Erevus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 NBA Live 10 έχει παίξει κανείς; Προχτές ολοκλήρωσα για πρώτη φορά μια ολόκληρη σεζόν σε Dynasty Mode. Έπαιζα μήνες, 1-2 παιχνίδια την εβδομάδα (από τέσσερα δωδεκάλεπτα, στο All Star Mode) και φυσικά πήρα τον τίτλο. Το ευχαριστήθηκα με την καρδιά μου, κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον καλύτερο τίτλο NBA (τα 2Κ δεν τα χώνεψα ποτέ μου). Μου άρεσε πάρα πολύ που συνδυάζει στοιχεία από manager με μεταγραφές παικτών. Είχα τη Minessota και έφερα αγαπημένους μου παίκτες όπως τον τρισμέγιστο Tracy McGrady και το αλάνι τον Rasheed Wallace. Δύο πράγματα δεν μου άρεσαν στο NBA Live 10. Πρώτον, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο 2ο (Pro) και το 3ο (All Star) επίπεδο δυσκολίας. Στο 2ο επίπεδο κερδίζεις άνετα με διαφορά 30 πόντων, στο 3ο αν είσαι άπειρος χάνεις με 30 πόντους. Τέλος πάντων, με λίγ εξάσκηση κατάφερα να κερδίζω στο 3ο επίπεδο, αλλά αν κάποια στιγμή ο CPU "αποφασίσει" να κερδίσει, ΘΑ κερδίσει τον κώλο σου να βαράς κάτω. Σε ένα ματς κέρδιζα 10 πόντους 5 λεπτά πριν το τέλος και τελικά έφαγα ένα σερί 25-0 και έχασα! Έφτασε στο σημείο να χάνει λέη απ και καπάκι κάρφωμα ο... Yao Ming! Το δεύτερο που με ξενέρωσε απίστευτα ήταν οι φάτσες των rookies που δημιουργεί randomly ο υπολογιστής κατά την έναρξη της νέας σεζόν, για τις ανάγκες του draft. Τεμπέλικος προγραμματισμός σε αυτό το σημείο από την EA Sports, αφού μου εμφάνισε rookies θαρρείς και προέρχονταν από διάφορες προσμίξεις όλων των φυλών της Βαβέλ. Ένας από αυτούς ήταν αφροαμερικάνος, ξανθός με μπούκλες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τίτλοι τέλους στο Assassin's Creed IIΙ. Τι να πω; Ανάμεικτες εντυπώσεις. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο AC και δεν ξεπερνάει με τίποτα το 2. Το όλο κλίμα του παιχνιδιού μου φάνηκε να απέχει πολύ από Assassin's Creed. Έπρεπε εξ αρχής να το δω σαν άλλο παιχνίδι γιατί προσωπικά εμένα μόνο Assassin's Creed δεν μου φάνηκε. Ο Connor ήταν σίγουρα χειρότερος Assassin από τον Ezio αλλά τον προτίμησα από τον βαρετό Altair. Παρόλα αυτά το σενάριο ήταν αρκετά καλό, με πολύ όμως ηλίθιο τέλος.Το gameplay έχει υποστεί αρκετές αλλαγές. Τo combat system έχει αλλάξει και μπορώ να πω οι μάχες έχουν κάποια πρόκληση πλέον. Το Parkour είναι μάκραν το καλύτερο της σειράς και τέρμα εθιστικό. Με ξενέρωσε το θέμα με τα μαγαζιά, που δεν αγοράζεις armors. Το κυνήγι δεν μου άρεσε, θα μπορούσαν να το είχαν δουλέψει περισσότερο. Τα όπλα και το τόξο μου δεν μου άρεσαν επίσης έτσι όπως χρησιμοποιούνταν. θα προτιμούσα να βγάζει κανονικά το όπλο ή το τόξο ή έστω να ήταν όπως στα παλιά Assassin's Creed που κρατούσες πατημένο το Δ.Και αυτό που με απογοήτευσε περισσότερο: Stealth. Πράγματι κάναν προσπάθειες να φέρουν την σειρά σε πιο stealth μονοπάτια. Ρε συ ubisoft, πως γίνεται να μου δώσεις να παίξω stealth αν ο Ασσασίνος μου περπατάει συνεχώς όρθιος και καμαρωτός? Να μην μπορεί να σκύψει να κρυφτεί πίσω από τα τυχάκια. Και αυτή η αντίπαλη A.I.? Τραγικότατη. Χίλιες φορές να μην έβαζαν καθόλου stealth αποστολές.Τα γραφικά ήταν αρκετά όμορφα όπως και το main theme του παιχνιδιού το οποίο το λάτρεψα. Εδώ όμως έρχονται ξανά ένα κάρο προβλήματα στον τεχνικό τομέα του τίτλου. Αμέτρητα bugs και στην A.I. αλλά και στα περιβάλλοντα έβρισκα κάθε μισή ώρα. Και τα frames? Καλύτερα να μην το σχολιάσω. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν στις κονσόλες (και ιδιαίτερα στο PS3) τρέχουν συνεχώς με κάτω από 30fps. Είδα και βίντεο στο internet και το παιχνίδι κάνοντας parkour έφτανε μέχρι και 18-20 fps για αρκετή ώρα. Ε δεν γίνεται έτσι ρε παιδιά, το παιχνίδι είναι unplayable. Βαράει πολύ άσχημα στο μάτι. Κλειδώστε τα στα 30 και ρίξτε γραφικά. Χίλιες φορές έτσι, να έχω καλύτερη gaming εμπειρία.Τέλος να αναφέρω πως πολύ εντυπωσιακές βρήκα τις ναυμαχίες και μετά από αυτές περιμένω πως και πως το Black Flag που ελπίζω ότι θα έχει μπόλικες από δαύτες. Κρίμα που δεν θα υπάρχουν και στο Multiplayer μιας και θα είχαμε ωραίες μάχες. και ελπίζω στο AC IV να μην υπάρχουν προβλήματα (πράγμα που απίθανο αφού το βγάζουν με διαφορά ενός χρόνου πάλι) και να έχει υποστεί περισσότερες βελτιώσεις. Και φυσικά θέλουμε πίσω τα Tombs και τα άλλα στοιχεία που αγαπήσαμε στα προηγούμενα Assassin's Creed. 8/10Σειρά έχει το πρώτο Bioshock! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τέλος το Uncharted: Golden Abyss. Άλλο ένα καταπληκτικό Uncharted αν και δεν αναπτύχθηκε από την Naughty Dog. Ταίριαζε μια χαρά στο φορητό. Πολύ ωραίο σενάριο όπως τα και τα υπόλοιπα της σειράς και πανέμορφα γραφικά. Άνετα τα σύγκρινα με αυτά του πρώτου Uncharted. Μην πω και καλύτερα. Το shooting προβληματικό πάλι, αλλά δεν βαριέσαι συνήθεια είναι.9/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγώ χθές τερμάτησα το Sniper: Ghost Warrior 2. Άλλαξε αισθητά απο το πρώτο και πλέον είναι καθαρά stealth και sniping. Αρκετά καλό για παιχνίδι της City Interactive, αλλά πάλι μικρό και απο story όχι και πολλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγώ χθές τερμάτησα το Sniper: Ghost Warrior 2. Άλλαξε αισθητά απο το πρώτο και πλέον είναι καθαρά stealth και sniping. Αρκετά καλό για παιχνίδι της City Interactive, αλλά πάλι μικρό και απο story όχι και πολλά.. Στο PC το παίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Κλασικά τα multiplatform. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Κλασικά τα multiplatform. Η ιστορία του συνδέεται με το προηγούμενο? γιατί σκέφτομαι να του δώσω μια ευκαιρία μετά το Bioshock που ξεκίνησα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Όχι, δεν έχει καμία σχέση. Αλλά παίξ'το και το πρώτο αν θέλεις, μικρό είναι κι αυτό, 3μιση ώρες μου είχε πάρει και το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγώ χθές τερμάτησα το Sniper: Ghost Warrior 2. Άλλαξε αισθητά απο το πρώτο και πλέον είναι καθαρά stealth και sniping. Αρκετά καλό για παιχνίδι της City Interactive, αλλά πάλι μικρό και απο story όχι και πολλά.. Ευχαριστιεσαι sniping δηλαδη ή ειναι ψευτια? Τα γραφικα του φανταζομαι θαναι φοβερα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καθαρά sniping και κάλυψη είναι. Ένα sniper και ένα πιστολάκι έχεις μόνο, δεν μπορείς να πάρεις άλλο όπως έκανες και στο πρώτο. Μπα, για CryEngine 3 μέτρια είναι. Πάντως στο τέλος έχει πολύ όμορφα τοπία και χρώματα (λόγω περιοχής, θυμίζει Uncharted 2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καθαρά sniping και κάλυψη είναι. Ένα sniper και ένα πιστολάκι έχεις μόνο, δεν μπορείς να πάρεις άλλο όπως έκανες και στο πρώτο. Μπα, για CryEngine 3 μέτρια είναι. Πάντως στο τέλος έχει πολύ όμορφα τοπία και χρώματα (λόγω περιοχής, θυμίζει Uncharted 2). Εγώ αν θα το παίξω θα είναι στο PS3, αλλά φοβάμαι πια να βάλω καινούργιο multiplatform στο PS3. Όλα τρέχουν πολύ κάτω από 30 fps. Τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα και ευχαριστήθηκα ήταν το ascension χωρίς frame drops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δε νομίζω να έχεις θέμα. Τελευταία τα multiplatform είναι ποιοτικά σχεδόν παρόμοια με τις εκδόσεις στο Χ360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δε νομίζω να έχεις θέμα. Τελευταία τα multiplatform είναι ποιοτικά σχεδόν παρόμοια με τις εκδόσεις στο Χ360. Σε ποιο παιχνίδι το είδες αυτό? Far Cry 3, Assassin's Creed III, Tomb Raider όλα είχαν frame και πολύ έντονα frame drops. Σου γράφω αυτά που μου έμειναν στο μυαλό και με ενόχλησαν πάρα πολύ. ΤΟ MG Rising πάντως ήταν πολύ καλή περίπτωση αλλά αυτό έτρεχε σε 60 fps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα παιχνίδια που ανέφερες δεν είχανε frame drops στο Χ360? Είπαμε, οι κονσόλες πλέον δεν τραβάνε. Όλα τα καινούργια έχουνε πτώσεις. Το Rising να δείς πόσο ασταθές framerate είχε στο PS3. Πιο σταθερά έτρεχε στο Χ360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα παιχνίδια που ανέφερες δεν είχανε frame drops στο Χ360? Είπαμε, οι κονσόλες πλέον δεν τραβάνε. Όλα τα καινούργια έχουνε πτώσεις. Το Rising να δείς πόσο ασταθές framerate είχε στο PS3. Πιο σταθερά έτρεχε στο Χ360. Ανέφερα απλά το PS3 ως επιφύλαξη. δεν είχα σκοπό την σύγκριση των παιχνιδιών στις 2 κονσόλες αλλά να αναφέρω αυτήν την τραγική κατάσταση που επικρατεί πια, όπου οι εταιρίες βγάζουν ένα παιχνίδι και για να έχει καλά γραφικά ρίχνουν τα fps. Μέγα λάθος. Στο PS3 τέλεια έτρεχε πάντως σε μένα που το έπαιξα, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα