Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταπληκτικο το LBP Vita !!! 

απο που να το πιασεις. πανεξυπνο concept, υπεροχα γραφικα, ομορφη μουσικη

Εξαιρετικο παιχνιδι για handheld console

αργα η γρηγορα πιστευω θα το βγαλουνε στο PSplus

Ότι θα το βγάλουν θα το βγάλουν, απλά θα αργήσει λίγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημερα επαιξα 1 με 1 ωρα και κατι Alan Wake με ενα φιλαρακι.
Το παιχνιδι οσο προχωραει γινετε και καλυτερο και οπως εχω ξαναπει δεν σε αφηνει σε ησυχια, δλδ και απο εκει που δεν το περιμενεις μπορει να πεταχτεις λιγο μιας και τυχαινουν και κατι ξαφνικα.Η ατμοσφαιρα φοβερη.
Ειναι φορες που λεω νταξει φτανει, αρκετα τυναχτηκα σημερα αλλη φορα η συνεχεια αλλα ολο δεν το αφηνω το joystick.
Σημερα τελειωσαμε το Episode 2 ξεκινησαμε και φτανουμε προς το τελος του Episode 3, ειμαστε περιπου στην μεση δλδ του παιχνιδιου και μολις τελειωσουμε τα 6 episodes που εχει συνολο το παιχνιδι μας περιμενουν τα 2 DLC -the writer,the signal- και υστερα το Americans Nightmare (το οποιο ισως αργησουμε λιγο).
Θελω να πιστευω παντως πως μεχρι την αλλη Κυριακη να το τελειωσουμε το παιχνιδι (δεν παιζουμε καθε μερα).

Ξεκίνησα το MG Rising. Πολύ όμορφο παιχνίδι. Με εντυπωσιάσε κυρίως που κατάφεραν να δώσουν όμορφα γραφικά χωρίς ίχνος "θολούρας" και 60 fps. Πραγματικά το παιχνίδι κυλάει απίστευτα ομαλά.

Επίσης έπαιξα για πρώτη φορά το Motorostorm RC στο Vita. Το παιχνίδι μου φάνηκε τέρμα διασκεδαστικό, ευτυχώς που το αγόρασα στην προσφορά  :)

Παράλληλα παίζω και Ni No Kuni που κοντεύω τις 15 ώρες...

• Like 1

Κι εγώ το ξεκίνησα προχθές. :P

Να ξέρεις στο PS3 έχει frame drops.

Επίσης ξανάπιασα το Forza Motorsport 4.

Ποιο έχει frame drops? Το Metal Gear Rising?

Το τελείωσα σήμερα. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και με ιδιαίτερα εθιστικό gameplay. Τα γραφικά ήταν πολύ ωραία  με τα 60fps (χωρίς πτώσεις) καθώς και τα cut-scenes ήταν πραγματικά set pieces. Γενικά το παιχνίδι μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις πλην κάποιων προβλημάτων όπως η κάμερα και η διάρκεια (στο normal 5 ώρες σχεδόν).

8.5/10

Yeap, είδα συγκριτικό βίντεο του digital foundry.

Εγώ πάλι το άφησα στη μέση με τη σχολή.. :(

Δεν είχα εγώ θέματα πάντως με τα fps. Μια χαρά ήταν.

Συνεχίζω αργά και σταθερά Ni No Kuni, μέχρι την κυκλοφορία του Naruto Ultimate Ninja Storm 3 την παρασκευή.

Τέλος το Unit 13 (ναί, ξανάπιασα το Vita :P ).

Ωραίο και δύσκολο παιχνίδι. Αρκετά challenging με φθηνές τακτικές ώρες-ώρες.

Άλλα τέσσερα trophies τώρα για το platinum..

Ξεκινησα το Tomb Raider στην εκσοδη του pc.
Πολυ καλες πρωτες εντυπωσεις.Πραγματικα το παιχνιδι σε βαζει να βιωσεις για τα καλα οσα περναει η 21χρονη Λαρα.Πολυ ταλαιπωρια τραβαει η κοπελα.Επιτελους ομως βλεπουμε να εχει σημαδια σχεδον σε ολο της το σωμα, την βλεπουμε τραυματισμενη να προσπαθει να ξεφυγει απο αυτα που της συμβαινουν κατα της διαρκεια του παιχνιδιου.Το παιχνιδι εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα, στην αρχη οπως προσπαθουσα να βγω απο την σπηλια επαιζε μια μουσικη πολυ αγχωτικη και ημουν στην τσιτα να τα κανω οσο πιο γρηγορα μπορουσα.Την Λαρα θα ελεγα την εχουνε πανεμορφη, απο τα trailer που εβλεπα δεν μου γεμιζε το ματι αλλα τωρα που παιζω το παιχνιδι δινει ρεστα η κοπελια.
Το steam εγραψε 1 ωρα και 40 λεπτα συνολο, τωρα το εκλεισα το παιχνιδι για να ξεσκασω λιγουλακι...πραγματικα το περιβαλλον του παιχνιδιου ειναι πολυ βαρυ και δεν αντεξα να παιξω περισσοτερη ωρα.Θα μπω για κανα ματσακι στο pro13, και απο βδομαδα θα εχω να σκοτωνω την ωρα μου στο ps3 (επιτελους μετα απο 1 μηνα περιπου θα ξαναπαιξω μαζι του) street fighter x tekken (ηθελα το SSFA4 αλλα δεν ηταν διαθεσιμο σε κανενα καταστημα, σε καποια αλλα παλι ξεφευγε η τιμη του).

Επαιξα το μεσημερακι πριν φυγω για σχολη γυρω στην 1 ωριτσα ισως και λιγο παραπανω street fighter x tekken, οσο μαρεσει τοσο με νευριαζει...προσπαθουσα να παιξω στην κατηγορια challenges και εμπαινα στο 1 που μου ειχε που ελεγε lvl 1 και δεν μπορουσα να κερδισω με τιποτα...κυριολεκτικα με εποιαναν στις γρηγορες και δεν με αφηναν να παρω ανασα.
Γυρισα απο την σχολη κατα της 9 παρα και απο εκεινη την ωρα μεχρι που ξεκινησε το europa league συνεχισα το καταπληκτικο Tomb Raider, πραγματικα μιλαμε για μεγαλη παιχνιδαρα...μαρεσει παρα πολυ, ξεκιναω και συνηθιζω το βαρυ κλιμα (ισως εχει ελαφρυνει λιγο αποτι ηταν στην αρχη)...πραγματικα το παιχνιδι σε κανει να νιωθεις τον πονο της Λαρας.Συνολο το steam εχει γραψει 4 ωρες και το save γραφει 30%...εχω δρομο ακομα μπροστα μου. :D :D
Τωρα μιας και ειδα αυτο το φοβερο ματσακι Τσελσι vs Στεαουα και ειδα και ολα τα γκολ των σημερινων αγωνων λεω να μπω να λιωσω μεχρι οτι ωρα με παρει λιγο στην δικια μου προσπαθεια να βγαλω την Λεβαντε στην Ευρωπη στο PES 2013. :D :D

Καληνυχτιζωωω........

Χθες τερματισα Λαρα στο 100% hard mode. Μου αρεσε παρα πολυ.

Στα (+) του gameplay το οτι μπορεις να το προχωρας σε ενα ειδος 'stealth" mode.

Ο τιτλος ειναι απο τα hits της χρονιας.

Παμε για ανοδο Κρατος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...