naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Χθες τερματισα Λαρα στο 100% hard mode. Μου αρεσε παρα πολυ. Στα (+) του gameplay το οτι μπορεις να το προχωρας σε ενα ειδος 'stealth" mode. Ο τιτλος ειναι απο τα hits της χρονιας. Παμε για ανοδο Κρατος Ωχ θα σε χάσουμε από το insomnia. Πόσα playthrough σκοπεύεις να κάνεις? . Εμένα με ψήνει σε κάνα μήνα να το ξαναπαίξω γιατί θέλω να δοκιμάσω κάποια πραγματάκια που μου διέφυγαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ποιο να ξαναπαιξεις; το GOWΑ? Το τερματισες ρε αθεοφοβε; Αυτη τη φορα το ξεκιναω αργα και hard mode παντα. σιγουρα 2 θα προσπαθησω και titan μετα. Τα GOW ειδικα το 3 ειναι εντελως διαφορετικα παιχνιδια στο hard mode. ξεφευγουν απο το τυπικο hack n slash. Σε hard ακομη και το hns θελει στρατηγικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Χθες τερματισα Λαρα στο 100% hard mode. Μου αρεσε παρα πολυ. Στα (+) του gameplay το οτι μπορεις να το προχωρας σε ενα ειδος 'stealth" mode. Ο τιτλος ειναι απο τα hits της χρονιας. Παμε για ανοδο Κρατος εγώ το έφτασα σε 95%. σου ξεκλείδωσε τίποτα με το 100%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ποιο να ξαναπαιξεις; το GOWΑ? Το τερματισες ρε αθεοφοβε; Αυτη τη φορα το ξεκιναω αργα και hard mode παντα. σιγουρα 2 θα προσπαθησω και titan μετα. Τα GOW ειδικα το 3 ειναι εντελως διαφορετικα παιχνιδια στο hard mode. ξεφευγουν απο το τυπικο hack n slash. Σε hard ακομη και το hns θελει στρατηγικη. Ναι το τερμάτισα χθες το πρωί ενώ το άρχισα την Τετάρτη το πρωί. Στο normal το έβγαλα και επόμενο playthrough απευθείας στο Titan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 εγώ το έφτασα σε 95%. σου ξεκλείδωσε τίποτα με το 100%? δεν παρατηρησα trophies κτλπ. δε καθησα να το ψαξω. αν εννοεις extra gameplay οχι. δεν ειδα για πιο δυσκολο του hard mode. αν εχει σιγουρα θα το παιξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 @mtzs,naruto Ακουσα πως το gowa ειναι το πιο δυσκολο απολα μεχρι στιγμης, δυσκολα βγαινει στο hard και στο titan ειναι σχεδον ακατορθωτο αν δεν το εχεις πολυ.Εγω παντως οταν το παιξω κλασσικα στο νορμαλ. Αντε μπαινω για λιγο street fighter x tekken και αργοτερα για λιγο Alan Wake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 @mtzs,naruto Ακουσα πως το gowa ειναι το πιο δυσκολο απολα μεχρι στιγμης, δυσκολα βγαινει στο hard και στο titan ειναι σχεδον ακατορθωτο αν δεν το εχεις πολυ.Εγω παντως οταν το παιξω κλασσικα στο νορμαλ. Αντε μπαινω για λιγο street fighter x tekken και αργοτερα για λιγο Alan Wake. Και εγώ το άκουσα. Και ξέρω και από που το άκουσες. Το παιχνίδι εμένα δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολο παιδιά στο normal. Λέγαν πως το πιο δύσκολο σημείο του παιχνιδιού ήταν το Trials of Arhimides το οποίο την τρίτη φορά το πέρασα. Είχα συναντήσει και πιο δύσκολα σημεία στα προηγούμενα. Επίσης η Santa Monica θα βγάλει patch που να μειώνει την δυσκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Τέλος το Νeed For Speed: Most Wanted της Criterion Studios - publisher EA.To review αναφέρεται στο single player και αφορά την έκδοση για xbox 360. Ξεκλείδωσα όλα τα αυτοκίνητα (41), έχω βρει 64 από τις 66 κάμερες, 90 security gates και 100+ billboards. Καταρχήν, ο τίτλος αξίζει κάτι περισσότερο από το 7 με 7.5 που του έδωσα στο πρώτο review. Με τον καιρό, το gameplay γίνεται καλύτερο και όταν φτιάχνεις τα αυτοκίνητα ο χειρισμός βελτιώνεται και το παιχνίδι ανοίγει και σου δίνει περισσότερες επιλογές. Σε γενικές γραμμές ένα πολύ διασκεδαστικό reboot της σειράς με έντονο το στυλ παιχνιδιού που έχουμε στα Burnout. Γενικά η πόλη είναι πολύ προσεγμένη και σε ορισμένα σημεία όπως στο Hughes Park τα γραφικά εντυπωσιάζουν με μικρές λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά. Το foliage είναι πολύ προσεγμένο με πραγματικά textures στα δέντρα και όχι sprites. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι καλά χωρίς κάτι το εξαιρετικό (όχι ποιότητα Forza), αλλά κάνουν μία χαρά τη δουλειά τους ενώ το μοντέλο ζημιών (damage model), αν και δεν είναι ρεαλιστικό, προσφέρει ωστόσο ωραίες πινελιές στο πως αλλάζει η εμφάνιση του αυτοκινήτου, με λεπτομέρειες όπως στο πορτ-παγκάζ που ανασηκώνεται ύστερα από ένα collision. Ο τίτλος σε επιβραβεύει στο single player με τον καιρό και με το modification των αυτοκινήτων, ο χειρισμός βελτιώνεται, η αίσθηση της ταχύτητας είναι δυνατή (Need for speed τίτλος εξάλλου) και οι βόλτες στην πόλη του Fairhaven είναι απόλαυση ακόμα και όταν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο objective. Τα updates των αυτοκινήτων λειτουργούν επίσης όμορφα και σου δίνουν κίνητρα να συνεχίζεις να βελτιώνεις το ίδιο αυτοκίνητο μέχρι να τα ξεκλειδώσεις όλα. Όταν ενισχυθεί το body και το chassis του αυτοκινήτου είναι αρκετά διασκεδαστικό να αποφεύγεις τα collisions χωρίς να ανατρέπεσαι και να μετατρέπεις τα collisions σε πλεονέκτημά σου, καθώς ένα επιτυχές takedown σου αδειάζει τον αντίπαλο από μπροστά (ή καταστρέφει το περιπολικό που σε κυνηγάει) και σου γεμίζει και όλο το nitro. Για τον ήχο και τη μουσική επένδυση μίλησα στο προηγούμενο ποστ μου, με λίγα λόγια πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Το παιχνίδι φέρει ένα από τα καλύτερα soundtracks των τελευταίων χρόνων και το μουσικό στυλ ταιριάζει απόλυτα στο gameplay του τίτλου. Eπίσης το presentation είναι από τα δυνατά σημεία του τίτλου δείχνοντας polish, ενώ τα μικρά βιντεάκια που προηγούνται ενός race βρίθουν από το μεράκι και την φαντασία των δημιουργών. Και φυσικά βρίθουν και από μη-ρεαλισμό κάνοντάς τα ανάλαφρα, διασκεδαστικά και κάποιες φορές ακόμα και τραγελαφικά.. Στα αρνητικά θα αναφέρω πρώτα τα scripted events και τα scripted races με τους Most Wanted. Εκεί δηλαδή δεν έχει τόσο σημασία αν κατά τη διάρκεια του αγώνα (του race) περάσεις πρώτος, αφού όσο πίσω και να τον αφήσεις, σε προλαβαίνει και τις περισσότερες φορές σε ξεπερνάει. Αυτό δε μου άρεσε γιατί ουσιαστικά δεν επιβραβεύει το σωστό στυλ οδήγησης και την προσπάθεια του παίκτη. Το κλειδί για να κερδίσεις έναν αγώνα Most Wanted είναι περισσότερο τι χρόνο θα κάνεις και εκεί βασίζονται και τα scripts του παιχνιδιού ώστε να σου δώσουν την πρώτη θέση ή όχι. Επίσης είναι αρκετά σπαστικό το γεγονός ότι λίγο πριν φτάσεις στο finish, αρκετές φορές ο Most Wanted γίνεται πιο γρήγορος και σε προσπερνάει ή κάποιο περιπολικό από το πουθενά σε βγάζει εκτός μάχης. Δεύτερο αρνητικό είναι η μικρή ποικιλία στα διάφορα races, που αν και είναι καλυμμένα με το μανδύα διαφορετικών events και ονομάτων, oυσιαστικά είτε πρόκειται για κυνηγητό με την αστυνομία είτε για race με άλλους οδηγούς και την αστυνομία να σε κυνηγάει ταυτόχρονα είτε για single race με αυτοκίνητα χωρίς μπάτσους. Το τελευταίο είναι και το πιο διασκεδαστικό. Επίσης υπάρχουν λίγοι αγώνες τύπου speedlimit. Τρίτο αρνητικό είναι πως με τα updates που κάνεις στο παιχνίδι από τους servers της EA σου βγάζει όλα τα επιπλέον DLC ενσωματωμένα "σε αναμονή" στο single player τα οποία είναι πολλά και συνολικά σε ακριβή τιμή. Τι σημαίνει αυτό; Τα updates τα συναντάς από αυτό το σημείο παντού στο παιχνίδι είτε ως νέα αυτοκίνητα που βρίσκεις μέσα στην πόλη και δε μπορείς να οδηγήσεις είτε ως νέα billboards (που ΟΚ μπορείς να καταστρέψεις) αλλά δε σου δίνουν achievements είτε ως μία εντελώς νέα περιοχή που έχουν προσθέσει (airport) και στην οποία, όταν πλησιάσεις με το car, σου βγάζει μήνυμα purchase airport. Η αίσθηση από την ενσωμάτωση όλων αυτών των στοιχείων στο single player είναι πως ουσιαστικά όσοι πλήρωσαν για να αγοράσουν τον αρχικό τίτλο αισθάνονται να έχουν στα χέρια τους ένα λειψό, μη ολοκληρωμένο single player και πως χάνουν features που υπάρχουν στα DLC. Ως αποτέλεσμα, σου δημιουργείται ισχυρό συναίσθημα αγοράς των επιπλέον DLC για να "συμπληρώσεις" το puzzle του single player και αυτό φυσικά είναι αρνητικό για το παιχνίδι αυτό εξ' αυτό. Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η πολιτική της EA με τα microtransactions που στο τέλος σε βάζουν να πληρώσεις σχεδόν όσο πλήρωσες για το αρχικό game. Φυσικά εγώ δεν αγόρασα κανένα DLC αλλά κατακρίνω αυτή την πολιτική. Για να φανταστεί κανείς, σε κάποιο σημείο είχα κερδίσει έναν Most Wanted και τον κυνηγούσα (πρέπει αφού τον κερδίσεις στο race να τον κυνηγήσεις και να χτυπήσεις το αυτοκίνητό του για να τον κάνεις shut-off) και διέφυγε στη νέα περιοχή του παιχνιδιού (airport) στην οποία δε μπορούσα να τον ακολουθήσω επειδή δεν είχα αγοράσει το DLC! Απαράδεκτο αυτό για μένα... Τελειώνοντας, το τελευταίο αρνητικό έχει να κάνει με την έκδοση του 360 (περασμένη στο σκληρό δίσκο), όπου αν και τα γραφικά βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το PS3, εντούτοις το framerate προβληματίζει σε σημεία που υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα ή cops στο δρόμο, όπου και συμβαίνουν πτώσεις framerate από τα 30 προς τα κάτω με αποτέλεσμα να γίνονται hitches στο gameplay για μισό ή ένα δευτερόλεπτο και αυτό να έχει επίπτωση στον χειρισμό. Δεν είναι κάτι τραγικό ούτε unplayable και φυσικά δεν αφαιρεί από την αίσθηση που σου αφήνει το παιχνίδι, αλλά σε όσους είναι κάτοχοι και PS3 και 360 θα συνιστούσα να προτιμήσουν την έκδοση του PS3 που παραμένει περισσότερο στα 30 fps και δεν πάσχει τόσο από αυτά τα hitches. Εννοείται πως όσοι έχουν αγοράσει Wii U, θα συνιστούσα να προτιμήσουν με τα χίλια την έκδοση του Wii U που έχει σαφώς καλύτερα γραφικά και παράλληλα υποστήριξη του gamepad, του remote play και single co-op με δύο παίκτες, με τον ένα να χειρίζεται remote ή classic controller pro και τον άλλο σαν co-pilot να τον βοηθάει μέσα από την οθόνη του Gamepad. Κλείνοντας, θα βάλω ένα 8/10 στο παιχνίδι επιβραβεύοντάς το παρά τα αρνητικά του. Συνολικά ένα δυνατό παιχνίδι open world arcade racing με κορυφαία σημεία του τη διασκέδαση που προσφέρει ειδικά σε παιχνίδι με παρέα ή φίλους (ή online) και τη μουσική επένδυση του τίτλου σε συνδυασμό με το ξέφρενο gameplay. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Διαβάζοντας το παραπάνω ωραίο review, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μήπως υπάρχει για PS3 το Need For Speed - Porsche Unleashed. Μπορεί να είναι παλιός τίτλος και με όχι τέλεια γραφικά, αλλά είχε μερικές καταπληκτικές πίστες, με αποκορύφωμα μία που έτρεχες μέσα σε βιομηχανική ζώνη μιας πόλης (όπως επίσης και η παραθαλάσσια της Cote d' Azur). Μακράν το καλύτερο NFS για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Διαβάζοντας το παραπάνω ωραίο review, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μήπως υπάρχει για PS3 το Need For Speed - Porsche Unleashed. Μπορεί να είναι παλιός τίτλος και με όχι τέλεια γραφικά, αλλά είχε μερικές καταπληκτικές πίστες, με αποκορύφωμα μία που έτρεχες μέσα σε βιομηχανική ζώνη μιας πόλης (όπως επίσης και η παραθαλάσσια της Cote d' Azur). Μακράν το καλύτερο NFS για μένα. Ως φαν της σειρας Need For Speed, ιδιαιτερα των παλαιοτερων τιτλων, το συγκεκριμενο τιτλο που αναφερεις τον θυμαμαι εντονα. Πιστεύω πως είναι ενα ιδιαιτερο παιχνιδι, απο τα πιο "ησυχα" της σειρας θα ελεγα και οντως ειχε καποιες πολυ ομορφες πιστες οπως αναφερεις (θυμαμαι συγκεκριμενα σε μια επρεπε να μεταφερεις μια Porsche στον ιδιοκτητη της αθικτη χωρις να χτυπησεις πουθενα κτλ και σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα - πραγματικα πολυ πρωτοτυπο ακομα και για τα τωρινα δεδομένα). Το παιχνιδι ειχε βγει σε μια εποχη οπου οι 3dfx καρτες γραφικων ηταν στα τελευταια τους (με τις Voodoo 4 και 5) και οι δυνατές καρτες της εποχης ηταν οι Geforce 256 και Geforce 2 GTS. Επαιζα το παιχνιδι σε μία Creative GeForce 2 GTS της εποχής με software ΑΑ (λυση της nVidia για να αντιμετωπίσει το ανώτερο FSAA των καρτών 3dfx) και πραγματικα τα γραφικα φαινονταν πολυ ομορφα με το πρωτογνωρο για τοτε antialiasing. Καθώς το παιχνιδι περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο αυτοκίνητα της εταιρείας Porsche, απο αυτη την αποψη ειναι μοναδικό στο είδος του (ένα αντίστοιχο παιχνίδι που κυμαίνεται στο ίδιο πνεύμα είναι το Beetle Adventure Racing για N64). Δυστυχως το παιχνιδι δεν υπαρχει για PS3, καθώς είναι πολύ παλιό. Υπαρχει ομως για PS1 και λογικα (κατα 95 τοις εκατο) μπορεις, αν αγορασεις τον τιτλο, να τον τρεξεις σε οποιοδηποτε έκδοση PS3 (είτε είναι fat είτε slim είτε superslim) μεσω B/C (backwards compatibility). Το πρόβλημα στο παιχνιδι στην original εκδοση για PS1 ειναι πως το framerate ειναι σχετικά χαμηλό και πέφτει γυρω στα 20 fps οταν υπαρχουν πολλα αυτοκινητα σε εναν αγωνα. Ειναι πιθανό βέβαια στο PS3 με B/C να τρεχει καλυτερα και να υπάρχει και κάποιο upscale στα γραφικά. Το παιχνίδι μπορείς να το παραγγείλεις από το amazon.co.uk, θα το βρεις με το όνομα Porsche 2000 και η έκδοση platinum ξεκινάει από τις 3,5 λίρες + μεταφορικά. Δες και στο παρακάτω λινκ: http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00005NE8X/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&condition=all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τέλος κι απο μένα το MGR Revengeance. Πολύ μικρό μου φάνηκε, αλλά με απολαυστικό slashing και ωραία boss fights. Ωραίο λόγο πάντως έβγαλε ο τελικός, f*ck america! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τέλος κι απο μένα το MGR Revengeance. Πολύ μικρό μου φάνηκε, αλλά με απολαυστικό slashing και ωραία boss fights. Ωραίο λόγο πάντως έβγαλε ο τελικός, f*ck america! Ήταν μικρό . Αλλά όπως είπες απολαυστικό και εθιστικό slashing και καλοφτιαγμενα boss fights. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μικρό δεν λές τίποτα, κοροϊδία λίγο-πολύ. 4 ώρες και 20 λεπτά, και είδα όλα τα cutscenes και άκουγα όλους τους διαλόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μικρό δεν λές τίποτα, κοροϊδία λίγο-πολύ. 4 ώρες και 20 λεπτά, και είδα όλα τα cutscenes και άκουγα όλους τους διαλόγους. Α εμένα μου πήρε σχεδόν 5 ώρες, normal δυσκολία. και εγώ τα είδα όλα φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 cortaN@, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να ψάξω το game με αυτό τον τίτλο, τόσο καιρό το έψαχνα ως Porsche Unleashed. Όντως, υπήρχε η πίστα την οποία αναφέρεις (μεταφορά της καινούριας Porsche χωρίς γρατζουνιά στον ιδιοκτήτη της) και μαζί με άλλες εξίσου ωραίες πίστες συμπεριλαμβάνονταν σε ένα είδος campaign του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα