσικη υπόκρουση.Must Play για καθε κατοχο ΠΣ3. Στο spoiler ειναι το cutscene απο το Liquid battle. Για οσους θελουν απολαυστε σκηνικο και μουσικη μετα το 4ο λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ξεκίνησα χθές το Resident Evil 6 να δώ τι λέει. Έβγαλα το campaign του Leon και μπορώ να πώ πως μου άρεσε αρκετά, ειδικά σε σχέση με το άθλιο RE5. Το boss fight ηταν υπερβολικό, αλλά οκ.. Τώρα θα πιάσω το campaign του Chris. Σίγουρα δεν φτάνει τα παλιά, αλλά είναι μια πρόοδος απο το 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ξεκίνησα χθές το Resident Evil 6 να δώ τι λέει. Έβγαλα το campaign του Leon και μπορώ να πώ πως μου άρεσε αρκετά, ειδικά σε σχέση με το άθλιο RE5. Το boss fight ηταν υπερβολικό, αλλά οκ.. Τώρα θα πιάσω το campaign του Chris. Σίγουρα δεν φτάνει τα παλιά, αλλά είναι μια πρόοδος απο το 5. Τιιι??? Εσύ έχεις βαλθεί να με τρελάνεις, πάντα κόντρα μου πας . Εμένα το 2 μου φάνηκε πολύ χειρότερο από το 5. Τα παλιά δεν τα έχω παίξει αλλά μιλάω για το gameplay και την αίσθηση που μου άφησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Έλα ρε 'συ, το 5 ηταν τελείως άκυρο. Αφρική, "ζουλού" με κόκκινα μάτια, κροκόδειλοι zombie, story που δεν κατάλαβα τίποτα κλπ.. Τουλάχιστον το 6 έχει μια αρχή και ένα τέλος (του Leon που έβγαλα για την ώρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Έλα ρε 'συ, το 5 ηταν τελείως άκυρο. Αφρική, "ζουλού" με κόκκινα μάτια, κροκόδειλοι zombie, story που δεν κατάλαβα τίποτα κλπ.. Τουλάχιστον το 6 έχει μια αρχή και ένα τέλος (του Leon που έβγαλα για την ώρα). Εμένα αυτά μου άρεσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Πριν μερικές ημέρες τερμάτησα το Dead Pixels. Ένα πολύ συμπαθιτικό indie με zombies με survivor στοιχεία (αρκετά περιορισμένες σφαίρες). Αρκετά old-school με upgrades και αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο. Οτι πρέπει για co-op. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopap84 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 τελος ξανα το MGS4: Guns Of Patriots (Η καινουρια εκδοση με τα trophies) - 23 ωρες χωρις cut scenes. Τα cut scenes μπορει να ειναι κανα 2-3 ωρες ισως και παραπανω Παιζει να ειναι ο καλυτερος τιτλος της γενιας για το ΠΣ3 (ετος 2008 που βγηκε) Φυσικα ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ stealth Game. Και με ικανοποιητικη ΑΙ. Φοβερος σχεδιασμος, και διαφορετικοι τροποι για walkthrough. Ορεξη να εχει καποιος να ασχολειται. Μπορεις να το πεις εργο η παιχνιδι. Φοβερη μουσικη, Καταπληκτικα σκηνικα, Συνθετει φοβερη ατμοσφαιρα. Ειδικα στο τελος του παιχνιδιου η μαχη με το Liquid εχει εντυπωσιακο σκηνικο σε συνδυασμο με τη μουσικη υπόκρουση. Must Play για καθε κατοχο ΠΣ3. Στο spoiler ειναι το cutscene απο το Liquid battle. Για οσους θελουν απολαυστε σκηνικο και μουσικη μετα το 4ο λεπτο Ανατριχιλα και η τριχα καγκελο με ολη την σειρα Metal Gear! Το πλουσιο ελληνικο λεξιλογιο φανταζει πολυ μικρο για να περιγραψεις αυτην την σειρα! Δεν θα ξεχασω τα χριστουγεννα του 1998 οταν μου εφεραν δωρο το πρωτο Metal Gear Solid για το PS1! Απο τοτε αλλαξε μια για παντα την αποψη μου για το τι μπορει να προσφερει ενα game στον χρηστη! Και γενικοτερα απο την κυκλοφορια του συγκεκριμενου παιχνιδιου επηρεαστηκε ολη η βιομηχανια! Τα χρονια περασανε και μετα το ριζοσπαστικο και πολυσυζητημενο Sons of Liberty οπου ο Hideo βιασε κανονικοτατα τα μυαλα μας (μαγκια του) και το Snake Eater κορυφαιο κατ'εμε ερχεται το 2008 το Guns of Patriot οπου αποτελει πλεον σημερα το αγιο δισκοποτηρο στην βιβλιοθηκη του PS3! To Gran Finale για εμενα ενος χαρακτηρα που με σημαδεψε οσο κανενας αλλος! Thanks Solid Snake! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα