kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Σιγα ρε ναρουτο την εικονα που ειχε ο τιτλος, το 1 ηταν καλο το 2 ηταν πιο μουφα και απο μουφα και το 3 επεισης καλο...δεν ειναι και κανα μεγαθηριο πχ assassins creed για να χαλαστεις επειδη εβγαλαν αλλο ενα παιχνιδι που φερει στο ονομα του.Ειπαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Σιγα ρε ναρουτο την εικονα που ειχε ο τιτλος, το 1 ηταν καλο το 2 ηταν πιο μουφα και απο μουφα και το 3 επεισης καλο...δεν ειναι και κανα μεγαθηριο πχ assassins creed για να χαλαστεις επειδη εβγαλαν αλλο ενα παιχνιδι που φερει στο ονομα του.Ειπαμε. Για το 3 μιλούσα. Και ήταν μια παιχνιδάρα το 3. Είναι κρίμα να χαλάσουν την εικόνα του παιχνιδιού στα μάτια πολλών gamers για να βγάλουν αυτήν την σαβούρα (?) η οποία δεν έχει καμία σχέση με το σύμπαν του Far Cry 3. Παίξε πρώτα το παιχνίδι και θα με θυμηθείς. Εγώ προσωπικά το Far Cry 3 το απόλαυσα πολύ περισσότερο και από το AC revelations και από το AC3 μιας και έφερες αυτήν την σειρά σαν παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μην βιάζεσαι να το κρίνεις. Και πίστεψέ με, άρεσε σε πάρα πολύ κόσμο, και αντιθέτως, ανέβηκε στα μάτια του κόσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Για το 3 μιλούσα. Και ήταν μια παιχνιδάρα το 3. Είναι κρίμα να χαλάσουν την εικόνα του παιχνιδιού στα μάτια πολλών gamers για να βγάλουν αυτήν την σαβούρα (?) η οποία δεν έχει καμία σχέση με το σύμπαν του Far Cry 3. Παίξε πρώτα το παιχνίδι και θα με θυμηθείς. Εγώ προσωπικά το Far Cry 3 το απόλαυσα πολύ περισσότερο και από το AC revelations και από το AC3 μιας και έφερες αυτήν την σειρά σαν παράδειγμα. Γνωριζω οτι ειναι φοβερο παιχνιδι (το εγραψα και στο προηγουμενο ποστ μου), απλα θελω να σου πω οτι ο κοσμος δεν θα χαλαστει τοσο με το "καφρικο" far cry που εβγαλαν οσο ενοχληθηκε πχ με το ac3 που το εκραζαν οι περισσοτεροι γιατι ηταν αλλου σε σχεση με τα συνηθισμενα assassins creed. Το fc3 απο βδομαδα ισως το τσιμπησω μιας και θα παω κατι παιχνιδακια που δεν χρειαζομε στα Public θα βαλω και λιγα λεφτα και θα παρω 2-3 παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μην βιάζεσαι να το κρίνεις. Και πίστεψέ με, άρεσε σε πάρα πολύ κόσμο, και αντιθέτως, ανέβηκε στα μάτια του κόσμου. Δεν λέω πως δεν θα είναι ευχάριστο παιχνίδι. Απλά με χαλάει που το σχετίζουν με το σύμπαν του far cry, γιατί δεν έχει απολύτως καμία σχέση! Γνωριζω οτι ειναι φοβερο παιχνιδι (το εγραψα και στο προηγουμενο ποστ μου), απλα θελω να σου πω οτι ο κοσμος δεν θα χαλαστει τοσο με το "καφρικο" far cry που εβγαλαν οσο ενοχληθηκε πχ με το ac3 που το εκραζαν οι περισσοτεροι γιατι ηταν αλλου σε σχεση με τα συνηθισμενα assassins creed. Το fc3 απο βδομαδα ισως το τσιμπησω μιας και θα παω κατι παιχνιδακια που δεν χρειαζομε στα Public θα βαλω και λιγα λεφτα και θα παρω 2-3 παιχνιδια. Γιατί το Blood Dragon τι νομίζεις πως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δεν λέω πως δεν θα είναι ευχάριστο παιχνίδι. Απλά με χαλάει που το σχετίζουν με το σύμπαν του far cry, γιατί δεν έχει απολύτως καμία σχέση! Γιατί το Blood Dragon τι νομίζεις πως είναι? Διαβασε καλυτερα τι εχω γραψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Τι είναι το σύμπαν του Far Cry ακριβώς, που χαλάει κιόλας με το Blood Dragon; Παρεμπιπτόντως, μόνο καλά λόγια έχω δει στο ιντερνέ γι' αυτό ως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Όσα βίντεο έχω δει προσπαθώ να καταλάβω τι ομοιότητες έχει το Blood Dragon με το Far Cry 3. kjtzemis εγώ μια χαρά έχω διαβάσει τι έχεις γράψει, εσύ μου φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. @Vole Maulder Το Far Cry 3 είναι ένα θεότρελο first person shooter που διαδραματίζεται σε εξωτικό νησί μέσα στις ζούγκλες και τα δάση. Δηλαδή καμία σχέση με το περιβάλλον του Blood Dragon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Όσα βίντεο έχω δει προσπαθώ να καταλάβω τι ομοιότητες έχει το Blood Dragon με το Far Cry 3. kjtzemis εγώ μια χαρά έχω διαβάσει τι έχεις γράψει, εσύ μου φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. @Vole Maulder Το Far Cry 3 είναι ένα θεότρελο first person shooter που διαδραματίζεται σε εξωτικό νησί μέσα στις ζούγκλες και τα δάση. Δηλαδή καμία σχέση με το περιβάλλον του Blood Dragon. Αυτα εδω εχω γραψει και στα ΞΑΝΑτονιζω απλα θελω να σου πω οτι ο κοσμος δεν θα χαλαστει τοσο με το "καφρικο" far cry που εβγαλαν οσο ενοχληθηκε πχ με το ac3 που το εκραζαν οι περισσοτεροι γιατι ηταν αλλου σε σχεση με τα συνηθισμενα assassins creed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 @Vole Maulder Το Far Cry 3 είναι ένα θεότρελο first person shooter που διαδραματίζεται σε εξωτικό νησί μέσα στις ζούγκλες και τα δάση. Δηλαδή καμία σχέση με το περιβάλλον του Blood Dragon.Και το Blood Dragon σε εξωτικό νησί λαμβάνει χώρα, απλά κάνουν πειράματα και στην αρχή είσαι μέσα στις βάσεις. Μετά ψάχνεσαι στο νησί. Επίσης, μοιάζει κάπως στο 1 απο άποψης τεράτων (κάπως..). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μα το ίδιο θεότρελο fps παραμένει, σε άλλο setting απλώς. Δεν είναι ότι υπάρχει και κανένα συγκεκριμένο σύμπαν με συνέχεια στα Far Cry, για να πεις ότι είναι άκυρο τελείως το setting. Ασχετα ήταν όλα μεταξύ τους. Ισα ίσα που αν υπάρχει ένα παιχνίδι που σηκώνει τέτοια καφρίλα ως expandalone αυτό είναι το Far Cry, ειδικά όταν ξέρει τι κάνει και δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μα το ίδιο θεότρελο fps παραμένει, σε άλλο setting απλώς. Δεν είναι ότι υπάρχει και κανένα συγκεκριμένο σύμπαν με συνέχεια στα Far Cry, για να πεις ότι είναι άκυρο τελείως το setting. Ασχετα ήταν όλα μεταξύ τους. Ισα ίσα που αν υπάρχει ένα παιχνίδι που σηκώνει τέτοια καφρίλα ως expandalone αυτό είναι το Far Cry, ειδικά όταν ξέρει τι κάνει και δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του. Μα δεν είναι ένα ακόμα far cry. Αλλά είναι κάτι σαν συνέχεια από ότι λένε του Far Cry 3. Δεν ξέρω δεν μου κολλάει η όλη φάση όσο καλό παιχνίδι και αν είναι. Πίσω στο θέμα. Επιτέλους ξανάπιασα το Ni No Kuni που με χρήση κατάλληλου guide τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν και με τραβάει περισσότερο τώρα. Επίσης ξεκίνησα και ένα playthough με ένα φίλο μου σε spli-screen στο Resident Evil 6. Συνεχίζω να πιστεύω πως το επίπεδο του 5 δεν το φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Συνέχεια του FC3 δεν είναι. Απλά είναι ένα 80s (KickAss) Cyber Shooter που τα σπάει όσο δεν πάει!! Εγώ ταυτόχρονα με το Blood Dragon ξεκίνησα και το Infinite. Πάρα πολύ ωραίο και με πολύ βάση στο story/πλοκή. Με χάλασε το γεγονός που κουβαλάς μόνο δύο όπλα.. Κατά τ' άλλα είναι καταπληκτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τέλος το Army of Two: Devil's Cartel. Ένα παιχνίδι με πολλά προβλήματα που αν δεν το έπαιζα με τον αδερφό μου ούτε καν θα το άγγιζα. Ωστόσο ήταν διασκεδαστικό σε co-op.6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 MGS 4 Guns of Patriot 25th aniversary με τα trophies. μετα απο 2 χρονια που το ειχα κανει passthrough Το προχωραω αργα για πληρες exploration Η παιχνιδαρα !!!!!!! Οποιος εχει ΠΣ3 και δεν εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο χανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα