Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ή θα θυσιάσεις frame rate για τα γραφικά, ή γραφικά για το frame rate. Πλέον φτάσαμε σε σημείο να τα θυσιάζουν και τα δύο για να τρέχουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Έχει πολλά framedrops, απλά επειδή απο τα 60 πέφτει στα 40-45+ δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί το μάτι σου έχει συνηθίσει στα 30.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ή θα θυσιάσεις frame rate για τα γραφικά, ή γραφικά για το frame rate. Πλέον φτάσαμε σε σημείο να τα θυσιάζουν και τα δύο για να τρέχουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Έχει πολλά framedrops, απλά επειδή απο τα 60 πέφτει στα 40-45+ δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί το μάτι σου έχει συνηθίσει στα 30.

Δεν ξέρω. Εμένα 30+ να είναι δεν έχω πρόβλημα. Έτσι τουλάχιστον είναι playable. Όχι τα 18-20 που έφτανε το AC3 όταν έκανες parkour. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Ή τα σταθερά 24-25 που έτρεχε το far cry 3.

Τελος το Tomb Raider.
Μια παιχνιδαρα οπου την καταευχαριστηθηκα.Μπορει να ειχε τα θεματακια του αλλα προσωπικα δεν ενοχληθηκα.
Θα ηθελα λιγο καλυτερη ιστορια, αλλα μετα απο τοσο ομορφα τοπια και γενικως γραφικα δεν με πολυ χαλασε.
Οντως ωρες ωρες καταντουσε κουραστικο το οτι γκρεμιζονταν σκαλες,τοιχοι κλπ.
Οσο για το θεμα των εχθρων οντως ηταν υπερβολικα πολλοι για TR, διαβασα κατι ποστ απο καποια παιδια και ελεγαν συνολο 400-500 εχθροι....εγω πιστευω πως ηταν αρκετοι παραπανω.

Μονο και μονο απο το σημειο που εμφανιζοντε οι Σαμουραϊ σκωτωσα συνολο πανω απο 150 απο δαυτους.Επεισης πολυ μαρεσε που ειδα Σαμουραϊ.

Το save εγραψε 65% και το steam εγραψε συνολο 14 ωρες.
Δοκιμασα κανα 20λεπτο και το Multiplayer, δεν εντυπωσιαστηκα αλλα ουτε με χαλασε...μου φανηκε αρκετα καλο και εχει και αυτο την πλακα του, αν και με εσφαξαν στην κυριολεξια (ναι ειμαι noob γενικα σε multi τετοιων παιχνιδιων, multi μονο fifa παιζω :D ).
Εγω στο παιχνιδι βαζω 8.5/10, θα του εβαζα παραπανω αν δεν ειχε τοσα πολλα "γκρεμοτσακισματα" (δρομοι,σκαλες κλπ) και αν ειχε ενα κλικ λιγο καλυτερη ιστορια.

Πιο παιχνιδι εχει συνεχεια?Ουτε καν ξερω. :S
Το μονο που ξερω ειναι οτι με περιμενει σε καμια ωριτσα το pes13 να παιξω κανα 4-5 ματσακια για να ξεσκασω.

Τελείωσα το Escape Plan στο Vita. Πολύ όμορφο παιχνιδάκι αν και ο χειρισμός του πιστεύω θα μπορούσε να ήταν καλύτερος. Με δυσκόλεψε αρκετά να χρησιμοποιώ μόνο την αφή. Ωστόσο είναι μια καλή φτηνή πρόταση για όσους αρέσει αυτό το είδος.

20€ για την Complete δεν το λές και φθηνό, αλλά οκ. :P

Πάντως μακάρι να βγεί retail, θα περιμένω ακόμη λίγο, και μετά σε καμιά έκτπωση λέω να το χτυπήσω.

Εγώ ξεκίνησα το Army of Two: The Devil's Cartel (σε co-op κλασικά).

Το παιχνίδι θυμίζει πάρα πολύ BF3 σε third-person κάμερα. Aκόμα και τα HUD είναι ίδια.

Φυσικά χρησιμοποιώντας FrostBite 2 είναι φοβερό οπτικά και ακουστηκά! Έπαιξα τα τρία πρώτα level και είναι άκρως απολαυστικό!

20€ για την Complete δεν το λές και φθηνό, αλλά οκ. :P

Πάντως μακάρι να βγεί retail, θα περιμένω ακόμη λίγο, και μετά σε καμιά έκτπωση λέω να το χτυπήσω.

Εγώ ξεκίνησα το Army of Two: The Devil's Cartel (σε co-op κλασικά).

Το παιχνίδι θυμίζει πάρα πολύ BF3 σε third-person κάμερα. Aκόμα και τα HUD είναι ίδια.

Φυσικά χρησιμοποιώντας FrostBite 2 είναι φοβερό οπτικά και ακουστηκά! Έπαιξα τα τρία πρώτα level και είναι άκρως απολαυστικό!

Εγώ το πήρα 5.5€ πάντως σε προσφορά οπότε για την τιμή του, και αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ψηφιακό τίτλο σε κονσόλα (όχι σε steam δηλαδή) πρόκειται για πολύ καλή τιμή. Αν βγουν σε καλή προσφορά τα DLC θα τα αγοράσω αλλιώς δεν πειράζει, καλά είναι και έτσι.

Το Devil's Cartel και εγώ το παίζω με τον αδερφό μου στο PS3 σε splitscreen. Οπτικά πολύ μέτριο το βρήκα, gameplay τίποτα το ιδιαίτερο, οι μηχανισμοί cover θα μπορούσαν να είχαν δουλευτεί καλύτερα μιας και ενώ θέλω να πάω σε άλλο cover αυτό πηδάει από πάνω. Μου άρεσε η επιλογή που μπορείς να πάρεις ώστε να κατανεμηθούν οι αποστολές και να πάρει το κάθε άτομο ένα συγκεκριμένο πόστο. Η ιστορία ψιλοαδιάφορη. Αυτά για την ώρα μιας και δεν έχω ασχοληθεί πάρα πολύ (πρέπει να είμαι γύρω στο 8ο mission).

Τέλος το The Devil's Cartel.

Φοβερό, απλά. Πιστολίδι, γάζωμα, overkill.

Πολύ ωραίο και σίγουρα για co-op είναι απο τα καλύτερα που έχω παίξει.

Το σύστημα κάλυψης είναι λίγο περίεργο, αλλά συνιθίζεται.

Κάτι άσχετο που πρόσεξα, σε δύο άτομα που "έφαγαν" σφαίρα στο κεφάλι, ο ένας τσέκαρε για παλμό....... :P

Τέλος το The Devil's Cartel.

Φοβερό, απλά. Πιστολίδι, γάζωμα, overkill.

Πολύ ωραίο και σίγουρα για co-op είναι απο τα καλύτερα που έχω παίξει.

Το σύστημα κάλυψης είναι λίγο περίεργο, αλλά συνιθίζεται.

Κάτι άσχετο που πρόσεξα, σε δύο άτομα που "έφαγαν" σφαίρα στο κεφάλι, ο ένας τσέκαρε για παλμό....... :P

Τι να πω ίσως να μην με ενθουσιάζει επειδή είναι αρχή ακόμα. Θα δείξει στην συνέχεια.

Ξανάπιασα το Uncharted GA (στο crushing μιας και λέω να πάω για το 8ο platinum).

Πραγματικά είναι άλλο παιχνίδι, μου έχει σπάσει πάρα πολλες φορές τα νεύρα, ενώ στο hard το έβγαλα για πλάκα..

Ειδικά στην αρχή που είσαι μόνο με το πιστολάκι, πρέπει να είσαι τελείως stealthy.

Μετά με grenades και AK47 etc κάτι γίνεται. Επίσης οι σκηνές που κρέμεσαι, κάλυψης κλπ είναι κι αυτές αρκετά δύσκολες.

Ξανάπιασα το Uncharted GA (στο crushing μιας και λέω να πάω για το 8ο platinum).

Πραγματικά είναι άλλο παιχνίδι, μου έχει σπάσει πάρα πολλες φορές τα νεύρα, ενώ στο hard το έβγαλα για πλάκα..

Ειδικά στην αρχή που είσαι μόνο με το πιστολάκι, πρέπει να είσαι τελείως stealthy.

Μετά με grenades και AK47 etc κάτι γίνεται. Επίσης οι σκηνές που κρέμεσαι, κάλυψης κλπ είναι κι αυτές αρκετά δύσκολες.

Το shooting πάντως είμαι μάκραν το χειρότερο της σειράς με ένα ίχνος "input lag" στην κίνηση του δεξιού μοχλού για να κινηθεί ο στόχος. Δεν με βόλεψε καθόλου.

Συνεχίζω με αργούς ρυθμούς το Bastion στο PC. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο με πολύ ωραία μουσική. Το σενάριο μου φαίνεται πολύ αδιάφορο όμως παρόλο που ο αφηγητής είναι αρκετά ευχάριστος. Τα πολλά όπλα είναι σίγουρα στα + του παιχνιδιού καθώς και το εθιστικό gameplay.

Παράλληλα παίζω και LBP2 και Army of Two: The Devil's Cartel και τα 2 με τον αδερφό μου. Για κάποιον περίεργο λόγο αυτό το Army of Two με έχει κρατήσει περισσότερο από τα προηγούμενα. Αν και η ιστορία είναι εντελώς αδιάφορη και τα γραφικά πολύ μέτρια, έχει αρκετά στιβαρούς μηχανισμούς shooting και πολλούς τρόπους αναβάθμισης των όπλων. Και το co-op του επίσης είναι ένα θετικό στοιχείο.

• Like 1

Ξεκίνησα το Far Cry 3 Blood Dragon, μιλάμε φοβερή παιχνιδάρα!!

Οταν με το καλό βγεί και στο Steam σίγουρα θα αγοραστεί (μαζί με το κανονικό FC3)!

Ξεκίνησα το Far Cry 3 Blood Dragon, μιλάμε φοβερή παιχνιδάρα!!

Οταν με το καλό βγεί και στο Steam σίγουρα θα αγοραστεί (μαζί με το κανονικό FC3)!

Σοβαρά μιλάς τώρα? Από όσα βίντεο έχω δει το παιχνίδι είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από Far Cry 3. πραγματικά λυπάμαι που του δώσαν τέτοιο τίτλο...

Far Cry 3 είναι αλλά με άλλο setting.

Το παιχνίδι τα σπάει!

Ας έβγαζαν άλλο παιχνίδι! Όσο καλό και να ναι θα με κάνει να χαλάσω την πολύ καλή εικόνα που είχα σχηματίσει για τον τίτλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...