Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

MGS 4 Guns of Patriot 25th aniversary με τα trophies. μετα απο 2 χρονια που το ειχα κανει passthrough

Το προχωραω αργα για πληρες exploration

Η παιχνιδαρα !!!!!!! Οποιος εχει ΠΣ3 και δεν εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο χανει

το εχω και εγω απο τον 2-3 μηνα αποταν πηρα το ps3, περιμενω ομως να μου φερει ενας ξαδερφος τα mgs2,3 για το ps2 να τα παιξω εκει γιατι η hd ειναι ακριβη.Αν δεν καταφερω να τα παιξω θα διαβασω τις ιστοριες τους και θα παω στο 4 γιατι θελω πολυ να το παιξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνέχεια του FC3 δεν είναι. Απλά είναι ένα 80s (KickAss) Cyber Shooter που τα σπάει όσο δεν πάει!!

Εγώ ταυτόχρονα με το Blood Dragon ξεκίνησα και το Infinite. Πάρα πολύ ωραίο και με πολύ βάση στο story/πλοκή.

Με χάλασε το γεγονός που κουβαλάς μόνο δύο όπλα.. Κατά τ' άλλα είναι καταπληκτικό.

Καλυτερα 2 οπλα. Περαν ολων των αλλων θετικων για αυτο το limitation, με αυτο τον τροπο υπαρχουν εξτρα λογοι για νεο playthrough οταν τελειωσεις το παιχνιδι.

Με τόσα παιχνίδια που θέλω ακόμη να παίξω, ίσως να ξανασχοληθώ του χρόνου που θα το έχω αγοράσει κι όλας.

Χρησιμοποιεί καθόλου saves από το Far Cry 3?

3μιση ώρες μου πήρε και έκανα μόνο τις κύριες αποστολές.

Αν πάς για 100% σίγουρα θα χρειαστείς ένα 6ωρο, που είναι πάρα πολύ καλά για stand-alone DLC (και τιμή 15€).

Σενάριο τελείως αφασία. Γούσταρα όλο και πιο πολύ με κάθε αποστολή.

Το story φαίνεται πως είναι επηρεασμένο απο τη δεκαετία του '80.

Όχι, καμία σχέση με το Far Cry 3. Αλλά το ίδιο απολαυστικό, αν όχι περισσότερο.

Ειδικά το τέλος είναι all the money!!!!!!! :D

3μιση ώρες μου πήρε και έκανα μόνο τις κύριες αποστολές.

Αν πάς για 100% σίγουρα θα χρειαστείς ένα 6ωρο, που είναι πάρα πολύ καλά για stand-alone DLC (και τιμή 15€).

Σενάριο τελείως αφασία. Γούσταρα όλο και πιο πολύ με κάθε αποστολή.

Το story φαίνεται πως είναι επηρεασμένο απο τη δεκαετία του '80.

Όχι, καμία σχέση με το Far Cry 3. Αλλά το ίδιο απολαυστικό, αν όχι περισσότερο.

Ειδικά το τέλος είναι all the money!!!!!!! :D

Ωραία αφού είναι τόσο μικρό θα το παίξω και εγώ μόλις τελειώσω το Ni No Kuni. :)

Τέλος και το BioShock Infinite.

Tο τέλος του είναι το λιγότερο mindf*cking. Πραγματικά respect στον Levine.

Αντικειμενικά σαν παιχνίδι πολύ καλό, αλλά BioShock δεν μου θύμησε τόσο..

Ξεκίνησα Deadlight. Το Steam έγραψε 1 ώρα. Πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι με ωραίο χειρισμό. Πρέπει να έχει βέβαια αρκετά προβλήματα γιατί μια φορά μου κράσαρε το παιχνίδι και άλλη μια χάθηκε σε cut-scene τελείως ο ήχος. Ωστόσο είναι ενδιαφέρον.

Ξεκίνησα Deadlight. Το Steam έγραψε 1 ώρα. Πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι με ωραίο χειρισμό. Πρέπει να έχει βέβαια αρκετά προβλήματα γιατί μια φορά μου κράσαρε το παιχνίδι και άλλη μια χάθηκε σε cut-scene τελείως ο ήχος. Ωστόσο είναι ενδιαφέρον.

Μολις το τελειωσεις γραψε μια ποσες ωρες σου πηρε.Γιατι το εχω ξεκινησει απτα χριστουγεννα και το εχω παρατησει στις 2 ωρες περιπου...μπας και αξιοθω να το ξεκινησω για να το τελειωσω...τοχα πληρωσει το ατοιμο και 8Ε.

Μολις το τελειωσεις γραψε μια ποσες ωρες σου πηρε.Γιατι το εχω ξεκινησει απτα χριστουγεννα και το εχω παρατησει στις 2 ωρες περιπου...μπας και αξιοθω να το ξεκινησω για να το τελειωσω...τοχα πληρωσει το ατοιμο και 8Ε.

Εγώ 6 το πήρα αν θυμάμαι καλά. Θα γράψω πόσες ώρες μου πήρε αλλά έχω ακούσει πως είναι γύρω στο 4ωρο.

Τέλος το Deadlight. Ατμοσφαιρικό παιχνίδι με αρκετά καλό gameplay και όμορφες τοποθεσίες. Τα καλά όμως σταματούν εδώ μιας και το παιχνίδι, στην έκδοση από το Steam τουλάχιστον, μου παρουσιάσε πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα:

• 2 φορές μου κράσαρε το παιχνίδι.
  • 3 φορές στα artwork-cutscenes μου κόπηκε ο ήχος.

Επίσης γενικά όλο το παιχνίδι παραείναι 2D και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο αντικείμενο είναι πίσω και ποιο μπροστά σου. Πολλές φορές μου έτυχε να μπερδεύω κάτι κουτιά που είναι μπροστά μου με πράγματα από πίσω και να πέφτω κάτω. Επίσης πολλές φορές μπερδεύτηκα και πήδηξα στο κενό νομίζοντας ότι θα πιαστεί από αυτό που έβλεπα το οποίο τελικά ήταν στο background. Επίσης προβλήματα αντιμετώπισα και με τον χειρισμό, μιας και δεν ήταν πολύ άμεσος. Το σενάριο δεν το βρήκα αδιάφορο αλλά θα μπορούσε να είχε εμβαθύνει και περισσότερο.

Μάλλον καλύτερα να περίμενα να βγει σε 75% για να το πάρω. Όπως και να χει η πολύ σύντομη διάρκεια του (μου πήρε ακριβώς 4 ώρες αν και έχασα πολλές φορές) δεν με πείραξε τόσο αφού αν κρατούσε παραπάνω θα μου την έδινε στα νεύρα. Το συνιστώ σε όποιον του αρέσουν τέτοια ατμοσφαιρικά παιχνίδια και το βρει σε καμιά προσφορά είτε στο steam είτε σε xbox live deal.

7/10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...