Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα το Gears of War: Judgement.

Δεν μου άρεσε τόσο όσο τα προηγούμενα για την ώρα.. Πολύ μικρότερα chapters και τα αστέρια ανά αποστολή σου αποσπούν την προσοχή.

Ελπίζω παρακάτω να είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Τίτλοι τέλους στο καταπληκτικό Tomb Raider. Ότι καλύτερο έχω παίξει σε action-adventure παιχνίδι. Από gameplay είχε τα πάντα και όλα τα έκανε πολύ καλά. Shooting, platforming, γρίφους όλα τέλεια. Το σενάριο σε πολύ καλά επίπεδα αν και θα μπορούσε λίγο καλύτερα. Τα γραφικά ήταν όμορφα με πάρα πολλά frame drops στο ps3. Τα frame drops και κάποια bugs στερούν κατά τη γνώμη μου το 10. To Save έγραψε 74%.

Ανυπομονώ ένα ακόμα φανταστικό sequel.

9.5/10

Δημοσ.

Με επιασες πανω στη στιγμη που το ξαναρχισα.

Ειμαι εκει που σκαρφαλωνει το αεροπλανο στην αρχη. Επιτηδες το εκαναν να φαινεται σαν το UC2? ιδιο ομως !!!! Μηπως θελουν να πουν οτι ειναι καλυτερο απο αυτο;

Θελω να το δω με 2ο ματι. Ηταν πραγματικα παρα πολυ ομορφο.

Αν το εκαναν εντελως open world στυλ RDR θα ελεγα πως ειναι το καλυτερο action-adventure.

Αλλλα απο την αλλη εχει το καλυτερο combat mode που εχω δει σε action adventure. Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ προσφερει δυνατοτητα να το πας stealth η Rambo. Διαλιεχτε και παρτε :)

Συμπερασματικα μεχρι στιγμης για το 2013 ειναι ο No 1 must play τιτλος.

Υ.Γ: Εγω απο frame drops γιατι δεν καταλαβαινω; μηπως δεν ειμαι εμπειρος gamer? η παραπανω αφοσιωμενος στο combat-gameplay ωστε δε δινω σημασια σε αυτα;

Δημοσ.

Με επιασες πανω στη στιγμη που το ξαναρχισα.

Ειμαι εκει που σκαρφαλωνει το αεροπλανο στην αρχη. Επιτηδες το εκαναν να φαινεται σαν το UC2? ιδιο ομως !!!! Μηπως θελουν να πουν οτι ειναι καλυτερο απο αυτο;

Θελω να το δω με 2ο ματι. Ηταν πραγματικα παρα πολυ ομορφο.

Αν το εκαναν εντελως open world στυλ RDR θα ελεγα πως ειναι το καλυτερο action-adventure.

Αλλλα απο την αλλη εχει το καλυτερο combat mode που εχω δει σε action adventure. Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ προσφερει δυνατοτητα να το πας stealth η Rambo. Διαλιεχτε και παρτε :)

Συμπερασματικα μεχρι στιγμης για το 2013 ειναι ο No 1 must play τιτλος.

Υ.Γ: Εγω απο frame drops γιατι δεν καταλαβαινω; μηπως δεν ειμαι εμπειρος gamer? η παραπανω αφοσιωμενος στο combat-gameplay ωστε δε δινω σημασια σε αυτα;

μην μου πεις οτι ουτε στο far cry 3 δν καταλαβες οτι επαιζες με χαμηλα frames... τοτε δεν θα εχεις δει πως θα ειναι τα πολλα :P

Δημοσ.

Τέλος το Zombies., ένα πολύ ωραίο και απολαυστικό indie παιχνιδάκι.

Ωραία όπλα και χαμός απο zombies! Για μόλις 3€ αξίζει χαλαρότατα αγορά!

Για όποιον ενδιαφέρεται, ας ψηφίσει να κυκλοφορήσει και στο Steam μέσω Greenlight.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=100672678

Δημοσ.

Τέλος το Gears of War: Judgement.
Σχεδόν 5μιση ώρες το campaign στο normal (co-op).

Πολύ μικρά chapter, χαζό story και "ηλίθια" δυσκολία, απλά σου χώνει μεγάλους και πολλούς αντιπάλλους.

Σε γενικές γραμμές πολύ μέτριο.

Δημοσ.

5μιση ώρες; κοροϊδία...

Αν και είμαι φαν της σειράς. Οπότε αναμονή για κοντά στα 20 ευρώ.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ξεκίνησα το Assassin's Creed III. Και εκεί που περίμενα να είναι το καλύτερο AC παρ' όλα αυτά που είχα ακούσει, ξενέρωσα. Πολύ μπλα μπλα και cutscenes ανά 10 δευτερόλεπτα. Τα γραφικά πάντως είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε κονσόλα, κάναν πολύ καλή δουλειά εκεί. Ελπίζω στη συνέχεια το παιχνίδι να πάει καλύτερα.

Δημοσ.

Ξεκίνησα το Assassin's Creed III. Και εκεί που περίμενα να είναι το καλύτερο AC παρ' όλα αυτά που είχα ακούσει, ξενέρωσα. Πολύ μπλα μπλα και cutscenes ανά 10 δευτερόλεπτα. Τα γραφικά πάντως είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε κονσόλα, κάναν πολύ καλή δουλειά εκεί. Ελπίζω στη συνέχεια το παιχνίδι να πάει καλύτερα.

Εχω ακουσει οτι αργει παρα πολυ το παιχνιδι να παρει μπρος και να εχει ενδιαφερον.Ειδικα τις πρωτες 2-3 ωρες ειναι τελειως ξενερωτο.

Δεν ξερω αλλα οπως και να εχει, οσα και αν εχω ακουσει για τον συγκεκριμενο τιτλο εγω πιστευω θα μου αρεσει και θα περασω καλα μαζι του (οταν με το καλο ασχολειθω).

Δημοσ.

Χθες δεν επαιξα απολυτως τιποτα σημερα ομως το ευχαριστηθηκα. :D
Ξεκινησα το μεσημερακι γυρω στην 1-1κ30 ωρα street fighter x tekken, αργοτερα επαιξα κανα μιασωρο Tomb Raider (θα επαιζα περισσοτερο αλλα μου την εδωσε, την τελευταια φορα που ειχα παιξει το ειχα παει απο το 38% στο 44% και ειχα ξεχασει να κανω save,σημερα μπαινω να συνεχισω και μου λεει 38%,οχι οτι ηταν πολυ μακρια αλλα σπαστικα...το πηγα στο 44% παλι κολλησα σε ενα σημειο εκει και το εκλεισα).Συνεχισα με F1 2012 και τον πρωτο αγωνα στην καριερα στο Albert Park της αυστραλιας, το καταευχαρηστιθηκα και επαιξα περιπου κανα 2ωρω.Υστερα ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι, παιξαμε 5-6 ματσακια στο pes13 και κλεισαμε την γεματη μερα θα ελεγα για σημερα με rayman origins co-op...με αυτο το παιχνιδι περασαμε πολυ ομορφα...πεθαναμε στο γελιο, ειναι φοβερο παιχνιδι και φυσικα αξιζει περισσοτερο να παιχτει co-op, τα ηχητικα εφε που ακουγοντε ειναι φανταστικα και εποιασα αρκετες φορες τον εαυτο μου να φωναζει "γουιιιιιιιιι" οπως τα ηχητικα εφε του παιχνιδιου.
Τωρα λεω να κλεισω την μερα μου με τον δευτερο αγωνα στην καριερα της F1 2012 ή με κανα ματσακι στο master league του pes13.
Γεματο και με μεγαλη ποικιλια το σημερινο προγραμμα μιας και αυριο παλι δεν θα ασχολειθω με καποιο παιχνιδι.

Δημοσ.

Χθες δεν επαιξα απολυτως τιποτα σημερα ομως το ευχαριστηθηκα. :D

Ξεκινησα το μεσημερακι γυρω στην 1-1κ30 ωρα street fighter x tekken, αργοτερα επαιξα κανα μιασωρο Tomb Raider (θα επαιζα περισσοτερο αλλα μου την εδωσε, την τελευταια φορα που ειχα παιξει το ειχα παει απο το 38% στο 44% και ειχα ξεχασει να κανω save,σημερα μπαινω να συνεχισω και μου λεει 38%,οχι οτι ηταν πολυ μακρια αλλα σπαστικα...το πηγα στο 44% παλι κολλησα σε ενα σημειο εκει και το εκλεισα).Συνεχισα με F1 2012 και τον πρωτο αγωνα στην καριερα στο Albert Park της αυστραλιας, το καταευχαρηστιθηκα και επαιξα περιπου κανα 2ωρω.Υστερα ηρθε ενα φιλαρακι σπιτι, παιξαμε 5-6 ματσακια στο pes13 και κλεισαμε την γεματη μερα θα ελεγα για σημερα με rayman origins co-op...με αυτο το παιχνιδι περασαμε πολυ ομορφα...πεθαναμε στο γελιο, ειναι φοβερο παιχνιδι και φυσικα αξιζει περισσοτερο να παιχτει co-op, τα ηχητικα εφε που ακουγοντε ειναι φανταστικα και εποιασα αρκετες φορες τον εαυτο μου να φωναζει "γουιιιιιιιιι" οπως τα ηχητικα εφε του παιχνιδιου.

Τωρα λεω να κλεισω την μερα μου με τον δευτερο αγωνα στην καριερα της F1 2012 ή με κανα ματσακι στο master league του pes13.

Γεματο και με μεγαλη ποικιλια το σημερινο προγραμμα μιας και αυριο παλι δεν θα ασχολειθω με καποιο παιχνιδι.

To Tomb Raider αφού έχει autosave :P

Εγώ συνεχίζω παράλληλα και Uncharted: Golden Abyss στο Vita. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά κατώτερο από αυτά του ps3.

• Like 1
Δημοσ.

To Tomb Raider αφού έχει autosave :P

Εγώ συνεχίζω παράλληλα και Uncharted: Golden Abyss στο Vita. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά κατώτερο από αυτά του ps3.

Ναι γνωριζω πως εχει autosave, εγω ομως καθε φορα που ηθελα να κλεισω το παιχνιδι καλου κακου του εκαναν και ενα save απο μονος μου, δεν ξερω αν αυτο το επηρεασε το παιχνιδι καπου....δεν με ενδιαφερει κιολας.Σου ειπα ειχα παει το παιχνιδι εκει μπηκα να το παιξω και με ειχε πιο πισω (σου ειχα ριξει και το σποιλερ κιολας θυμαμαι νομιζοντας οτι ειχες περασει απο εκεινο το σημειο).

Δημοσ.

Ναι γνωριζω πως εχει autosave, εγω ομως καθε φορα που ηθελα να κλεισω το παιχνιδι καλου κακου του εκαναν και ενα save απο μονος μου, δεν ξερω αν αυτο το επηρεασε το παιχνιδι καπου....δεν με ενδιαφερει κιολας.Σου ειπα ειχα παει το παιχνιδι εκει μπηκα να το παιξω και με ειχε πιο πισω (σου ειχα ριξει και το σποιλερ κιολας θυμαμαι νομιζοντας οτι ειχες περασει απο εκεινο το σημειο).

Ναι κατάλαβα που λες. Εγώ χαμπάρι δεν είχα πάρει πως μπορούσες να κάνεις save. Στο autosave στηριζόμουν πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...